|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
J. Kaczynski:
- Śp. prezydent Lech Kaczyński, jego przyjaciele, jego współpracownicy pozostawili pewne niezwykle ważne dziedzictwo. Ma ono różne aspekty, ale pierwszym z nich, tym najważniejszym, jest patriotyzm, miłość ojczyzny. - Ale ten patriotyzm zawierał w sobie jeszcze inny ogromnie ważny element. To było dążenie do sprawiedliwości. Polska powinna być krajem dla wszystkich Polaków. Polskie państwo powinno dbać o wszystkie grupy społeczne. Nie może być gorszych i lepszych. Trzeba pamiętać o tych, którym się mniej udało. Trzeba pamiętać o społecznej sprawiedliwości. Lech Kaczyński był człowiekiem, dla którego patroiotyzm oznaczał także społeczną sprawiedliwość. Polska musi być i silna, i godna, i suwerenna, i poważna, i sprawiedliwa. Dopiero wtedy będzie to Polska z jego marzeń, z marzeń jego współpracowników, a jestem przekonany, że także i z naszych marzeń. Takiej Polski właśnie potrzebujemy i o taką Polskę musimy zabiegać. Gdy chcemy prawdy, gdy domagamy się prawdy, gdy domagamy się uczczenia tych, którzy zginęli, gdy domagamy się uczczenia prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego, gdy domagamy się, aby tu w tych okolicach stanął pomnik, to nie są puste żądania, to są żądania związane z tym dziedzictwem, które musimy traktować nie tylko jako ważne, lecz także jako święte. - Jestem przekonany, że dożyjemy - i to w niedługim czasie - Polski, w której będą stawały pomniki Lecha Kaczyńskiego, ofiar katastrofy smoleńskiej... - Z całą pewnością zwyciężymy, jeśli potrafiliśmy przez trzy lata pod takim naciskiem wytrzymać i jesteśmy tutaj, to zwyciężymy. Tak sie buduje w Polsce pomniki, tak sie buduje swiadomosc tak sie umieszcza na kartach historii ludzi, tak sie daje miejsce im nienalezne. Wystarczy konsekwentnie tluc ludziom do glow o wyimaginowanym dziedzctwie, podeprzec to "prawda", walka w imie wolnosci, wycierac sobie pysk slowami prawo i spraiwedliwosc...Tyle w Polsce wystarczy...Wynalazcy patriotyzmu sie znalezli... ![]()
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Polska powinna być krajem dla wszystkich Polaków
A mniejszości wara z Polski tak jak chce J. Kaczyński. Polskie państwo powinno dbać o wszystkie grupy społeczne. A Jarosław wywyższa tylko zwolenników PIS. Nawet życzenia Wielkanocne były do polityków i sympatyków PISu Święte dziedzictwo Lecha Jarek ego to ma, ale z marnego prezydenta męczennika nie zrobi...nie będe tu przez litość cytował osiągnięć wiecznie obrażonego na cały świat małego człowieka. A mówią że patriotyzmem się nie powinno obnosić a mieć go w sercu a ten co drugie słowo "jaki to mój brat i ja i moja sekta"mają wyłączność na "patrionyzm"i to genetyczny wyssany z mlekiem nienawiści
Ostatnio edytowane przez york09 : 11.04.2013 o godz. 16:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Dobrze, że są jeszcze ludzie trzeźwo myślący tacy jak ty którzy potrafią nie tylko przeczytać tekst, ale do tego jeszcze wychwycić jego esencję.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
chyba będę postulował u Rav'a wprowadzenie do Regulaminu możliwości bana za kretynizm i hipokryzję
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
To znak, że ryżemu niebawem zostanie już tylko bunkier. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Akurat Biedroń i Grodzka są Polakami tylko nadają na innych falach.
Ale niejaki Adam Hofman to powinien się już bać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
||
![]() W Twojej wypowiedzi nie ma ani jednego argumentu do którego można się odnieść. Tylko paplanie i epitety, zero merytoryki: "Jarosław wywyższa tylko zwolenników PIS" "mniejszości wara z Polski tak jak chce J. Kaczyński" "wiecznie obrażonego na cały świat małego człowieka." ""patrionyzm"i to genetyczny wyssany z mlekiem nienawiści" Czy ten bełkot sam wymyślasz czy ktoś podsyła Ci wytyczne? FraMat napisał(a):
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
A w temacie. Ponoć mamy kryzys w Kraju i bezrobocie rośnie... ale nic to. Dla rządowych urzędasów zawsze i stanowisko jakieś się wyduma i zacna pensyjka co miesiąc się znajdzie. Rządowy propagandysta od skompromitowanego raportu będzie kasował co m-c 8 tys. złociszy.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 12.04.2013 o godz. 15:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
Niech jakiś mod sprawdzi IP tego yorka09, może on nadaje z ...wiejskiej
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A to jest forum Radia Maryja że trzeba wychwalać PIS?
Adminku kochany jak mam więcej nicków (kont) na tym forum proszę o BANA. Z wyrazami szacunku York09.
Ostatnio edytowane przez york09 : 13.04.2013 o godz. 10:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To jest forum kibiców Wisły Kraków, więc jeśli nim nie jesteś, a przyszedłeś nast tylko uświadamiać to od siebie mogę Ci jedynie powiedzieć - wyyyypierdalaj
) To samo dotyczy reszty POlitruków typu Szpen..którzy Wisłę oglądali w TV ostatni raz jak grała z Lazio albo i wcale.. Znamienne jest to, że ze strony "PIS" wypowiadają się osoby długo obecne i aktywne na forum i na stadionie, a ze strony "PO" same "nołnajmy" porejestrowane w ostatnim czasie lub aktywne jedynie w tym i smoleńskim temacie..![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
"Nie mogę znieść myśli ..."
http://naszeblogi.pl/37636-nie-moge-...campaign=blogi |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() w tym i Smoleńskim wypowiada się na stałe maksymanie 20 osób z kilkudziesięciu tysięcy zarejestrowanych. to również o czymś świadczy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Świadczy o tym, że z takimi propagandzistami jak Ty ludzie nie chcą gadać, bo sensu nie ma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tak, tak Szpeniu - a autostradami już śmigasz? Przejezdne?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
wis.la/vlpqf
Cytat:
Dlatego o tym się głośno nie mówi, ale przez nie zmienianie tej kwoty z roku na rok podatki płacimy większe:
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy wiecie, że niejaki Kim Dzong Un jest wyedukowanym w Szwajcarii anglojęzycznym i francuskojęzycznym fanem koszykówki, zwłaszcza NBA?
![]() |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Deczko dobrego humoru ze szczyptą ironii, w tym chorym świecie, w którym idiotka z doktorskim tytułem doszukuje się w przyjaźni wątków homoseksualnych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Czy tylko ja mam wrażenie ze na konferencji z Palikotem Kwaśniewski znowu był najebany
Edit: Hehehehe
Ostatnio edytowane przez Kocur : 15.04.2013 o godz. 17:22.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Ktoś tu ostatnio wyzywał kogoś od rusofoba. Jak się okazuje, świat jest pełen rusofobów*
Cytat:
*rusofob - osoba która ośmiela się krytykować i niekochać rządzących Rosją A tutaj ciąg dalszy "rusofobicznych" argumentów, tym razem w stosunku do Polaków i miłe, pojednawcze słowa za Katyń: Cytat:
![]() http://fakty.interia.pl/polska/news-...usc,nId,955637 ![]() foto: 12.06.10 podpisanie listu intencyjnegoy ws. współpracy Centrum; EDIT: Oczywiście w lemindżych mediach sielanka: PiS, matka Madzi i Europa zachwycona Polską.... ![]()
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 15.04.2013 o godz. 17:48.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
rusofob - człowiek nie lubiący Rosjan i Rosji ,ksenofobicznie traktujacy sprawy rosyjskie
Jak się czyta wyborców PISu i wyznawców religii smoleńskiej ,wszystko się zgadza z definicją słownikową. PS."Politycy PIS żądają,aby Tusk przeprosił Benedykta XVI" - tak się zastanawiam czy są jakieś granice podlizywania się klerowi przez PIS ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
To jakaś nowa, lewicowa definicja fobii. Czy czasem wg tej definicji Ty nie jesteś pisofobem, katolikofobem, prawicofobem ? Przecież pasuje idealnie: katolikofob - człowiek nie lubiący kościoła katolickiego i katolików, ksenofobicznie traktujacy obcą mu religię. Wszędzie widzący zagrożenie i spiski kościoła, odpowiadającego wg niego za większość zła na świecie.I jak się czyta wyborców "PO-Palikota" i "lewako-komuchów" z "sekty pancernej brzozy" ,wszystko się zgadza z definicją słownikową. Pisofobia, katolikofobia - to się leczy Asie! A na poważnie - poczytaj sobie co to jest fobia i nie pisz bzdur. Cytat:
![]()
|
||
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
Co do kościoła ,to nie są spiski , tylko smutna prawda o tej organizacji . Do czego sie mam odnosić ,że jakiś dziennikarz nazwał coś rusofobią ? Jak dla mnie te działania nie mają tła rusofobicznego , po prostu jedni odpowiadaja drugim pięknym za nadobne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A dlaczego nie ma czegoś takiego jak katolofob, pisofob, heterofob? Te wszystkie określenia gdzie się dokleja "fob" to jest lewacka propaganda. To taki jeden ze sposobów na obrzydzenie wroga. Pierwszy jest taki, że wymyślasz słowo (np kibol) i przyklejasz mu złą łatkę) i później już wystarczy kogoś nazwać kibolem żeby go zeszmacić, a drugi to właśnie te określenia gdzie dodajesz fobię. Także daruj(cie) sobie to .......enie o rusofobach.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Rozumiem, że można być szmatą, ale są pewne granice... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wpisy na tym poziomie Pani Olejnik nie są dla mnie zaskoczeniem.Może odreagowuje spotkanie z Hofmanem w jej programie.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|