The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Porady bukmacherskie
Nazwa użytkownika
Hasło

Porady bukmacherskie Typujemy wyniki meczów, wymieniamy się informacjami na temat bukmacherów i aktualnych promocji.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2009, 20:17
Wtorek,środa
Real Madryt - Getafe 1 1,30
Manchester - Portsmouth 1 1,26
Barcelona-Sevilla 1 1,37
Unia Tarnów-Pogoń Staszów 1 1,30

za 50 zł do wygrania 145,85zł... powinno być dobrze
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 20.04.2009, 20:23
Powiem tak,na jutro :
Real Madryt-Getafe x2 3,05

Patrzac na wyniki Getafe ostatnio(wygrana z Sevilla na wyjezdzie,przegrana 0:1 z Barca),Twoja teza PrawdziwoscDlaGry wydaje sie sluszna
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 20.04.2009, 20:26
to pięknie poległem na Ferrero.. no nic zostają mi strzelcy w NHL może chociaż to dziś siądzie,a Almagro wygrał was słuchać
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 20.04.2009 o godz. 20:33.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.04.2009, 20:26
ja jutro postawie na Real i to z handicupem, bo Real to obecnie najmocnieszy zespół w Hispzanii - 15 zwycięstw w ostatnich 16 meczach o czymś świadczy
Odpowiedz cytując
PrawdziwośćDlaGry
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 20.04.2009, 20:29
a ja DNB po 8.50 biorę za dużo
niech będzie tak jak z Regginą w weekend.

oraz po 5zł singielki
DW 0:0 @10.00
DW 0:1 @20.00
DW 1:2 @30.00
DW 1:1 @8.00

wejdzie to będzie zajebiście a nie to trudno. warto próbować. a kurs 1.25? mało jak na kopaną...
Ostatnio edytowane przez PrawdziwośćDlaGry : 20.04.2009 o godz. 20:32.
PdG.

TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 20.04.2009, 20:33
banasik napisał(a):Wyświetl post
ja jutro postawie na Real i to z handicupem, bo Real to obecnie najmocnieszy zespół w Hispzanii - 15 zwycięstw w ostatnich 16 meczach o czymś świadczy
A oglądałeś ich ostatnio w akcji? Bo piach grają takis straszny że połowe z tego powinni przegrać, w końcu się szczęście skończy
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 20.04.2009, 20:35
a co do meczy to ciekawa porada jest na str fan Śląska i może być coś na rzeczy że Arka odpuści PE względem ligi i tak myślę żeby dać trochę kasy na WKS w pierwszym meczu,a kurs 1,75 jest kuszący.
a jeszcze tak myślę żeby dać na Korone ze Zniczem i na remis w meczu Motor-Wisła P.
Powód: literówka:)
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 20.04.2009 o godz. 20:46.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
kubryc
Member

Od: 03.2008

Stary 20.04.2009, 20:41
Mac: Chyba w takich tematach nie chodzi o pochwalenie się wygranymi, tylko o podanie swoich typów odpowiednio wcześnie, by inni na tym skorzystali. Taka jest ogólnie przyjęta zasada.

Moje typy na 3 dni (łącznie z dzisiejszą nocą):

Brazylia U17 - Peru U17 1
Real - Getafe 1
D. Zagrzeb - Zadar 1
Barcelona - Sevilla 1
Liverpool - Arsenal 1
MU - Portsmouth 1
Hajduk - Sesvete 1
Chelsea - Everton 1

ako 10,54
Odpowiedz cytując
mac251_251
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 20.04.2009, 20:58
kubryc ty mnie nie ucz czy mam na forum zapodawać moje wygrane czy nie poza tym na forum te typy co postawiłem były paręnaście razy wcześniej podane więc nie musiałem podawać znowu a to że rosyjskiej nie podałem czy innych paru meczów to może czasu nie miałem miałem do tego prawo

Wszyscy się chwalą wygraną na forum więc ja też sie pochwaliłem jeśli bym nie wkleił to by mi nikt nie uwierzył dlatego nie spinaj , poza tym z forum jest do podawania jak i okazywania swoich wygranych w końcu bukmacherski temat NO CHYBA ŻE CIE TO BOLI TO NAPISZ NA PRIVA TO PRZESTANĘ SIĘ UDZIELAĆ NA NASZYM FORUM i ten kupon co wyżej podałeś Ci nie wyjdzie na 75%a jeśli na farta wejdzie to zagraj w totka
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Stary 20.04.2009, 21:01
kubryc napisał(a):Wyświetl post
Mac: Chyba w takich tematach nie chodzi o pochwalenie się wygranymi, tylko o podanie swoich typów odpowiednio wcześnie, by inni na tym skorzystali. Taka jest ogólnie przyjęta zasada.

