|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2018
Offline |
|
|
Cytat:
Wyróżniający chyba niskim ilorazem inteligencji... Bo nie statystykami czy umiejętnościami. Zagrał jedną rundę za Maaskanta, strzelił sobie tatuaż i od lat ma taryfę ulgową u części kibiców. Niech już nigdy nie wraca. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
||
Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Na skrzydło mamy kilka opcji zawsze można Pietrzaka przesunąć do przodu gdyż nie jest tak pewny w obronie jak Sadlok. Podobnie jak Marcelo w Realu słaby w obronie ale w ataku niezbędny. Poza tym jest wspomniany już Halilovic, jest Imaz, Wojtkowski, Kostal czyli w praktyce mamy całkiem niezłe alternatywy. Podejrzewam ze nawet taki Kolar poradziłby sobie na tej pozycji. Brak Maleckiego akurat nie przyprawi nas o ból głowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Dajcie juz spokoj z Malym , ujedyna jego cecha bylo przywiazanie do klubu i oddanie , pilkarsko jest - byl - i bedzie zawsze bardzo przecietnym zawodnikiem ...koniec kropka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Na wylocie z kuchenek podobno jest Gajos i Jevtić, obu kończą się kontrakty z końcem sezonu... wiadomo że u nas raczej krucho z kasą ale kto wie czy moze by nie chcieli jednak przejść, widząc że Wisła zaczyna się od dna odbijać
![]() ![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jevtic ma problem z motywacją, tak to ujmijmy, więc odpada. Ale ten Gajos swojego czasu nieźle się zapowiadał? Aż tak obniżył loty? Byłoby nas na niego stać?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Na kontrakt Gajosa myślę że nie nas nie stać i to science-fiction faktycznie, choć widziałym go jak najbardziej. Jak mi się pyry zdarzy oglądać, to jak dla mnie on straszne e głęboko ustawiony i to chyba na problem. Taka 8/10 to bym przyjął z chęcią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Propozycja Gajosa w kontekście przejścia do Wisły już kiedyś się pojawiła. Wybrał Białystok.
Na DZISIAJ nie jest on nam potrzebny. ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
@Tir Gajos to owszem temat sf, ale w mojej opinii każdy dobry piłkarz byłby potrzebny naszej drużynie. Czy nasz stać ect to już osobny temat.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
w dolnośląskim Słowie Sportowym bardzo chwalony jest ten zawodnik https://www.transfermarkt.pl/sergiy-...spieler/316946
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jakby mało krzyczał, to zainteresowałbym się Gajosem.
Miał przyjśc jako junior, niech przyjdzie jako senior. W Lechu odstrzelony ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przecież on ma w Lechu z 250-300 tys E rocznie
Latem będzie miał dopiero 28 lat, z kartą w ręku spokojnie tyle dostanie z jakiegis Azerbejdżanu czy innego Cypru Abstrakcja totalna dla nas ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Gajos dobry pomysł i to bardzo. Ale obawiam się że to sci-fi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jeżeli z nimi nie przedłużył z powodu różnic w oczekiwaniach finansowych to my raczej nie będziemy jego priorytetem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Może to takie różnice ze oni chcieli płacić więcej a on chciał mniej ... wtedy brać go do nas
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ciężko powiedzieć jak wyglądały te rozbieżności finansowe. Być może Lech zaproponował znaczną obniżkę kontraktu z powodu malejącej roli w zespole (uzupełnienie składu). My być może jesteśmy w stanie zaproponować tyle samo, obiecując zawodnikowi ważniejszą rolę w zespole.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Kilku zawodników 1.2 liga
Kamil Włodyka https://www.transfermarkt.pl/kamil-w...spieler/216484 Michał Trabka https://www.transfermarkt.pl/michal-...spieler/288542 Mateusz Michalski https://www.transfermarkt.pl/mateusz...spieler/237295 Dominik Koscielniak https://www.transfermarkt.pl/dominik...spieler/235829 Bartłomiej Bartosiak https://www.transfermarkt.pl/bartlom...spieler/129252 Filip Kozłowski https://www.transfermarkt.pl/filip-k...spieler/306637 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
To już lepiej pomyśleć o Chrapku któremu kończy się kontrakt w Śląsku
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Chrapek to też mało nie zarabia
![]() A propos Gajosa powyżej - różnica w oczekiwaniach finansowych była taka, że nie zaproponowali mu nawet nowej umowy co było powiedziane na spotkaniu z kibicami. Jakbym miał worek hajsu wziałbym Zarandie, Walukiewicza, Wrzesińskiego, Hamalajnena i Farshada. ![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Chrapek w Śląsku z tego co pamiętam ma ok. 60 tys zł miesięcznie - nie sądzę, żeby mu taki sam kontrakt zaproponowali we Wrocławiu (Chrapek to okres Matyska, gdzie wysokie kontrakty były bardzo częste)
Gajos w Amice myślę, że ma wyższy kontarkt, a jeżeli Raków wejdzie do ekstraklapy, to nawet jeśli zgodzi się na mniejsze zarobki to raczej na pewno w Częstochowie.... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ale o tego Wrzesińskiego moglibyśmy się postarać, umowa się mu kończy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wrzesiński pewnie znajdzie się w Legii albo w Lechii - my ich nie przebijemy....
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chrapki, Gajosy? Dajcie spokój. Musimy wyciągać ludzi bez nazwiska, żeby u nas im je wyrobić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jesteśmy na takim etapie finansowym, że każdy wyróżniający się zawodnik z naszej Eklapy omija nas szerokim łukiem.
Jesteśmy skazani na zawodników, którzy chcą się odbudować po kontuzji, straconym sezonie, albo na takich którzy mają niskie wymagania finansowe, młodzież itp. ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ale i tak mamy wiele do zaofeorowania, np. o wiele więcej niż na ten moment w Zabrzu, i to nawet w kwestii płac
![]()
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|