|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Strona Valvoline do twoje samochodu podpowiada ten olej https://www.amjoil.pl/towar/view/731...j-silnikowy-5l
Inna grupa, tam masz C4, ten jest C3. Najlepiej, wchodzisz na strone producenta oleju ktory chcesz kupic, i dobierasz olej po samochodzie w jego szukajce. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
ok, dzięki wielkie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
sprawdź czy nadaje sie do dpf
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Jako że sezon zimowy w pełni to warto kupić opony letnie - poleci ktoś coś dobrego w rozsądnej cenie ~ 300zł?
Rozmiar 225/45/17 Patrzyłem na oponeo to pełno przecen tylko czy lepiej kupić podstawową Pirelli czy konkretnego Nexena w podobnej cenie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
do sunieica
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 06.10.2018 o godz. 21:13.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wielkie dzięki stary! Akurat Nexena mam zimowego i zajebiście się sprawuje ;P na lato kupiłem do pierwszego auta Falkena i dramat...
A takie coś Toyo Proxes T1 Sport 225/45 R17 94Y XL Pirelli P Zero Nero GT |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
so sususnbiaa
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 30.12.2018 o godz. 13:38.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Auto od żony Civic VIII gen ogólnie dojazdy do pracy dziennie po 80km. Nic nadzwyczajnego myślę nie potrzebuje więc zastanawiam się czy warto dopłacić parę złotych do Pirelli np. Czy kupić Save czy tam Nexena
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do susniecia
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 06.10.2018 o godz. 21:13.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki jeszcze raz
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Oszukać przeznaczenie.
Ścigać się we 3 na Meissnera - przegrany w BMW włącza koguty ale zatrzymuje tego trzeciego ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Zwycięzcę nagrali kamerą
![]() A poważnie, w temacie opon. Kupiłem na zimę całosezonowe Goodyeary 4seasons bo odechciało mi się wymieniać opony czy to w serwisie czy jak ostatnio samemu, jeżdżę po mieście gdzie w zimie głównie woda. Byłem jednak teraz w Istebnej i na sniegu, czy to kopnym czy ubitym, po górkę jechały aż miło. Bardzo dobra przyczepnośc i zero poślizgu. Więć polecam jakby ktoś miał watpliowśi co do całorocznych w zimie ale może to też kwestia marki i niestety ceny.
Ostatnio edytowane przez Kaan : 20.02.2018 o godz. 08:38.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też mam całoroczne, Goodyear 4sesons i idą jak dzikie. Do miasta do takiego Civica kupiłbym jakieś deszczowe Uniroyale. Kiedyś miałem w Civicu i super się sprawdzały.
Te kamery w BMW są ponoć bez legalizacji czy coś i mandaty z tego są do kosza. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Chyba ostatni raz kupiłem letnie i zimówki bo już kolejne głosy mnie utwierdzają w przekonaniu że szkoda wywalać kasę w błoto (śnieg).
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do miasta to bym się zastanawiał mocno nad deszczówkami, a wielosezonowe można bez problemu rozważać nawet za miasto.
Jest więcej plusów. Opony masz nowsze, bo zjedziesz je w 3 lata, a jak zmieniasz to jeździsz na tej samej gumie 6 rok. Opona stara, guma zleżana, no bez sesnu. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Tej zimy również po raz pierwszy śmigam na całorocznych i również polecam. Głownie miasto, ale kilka wypadów śnieżnych też zaliczone. Bez zarzutów.
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie zdechł mi licznik w aucie jedynie, znalazłem od diseal'a po fotkach wszystko pasuje wejście itp.Jedynie to kontrolka wody w filtrze paliwa by się świeciła i inne obroty by pokazywał.Coś się może stać ? raczej chyba nie ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Poszukiwana Alfa Romeo 159 SW w wersji Ti. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ? ~30000 pln'ów
Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Idzie lato, chociaż na razie nie wygląda, i potrzebuje kupić żonce opony.
Jeździ niewiele - głównie do pracy i odwieźć mała do przedszkola. Zastanawiam się nad oponami całorocznymi, bo zimówki też są do wymiany, np. Nokian Weatherproof albo Goodyear Vector 4Seasons G2, może Vredestein Quatrac 5. Jeździ ktoś na takich oponach i mógłby rzucić jakąś opinią? ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja na Goodyearach. Są super.
U szefa w firmie do Focusa założone są Vredsteiny i też nie narzeka. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ford Fiesta MK7 ,rok 2008-2010 .Zastanawiam się nad kupnem.
Ma ktoś z Was takie auto ? Chciałbym poznać Wasze opinie |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
|
Ja przez 5 lat jeździłem Fordem i aż żal było sprzedawać, dobry wóz. Jak znalazłeś sztukę w dobrym stanie technicznym to bierz.
A tak z innej beczki... Wiecie może, gdzie kupię części Iveco do ciężarówki? Kupował ktoś w Autosie, bo znalazłem coś takiego, ale nie wiem jak tam z cenami stoją... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Poleci ktoś dobry warsztat do remontu silnika widlastego (v6)
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ja bym poszukał na forach dyskusyjnych konkretnej marki. Każdy silnik jest inny i nie kojarzę warsztatu od "V-ek".
Jak jest serwis polecany pod konkretną markę to i pewnie większość jednostek napędowych ogarniają. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Audi a6 2,5 tdi
![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Blacharz, lakiernik potrzebny.
Tylko ktoś na prawdę dobry. Poduszki i drzwi muszę wymienić w samochodzie. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Posiada ktoś mazdę?
Zastanawiam się nad kupnem Mazdy 3. Potrzebuję auta na ok. 30-40 tys rocznie, więc pewnie max na 4-5 lat. Szukam raczej z bogatszym wyposażeniem (tempomat, bluetooth, gps), patrzyłem to można złapać dobre egzemplarze po 25tys. I teraz pytanie: warto? Ma ktoś? jakieś recenzje? Z tego co czytałem to największym minusem jest blacha, ale powiedzmy, że biorę to pod uwagę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Do sprzedania Renault Kangoo 1,5 DCI 84KM 2006/2007 180000km. Więcej info na priv.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Wiecie jak wygląda przełączka do tego? możecie podesłać konkretny link do np. allegro? zdjęcie w załączniku. Dzięki.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|