Moje typy na 3 dni (łącznie z dzisiejszą nocą):

Brazylia U17 - Peru U17 1
Real - Getafe 1
D. Zagrzeb - Zadar 1
Barcelona - Sevilla 1
Liverpool - Arsenal 1
MU - Portsmouth 1
Hajduk - Sesvete 1
Chelsea - Everton 1

ako 10,54
Wszystko fajnie,ale ja na Twoim miejscu bym rozbil ten kupon na kilka,zrobil duble,moze triple,a tak to duza szansa ze jedno zdarzenie nie siadze i koniec...

Edit:A jezeli chodzi o Mac251,to juz wczesniej wrzucal kupony i nikomu to nie przeszkadzalo,a wrecz pewnie ludzi motywowalo,
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 20.04.2009 o godz. 21:12.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 20.04.2009, 21:29
Ja tam nie wiem po kiego grzyba notorycznie chwalić się dużymi wygranymi.niech kolega wrzuca skany przed rozstrzygnięciem zdarzeń to wtedy zobaczymy co potrafi i pokaże tez cienie a nie tylko blaski grania za gruba kase.

A ja właśnie jestem po Meczu TSV z K'Lautern i **** bombki strzelił - grosze to były ale odechciewa się obstawiać piłki po takich meczach.Kto oglądał ten wie o co chodzi.

Na noc Waszyngton(może w końcu się przełamią) + duży znak zapytania czyli Calgary, łącznie z dogrywką i karnymi.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 20.04.2009 o godz. 21:32.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 20.04.2009, 21:39
Ja zagrałem jednak na Rangers. Poczytałem na szybkości w pracy wywiady z zawodnikami i managerem Washington i jakoś nie czuć w nich zupełnie wiary w siebie, ani sportowej złości (inna sprawa, że nigdy wcześniej nie czytałem NIC a propos nhl i nie wiem, czy to nie jest tam tak przyjęte, że nie świruje się w wywiadach do prasy). Niemniej zaryzykowałem i dałem na Rangers. Może uda im się powtórzyć obronę Częstochowy z drugiego meczu i coś strzelą psim swędem? Pluję sobie w brodę, bo chciałem grubiej zainwestować w Anaheim dziś w nocy i oczywiście jednak spękałem. :/
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 20.04.2009, 21:44
Będzie się działo dziś w nocy...Szkoda że urwały się już od jakiegoś czasu te transmisje w zajebistej jakości na atdhe.net
Teraz są takie sobie.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
rocco_1906
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.04.2009, 21:58
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Będzie się działo dziś w nocy...Szkoda że urwały się już od jakiegoś czasu te transmisje w zajebistej jakości na atdhe.net
Teraz są takie sobie.
jak masz kablówke lub jakąś platforme cyfrową to poszukaj sobie kanał ESPN AMERICA w kazdej kolejce jeden mecz pokazuja

edit:nSport w nocy pokazuje Monteal z Bostonem

edit2:ja dzis ryzykuje ten Waszyngton.do 3razy sztuka.jak dzis wdupią to juz ich wiecej nie gram
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 20.04.2009 o godz. 22:03.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 20.04.2009, 22:37
Mac, oczywiście że masz prawo się chwalić wygranymi. Jest to dobry przykład jak grać żeby wygrać dla reszty tego forum. Ja przyznam, że mam problem z powrotem do formy z lat 2001-2006, gdzie grałem naprawdę intensywnie. Gram bardziej żeby wykonać obrót na expekcie, niż wygrać realną kasę, a jak już coś wchodziło porządnego to brat w nocy przegrywał na NBA.

Szukam jakiegoś remisu lub kursu powyżej 3.00 na weekend i wpadłem na pomysł żeby zagrać na Odrę W. z Polonią W. Co sądzicie o tym meczu? Na Konwiktorskiej są duże zawirowania i za kilka kolejek mogą się przestać liczyć w walce o MP. Odra z kolei ma niezły bilans u siebie (5-4-4) i na gwałt potrzebuje punktów aby zachować ligowy byt. Bilans w ostatnich 9 spotkaniach między tymi drużynami w Wodzisławiu to 5-3-1. Oczywiście zwycięstwo Odry traktuję jako niespodziankę, ale próbuję sobie dorobić do niego jakąś teorię
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Stary 20.04.2009, 23:37
Jezeli chodzi o jutro to mysle tez nad 2 typami:

