|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie mówiąc o gotowaniu samemu sobie nie respektując sportowej diety vel. "żre śmieci". W dodatku:
Cytat:
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
A co to za pytanie co znaczy, ze on jest glupi?
Porownaj sobie pozaboiskowe zachowania Glowackiego do negroidalnego Donalda i bedziesz mial odpowiedz. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
ludzie a co wy się tak Donalda przyczepiliście. Nie drażni Was co wyrabia na boisku Jankowski głupoty jakie robi Graguła, niemoc Stilica, maniana Sadloka?
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Na ocenę piłkarza składa się kilka czynników m.in jego postawa na boisku ale także poza nim. Czy Garguła albo Jankowski wrzucali do sieci zdjęcia własnego penisa? Czy robią sobie zdjęcie jak wsiadają do windy, albo jak jadą na trening? A może potrafią zniknąć na tydzień i trzeba ich prosić przez FB żeby się skontaktowali z klubem bo nikt nie wie co się z nimi dzieje? Jaśniej się chyba nie da. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Nie no nic. Przecież to normalne wrzucić zdjęcie z rąsi, jak się wsiada do windy..
Chyba nie mamy o czym rozmawiać. Bo widzę, że pokolenie samojebek doszło do głosu. Bez odbioru. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Mnie nie drażni. Mnie wkur.wia dziki i drugi dziki jego niby ziomal. Jankowski może słaby ale swój. Mamy dwóch chaotycznych czarnych debili i przynajmniej ja mam nadzieję że szybko z Wisły wylecą.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
To, że Arek Głowacki, Łukasz Garguła czy Donald Guerrier zdejmują koszulkę po meczu i idą do domu nie oznacza, że przestają być reprezentantami Wisły Kraków. Wręcz przeciwnie. No ale może są tacy którzy tego nie rozumieją ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
"Piraci z Haiti - klątwa czarnych pereł" - reż. E. Sarki, D.Guerrier
![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Pytasz o goscia ktory gra zawodowo w pilke nozna i nie wie co to spalony?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Ja tam Donaldowi kibicuję. Niech se chłopak strzeli kilka bramek, a później zgarnie go jakiś drugoligowiec z Niemiec. Głupi, bo głupi, ale ciekawe ilu utyskujących było na meczu lub kupiło szalik - np. po to, żeby grał u nas ktoś lepszy. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
A wyczyny naszych pomników jak Reyman który windą jak się wtedy mówiło dezabilu z Kałużą po wspólnym bankiecie jeździł, a wyczyny naszej mistrzowskiej jedenastki z końca lat 70-tych, a to co robili piłkarza już za czasów Cupiała. Co Wy p..licie. To co robi Donald to przy tym to mały pikuś.
I żeby nie było, że porównuję Donalda do Reymana, nie porównuję bo nie ma co porównywać. Chciałem tylko pokazać, że piłkarze robili, robią i będą robić głupoty.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 22.02.2015 o godz. 23:12.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Okazjonalnie noech robia, kazdy moze.
Ale jesli glupoty sa twoim style zycia to cos nie halo. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja .......e, cóż to za debata
Donald DG77, który świętuje urodziny swojego "bodyguarda Maxa 77" (dla niewtajemniczonych - psa rasy york) oraz jego kompan wielbiciel Coco Manu Sarki to debile do sześcianu i zamykam tę dyskusję. Łącznie ich IQ oscyluje wokół rozmiaru mojego buta zapewne ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Przepraszam bardzo - bodyguard Max77 to West, nie York
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ostatni wywiad Jovicia przed wyjazdem do Krakowa i pożegnanie z piłkarzami Olimpii.
http://www.nkolimpija.si/novica/item...o-lepi-spomini |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Tu, jak nigdy popieram poglądy tych, którzy krytykują taką głupotę piłkarzy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Boban, coś taki smutny! Może hajsu nie dostaniesz, ale w najlepszym klubie w Polsce grać będziesz!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Dziwne, że tu przyszedł, skoro rozmawiał ze swoim serdecznym przyjacielem Andrażem Kirmem. Przecież tu nikt nie mówi po angielsku i w ogóle wszyscy są nieśmiali, a futbolem rządzi korupcja.
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 23.02.2015 o godz. 11:48.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No i od poczatku juz wie jaki mecz jest najwazniejszy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Gorszy na skrzydle od Burego nie będzie (czarnych nie liczę, oni są poza skalą), więc ważny zawodnik. A jak będzie dobrze grał to może i jakąś kasę wywalczy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
dobra, teraz jeszcze pozostaje kwestia kiedy bedzie mogł grac? znow 2-3 tygodnie?
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Najwiekszym problemem w grze naszej drużyny są uprezdzenia Smudy do młodych zawodników. Zawodnicy są jacy są a było i gorzej a drużyna grała dobre mecze (przypomnijmy sobie świetny start nowego poprzedniego sezonu). Ale należy też zwrócić uwagę jakie wtedy były problemy i braki kadrowe i Smuda został zmuszony do wzięcia młodych i wstawienia ich do pierwszej 11. I co było? Pierwsze miejsce przez wiele kolejek i najbardziej "polski" zespół ze wszystkich. A teraz co mamy? Mizerię bo wszyscy starzy gracze są pewni swoich miejsc w składzie i sie nie przejmują bo Smuda jest uparty i młodych nie wstawi. Przypomina sie choćby ostatni mecz, który Stępiński zaczął od początku i mimo że miał kilka strat to jednak przy piłce był często, a straty były bo jak w poprzednich meczach dostawał po 10-15 min to takie są skutki, a koleś biega po boisku chyba najwięcej i często potrafi sobie znaleźć czystą pozycję.
Krótko mówiąc trzeba zmusić Smudę do postawienia na młodych a jak się nie uda |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |