|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Tak trochę odejdę od tematu, ale gol Jeana Barrientosa ma szansę wejść do finału. Jak na razie ma 49,8%.
http://ekstraklasa.tv/wybieramy-gola...d-keita/756f6b |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ja jednej rzeczy nie rozumiem. Po co Sadlok ostatnio przedłużał kontrakt, żeby go zaraz potem chcieć rozwiązać? Trochę to rzutuje na wiarygodność jego intencji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
No cóż, to wina tylko i wyłącznie Klubu, że dochodzi do takich sytuacji.
Piłka to niestety nie wolontariat, piłkarze grają, żeby zarobić na resztę życia po zakończeniu w miarę krótkiej kariery (Maćkowi zostało ile? 6-7 lat gry na dobrym kontrakcie). Za zaistniałą sytuację winiłbym w głównej mierze jego menago, który zwietrzył szansę na prowizję za podpis, chociaż Sadlok pewnie wiedział, że sprawa wypłynie w mediach. Ciężko mi go winić za domaganie się pieniędzy, których nie ukradł, a uczciwie zarobił. Jest najemnikiem, tak samo jak cała nasza drużyna (z wyjątkiem Brożka i Głowy). Pogódźcie się z tym, że dla tych ludzi liczy się przede wszystkim kasa, a nie dobro Białej Gwiazdy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
A to czy dostaje 2 razy tyle, czy 5 razy tyl czy 100 razy tyle to nie jest ważne. Taki prezesi pdpisali kontrakt i z takiego maja obowiązek się wywiazac. A tak w ogóle przyjmując najnizsza krajowa czyli 1750(chyba) to Sadlok wg.twoich obliczen zarabia 87500 zł. A wątpie żeby wszyscy tutaj zarabiali najniższa(a mowiles ze zarabia 50 razy tyle co my) wiec pewnie zarabia ok.100tys.zl(licząc te 2000 na miesiąc). na miesiąc wg. twoich informacji. Myślałem że mamy problemy finansowe, ale skoro prezesi podpisują kontrakty na 1,2mln.zł rocznie to chyba jednak nie ma tych problemów ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Barrientos w Finale. Głosowanie kończy się w niedzielę o 18.
http://ekstraklasa.tv/wybieramy-gola...rientos/b2yswp |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2013
Offline |
|
|
Barrientosa nie ma już na głównej w kadrze, czyli już w Wiśle nie zagra, choć to było już do przewidzenia tydzień temu.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ostatnie transfery mogą świadczyć o tym że Wisła to:
a. wciąż marka b. przyciąga miasto - Kraków c. podoba sie nasza baza treningowa , której naprawdę w naszej lidze nam mogą pozazdrościć Wracając do tematu. Łukasz Burliga bardzo ładny dom na Zarabiu sobie kupił ( sprintem całe 25 sekund do bazy treningowej ) Noo i zmienił samochód. W połączeniu przede wszystkim z powiększeniem rodziny daje fajną mieszanke . Powodzenia ŁukaszPowód: dopiska
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 07.07.2015 o godz. 17:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
No i w takiej sytuacji głupio byłoby Buremu wyjeżdżać za granicę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Krzychu Mączyński dom na Rożnowej pod Wieliczką
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() Zawsze lubiłem Sarkiego Powód: fota nie działała :P
Ostatnio edytowane przez woocashx : 10.07.2015 o godz. 22:40.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
W zaistniałej sytuacji też byłbym niezainteresowany rozmową z kolegą
![]() http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...5578246910.jpg ![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() Ale ta blondyna jest boska... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Brali by jakies ladniejsze laski bo te dwie na foto z Ryskiem to cienizna.
Z koszulek to najwiekszy "lifting" widac po bialej i wyglada naprawde dobrze.Na czerwonej roznicy az takiej nie widac. Legia dzis grala juz w nowych ,i ten pas poprzeczny wygladna nawet ok. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
oglądał ktoś mecz USA-HAITI?
Bo na stronie Guardiana Dziki Donald jest na foto głównym, w relacji LIVE jego imię pojawia się w co drugim poście, nawet jest wspomnienie że gra u nas. Bramki nie strzelił, ale chyba coś poszalał? http://www.theguardian.com/football/...usa-haiti-live |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Dyktator środka pola
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Donald chyba szybko wroci z tych rozgrywek...
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
W ich grupie jak narazie USA jest pewne a reszta ma szanse na 2 miejsce w grupie .. Haitii wygra z Hondurasem a USA napewno pyknie Paname i Haitii wychodzi z grupy wiec moze byc roznie Powód: tabela grupy ;)
Ostatnio edytowane przez ciomborek8 : 11.07.2015 o godz. 09:31.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Osman walnie kazanie Donaldowi
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|