|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jasne rewelacja po ch...
![]() ,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja to mam chociaż nadzieję, że wraz z wejściem nowych koszulek będzie możliwość kupna oficjalnej koszulki adidasa(identycznej jak pilkarze) ale że zamiast loga SA, bedzie Biała Gwiazda. Na taką koszulkę mogę nawet 200 - 300zł wydać. Zwłaszcza, że to zakup raz na kilka lat. Na BG na koszulkach piłkarzy nie robię sobie nadziei.
Cały czas nie mogę zrozumieć, czemu Basałaj szkodzi na szkodę spółki i rezygnuje z kasy jaką zarobiłby po wprowadzeniu koszulek z BG. Przecież sprzedaż na 100% wzrosłaby w stosunku do koszulek z logiem SA. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Koszulki z BG można kupić - koszulki sekcji futsalu
Też adidas.A co do kupna nowych koszulek, to "chodzą słuchy" że w sklepiku dostepne będa jedynie repliki, inne od tych kopacz. Ale za prawie 300zł :| |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Mnie się nie podobają nowe stroje Sląska, stare były wg mnie lepsze choć nie idealne. Nowe "pasiaki" Lechii są natomiast miłe dla oka poza strojem bramkarza
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
http://historiawisly.pl/wiki/index.p...a-Sevilla1.jpg
Jeśli chodzi o koszulki z kołnierzykami to te umbro na 100-lecie mi się bardzo podobają. Myśle że tf kable by się ładnie wkomponowało i byłoby ok. Jedyny zgrzyt to mógłby być z logo ekstraklasy. To moja opinia na temat kołnierzyków. Ale nie ma co gdybać - jakie koszulki będą to będą. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Hm a nie wie ktos czy bedziemy miec w europejskich pucharach małą polską flagę w środku ala Śląsk?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam pytanie to co teraz można kupić w sklepie to jest replika czy koszulka w jakiej grają piłkarze. I jaka jest między nimi różnica. Mam na myśli tą koszulkę za 239 PLN.
![]()
Wasza nienawiść umacnia naszą wiarę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wydawało mi się, że w naszej lidze tylko Wisła i Legia mają umowy sponsorskie z Adidasem, które gwarantują tym klubom, że Adidas będzie dostarczał cały sprzęt, podczas gdy pozostałe kluby grające w Adidasie zwyczajnie zamawiają ten sprzęt bez żadnej dodatkowej umowy i normalnie za niego płacą. To by tłumaczyło masówkę Lechii. Co do strojów Śląska to jak dla mnie też jest postęp w porównaniu do tego, co było, ale poza kolorystyką to też jest zwykła masówka Pumy.
Trochę dziwi mnie to zwlekanie z ujawnieniem nowych koszulek, ponoć możliwe, że nawet jeszcze pierwsze mecze ligowe będziemy grali w starych. Trochę to niepoważne, zachodnie kluby nowe kroje koszulek prezentowały czasem nawet jeszcze w trakcie zeszłego sezonu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() EDIT: Możliwe, że tak teraz jest ale napweno sami sobie kupowali jakiś czas temu.
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 19.07.2011 o godz. 09:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Co do Zagłębia to chyba od ubiegłego sezonu Nike dostarcza im sprzęt, a nie na własną rękę.
![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
z tego co wiem to kupują w Krak-sporcie, Nike ma tylko Reprezentację... ze względu na niefajne doświadczenia ze współpracy z klubami w Polsce, nie ma żadnej drużyny klubowej...
![]()
... dobra strona tego wydarzenia to fakt, że mamy już wakacje...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Uran- po prostu mamy zbyt wysokie mniemanie o sobie. Na przykładzie koszulek widać gdzie jest Zachód a gdzie my. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
To Krak-sport dostarcza stroje, a nie Zagłębie je sobie zamawia. Mozna powiedzieć, że Nike jest ich sponsorm technicznym. ![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Oraz kołnierzyk replika ma czerwony, a oryginał biały.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Przede wszystkim różne materiały. Replika to zwykły T-shirt, koszulka meczowa ma zastosowane systemy wentylacji i odprowadzania potu - koszulka jest przewiewna dzięki siatkowej konstrukcji materiału w wielu miejscach, a i sam materiał dobrze odprowadza ciepło i szybko wysycha.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
i to od dawna, aczkolwiek za czasów współpracy Nike z Wisłą, klub był traktowany pod kątem dostarczania sprzętu i sponsoringu, jak najlepsze kluby mające kontrakty z Nike na całym świecie (Barcelona, Manchester United, Inter, Juventus...).![]()
... dobra strona tego wydarzenia to fakt, że mamy już wakacje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
na bank zapomnieli o obietnicy "dedykowanych" kostiumów dla Wisły.
Zastanawiające jest,dlaczego Legia nie ma nowych? Jeśli okaże sie ze pod koniec sierpnia dostaniemy ten sam komplet co Warszawa to będzie zakrawało na lekką ....a kpine. W opcje ze walczymy o sponsora czy też białą gwiazde nie wierze ni chuja. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie byliśmy, dopiero od rundy wiosennej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Może być tak, że dogadany jest jakiś sponsor na koszulki, tylko ma warunek, żeby Wisła grała w grupie LM lub LE. Jak się zakwalifikujemy to będą nowe koszulki ze sponsorem, jak nie..to będą stare lub jakieś nowe z TF.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ktoś tu wspominał, że Wisła zaakceptowała wzór stroju na ten sezon już w kwietniu... Więc raczej adidas nie zapomniał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Naprawdę wierzycie, że Adidas stopuje fabryki, nie pokazuje projektu nowych koszulek przed rozpoczęciem sezonu, bo może się okazać, że wyprodukują np. 100, albo nawet 500 koszulek z logiem firmy, które kiedyś tam może być nieaktualne? Co ma w ogóle Adidas do negocjacji Wisły z potencjalnym nowym sponsorem? Zastanówcie się zamiast pisać głupoty.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Żaden Panie i Panowie sponsor, tylko adidas sobie o nas najzwyczajniej w świecie zapomniał. Informacje od Zbymaka, więc zapewne prawdziwe.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|