Liverpool-Arsenal 1 1.85
cytat:
"It's not only Adebayor and Van Persie but also Clichy and Gallas, who are out.Adebayor's replacement will be Bendnter, Clichy's Gibbs and Gallas' Silvestre. There is a difference of class between those players.
Van Persie , Adebayor , Gallas, Toure and Fabregas are the heart of Arsenal. Now 3 of them are missing and their abscence is crucial. Plus they have hard game with Chelsea on their feet and the fatigue when playing a physical team like Liverpool might be a problem."
I wlasciwie uwazam tak samo
Do tego:
Liverpool-Arsenal IL 2,5+ 1,9
pzdr
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 21.04.2009, 08:12
Jak widać bramkarzowi i obronie NYR nie udało się powtórzyć cudów z pierwszych dwóch meczów i gładko dostali w dupsko. Teoretycznie teraz, jak Caps już ruszyli, powinni mieć z górki.

Dziś na pewno gram Liverpool. Nie wiem, czy ten kurs na nich to jakiś podstęp, bo wydają się na 200% pewni. Do tego Leverkusen w pucharze Niemiec z Mainz (ci drudzy po wtopie z Freiburgiem niedawno w bardzo kiepskim stylu muszą się martwić o utrzymanie miejsca dającego awans do 1. bundesligi, a Leverkusen nie gra już o nic innego jak tylko właśnie ten puchar, a co za tym idzie prawo występu w p. UEFA czy jak on tam się będzie nazywał).

Odpowiedz cytując
rocco_1906
Senior Member

Stary 21.04.2009, 08:32
Cytat:
Spotkanie: New York Rangers - Washington Capitals (1.tercja)
Typ: Washington Capitals
Kurs: 2,9
Bukmacher: expekt
Analiza:
Trwają play-offy w hokejowej lidze NHL.Jesteśmy na etapie ćwierćfinałów w obu konferencjach.Drużyny
mają za sobą po 2-3 rozegrane mecze.Jak narazie nie można mówić o niespodziankach za wyjątkiem....
dwóch sensacji.W "rolach głównych" występują najlepsze po sezonie zasadniczym San Jose oraz stołeczni
Washington Capitals.Rekiny przegrywają 0-2 z Kaczorami z Anaheim,które rzutem na taśme weszły do
play-off.Washington z kolei który cały sezon zasadniczy grał równo,efektownie i efektywnie przegrywa 0-2 z
NY Rangers którzy też na samym finiszu zapewnili sobie awans.I właśnie ten mecz wybrałem do analizy.

Waszyngtończycy byli zdecydowanym faworytem do awansu z tej pary.Wielu sądziło że rozgrywka skończy się
bilansem 4-0 lub 4-1 dla Caps.Tymczasem... w Verizon Center kibice miejscowych długo musieli przecierać
oczy ze zdziwienia patrząc na to co się dzieje na lodzie.W pierwszym meczu gra Caps wyglądała wmiare
solidnie:Waszyngtończycy atakowali raz za razem,grali efektownie i zasypywali NYR lawiną strzałów.Jednak
bramkarz gości potwierdził swój niewiarygodny kunszt ratując nowojorczyków od porażki.Z kolei golkiper
Caps,Jose Theodore,potwierdził że bramkarzem jest conajwyżej przeciętnym,a w tym meczu się przy dwóch
bramkach zwyczajnie skompromitował.EfektPrzegrana 3:4.
Drugi mecz,który także został rozegrany w stolicy miał kompletnie inny przebieg.Rangersi narzucili swój
wybitnie defensywny styl gry,z którym Capitals nijak nie mogli sobie poradzić.W efekcie,kibice obejrzeli
bardzo przeciętne widowisko,w którym WSH(w szczególnie w drugiej tercji) zagrał kompromitująco słabo
i nie strzelił ani jednej bramki!!!Ostatni raz taka sytuacja wydarzyła się bardzo dawno temu.Wynik końcowy
to 0:1.Z tego meczu do zapamiętania należy fakt iż Theodore'a zastąpił rosyjski młodzieżowieć,20letni
Simeon Varlamov.Puścił w tym meczu tylko jedną(jednak decydującą o wyniku) bramkę przy której nie
zawinił.A tak przez cały mecz bronił wmiare pewnie,nie popełniał błędów i imponował spokojem.Jest wielce
prawdopodobne iż to właśnie pochadzący z Samary golkiper będzie strzegł świątyni Caps w dalszej części
rywalizacji.
Przed nami trzecie i kto wie czy nie najważniejsze starcie.Rywalizacja przenosi się do Nowego Yorku.
I gdzie jak nie w domu,patrząc z perspektywy Rangers,lepiej zapewnić sobie awans jak nie w domu
Śmiem twierdzić,że jak dziś Ovechkin i spółka nie wygrają to czwarty mecz dla Nowojorzyków będzie tylko
formalnością i ...reprezantacja Rosji na zbliżających się mistrzostwach świata będzie dysponować kadrą
gwarantującą niemal w 100% złoty medal.Moje zdanie na temat tego pojedynku jest takie iż Capitals mający
nóż na gardle wezmą się w garść i wykorzystają w pełni swój ogromny potencjał rzucając się od pierwszych
sekund do huraganowych ataków.Jeśli pokażą tak ogromną determincję i wolę walki jak np wczoraj Phialedelphia
Flyers w meczu z Pingwinami to jestem spokojny o wynik tego meczu jak i wynik całej rywalizacji dla
Waszyngtończyków.To jest czas żeby Alexander Ovechkin udowodnił swoją klasę i poprowadził zespół do
przekonywującego zwycięstwa.

