The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2013, 17:41
Szpen napisał(a):Wyświetl post
czyli mamy kolejny spisek kierowany z góry przez układ: Brak filmu opowiadającego historie z XVII wieku.

ja jebie, co za oszołomstwo ...
Dla takich jak ty najlepszymi filmami są te z udziałem Tuska. Zapewne siedzisz przed telewizorem i z wypiekami na policzkach oglądasz relacje z podróży ryżego do Nigerii, jak goni się z pawianami .

P.S. Całkiem przypadkowo odłączono prąd budynkowi, w którym znajduje się TV Republika. Metody jak w ZSRR. Niebawem pewnie peknie rura wodociagowa i zmuszeni będą odłączyć prąd, potem bedzie się ulatniał gaz i też to samo a na koniec w budynek pewnie uderzy samolot.
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 10.04.2013 o godz. 18:48.
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.04.2013, 08:58
J. Kaczynski:
- Śp. prezydent Lech Kaczyński, jego przyjaciele, jego współpracownicy pozostawili pewne niezwykle ważne dziedzictwo. Ma ono różne aspekty, ale pierwszym z nich, tym najważniejszym, jest patriotyzm, miłość ojczyzny.
- Ale ten patriotyzm zawierał w sobie jeszcze inny ogromnie ważny element. To było dążenie do sprawiedliwości. Polska powinna być krajem dla wszystkich Polaków. Polskie państwo powinno dbać o wszystkie grupy społeczne. Nie może być gorszych i lepszych. Trzeba pamiętać o tych, którym się mniej udało. Trzeba pamiętać o społecznej sprawiedliwości. Lech Kaczyński był człowiekiem, dla którego patroiotyzm oznaczał także społeczną sprawiedliwość. Polska musi być i silna, i godna, i suwerenna, i poważna, i sprawiedliwa. Dopiero wtedy będzie to Polska z jego marzeń, z marzeń jego współpracowników, a jestem przekonany, że także i z naszych marzeń. Takiej Polski właśnie potrzebujemy i o taką Polskę musimy zabiegać. Gdy chcemy prawdy, gdy domagamy się prawdy, gdy domagamy się uczczenia tych, którzy zginęli, gdy domagamy się uczczenia prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego, gdy domagamy się, aby tu w tych okolicach stanął pomnik, to nie są puste żądania, to są żądania związane z tym dziedzictwem, które musimy traktować nie tylko jako ważne, lecz także jako święte.
- Jestem przekonany, że dożyjemy - i to w niedługim czasie - Polski, w której będą stawały pomniki Lecha Kaczyńskiego, ofiar katastrofy smoleńskiej...
- Z całą pewnością zwyciężymy, jeśli potrafiliśmy przez trzy lata pod takim naciskiem wytrzymać i jesteśmy tutaj, to zwyciężymy.

Tak sie buduje w Polsce pomniki, tak sie buduje swiadomosc tak sie umieszcza na kartach historii ludzi, tak sie daje miejsce im nienalezne. Wystarczy konsekwentnie tluc ludziom do glow o wyimaginowanym dziedzctwie, podeprzec to "prawda", walka w imie wolnosci, wycierac sobie pysk slowami prawo i spraiwedliwosc...Tyle w Polsce wystarczy...Wynalazcy patriotyzmu sie znalezli...
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
york09
Banita

Od: 04.2013

Stary 11.04.2013, 10:24
Polska powinna być krajem dla wszystkich Polaków
A mniejszości wara z Polski tak jak chce J. Kaczyński.
Polskie państwo powinno dbać o wszystkie grupy społeczne.
A Jarosław wywyższa tylko zwolenników PIS. Nawet życzenia Wielkanocne były do polityków i sympatyków PISu

Święte dziedzictwo Lechaczyli co santo subito
Jarek ego to ma, ale z marnego prezydenta męczennika nie zrobi...nie będe tu przez litość cytował osiągnięć wiecznie obrażonego na cały świat małego człowieka.

