|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Heh asysta Kosowskiego przy golu Mirosavljevica.
@Żmijka - nie idzie, a info mam stąd http://www.shootandgoal.com/live/d1.html
Ostatnio edytowane przez HEDu : 14.07.2009 o godz. 19:23.
![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Idzie to gdzieś oglądać ? W necie? Albo TV ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No powiedzmy sobie szczerze, że APOEL męczy sie z przeciwnikiem podobnym do Levadii ale graja na wyjezdzie. w 65 wszedł Żewłakow.
no i strzelił gola nasz Polaczyna, czyli w APOELu znowu Polacy rządzą ![]()
Ostatnio edytowane przez HEDu : 14.07.2009 o godz. 20:40.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=bnQaz2_iMYk Skrót z wczorajszego spotkania Eb - Apoel. M.in. asysta Kosy.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaga wygrywa juz 4 mecz sparingowy (tym razem z Ruchem 3-0) a Franek strzela 3 bramkę grając 45 minut w każdym meczu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
to oczywistość, przechodząc do innego klubu piłkarze biorą pod uwagę kasę, a im starszy tym argument mocniejszy, patrz Rivaldo grający w Uzbekistanie ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
IMO tez chcialbym sobie pograc na cyprze za dobre pieniądze, na równych boiskach i przy pieknej pogodzie... żyć nie umierać. choć Żuraw był moim piłkarskim idolem (a "był" nie dlatego że go znielubiłem tylko wyrosłem z posiadania idoli) to w pełni go rozumiem i popieram. kasa kasa kasa. trzeba zarabiać, bo niewiadomo co bedzie po zakonczeniu kariery... smieje sie z was którzy dzielą piłkarzy na "prawdziwych wiślaków" i tych mniej. podziękował.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Inna sprawa, ze dopoki nie pojawila sie oferta Omonii, Zuraw deklarowal chec powrotu i zapewnial, ze pieniadze nie sa najwazniejsze. Szkoda tez, ze zawodnik, ktory w Wisle spedzil wiele lat, do samego konca mamil Skorze, co mozna bylo uslyszec z ust tego ostatniego.
Ale rzecz jasna, lepsza taka koncowa szczerosc, niz falszywosc Franka ![]() Tuz po zakonczeniu sezonu ogladalem wywiad z Frankowskim u Basalaja na Orange Sport i kiedy wyznal, ze do zmiany Elche na Wolverhampton sklonila go kaseta z hymnem Wolves, po ktorym przeszly go ciarki, to autentycznie poczulem jakby nudnosci w zoladku ![]() |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Żuraw już strzela, szkoda że nie dla Wisły ;(
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
w jego przypadku jezeli nie ma podpisu to nie ma o czym w ogóle rozmawiać, w przeciwienstwie do innych oferty miał, a i pozniej niz inni za granicę wyjechali o nic nie mam pretensji bo się spodziewałem takiego zakonczenia sparwy ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Były snajper Wisły: musimy uważać na Brożka
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja tam Dudu milo wspominam,i on tez dobrze o nas kibicach sie wypowiada
Pozbyto sie go lekka reką ,a potem dlugo szukano innego nastnika i...szukamy do dzisiaj. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Kubowicz wg. 90minut.pl podpisał kontrakt z Flotą Świnoujście. Wypożyczenie? Sprzedaż?
![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Raczej wypożyczenie tak jak w przypadku Burligi
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Polonia Bytom zainteresowana Maciejem Palczewskim:
http://www.sportslaski.pl/Polonia-za...0196,info.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Nikt tu jescze o tym nie wspomniał, ale Maciej Stolarczyk został trenerem w Pogoni Sczecin, a Michał Wróbel podpisał kontrakt z KSZO
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez R33 : 20.07.2009 o godz. 13:18.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Chciałbym tylko wspomnieć tutaj, że kolano Baszczyńskiego jest w opłakanym stanie. Zdaniem lekarzy jego powrót na boisko jest prawie niemożliwy. W tej chwili Marcin porusza się na wózku...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Bardzo zamuciłeś mnie tymi informacjami... Wygląda na to że ktoś tutaj spaprał swoją robotę (lekarz) - krzywda Baszczyńskiego boli mnie jak kogoś z mojej rodziny i to bliskiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Przykre... Szanuję Baszcza jako piłkarza i człowieka, za charakter i poświęcenie do końca. Mam szczerą nadzieję, że wszystko się ułoży i Marcin jeszcze będzie mógł zagrać: http://m.freeware.info.pl/ . Baszczu trzymaj się!
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 06.03.2015 o godz. 14:11.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A skąd te informacje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
O zesz,wiedzialem ze cos nie ten tego z Baszczem ale ze az tak No nic Marcin trzymaj sie i pamietaj ze na Wisle zawsze jestes jako "nasz" Baszczu z nami kibicami ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Petrescu: "Polacy nie chcą cięzko trenowac" Ciekawy wywiad po porażce z Levadią z Danem Petrescu.
http://www.dziennik.pl/sport/pilkano...a_miejsca.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Bo jednak Dan i Unirea pokazali, że można.Wiślacy też. Że można. Wszystko spieprzyć.
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 06.03.2015 o godz. 14:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
pięknie Dan pojechał po gaciach Polakom. Powiedział prawdę. Nie chce sie pracować lalusiom. Chcą mieć trenera przyjaciela. W dupach im się po przewracało. I nie licznym się uda zrobić wielkie kariery zagranicą chociaż mają umiejetności ale brak im psychiki.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Najboleśniejsze jest to, że Petrescu ma sporo racji. "ja z małym klubikiem, który trzy lata temu awansował do rumuńskiej pierwszej ligi, od września będę grał w fazie grupowej!"- może te słowa brzmią jak przechwałka, ale taka jest bolesna prawda. Nie sądzę, by w Rumunii łatwo było zdobyć mistrzostwo, pokonując firmy zaprawione w grach w LM i PUEFA jak Steaua, Cluj czy Dynamo. A Petrescu się udało.
Wniosek: to nie Skorża powinien niebawem znaleźć się w rubryce "byli trenerzy Wisły", tylko niektórzy piłkarze. Raz jeszcze Petrescu: "Gdyby któryś z piłkarzy Premiership przyszedł do prezesa i poskarżył się na zbyt ciężkie treningi, to..." chyba by mu łeb ucięli. A u nas robi się na odwrót: zwalnia trenera, zamiast ukarać leniwych piłkarzy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Dan podsumował cały profesjonalizm polskiej piłki.
100% racji. Gwiazdorstwo , imprezki , alkohol i leciutkie treningi. Mecze gramy na stojąco bo w ekstraklasie można tak wygrywać. Potem wychodzi brak umiejętności ,żeby trafić do bramki. W sumie nie powinniśmy się dziwić przecież większość z nas wie jaka jest mentalność polskich grajków. Czasem zdarzy się ktoś ambitny co chce coś osiągnąć (np. Błaszczu) ale bardzo rzadko. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niechciało się zapieprzać to teraz może się niechciało grać?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|