Mój typ to zwycięstwo Washington Capitals w 1.tercji
no i to była zaje...ta analiza
Waszyngton wreszcie pokazał że ma jaja i że potrafią świetnie grać w hokeja.oby tak dalej
no i pare złotych też wpadło za te pierwszą tercje

edit:Semin 2 gole,Ovechkin 2 asysty,Varlamov czyste konto.Rosjanie wreszcie zagrali na swoim poziomie a Varlamov potwierdził jak wielki ma talent broniąc kilka trudnych strzałów.Theodore może sie pakowac.

w pozostałych meczach rowniez bez niespodzianek.Calgary u siebie dało rade z Chicago a Boston kontynuuje dzieło zniszczenia Canadiens-tym razem w Montrealu
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 21.04.2009 o godz. 08:51.
Odpowiedz cytując
Bobic
Banita

Stary 21.04.2009, 09:18
Panowie macie jakieś tpy na dziś bo nie wiem czy sie skusić na Liverpool?
No chyba zagram;
Barca(-1)
Real i nie wiem czy ryzykować handica?
Ostatnio edytowane przez Bobic : 21.04.2009 o godz. 09:25.
Odpowiedz cytując
rocco_1906
Senior Member

Stary 21.04.2009, 09:22
ja ze wzgledu ze jestem chwilowo niedysponowany w nogach gram na dwa dni:
Barca
Real
ManU
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 21.04.2009, 10:25
Teoretycznie Real powinien wysoko wygrać, ale z Getafe o ile mnie pamięć nie myli zawsze grało im się bardzo ciężko. Jak dla mnie- gra niewarta świeczki. Jaki tam jest kurs? 1,2? Barcelonę też na pewno sobie odpuszczę.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 21.04.2009 o godz. 10:28.

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 21.04.2009, 10:44
No ja tez na dziś spróbuje Liverpool + Bayer a na noc singielka na Szarki.Caps się przełamało, Calgary też, teraz pora na nich, choc Anahaim widziałem pare razy w tym roku i na prawdę grają bardzo dobrze.

Gdzie głupi oglądałem najpierw Capitals - którzy wygrali bardzo gładko i w zasadzie na nic nie pozwolili NYR a potem 2 tercje Calgary i tu to gospodarze mieli trochę szczęścia bo bój był bardzo wyrównany a o wszystkim zadecydowała chyba bramka, dosyć przypadkowa zresztą, na 2-1 w samej końcówce 2 tercji.

ps.Co tam sie musiało w ostatniej minucie dziać
19.03 - 8 z karami
19.47 - 4
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 21.04.2009 o godz. 11:15.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Stary 21.04.2009, 11:09
Bobic napisał(a):Wyświetl post
Panowie macie jakieś tpy na dziś bo nie wiem czy sie skusić na Liverpool?
No chyba zagram;
Barca(-1)
Real i nie wiem czy ryzykować handica?
Bobic real sobie odpusc,u nas na forum jest silny front mowiacy,ze Getafe im urwie punkty

Liverpool-Arsenal 1,czy over 2,5 ?
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 21.04.2009 o godz. 11:19.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Bobic
Banita

Stary 21.04.2009, 11:45
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Bobic real sobie odpusc,u nas na forum jest silny front mowiacy,ze Getafe im urwie punkty

No to sobie Real odpuszczam.
A co do Liverpoolu to stawiam 1, Arsenal strasznie osłabiony w obronie
Odpowiedz cytując
rocco_1906
Senior Member