A mówią że patriotyzmem się nie powinno obnosić a mieć go w sercu a ten co drugie słowo "jaki to mój brat i ja i moja sekta"mają wyłączność na "patrionyzm"i to genetyczny wyssany z mlekiem nienawiści
Ostatnio edytowane przez york09 : 11.04.2013 o godz. 16:15.
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 11.04.2013, 10:45
york09 napisał(a):Wyświetl post
A Jarosław wywyższa tylko zwolenników PIS. Nawet życzenia Wielkanocne były do polityków i sympatyków PISu
Dobrze, że są jeszcze ludzie trzeźwo myślący tacy jak ty którzy potrafią nie tylko przeczytać tekst, ale do tego jeszcze wychwycić jego esencję.
...And Justice For All
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 11.04.2013, 11:10
chyba będę postulował u Rav'a wprowadzenie do Regulaminu możliwości bana za kretynizm i hipokryzję
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 11.04.2013, 11:25
FraMat napisał(a):Wyświetl post
chyba będę postulował u Rav'a wprowadzenie do Regulaminu możliwości bana za kretynizm i hipokryzję
Jak widać coraz słabsze rezerwy rzucają na front. Ten z rejestracją z kwietnia 2013 r. jest przykładem, że wcieląją do volkssturmu nawet dzieci To znak, że ryżemu niebawem zostanie już tylko bunkier.
ZawszeSztywny
Senior Member

Od: 03.2013

Stary 11.04.2013, 13:46
[I][b]
I tu ma rację bo takie dziwolągi jak Grodzka czy gej-Biedroń, którzy w sejmie dbają ale o interesy im podobnych powinni być gonieni.
york09
Banita

Stary 12.04.2013, 14:39
Akurat Biedroń i Grodzka są Polakami tylko nadają na innych falach.
Ale niejaki Adam Hofman to powinien się już bać.
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 12.04.2013, 15:00

Święte dziedzictwo Lechaczyli co santo subito
Jarek ego to ma, ale z marnego prezydenta męczennika nie zrobi...nie będe tu przez litość cytował osiągnięć wiecznie obrażonego na cały świat małego człowieka.

A mówią że patriotyzmem się nie powinno obnosić a mieć go w sercu a ten co drugie słowo "jaki to mój brat i ja i moja sekta"mają wyłączność na "patrionyzm"i to genetyczny wyssany z mlekiem nienawiści
Widzę drogi Yorku, że desant Twoich klonów się tu nie powiódł (SmutnyRomantyk, Jurij, eloelo) i postanowiłeś pod własnym nickiem z peba zarobić tu za wierszówkę

W Twojej wypowiedzi nie ma ani jednego argumentu do którego można się odnieść. Tylko paplanie i epitety, zero merytoryki:

"Jarosław wywyższa tylko zwolenników PIS"
"mniejszości wara z Polski tak jak chce J. Kaczyński"
"wiecznie obrażonego na cały świat małego człowieka."
""patrionyzm"i to genetyczny wyssany z mlekiem nienawiści"

Czy ten bełkot sam wymyślasz czy ktoś podsyła Ci wytyczne?

FraMat napisał(a):
Plus zapis dotyczący banowania troli powielających to samo po wszystkich forach i używających do tego kilku nicków.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 12.04.2013, 15:06
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
[...] Plus zapis dotyczący banowania troli powielających to samo po wszystkich forach i używających do tego kilku nicków.
Chyba jest już punkt mówiący o dublowaniu kont.

A w temacie. Ponoć mamy kryzys w Kraju i bezrobocie rośnie... ale nic to. Dla rządowych urzędasów zawsze i stanowisko jakieś się wyduma i zacna pensyjka co miesiąc się znajdzie.

Rządowy propagandysta od skompromitowanego raportu będzie kasował co m-c 8 tys. złociszy.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 12.04.2013 o godz. 15:10.
ZawszeSztywny
Senior Member

Od: 03.2013

Stary 12.04.2013, 15:10
Niech jakiś mod sprawdzi IP tego yorka09, może on nadaje z ...wiejskiej
york09
Banita

