|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2020
Offline |
|
|
Z Zieńczukiem to najbardziej mi się kojarzy jesień 2007.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Gral wtedy rewelacyjnie. W ogole to byl swietny futbol w naszym wykonaniu w tamtej rundzie. Szkoda ze ta ekipa nie grala w pucharach tamtej jesieni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jutro lub we Wtorek ma się zjawić na testach medycznych Yeboah.W tym tygodniu wyjaśni się też przyszłość Alona problem nie jest kontuzja, a koronawirus w Austrii Wiedeń
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nam by się przydał solidny środkowy obrońca.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Panowie istnieje temat Martina Kostala?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Cytat:
dobra, dawać go, zna dobrze Adiego |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
To byłby fajny nabytek, mam wrażenie. Ciekawe czy coś jest na rzeczy, czy raczej inny klub Ekstraklasy.
![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Skoro w przeciwieństwie do Aldiego grał a nie grzał ławy, pewnie się wyżej ceni. I do tego młodszy. Nie dla nas zapewne.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kiewicz coś ćwierkał,że taki się prawdopodobnie pojawi
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2020
Offline |
|
|
Przydałby się jeszcze lewy. Jakoś nie mam zaufania do Sadloka ostatnio.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na nasz poziom Sadlok styknie. Jeden środkowy to konieczność. Dobre wieści.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ogólnie nasza formacja obronna wymaga wzmocnienia jak nie wymiany słabych ogniw zwłaszcza pamiętając ile bramek traciliśmy w ostatnich sezonach. Co do skrzydłowych to potrzeby są większe niż pozyskanie jednego graczu. My w ciągu sezonu w kilku spotkaniach graliśmy bez klasycznego choćby jednego skrzydłowego.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
No i co tam misiaczki sądzicie na temat ewentualnego transferu Forbesa do Wisły?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na wiki jest napisane, że może grać także na skrzydle. Jestem przekonany, że Skowronek będzie go więc wystawiał na skrzydle, a w ataku dalej Silva
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Podbijam on w swojej karierze około 50 meczów rozegrał na prawej obronie, więc kto wie, kto wie co się może zdarzyć...
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
1.88cm wzrostu to tylko 4cm mniej od Lisa ale może ma lepszy chwyt?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Tylko 9 lat młodszy od Skowronka, może szykowany na nowego trenera?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że nie dojdzie do tego transferu...
Forbs, Szwarc i ten Pepszun pajac to osoby na, które najbardziej ....owałem przy ostatnich 2-3 meczach Rakowa... Jebałem od drewniaków siatkarzy, że tacy drwale nas robia, szok ! Podtrzymuje dalej to DRWAL, ogór, drągal, wiadomo, ze lepszy od Beciraja, ale kij z nim wole Brożka :]
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 03.10.2020 o godz. 20:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Forbes, Beciraj i Buksa
Trio zajebiste - duży i większy i niespełniony przyszły Messi, którego póki co wszyscy traktują jako juniora i raczej na wypożyczenie niż do gry w eklasie. Brożek jakby wrócił to by to towarzystwo pogonił i grał w 11. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kuźwa nam jest potrzebny sprinter w ataku, który wyjdzie do prostopadłęj piłki i wyprzedzi obrońców, a nie kolejny drwal do mityczego zastawiania się i zgrywania piłek , chu... wie do kogo.
Ale żal tego Turgemana, bo nam się trafił jak ślepej kurze ziarno i jak na nasze warunki był zajebisty. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Forbes przynajmniej umie strzelać gole. Dla nas to duża zaleta. Nie będę narzekał jak do nas trafi.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lepszy Forbes w garści niż Buksa na dachu
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Przecież ten Forbes jest przereklamowany nie dajmy się nabrać na te jego 10 bramek z czego 7-8 to jest dostawienie nogi albo głowy z 3 m, oglądałem dużo meczów Rakowa w zeszłym sezonie to chłop w sytuacjach sam na sam zupełnie sobie nie radzi- większość strzałów z dużą siłą i nad poprzeczką i głowa w dół nawet na bramkarza nie patrzył, sam nic nie umie wykreować większość tych bramek zdobył po dobrych dośrodkowaniach wahadłowych Rakowa gdzie tylko wystarczyło dostawić głowę lub nogę dodatkowo często łapał drobne urazy no i ten wiek prawie 30 lat
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Sezon tzw. przejściowy.
Bierzemy rezerwowego napastnika Rakowa z wysokim kontraktem bez opcji wykupu. Przekonajcie mnie proszę, że ma to sens. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Myślę ,że temat z Brown Forbsem to takie szukanie na siłę napastnika do gry na już. Beqiraj miał grac a okazał się drewnem jak mało kto, Buksa nie przygotowany do gry kompletnie a na powrót Turgemana nie mamy chyba co liczyć.
Podzielam opinię kolegi Quadou, że słaby z niego napastnik. Fakt umie się znaleźć w polu karnym ale w sytuacjach sam na sam traci głowę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
To MUSI być zasłona dymna.
Bo jeśli nie, to wychodzi, że ten covid faktycznie źle działa na organizm (znaczy na mózg) ... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I co z tego? Beciraj taki niby kozak i goli niby tyle nastrzelał a okazał się takim badziewiem że bedziemy szczęśliwi jak Forbes strzeli te 10 goli.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|