Stary 21.04.2009, 11:46
El'kabat napisał(a):Wyświetl post

to ja jestem w opozycji do tego frontu to juz nie jest to Getafe co kiedyś.pozostała tylko nazwa i nic więcej.obecnie jest to przeciętny klub z przedmieść Madrytu rozpaczliwie broniący się przed spadkiem.Real traci ciągle 6pkt do Barcy i ma w zanadrzu mecz z Blaugraną na własnym stadionie.Nie wierze że mogliby zaprzepaścić szanse na majstra z klubem pokroju obecnego Getafe.dodać należy że Real od dawna nie gra o żadne inne trofeum więc koncentruje sie tylko na lidze.

odnośnie L'poolu mnóstwo głosów jest za overem ale dla mnie bezpieczniejsza wydaje sie 1. jednak nie ruszam tego

edit:czescy bukmacherzy mecz realu oceniają tak:Real- 60%,x -22%,Getafe -18%
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 21.04.2009 o godz. 11:50.
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.04.2009, 12:24
Ale Real gra okropnie, ostanio na nich postawiłem (tzn tydzień temu) jak grali u siebie i oglądając mecz myślałem że pozjadam wszytkie paznokcie. Co prawda wygrali ale jak by przegrali to nie powinno być zdziwenia. W końcu się doigrają a że kurs jest taki jaki jest moim zdaniem nie warto ryzykować
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 21.04.2009, 12:37
rocco_1906 napisał(a):Wyświetl post
to ja jestem w opozycji do tego frontu to juz nie jest to Getafe co kiedyś.pozostała tylko nazwa i nic więcej.obecnie jest to przeciętny klub z przedmieść Madrytu rozpaczliwie broniący się przed spadkiem.Real traci ciągle 6pkt do Barcy i ma w zanadrzu mecz z Blaugraną na własnym stadionie.Nie wierze że mogliby zaprzepaścić szanse na majstra z klubem pokroju obecnego Getafe.dodać należy że Real od dawna nie gra o żadne inne trofeum więc koncentruje sie tylko na lidze.

odnośnie L'poolu mnóstwo głosów jest za overem ale dla mnie bezpieczniejsza wydaje sie 1. jednak nie ruszam tego

edit:czescy bukmacherzy mecz realu oceniają tak:Real- 60%,x -22%,Getafe -18%
Bardzo możliwe, że Ty i czescy bukmacherzy (vitisport? ) macie rację, bo Real raczej wygra, z tym, że jest nieśmiertelne ALE i trzeba sobie odpowiedzieć, czy to ALE jest warte kursu 1,2? No i te czeskie współczynniki mówią, że na kurs 1,2 masz szanse 60- 40, czyli 3 do 5, a to już nie jest tak dużo, co?
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 21.04.2009 o godz. 12:40.

Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Stary 21.04.2009, 12:39
Kurde no pozyjemy,zobaczymy
Na dzis:

Liverpool-Arsenal 1 1.8
Liverpool-Arsenal IL 2,5 1.9

Ja tam wole wdg. czeskich bukmacherow to 40 % na x2 na Getafe :
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
rocco_1906
Senior Member

Stary 21.04.2009, 12:53
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Bardzo możliwe, że Ty i czescy bukmacherzy (vitisport? ) macie rację, bo Real raczej wygra, z tym, że jest nieśmiertelne ALE i trzeba sobie odpowiedzieć, czy to ALE jest warte kursu 1,2? No i te czeskie współczynniki mówią, że na kurs 1,2 masz szanse 60- 40, czyli 3 do 5, a to już nie jest tak dużo, co?
oczywiście ze vitisport ta ich strona to prawdziwa kopalnia statystyk,wyników i innych potrzebnych rzeczy
no nic;] mysle ze do dyskusji na temat tego meczu powrócimy o godzienie 23

a na dziś na NHL kusi mnie postawić zwycięstwo Detroit Red Wings nad Columbus i to handicapem.kurs w expekcie to 2,8

edit:a pewnie ze postawił;] i wygram to;]
dobra wracam do oglądania azjatyckiej ligi mistrzów.
do usłyszenia wieczorem Panowie.Powodzenia!
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 21.04.2009 o godz. 12:59.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Stary 21.04.2009, 12:57
Rocco widzialem na innym forum juz dubelka postawil na Real Takze zobaczymy wieczorkiem co z tego wyjdzie,ja glownie licze na Liverpool,zeby chlopaki strzelali sporo idealnie by bylo 2:1 dla mnie powodzenia dzis !
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Porady bukmacherskie

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów