|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Za Diaza zapłaciliśmy 100 tys. $ (dolarów) czyli cztery razy mniej (nawet troche ponad) niż za Alvareza.
Może coś przegapiłem przez ostatnie dni, czyżby do Wisły wszedł potężny sponsor i dla naszego klubu pół miliona euro stało się niewielką kwotą? Przypomnę, że mamy na stanie dwóch prawych obrońców o podobnych umiejętnościach do Alvareza, w obliczu braków kadrowych na innych pozycjach kupienie za tak duze pieniadze urugwajczyka byłoby poważnym błędem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Żona Kosowskiego spotkała sie z Heniem w sprawie powrotu Kosy do Wisły.
http://www.fakt.pl/Zona-zalatwia-pil...y,68188,1.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Bajeczka....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
prima aprilis i tyle w temacie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
bajeczki prima aprilisowe w DP
do Wisły: Żurawski, Kosowski, Cantoro, Onyszko i Dudek. Jerzy Dudek. ![]() oraz trzej potencjalni lewi obrońcy: Golański (a on nie jest czasem prawy ![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wisła rozwiązuje kontrakt z Christowem
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=22949 Spodziewałem się raczej dzisiaj, że Ireneusz Jeleń rozwiąże kontrakt i przejdzie do Wisły bo chce grać o Ligę Mistrzów ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=22949
Jakoś mnie to nie rozbawiło. Znacznie większą inwencją redakcja TWSD popisywała się w poprzednich latach(transfer Gajtkowskiego |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kiepski żart.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Oj , coś czuję , że dzisiaj będziemy mieli dużo kontraktów uzgadnianych i rozwiązywanych
![]() Chociaż ta informacja o Kosowskim to mogłaby być prawdziwa, nie miał bym nic przeciwko. O Hristovie zresztą też Powód: .
Ostatnio edytowane przez AdiWiślak. : 01.04.2010 o godz. 11:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
I oby żart.
Wypali w końcu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szkoda że to tylko żart Redakcji z Hristovem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A ja łyknąłem. Przyznaję się bez bicia.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
zapisze to sobie, i przypomne Ci to gdyby wypalil..
tak samo traktowaliscie innych pilkarzy, wywalic, do rezerw, sprzedac za 2 zl....a potem glosno krzyczeliscie ich nazwiska.. dziwie sie tylko ze wielu nie wyciagnelo wnioskow ze swoich bledow i nie nabralo pokory
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 01.04.2010 o godz. 11:51.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Cholera w pierwszej chwili ja też łyknąłem
Ale po głębszym zastanowieniu jest to wręcz nierealne ![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
spokojnie,tacy jak Hristov blokują tylko miejsce w drużynie wychowanką.Już wole żeby sie ogrywał któryś z chłopaków z ME niż 3-rzędny obcokrajowiec.Heniu mądrze zrobił że go nie wpuszcza to samo jak Jirsak który myśle że po sezonie podzieli jego los.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Żart jak nic
Na głównej nic nie ma, a nasza redakcja, jak co roku wymyśla chwytliwe kawałki Trzeba przyznać, że mają głowę do żartów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
tak robia co rok.. komentarze przypominajace o 1 kwietniu sa na chwile zamrazane, a na drugi dzien automatycznie dodane, na drugi dzien jest porownanie ile osob lyknelo, a ile mialo trzezwy umysl
![]() rok temu wygrali ci drudzy.. http://www.wislakrakow.com/www/showa...=prima+aprilis
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 01.04.2010 o godz. 11:58.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
"Kilka ostrych słów w cyrlicy". Dobre. "Bułgarskie Centrum Hujozy" jeszcze lepsze. I kto to kupił,no ludzie. Fajny tekst ale widać,że dla jaj napisany.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Newsy prasowe nt transferów Wisły to jest całoroczny jak by to Boniek powiedział "pierwszy aprilis'.
Nie tylko dzisiaj ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to w końcu co z tym następcą Berbatova z Reymonta zostaje czy odchodzi
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Niezbyt to śmieszne szczerze mówiąc. Z drugiej strony mógłby coś zacząć grać bo jak nie to...
Info o podpisaniu np. Kiełbowicza albo Szali (na miejsce Alvareza) i Grzelaka do ataku od nast. sezonu byłoby zabawniejszym newsem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
heh nabrałem się
![]() |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Tylko ja mam wrażenie, że ten prima aprilisowy żarcik dotyczący Hristova jest na żenująco niskim poziomie?
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Nie wiem czemu ale w 100% uwierzyłem.. dopiero wchodząc na forum i patrząc na Wasze posty sobie uświadomiłem, że dziś prima aprilis ;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Bardziej smieszne od tego artykulu, który jest udany sa te rozkminy w komentarzach pod nim
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|