The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2010, 08:03
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Prośba o pobanowanie wszystkich piszących na Małeckiego "mały". Nieładnie czepiać się czyjegoś wzrostu a i takie odnazwiskowe przezwiska nikomu chluby nie przynoszą. "Pietia" na Piotra Brożka też nie wypada pisać, bo to sugeruje jakieś kacapskie powinowactwo. A "Brożinho" na Pawła Brożka używają już tylko okrutni cynicy.
A ktorzy to zawodnicy wolaja na niego kebab? Nie widzisz roznicy po miedzy 'Maly' itd a 'kebab'? Juz pomijam fakt ze ile to Boukhari ma tyle wspolnego z kebabem

Moze jeszcze podczas czytania skladow, bedziecie chcieli "z numerem 74 kebab... !! Boukhari" ?! Bo przeciez obrazaja () w ten sposob Malego, czy Brozkow ?

@yoda jestem caly czas i caly czas pisze.
Ostatnio edytowane przez mic : 06.11.2010 o godz. 12:07.
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 06.11.2010, 08:10
@Mic spoko,ale czemu tydzień temu nie wołałeś o bana za kebaba?
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 06.11.2010, 11:56
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
@Mic spoko,ale czemu tydzień temu nie wołałeś o bana za kebaba?
Poczytaj moje posty, gdzie 'nie wprost' pisze o tym zeby miec chociaz odrobime szacunku dla naszych kopaczy.

Dla mnie pisac na kogos 'kebab', 'spasiony xyz' (w przypadku Boukhari'ego) czy inne 'uszczypliwe' (chociaz to baaaardzo lagodne slowo okreslajace to sie tutaj dzieje) okreslenia zawodnikow WISLY to prostactwo.

Ed; I pokemonstwo
Odpowiedz cytując
Donson
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 06.11.2010, 12:00
mic napisał(a):Wyświetl post
Poczytaj moje posty, gdzie 'nie wprost' pisze o tym zeby miec chociaz odrobime szacunku dla naszych kopaczy.

Dla mnie pisac na kogos 'kebab', 'spasiony xyz' (w przypadku Boukhari'ego) czy inne 'uszczypliwe' (chociaz to baaaardzo lagodne slowo okreslajace to sie tutaj dzieje) okreslenia zawodnikow WISLY to prostactwo.

Ed; I pokemonstwo
Ok - może ad personam nie powinno być, ale tego że grają pytę i Małecki jest jeźdźcem bez głowy pozwolisz pisać?
JESTEM LAMUSEM
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 06.11.2010, 12:05
Donson napisał(a):Wyświetl post
Ok - może ad personam nie powinno być, ale tego że grają pytę i Małecki jest jeźdźcem bez głowy pozwolisz pisać?
Czy ja cokolwiek komus zabraniam ? Sugeruje tylko moderatorom zeby opanowali to co sie dzieje na forum, bo czasem mi wstyd ze ktos tak piszacy nazywa sie tez Kibicem Wisly Krakow.

Nie widzisz roznic miedzy "jezdziec bez glowy", "nic nie graja", "graja beznadziejnie", a "kebab" ? Do tego jeszcze jakas dziecina wklaja zdjecia donera kebaba. Miejcie troche szacunku, chociazby do samych siebie, te m.in. "kebaby" pokazuja jakie macie plytkie myslenie
Ostatnio edytowane przez mic : 06.11.2010 o godz. 12:16.
Odpowiedz cytując
wislak227
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 07.11.2010, 13:44
Witam.

Istnieje możliwość zmiany nicku na nick osoby niekorzystającej z forum przez ponad 4 lata?
Wiem, że na niektórych forach jest taka możliwość, w końcu prawdopodobieństwo, że osoba ta użyje czy w ogóle pamięta passy do tego konta jest znikoma.

Z góry dzięki za odpowiedź

Odpowiedz cytując
Lewy'88
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 07.11.2010, 19:39
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7705

Fajnie by było jakby ktoś usunął ten burdel, bo niektóre posty wołają o pomste do nieba

didzej132 napisał(a):Wyświetl post
OK dzięki
Chciałem wiedzieć dokładnie co kupuje ; p bo nosił bym taką koszule a nie wiedział co to znaczy :/

.....

Post Belfasta z drugiej strony powinien zostać pogrubiony moim zdaniem. Brawo za prawdziwe słowa!

Pozdro
"Każdy ma w życiu swoje Westerplatte"
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 09.11.2010, 20:52
zróbcie porządek w kibicowskim o meczu z Legią, połowa postów do wyjebania. aż wstyd.
Odpowiedz cytując
pio
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 09.11.2010, 21:38
Popieram, syf i burdel na 3 strony. Trochę banów by się przydało, tak na uspokojenie.

http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7718
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!...

RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim

http://www.myspace.com/pio.m
pio
http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee

wszyscypio
Odpowiedz cytując
TWSD Guard
Strzeże forum

Od: 09.2005

Stary 10.11.2010, 18:23
UWAGA - BILETY MECZ Z LEGIĄ

Wszystkie posty o charakterze ogłoszeniowym, dotyczącym sprzedaży biletów, odstąpienia karnetów oraz wymiany miejsc będą na tym forum usuwane. Autorzy, którzy będą powielać tego typu posty będą z forum usuwani poprzez bany i blokady dostępu.

UWAGA: Podobnie eliminowane będą posty w stylu "chętnie kupię bilet na mecz z Legią, jakoś się dogadamy itp".
Prosimy tego typu zapytań i ogłoszeń również nie zamieszczać na forum. Posty będą usuwane razem z autorami.
I skończysz na dnie gdy Guardian Cię dopadnie
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 10.11.2010, 21:44
W sprawie pewnej reklamy wyborczej, która dziś pojawiła się na stronie...

http://www.wislakrakow.com/forum/sho...83#post1008783
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 11.11.2010, 22:44
Dobry wieczór, proszę o zamknięcie (chwilowe) tematu - Konkurs o Wiśle 8 - w miarę możliwości po północy i otwarcie po meczu

P.S przy okazji czy istnieje taka możliwość aby temat sam się zamykał o danej godzinie czy nie
Pytam tak z ciekawości
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 11.11.2010 o godz. 22:54.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.11.2010, 16:17
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7731

a biletów na euro nie ma? spam

next

http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7732
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 14.11.2010 o godz. 18:19.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 17.11.2010, 16:02
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=3143

i wszystkie odpowiedzi

mic napisał(a):Wyświetl post
Rav prosba do Ciebie, zamykaj tematy meczowe w trakcie trwania meczu, bo naprawde wstyd czytac co sie tam wypisuje

Z gory dzieki za ustosunkowanie sie do tego
Ponawiam....
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 17.11.2010, 17:36
http://yfrog.com/63beztytuukalp

podwojne konto?
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 18.11.2010, 09:52
normalny 1906 napisał(a):Wyświetl post
.Wstyd moderatorzy ,że pozwalacie na coś takiego ,co przynosi hańbę ABG!!!
myslisz ze moderatorom zależy na tym co się wogole dzieje w ABG? chyba wtedy kiedy mozna zrobic newsa z duzą ilością wyświetleń.
Ostatnio edytowane przez WRzŚ : 18.11.2010 o godz. 10:47.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 18.11.2010, 12:29
Moderatorom zależy bardzo na istnieniu ABG i podziwiają ich zaangażowani i ogromny wkład w to, co dzieje sie na R22, o czym nie raz pisali.
Moderatorzy nie mają nic z dużej liczby wyświetleń.
Gdy forum zwiększa aktywność moderatorzy w ramach swego wolnego czasu a często pomimo jego braku muszą siedzieć i pilnować by różne ,,mądre” posty nie zalewały forum.

Moderatorów krew zalewa, gdy ktoś zaczyna jątrzyć i dzielić na my wy oni. Szczególnie, gdy nie ma ku temu powodów.
Moderatorzy są omylni i nie raz coś przeoczą, ale nie jest to przejaw złej woli.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 18.11.2010, 15:46
Więc skoro znalazł się moderator to ja mam pytanie do tego który wpieprzył mi bana za ogłoszenie o sprzedaży biletu na Legie!

Dlaczego teraz przy meczu z Zagłębiem takiego zakazu nie ma? Bo okazjonalnym kibicom którzy czekają na mecz z Legią albo z Amicą nie zależy na nim! wtedy dawali duże pieniądze a teraz nie stać ich na 30 zł?
Karnetu nie łaska kupić albo wcześniej podjechać po bilet? Między mną i tymi kibicami (sądzę że moderator się do nich też po części zalicza) jest taka różnica że ja idę oglądać mecz WISŁY i idę dla WISŁY a nie dla przeciwnika! Wolę sprzedać raz wejście i móc oglądać całą rundę!

Wiem że chcecie w ten sposób powstrzymać koników ale na kim oni zarabiają na prawdziwych kibicach? chyba nie.
I doskonale moderator zdawał sobie sprawę że ten mój post był raczej stworzony do przemyślenia owej sytuacji niż prawdziwym ogłoszeniem bo jeżeli bym chciał sprzedać bilet to założyłbym sobie zaraz po banie nowe konto i od razu podał dane kontaktowe.

(Dla niewtajemniczonych napisałem że chcę sprzedać bilet na mecz z Legią za 250zł argumentując jak powyżej.)
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 18.11.2010, 18:28
Moderator się pojawił ?
Nie musiał się pojawiać – jeśli ktoś ma jakiekolwiek pretensje zawsze odpowiadam . Wystarczy priv.

Dlaczego był zakaz – chyba nie trzeba tłumaczyć. Mało było opowieści o tym jak pewne osoby wykupywały bilety jak robiły wjazd na kolejkę

Nie cierpię jak ktoś dzieli kibiców na lepszych i gorszych. Jeśli masz Wisłę we krwi to nie szpanuj tym. Są ludzie którzy żeby zobaczyć właśnie ten szlagierowy mecz przejeżdżają dziesiątki kilometrów bo los rzucił ich gdzieś daleko w Polskę bo mają małe dzieci bo pracują w weekendy bo ……………..

Jeśli chodzi o Zagłębie jak nie będzie biletów też będzie szlaban.
A moderator od zawsze ma karnet (nawet na Sosnowiec miał) – więc proszę bez wycieczek jak nie wiesz co i jak
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 18.11.2010, 18:50
Na lepszych i gorszych? Ja dziele kibiców na tych którzy przychodzą oglądać Wisłę oraz na tych którzy przychodzą oglądać ich przeciwnika a to jest kolosalna różnica.

Napisałeś :Są ludzie którzy żeby zobaczyć właśnie ten szlagierowy mecz przejeżdżają dziesiątki kilometrów bo los rzucił ich gdzieś daleko w Polskę bo mają małe dzieci bo pracują w weekendy

i chyba jeszcze dowaliłeś do pieca!

a dlaczego przyjeżdżają na "szlagierowy mecz" a nie na mecz z Koroną? skoro chcą oglądać Legie to zapraszam do Warszawy. bo mają małe dzieci? i co z tego? to załóżmy że na Legie udało się załatwić opiekę a na Zagłębie już nie? Bo pracują w weekendy? Sorry ale mecz z Widzewem był we wtorek. a skoro pracują tylko w weekend to mieli czas podjechać i kupić bilet w tygodniu albo KARNET. tylko po co im skoro już na Zagłębie nie przyjdą?

A co do zdania : A moderator od zawsze ma karnet (nawet na Sosnowiec miał) – więc proszę bez wycieczek jak nie wiesz co i jak.
Przeczytaj jeszcze raz kontekst.

I jeszcze jeden dylemat: mówisz o biletach a jak ja będę chciał (chciałem) sprzedać wejście na karnet i oglądnąć później mecz w tv żeby mnie było stać kupić następny na rundę wiosenną to co?
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 18.11.2010, 22:52
Rozumiem, że rzadko zaglądacie do bukmacherskiego, ale tym razem zdecydowanie jest powód. Kolega TOMOCIOOMEN, nie dość, że jest półmózgiem (albo nieumiejącym sklecić zdania gimnazjalistą), to obraża innych użytkowników forum. "Trochę" się kolega zagalopował. Nie wspomnę już o debilnych typach, które moim zdaniem są wirtualne i tylko zaśmiecają temat.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
WislakWiDoK
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 18.11.2010, 23:46
fialo napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że rzadko zaglądacie do bukmacherskiego, ale tym razem zdecydowanie jest powód. Kolega TOMOCIOOMEN, nie dość, że jest półmózgiem (albo nieumiejącym sklecić zdania gimnazjalistą), to obraża innych użytkowników forum. "Trochę" się kolega zagalopował. Nie wspomnę już o debilnych typach, które moim zdaniem są wirtualne i tylko zaśmiecają temat.
Prosze was, zróbcie coś z tym idiotą http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=60863
Powód: DZIĘKUJE!
Ostatnio edytowane przez WislakWiDoK : 19.11.2010 o godz. 10:36.
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 19.11.2010, 01:08
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=9191 dolaczam sie do prosby do Adminow,banujcie jak najszybciej
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 19.11.2010, 13:40
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Moderatorom zależy bardzo na istnieniu ABG i podziwiają ich zaangażowani i ogromny wkład w to, co dzieje sie na R22, o czym nie raz pisali.
szczegolnie kiedy trzeba zdradzić oprawe przed meczem
Odpowiedz cytując
TWSD Guard
Strzeże forum

Od: 09.2005

Stary 19.11.2010, 15:35
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Na lepszych i gorszych? Ja dziele kibiców na tych którzy przychodzą oglądać Wisłę oraz na tych którzy przychodzą oglądać ich przeciwnika a to jest kolosalna różnica.

