|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
czy można będzie kupić dziś bilet w pociągu? czy to juz raczej niemożliwe? pracuję cały tydzień do 18 i nie mam jak kupić biletu w Krk. myślałem ze jakbym wsiadł w Krzeszo to może kupiłbym bilet w pociągu... prosze o odp.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
ja z podobnym pytaniem. odp na priv
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jeśli ktoś jest chętny, to mam trzy miejsca w aucie na dziś do Sosnowca, mogę zabrać osoby z Krzeszowic lub Olkusza... co by taniej wyszło i samemu nie jechać
![]() ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ja bym sie chętnie podłączył ale nie mam jeszcze biletu...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Mam małą uwagę odnośnie sytuacji z biletami. Rozumiem, że nie można zadowolić każdego i jakieś reguły muszą być, żeby utrzymać porządek, ale nie można by pójść kibicom trochę bardziej na rękę?
Nie wszyscy kibice Wisły mieszkają w Krakowie i okolicach, nie wszyscy mają znajomych, którzy mogliby im kupić bilety w kasach, nie każdy może poświęcić czas, a zwłaszcza pieniądze na to, żeby pojechać sobie w ciągu tygodnia do Krakowa i z powrotem, żeby kupić bilet, zwłaszcza, że w jego cenę wchodzi dodatkowo przejazd pociągiem, ale to już pal licho. W każdym razie jest to trochę kuriozalna sytuacja. W sytuacji, kiedy wszyscy chcą, żeby trybuny w Sosnowcu były pełne, uważam, że warto by pomyśleć o kibicach, którzy nie są z Krakowa (bo takich Wisła też ma!) i rzadko mogą bywać tam na meczach, a którzy chętnie skorzystaliby z okazji, że mecze są rozgrywane w tym sezonie na śląsku i mogliby zastąpić kibiców 'domowych', którym nie chce się przyjeżdżać na mecze. Byłoby fajnie, gdyby ktoś o tym pomyślał. Nie znam się na zasadach organizowania imprez masowych, ale czy to na prawdę jest problem, żeby ktoś z klubu /SKWK także sprzedawało bilety przed meczem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Niestety tak- nie zgadza się na to policja sosnowiecka.
Może uda się ten temat rozwiązać przed meczem z Jagiellonią, ale są na to małe szanse. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]()
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
A jak się ma to do tego że przy zakupie trzeba mieć dowód osobisty? Można kupić normalnie bez tylko podając numer dowodu?
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Wystarczy podać pesel, nie trzeba mieć przy sobie dokumentu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
NA bilecie napisane jest imie, nazwisko i pesel i to musisz podać osobie w Wiślackim Świecie od której kupujesz bilet. Niezaleznie czy kupujesz dla siebie czy dla kogo innego - dane muszą być prawdziwe, ponieważ ochrona pod stadionem moze sprawdzac czy osoba na którą jest bilet to ta osoba ktora na niego wchodzi.
A pod stadionem, podobno są bilety, ale dotychczas byłem 2 razy (na Levadi i GKS) i kupowałem w Krakowie, wiec nie miałem problemu. A te wasze problemy są smieszne.. Tak trudno znalezc 2 dni w ciagu miesiące wolne? Bo własnie 2 razy w ciagu miesiaca Wisla gra w Sosnowcu. Ludzie !! To jest marne kilka godzin... Sam jezdze autem i wiem, ze te opłaty za pociąg potrafią zdenerwować, ale ktoś ten pociąg musi opłacić !!! Zastanówcie sie !! |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Chciałbym pojechać na mecz samochodem ,oczywiście rozumiem że muszę kupić bilet z pakietem przejazdowym ale na pewno orientuje się ktoś jak wygląda kwestia parkingów dla osób z własnym transportem i wejściem/wyjściem z meczu indywidualnie. Z góry dzięki za odpowiedź.
![]()
policjancie łobuzie, strażniku arbuzie wy już dobrze wiecie co wam w tyłek i w buzie.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
sa wydzielone parkingi jakies 6-7 minut na nogach od stadnionu, chyba ze jestes tzw vipem, wtedy parkujesz przy samym obiekcie. Jak nie zostawisz auta gdzies po tamtejszych osiedlach to mysle ze nie powinno byc problemu np. z brakiem powietrza w oponach, szyby, radia itp.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Witam
Będę w przyszlym tygodniu W Krakowie i okolicach. Zamierzam pujsc na mecz Wisła Jagiellonia w Sosnowcu. Czy skoro mam swoj srodek lokomocji to czy musze kupic bilet w krakowie za 35 zl wraz z dojazdem pociagiem czy jest jakas mozliwosc kupienia biletu tanszego bez transportu? Dziekuje ![]()
Wisła 1906 Kraków
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
bedziesz musial zaplacic za specjala.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ok dzieki za informacje
![]()
Wisła 1906 Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Przydałoby się już jakieś info odnośnie meczu z Lechią w Gdańsku.Czekam już na dokładną godzinę spotkania bo o ważne w moim przypadku.Ciekawe też jak z biletami...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Hehe na Lechie to na bank pojedzie komplet a bilety zejda w 2 max 3 dni.. Ciekawe czy w takim samym tempie beda schodzic wejsciowki na Jage
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
![]()
Jak już wspomniałam znajomych w Krakowie nie mam, a podanie danych komuś obcemu nie jestem dla mnie do końca komfortowe, jednak cóż innego pozostaje? jeśli faktycznie można nabyć bilety pod stadione, to super, jeśli nie może ktoś ma zaufaną osobą, która kupowała mu bilety? |
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
przypominam wszyskim uzytkownikom forum o meczu 29 sierpnia - w sobotę o godzinie 16 z Jagiellonią Białystok
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...iellonia_6186/ - bilety od poniedziałku w Wiślackim Świecie musimy zapełnic stadionik w Sosnowcu ! nikt ( z Krakowa ) nie zostaje na forum !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jeśli jestem z poza Krakowa czy na mecz w Gdańsku bilet może kupić mi kolega
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Mieszkam w Gliwicach. W zeszlym sezonie bylem na derbach i Polonii. W tym sezonie mam 3 razy blizej na stadion i dostanie sie na mecz jest 2 razy trudniejsze...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam, od dawna kibicuje Wiśle i byłem już na kilku meczach w Krakowie , bilety zawsze udawało mi się kupować przed meczem , teraz niestety chyba nie ma takiej możliwości , odpada opcja dojazdu po sam bilet ponieważ mieszkam w Gorzowie (500 km od Krakowa) , co byście mi mogli doradzić bo bardzo bym chciał pojechać na mecz z Jagą
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podaj komuś z forum imie, nazwisko, pesel, omów sie z nim pod stadionem np. 2h przed meczem w konkretnym miejscu, dasz mu pieniądze, a on Ci odda bilet
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
o ile sie nie myle pod stadionem tez kupisz bilet ale musisz troche polazic i popytac az znajdziesz odpowiednie osoby
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Cytat:
źródło: SKWK ![]() |
|