Stary 13.04.2013, 10:21
A to jest forum Radia Maryja że trzeba wychwalać PIS?
Adminku kochany jak mam więcej nicków (kont) na tym forum proszę o BANA. Z wyrazami szacunku York09.
Ostatnio edytowane przez york09 : 13.04.2013 o godz. 10:24.
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.04.2013, 12:32
To jest forum kibiców Wisły Kraków, więc jeśli nim nie jesteś, a przyszedłeś nast tylko uświadamiać to od siebie mogę Ci jedynie powiedzieć - wyyyypierdalaj ) To samo dotyczy reszty POlitruków typu Szpen..którzy Wisłę oglądali w TV ostatni raz jak grała z Lazio albo i wcale.. Znamienne jest to, że ze strony "PIS" wypowiadają się osoby długo obecne i aktywne na forum i na stadionie, a ze strony "PO" same "nołnajmy" porejestrowane w ostatnim czasie lub aktywne jedynie w tym i smoleńskim temacie..
[][][][]> T S W <[][][][]
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 14.04.2013, 01:34
"Nie mogę znieść myśli ..."
http://naszeblogi.pl/37636-nie-moge-...campaign=blogi
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 14.04.2013, 08:56
Belzebub napisał(a):Wyświetl post
To jest forum kibiców Wisły Kraków, więc jeśli nim nie jesteś, a przyszedłeś nast tylko uświadamiać to od siebie mogę Ci jedynie powiedzieć - wyyyypierdalaj ) To samo dotyczy reszty POlitruków typu Szpen..którzy Wisłę oglądali w TV ostatni raz jak grała z Lazio albo i wcale.. Znamienne jest to, że ze strony "PIS" wypowiadają się osoby długo obecne i aktywne na forum i na stadionie, a ze strony "PO" same "nołnajmy" porejestrowane w ostatnim czasie lub aktywne jedynie w tym i smoleńskim temacie..
oglądałem wczoraj

w tym i Smoleńskim wypowiada się na stałe maksymanie 20 osób z kilkudziesięciu tysięcy zarejestrowanych. to również o czymś świadczy.
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 14.04.2013, 10:16
Świadczy o tym, że z takimi propagandzistami jak Ty ludzie nie chcą gadać, bo sensu nie ma.
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 14.04.2013, 11:50
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Świadczy o tym, że z takimi propagandzistami jak Ty ludzie nie chcą gadać, bo sensu nie ma.
raczej odwrotnie. Prawicowych jest tutaj 15 z 20. Nikt tu nowy nie wchodzi, bo wystarczy przeczytać jedną stronę i odechciewa się czytać dalej.
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 14.04.2013, 12:14
Tak, tak Szpeniu - a autostradami już śmigasz? Przejezdne?
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 14.04.2013, 15:28
wis.la/vlpqf

Cytat:
Podatników powinno ucieszyć znaczne zwiększenie samej kwoty wolnej, W roku 2013-2014 będzie to aż 9 440 funtów. Jest to aż o 1 335 więcej niż w kończącym się roku podatkowym 2012-2013, gdy Personal Allowance wynosił 8 105 funtów.
A w Polsce, po kolei wszystkie rządy "zapominają" o podniesieniu tej kwoty. Choćby o tą głupią inflancję.

Dlatego o tym się głośno nie mówi, ale przez nie zmienianie tej kwoty z roku na rok podatki płacimy większe:
  • 2012 – 3091,00 zł
  • 2011 – 3091,00 zł
  • 2010 – 3091,00 zł
  • 2009 – 3091,00 zł
  • 2008 – 3089,00 zł
  • 2007 – 3013,37 zł
  • 2006 – 2789,89 zł
  • 2005 – 2789,89 zł
  • 2004 – 2789,89 zł
  • 2003 – 2789,89 zł
  • 2002 – 2727,16 zł
  • 2001 – 2596,43 zł
  • 2000 – 2295,79 zł
W UK ten sm okres:
  • 2001–02: Ł4,535
  • 2002–03: Ł4,615
  • 2003–04: No change
  • 2004–05: Ł4,745
  • 2005–06: Ł4,895
  • 2006–07: Ł5,035
  • 2007–08: Ł5,225 [11]
  • 2008–09: Ł6,035
  • 2009–10: Ł6,475
  • 2010–11: No change
  • 2011–12: Ł7,475
  • 2012–13: Ł8,105
  • 2013–14: Ł9,440 [18]
  • 2014–15: Ł10,000 [18]
Ddf
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 15.04.2013, 01:21
Czy wiecie, że niejaki Kim Dzong Un jest wyedukowanym w Szwajcarii anglojęzycznym i francuskojęzycznym fanem koszykówki, zwłaszcza NBA?
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 15.04.2013, 10:46
Deczko dobrego humoru ze szczyptą ironii, w tym chorym świecie, w którym idiotka z doktorskim tytułem doszukuje się w przyjaźni wątków homoseksualnych.
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.04.2013, 16:31
A tymczasem w Nigerii też się poznali na Słońcu Peru ;-)

http://youtu.be/pf-hPG5B28Q
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 15.04.2013, 17:00
Czy tylko ja mam wrażenie ze na konferencji z Palikotem Kwaśniewski znowu był najebany

Edit:

Hehehehe
Ostatnio edytowane przez Kocur : 15.04.2013 o godz. 17:22.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
BBudowniczy
Senior Member

Stary 15.04.2013, 17:05
Ktoś tu ostatnio wyzywał kogoś od rusofoba. Jak się okazuje, świat jest pełen rusofobów*

Cytat:
Moskwa - w odpowiedzi na nałożenie w piątek przez Waszyngton sankcji wizowych i zamrożenie aktywów 18 obywateli Rosji oskarżonych o brutalne łamanie praw człowieka, wprowadziła podobne restrykcje wobec 18 obywateli USA.
Pod presją rusofobicznych nastrojów członków Kongresu USA zadano silny cios dwustronnym stosunkom i wzajemnemu zaufaniu.
http://www.rp.pl/artykul/11,999668-M...rzednikom.html

*rusofob - osoba która ośmiela się krytykować i niekochać rządzących Rosją

A tutaj ciąg dalszy "rusofobicznych" argumentów, tym razem w stosunku do Polaków i miłe, pojednawcze słowa za Katyń:

Cytat:
Kontrowersyjne słowa o zbrodni katyńskiej. Dziennikarze opuścili salę

Dyskusję pod hasłem "Rosja i Polska: historia, która utrudnia wzajemne zrozumienie" zorganizowała agencja prasowa RIA Novosti. Do dyskusji, którą nazwano "okrągłym stołem" zaproszono jedynie rosyjskich ekspertów.

Już w zaproszeniu do udziały w tym przedsięwzięciu napisano -"rusofobia była i pozostaje podstawowym instrumentem w kontaktach Warszawy z Moskwą".

W tym duchu rozpoczął również swoje wystąpienie dyrektor Rosyjsko - Polskiego Centrum Dialogu i Porozumienia. Jurij Bondarienko stwierdził, że - w stosunkach polsko - rosyjskich od lat nic się nie zmienia. W jego opinii Polacy wciąż mają te same pretensje, dodając w ostatnim okresie jedynie kwestię obławy augustowskiej.

"Niezbyt kreatywni są nasi polscy koledzy" - dodał Bondarienko. "Wyrosły już całe pokolenia, które nawet nie wiedzą, że Dzierżyński i inni twórcy sowieckich organów represji byli Polakami. Oni nawet się tego nie domyślają" - stwierdził Bondarienko.

Uznał również, że zbrodnia katyńska nie jest ludobójstwem a przestępstwem wojennym.

"Przecież ludzi zabijano nie ze względu na narodowość. Nie trzeba być historykiem, żeby to zrozumieć. Wystarczy poczytać Marksa, Engelsa i Lenina. Ci ludzie byli przedstawicielami burżuazji" - dodał szef Rosyjsko - Polskiego Centrum Dialogu i Porozumienia.

Gdy Bondarienko nazwał polskie publikacje na ten temat "propagandą", obecni na spotkaniu polscy dziennikarze opuścili salę.
Czekam na komentarze "rusofili" Szpenia i Asa82

http://fakty.interia.pl/polska/news-...usc,nId,955637

foto: 12.06.10 podpisanie listu intencyjnegoy ws. współpracy Centrum;

EDIT:

Oczywiście w lemindżych mediach sielanka: PiS, matka Madzi i Europa zachwycona Polską....

Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 15.04.2013 o godz. 17:48.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 15.04.2013, 18:11
rusofob - człowiek nie lubiący Rosjan i Rosji ,ksenofobicznie traktujacy sprawy rosyjskie

Jak się czyta wyborców PISu i wyznawców religii smoleńskiej ,wszystko się zgadza z definicją słownikową.

PS."Politycy PIS żądają,aby Tusk przeprosił Benedykta XVI" - tak się zastanawiam czy są jakieś granice podlizywania się klerowi przez PIS ?
BBudowniczy
Senior Member

Stary 15.04.2013, 19:03
AS82 napisał(a):Wyświetl post
rusofob - człowiek nie lubiący Rosjan i Rosji ,ksenofobicznie traktujacy sprawy rosyjskie

Jak się czyta wyborców PISu i wyznawców religii smoleńskiej ,wszystko się zgadza z definicją słownikową.
Co Ty nie powiesz To jakaś nowa, lewicowa definicja fobii. Czy czasem wg tej definicji Ty nie jesteś pisofobem, katolikofobem, prawicofobem ? Przecież pasuje idealnie: katolikofob - człowiek nie lubiący kościoła katolickiego i katolików, ksenofobicznie traktujacy obcą mu religię. Wszędzie widzący zagrożenie i spiski kościoła, odpowiadającego wg niego za większość zła na świecie.