Napisałeś :Są ludzie którzy żeby zobaczyć właśnie ten szlagierowy mecz przejeżdżają dziesiątki kilometrów bo los rzucił ich gdzieś daleko w Polskę bo mają małe dzieci bo pracują w weekendy

i chyba jeszcze dowaliłeś do pieca!

a dlaczego przyjeżdżają na "szlagierowy mecz" a nie na mecz z Koroną? skoro chcą oglądać Legie to zapraszam do Warszawy. bo mają małe dzieci? i co z tego? to załóżmy że na Legie udało się załatwić opiekę a na Zagłębie już nie? Bo pracują w weekendy? Sorry ale mecz z Widzewem był we wtorek. a skoro pracują tylko w weekend to mieli czas podjechać i kupić bilet w tygodniu albo KARNET. tylko po co im skoro już na Zagłębie nie przyjdą?

A co do zdania : A moderator od zawsze ma karnet (nawet na Sosnowiec miał) – więc proszę bez wycieczek jak nie wiesz co i jak.
Przeczytaj jeszcze raz kontekst.
Skoro zdecydowano, że nie ma sprzedaży na forum to tego się trzeba trzymać. Ktoś prośbę olał i robil po swojemu, to musi się z tym liczyć, że na forum pisał nie będzie. Nie po to w każdym możliwym temacie pisaliśmy, żeby sobie darować tego typu twórczość, by później jawnie to ktos ignorował.
Cytat:
I jeszcze jeden dylemat: mówisz o biletach a jak ja będę chciał (chciałem) sprzedać wejście na karnet i oglądnąć później mecz w tv żeby mnie było stać kupić następny na rundę wiosenną to co?
To to, że nikogo to nie obchodzi. Rób co chcesz. Twoja sprawa.
Temat zamknięty. W sprawie LEWEJ dystrybucji biletów nikt więcej na forum głosu zabierać nie musi.

Na wiosnę ruszy sprzedaż internetowa, więc każdy, który teraz zgrywa pokrzywdzonego będzie miał łatwiej. Każdy ma problemy i każdy musi sobie z nimi radzić. Nie każdy jednak chce o tym czytać na forum.To nie jest miejsce na żale.

KONIEC.
I skończysz na dnie gdy Guardian Cię dopadnie
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 20.11.2010, 21:35
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Dobry wieczór, proszę o zamknięcie (chwilowe) tematu - Konkurs o Wiśle 8 - w miarę możliwości po północy i otwarcie po meczu

P.S przy okazji czy istnieje taka możliwość aby temat sam się zamykał o danej godzinie czy nie
Pytam tak z ciekawości

Podbijam na mecz Wisła - Zagłębie
zamknąć po północy
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 20.11.2010, 22:15
Witajcie, http://wislakrakow.com/forum/showthr...4405&page=1225 w tym temacie jest coraz większy burdel. Swego czasu KOMINEK (albo któryś z innych moderatorów, jeśli pomyliłem) podawał zasady co do pisania w temacie polityka transferowa. O fikcyjnych propozycjach należało pisać w "gdybym...". Więc jeśli to dalej obowiązuje, to byłoby dobrze zrobić porządek.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 21.11.2010, 22:32
Dzięki za info, ale najlepiej przesłać coś takiego na pw.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Stary 24.11.2010, 23:08
Ja rozumiem otwartość forum jako głos dla innych kibiców w Polsce ale w temacie o Ekstraklasie 2010/2011 zrobił nam się praktycznie czat warszawski. No jak to mówią szkuerwa bez przesady. Albo im otwórzmy oddzielny temat w HP albo kulturalnie uspokujmy towarzystwo.
Powód: zrobione
Ostatnio edytowane przez flamengista : 25.11.2010 o godz. 20:59.
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
jagoda
Banita

Od: 08.2006

Stary 27.11.2010, 15:38
Witam!

przy logowaniu od 2miesięcy pojawia się taka wiadmość:

nie masz wystarczających uprawnień, by otworzyć żądaną stronę. Mogło się tak stać ponieważ:
  1. Być może Twoje konto nie jest aktywne? Sprawdź, czy w swoim profilu podałe(-a)ś prawdziwy adres e-mail. Jeśli nie - zmień adres na prawidłowy i sprawdź pocztę. Przyjdzie tam informacja z instrukcją jak aktywować konto.
  2. Twoje konto nie posiada uprawnień do czynności, którą chcesz wykonać. Na przykład posiadasz standardowe konto użytkownika, a próbujesz wyedytować czyiś post, usiłujesz wykonać czynność dostępną dla moderatorów bądź administratorów?

co to oznacza?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów