|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Moze jeszcze podczas czytania skladow, bedziecie chcieli "z numerem 74 kebab... !! Boukhari" ?! Bo przeciez obrazaja ( ) w ten sposob Malego, czy Brozkow ?@yoda jestem caly czas i caly czas pisze.
Ostatnio edytowane przez mic : 06.11.2010 o godz. 12:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
@Mic spoko,ale czemu tydzień temu nie wołałeś o bana za kebaba?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Poczytaj moje posty, gdzie 'nie wprost' pisze o tym zeby miec chociaz odrobime szacunku dla naszych kopaczy.
Dla mnie pisac na kogos 'kebab', 'spasiony xyz' (w przypadku Boukhari'ego) czy inne 'uszczypliwe' (chociaz to baaaardzo lagodne slowo okreslajace to sie tutaj dzieje) okreslenia zawodnikow WISLY to prostactwo. Ed; I pokemonstwo |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Nie widzisz roznic miedzy "jezdziec bez glowy", "nic nie graja", "graja beznadziejnie", a "kebab" ? Do tego jeszcze jakas dziecina wklaja zdjecia donera kebaba. Miejcie troche szacunku, chociazby do samych siebie, te m.in. "kebaby" pokazuja jakie macie plytkie myslenie
Ostatnio edytowane przez mic : 06.11.2010 o godz. 12:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Witam.
Istnieje możliwość zmiany nicku na nick osoby niekorzystającej z forum przez ponad 4 lata? Wiem, że na niektórych forach jest taka możliwość, w końcu prawdopodobieństwo, że osoba ta użyje czy w ogóle pamięta passy do tego konta jest znikoma. Z góry dzięki za odpowiedź ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7705
Fajnie by było jakby ktoś usunął ten burdel, bo niektóre posty wołają o pomste do nieba
..... Post Belfasta z drugiej strony powinien zostać pogrubiony moim zdaniem. Brawo za prawdziwe słowa! Pozdro ![]()
"Każdy ma w życiu swoje Westerplatte"
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
zróbcie porządek w kibicowskim o meczu z Legią, połowa postów do wyjebania. aż wstyd.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Popieram, syf i burdel na 3 strony. Trochę banów by się przydało, tak na uspokojenie.
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7718 ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Strzeże forum
Od: 09.2005
Offline |
|
|
UWAGA - BILETY MECZ Z LEGIĄ
Wszystkie posty o charakterze ogłoszeniowym, dotyczącym sprzedaży biletów, odstąpienia karnetów oraz wymiany miejsc będą na tym forum usuwane. Autorzy, którzy będą powielać tego typu posty będą z forum usuwani poprzez bany i blokady dostępu. UWAGA: Podobnie eliminowane będą posty w stylu "chętnie kupię bilet na mecz z Legią, jakoś się dogadamy itp". Prosimy tego typu zapytań i ogłoszeń również nie zamieszczać na forum. Posty będą usuwane razem z autorami. ![]()
I skończysz na dnie gdy Guardian Cię dopadnie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W sprawie pewnej reklamy wyborczej, która dziś pojawiła się na stronie...
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...83#post1008783 |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Dobry wieczór, proszę o zamknięcie (chwilowe) tematu - Konkurs o Wiśle 8 - w miarę możliwości po północy i otwarcie po meczu
![]() P.S przy okazji czy istnieje taka możliwość aby temat sam się zamykał o danej godzinie czy nie Pytam tak z ciekawości ![]()
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 11.11.2010 o godz. 22:54.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7731
a biletów na euro nie ma? spamnext http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7732
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 14.11.2010 o godz. 18:19.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
myslisz ze moderatorom zależy na tym co się wogole dzieje w ABG? chyba wtedy kiedy mozna zrobic newsa z duzą ilością wyświetleń.
Ostatnio edytowane przez WRzŚ : 18.11.2010 o godz. 10:47.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Moderatorom zależy bardzo na istnieniu ABG i podziwiają ich zaangażowani i ogromny wkład w to, co dzieje sie na R22, o czym nie raz pisali.
Moderatorzy nie mają nic z dużej liczby wyświetleń. Gdy forum zwiększa aktywność moderatorzy w ramach swego wolnego czasu a często pomimo jego braku muszą siedzieć i pilnować by różne ,,mądre” posty nie zalewały forum. Moderatorów krew zalewa, gdy ktoś zaczyna jątrzyć i dzielić na my wy oni. Szczególnie, gdy nie ma ku temu powodów. Moderatorzy są omylni i nie raz coś przeoczą, ale nie jest to przejaw złej woli. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Więc skoro znalazł się moderator to ja mam pytanie do tego który wpieprzył mi bana za ogłoszenie o sprzedaży biletu na Legie!
Dlaczego teraz przy meczu z Zagłębiem takiego zakazu nie ma? Bo okazjonalnym kibicom którzy czekają na mecz z Legią albo z Amicą nie zależy na nim! wtedy dawali duże pieniądze a teraz nie stać ich na 30 zł? Karnetu nie łaska kupić albo wcześniej podjechać po bilet? Między mną i tymi kibicami (sądzę że moderator się do nich też po części zalicza) jest taka różnica że ja idę oglądać mecz WISŁY i idę dla WISŁY a nie dla przeciwnika! Wolę sprzedać raz wejście i móc oglądać całą rundę! Wiem że chcecie w ten sposób powstrzymać koników ale na kim oni zarabiają na prawdziwych kibicach? chyba nie. I doskonale moderator zdawał sobie sprawę że ten mój post był raczej stworzony do przemyślenia owej sytuacji niż prawdziwym ogłoszeniem bo jeżeli bym chciał sprzedać bilet to założyłbym sobie zaraz po banie nowe konto i od razu podał dane kontaktowe. (Dla niewtajemniczonych napisałem że chcę sprzedać bilet na mecz z Legią za 250zł argumentując jak powyżej.) ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Moderator się pojawił
Nie musiał się pojawiać – jeśli ktoś ma jakiekolwiek pretensje zawsze odpowiadam . Wystarczy priv. Dlaczego był zakaz – chyba nie trzeba tłumaczyć. Mało było opowieści o tym jak pewne osoby wykupywały bilety jak robiły wjazd na kolejkę Nie cierpię jak ktoś dzieli kibiców na lepszych i gorszych. Jeśli masz Wisłę we krwi to nie szpanuj tym. Są ludzie którzy żeby zobaczyć właśnie ten szlagierowy mecz przejeżdżają dziesiątki kilometrów bo los rzucił ich gdzieś daleko w Polskę bo mają małe dzieci bo pracują w weekendy bo …………….. Jeśli chodzi o Zagłębie jak nie będzie biletów też będzie szlaban. A moderator od zawsze ma karnet (nawet na Sosnowiec miał) – więc proszę bez wycieczek jak nie wiesz co i jak ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Na lepszych i gorszych? Ja dziele kibiców na tych którzy przychodzą oglądać Wisłę oraz na tych którzy przychodzą oglądać ich przeciwnika a to jest kolosalna różnica.
Napisałeś :Są ludzie którzy żeby zobaczyć właśnie ten szlagierowy mecz przejeżdżają dziesiątki kilometrów bo los rzucił ich gdzieś daleko w Polskę bo mają małe dzieci bo pracują w weekendy i chyba jeszcze dowaliłeś do pieca! a dlaczego przyjeżdżają na "szlagierowy mecz" a nie na mecz z Koroną? skoro chcą oglądać Legie to zapraszam do Warszawy. bo mają małe dzieci? i co z tego? to załóżmy że na Legie udało się załatwić opiekę a na Zagłębie już nie? Bo pracują w weekendy? Sorry ale mecz z Widzewem był we wtorek. a skoro pracują tylko w weekend to mieli czas podjechać i kupić bilet w tygodniu albo KARNET. tylko po co im skoro już na Zagłębie nie przyjdą? A co do zdania : A moderator od zawsze ma karnet (nawet na Sosnowiec miał) – więc proszę bez wycieczek jak nie wiesz co i jak. Przeczytaj jeszcze raz kontekst. I jeszcze jeden dylemat: mówisz o biletach a jak ja będę chciał (chciałem) sprzedać wejście na karnet i oglądnąć później mecz w tv żeby mnie było stać kupić następny na rundę wiosenną to co? ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Rozumiem, że rzadko zaglądacie do bukmacherskiego, ale tym razem zdecydowanie jest powód. Kolega TOMOCIOOMEN, nie dość, że jest półmózgiem (albo nieumiejącym sklecić zdania gimnazjalistą), to obraża innych użytkowników forum. "Trochę" się kolega zagalopował. Nie wspomnę już o debilnych typach, które moim zdaniem są wirtualne i tylko zaśmiecają temat.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Powód: DZIĘKUJE!
Ostatnio edytowane przez WislakWiDoK : 19.11.2010 o godz. 10:36.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Online |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=9191 dolaczam sie do prosby do Adminow,banujcie jak najszybciej
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Strzeże forum
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Temat zamknięty. W sprawie LEWEJ dystrybucji biletów nikt więcej na forum głosu zabierać nie musi. Na wiosnę ruszy sprzedaż internetowa, więc każdy, który teraz zgrywa pokrzywdzonego będzie miał łatwiej. Każdy ma problemy i każdy musi sobie z nimi radzić. Nie każdy jednak chce o tym czytać na forum.To nie jest miejsce na żale. KONIEC. ![]()
I skończysz na dnie gdy Guardian Cię dopadnie
|
||
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Podbijam na mecz Wisła - Zagłębie zamknąć po północy ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Witajcie, http://wislakrakow.com/forum/showthr...4405&page=1225 w tym temacie jest coraz większy burdel. Swego czasu KOMINEK (albo któryś z innych moderatorów, jeśli pomyliłem) podawał zasady co do pisania w temacie polityka transferowa. O fikcyjnych propozycjach należało pisać w "gdybym...". Więc jeśli to dalej obowiązuje, to byłoby dobrze zrobić porządek.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dzięki za info, ale najlepiej przesłać coś takiego na pw.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja rozumiem otwartość forum jako głos dla innych kibiców w Polsce ale w temacie o Ekstraklasie 2010/2011 zrobił nam się praktycznie czat warszawski. No jak to mówią szkuerwa bez przesady. Albo im otwórzmy oddzielny temat w HP albo kulturalnie uspokujmy towarzystwo.
Powód: zrobione
Ostatnio edytowane przez flamengista : 25.11.2010 o godz. 20:59.
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Witam!
przy logowaniu od 2miesięcy pojawia się taka wiadmość: nie masz wystarczających uprawnień, by otworzyć żądaną stronę. Mogło się tak stać ponieważ:
co to oznacza |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|