I jak się czyta wyborców "PO-Palikota" i "lewako-komuchów" z "sekty pancernej brzozy" ,wszystko się zgadza z definicją słownikową. Pisofobia, katolikofobia - to się leczy Asie!

A na poważnie - poczytaj sobie co to jest fobia i nie pisz bzdur.

Cytat:
Fobia (nowołac. phobia "stany lęku u neuropatów", z stgr. φόβος phóbos "strach, lęk") - zaburzenie nerwicowe, którego objawem osiowym jest uporczywy lęk przed określonymi sytuacjami, zjawiskami lub przedmiotami, związany z unikaniem przyczyn go wywołujących i utrudniający funkcjonowanie w społeczeństwie. Fobie wywoływane są przez pewne sytuacje lub obiekty zewnętrzne wobec osoby przeżywającej lęk, które w praktyce nie są niebezpieczne. Na zaburzenia fobiczne cierpi, w mniejszym lub większym stopniu, około 99% ludzi[potrzebne źródło].
Występowanie zaburzeń fobicznych (fobie proste i specyficzne) ocenia się na 11,3% w ciągu całego zycia[1].
Zasadniczy obraz fobii to przesadne reakcje zaniepokojenia i trwogi, pomimo świadomości o irracjonalności własnego lęku oraz zapewnień, że obiekt strachu nie stanowi realnego zagrożenia. Co więcej, chęć ukrycia fobii i odkrycie, lub nawet sama myśl o odkryciu, przez kogoś tej przypadłości może prowadzić do ataku paniki
PS. Jak oceniasz zachowanie Rosjan w sprawie Katynia? Jak oceniasz podłe, rusofobiczne zachowania amerykanów? Nie odniosłeś się do meritum.
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 15.04.2013, 19:12
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
Co Ty nie powiesz To jakaś nowa, lewicowa definicja fobii. Czy czasem wg tej definicji Ty nie jesteś pisofobem, katolikofobem, prawicofobem ? Przecież pasuje idealnie: katolikofob - człowiek nie lubiący kościoła katolickiego i katolików, ksenofobicznie traktujacy obcą mu religię. Wszędzie widzący zagrożenie i spiski kościoła, odpowiadającego wg niego za większość zła na świecie.

I jak się czyta wyborców "PO-Palikota" i "lewako-komuchów" z "sekty pancernej brzozy" ,wszystko się zgadza z definicją słownikową. Pisofobia, katolikofobia - to się leczy Asie!

A na poważnie - poczytaj sobie co to jest fobia i nie pisz bzdur.

PS. Jak oceniasz zachowanie Rosjan w sprawie Katynia? Jak oceniasz podłe, rusofobiczne zachowania amerykanów? Nie odniosłeś się do meritum.
Nie ,to sie nazywa inaczej a mianowicie : antyklerykalizm
Co do kościoła ,to nie są spiski , tylko smutna prawda o tej organizacji .
Do czego sie mam odnosić ,że jakiś dziennikarz nazwał coś rusofobią ? Jak dla mnie te działania nie mają tła rusofobicznego , po prostu jedni odpowiadaja drugim pięknym za nadobne.
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 15.04.2013, 20:45
A dlaczego nie ma czegoś takiego jak katolofob, pisofob, heterofob? Te wszystkie określenia gdzie się dokleja "fob" to jest lewacka propaganda. To taki jeden ze sposobów na obrzydzenie wroga. Pierwszy jest taki, że wymyślasz słowo (np kibol) i przyklejasz mu złą łatkę) i później już wystarczy kogoś nazwać kibolem żeby go zeszmacić, a drugi to właśnie te określenia gdzie dodajesz fobię. Także daruj(cie) sobie to .......enie o rusofobach.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.04.2013, 22:00

Rozumiem, że można być szmatą, ale są pewne granice...
Pablo84
Senior Member

Stary 15.04.2013, 22:30
Wpisy na tym poziomie Pani Olejnik nie są dla mnie zaskoczeniem.Może odreagowuje spotkanie z Hofmanem w jej programie.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów