|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Panie Bogusławie: szacunek i gigantyczne podziękowania za historię którą Wisełka mogła pisać za Pańskiego pobytu. Zawdzięczamy Panu najpiękniejsze lata klubu, a wielu z nas jedyne, które przeżyło kiedy Wisła była potęgą.
Jeszcze raz - DZIĘKUJĘ! ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Panie Bogusławie, nie do widzenia, lecz do zobaczenia, Pan tu jeszcze wróci w postaci swoich prywatnych pieniędzy byśmy nie skończyli jak Widzew, Polonia... A za wszystkie lata z całego serca dziekuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dziękuję za tyle lat niesamowitych emocji. Do zobaczenia na R22.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Większość dziękuje dziś Cupiałowi za mistrzostwa, mecze z Parmą, Realem, Barceloną, Schalke Interem itp itd, a ja dziękuję, że pozwalał na naszą pasję i taką zabawę
https://www.youtube.com/watch?v=jUsSoVtcg90 (no dobra, niech będzie że nie przeszkadzał ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Przykre jest to, że nie udało się awansować do tej upragnionej LM bo nikt na to tak nie zasługiwał jak BC. Najszczersze podziękowania dla najlepszego właściciela jakiego w tym kraju widzieliśmy
!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Dziękuje Bardzo Panie Bogusławie za wyciągnięcie ręki do klubu 19 lat temu i podniesienie go z kolan.
Za odrodzenie historii, za stworzenie legendy, za niezapomniane emocje i wzruszenia. Życzę Panu zdrowia, a także mądrych decyzji biznesowych i życiowych. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
19 lat bycia na szczycie - dzięki !
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Dziękuje Panie Bogusławie za te wszystkie lata emocji, zarówno triumfy jak i porażki.
Zasłużył Pan na pomnik przy R22. |
|
|
|
Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
W zasadzie to dzięki Panie Bogusławie za wychowanie Swojego dziecka o imieniu Wisła - ale Ona już osiągnęła pełnoletniość i poszła do kogo innego. Miejmy nadzieję, że Ojciec dobrze wybrał jej partnera.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dzieki B.C !
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Za wszystkie niezaponniane i zapomniane chwile DZIĘKUJEMY Panie Bogusławie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Chcieliście zmian to macie, dwa tyg pisałem, że wolę stagnację z Cupiałem z naiwną nadzieją na jakieś strzały niż NIEPEWNOŚĆ I RYZYKO jakie mamy teraz. Dziwne, że chłop mający 30lat wchodzi w "studnie bez dna" bo to trzeba sobie jasno powiedzieć. Pisanie o tym, że 7eśny koralik wszedł z głową na karku i tirówka idzie dobrze pod względem finansowym niewiele znaczy. Pomijacie jeden aspekt -- WARSZAWA-- tutaj jest większy popyt, sponsorzy, dandysi, hispterzy, aktorzy i śmieszna moda... W Warszawie dużo łatwiej rozkręcić medialny biznes niż w innych miastach, choćby w Krakowie czy Wrocławiu - prowadzilibyście jakieś biznesy w kilku miastach to wiedzielibyście co mam na myśli. Nie znamy nowego właściciela, nie wiemy praktyczni nic... Co będzie to się okaże, obyśmy nie skończyli jak kilka innych klubów. Boguś 1906% poparcie, mam nadzieję, że nie oddałeś nas w ręce hochsztaplera. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
mam nadzieję, że to koniec tylko oficjalnych kontaktów Pana Bogusława z Wisłą, a prywatnie będzie jej wiernym kibicem i oparciem.
Szkoda gadać, z racji wieku zacząłem się interesować piłką i Wisłą już za czasów Cupiała, to był sezon gdy Frankowski po raz pierwszy zdobył koronę króla strzelców (98/99?) i po prostu nie potrafię sobie wyobrazić nie-Cupiałowej Wisły. Oby następne lata wyprostowały lata zaniedbań w wielu dziedzinach. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oj panie Bogusławie. Wystarczyło w 2003r zachowac sie inaczej w lecie i przeszło by sie Anderlecht,miało LM i hegemonia trwała by do dzisiaj a Wisła zapewne minimum kilka razy w LM. Wszystkie pozniejsze wydarzenia to juz były takie musztardy po obiedzie, jedynie oprócz dwumeczu z Panatą gdzie na pawde miło było Wisłe ogladac i kiedy zasłuzyła na LM.
Nie wiem jakim sposobem Cupiał doszedł do takiego majątku bo jezeli chodzi o interesy w piłce to przez te 19lat doprowadził do wylania mega kasy w błoto, zakręcał kurek wtedy gdy trzeba było odkrecac (2003) a odkrecal wtedy gdy nie trzeba było (2004) a niestety lata 2003-2005 i mecze z Anderlechtem,Tibilisi oraz PAO doprowadziły po latach do tego co teraz mamy. Oczywiscie bardzo duzo dało to, ze powierzal stery nad klubem debilom... Niby taki dobry biznesman a przez3/4okresu władania Nim nie potrafił dobrac odpowiednich ludzi do Jego zarządzania.
Ostatnio edytowane przez FrankDrebinTSW : 29.07.2016 o godz. 21:20.
![]()
Tylko Wisła...
San Antonio Spurs ) 99,03,05,07 Madrid cabron.... Detroit Red Wings! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wisła jaką znam i pamiętam była Pańska dziękuje za łzy radości i emocje !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie jestem kibicem sukcesu, ale takie są fakty - gdyby nie Pan nie oglądałbym jako mały szczeniak meczów Wisły w TVN-ie, nie słuchałbym z fascynacją fanatycznego dopingu kilku tysięcy osób siedząc na działkach w Cichym Kąciku z dziadkami, tylko co najwyżej czytałbym w Tempie o "zwycięstwie Wisły na wagę utrzymania w pierwszej lidze". Wisła Cupiała to nie jest mój cały świat, cały świat to Wisła bez względu na to w czyich jest rękach, ale ten świat być może by nie istniał bez Pana.
Nigdy Pan tego nie przeczyta, ale dziękuję. Dziwnie tak bez Cupiała, pusto..., o nowym właścicielu napiszę w innym temacie coś co będzie do tego nawiązywało. Jeżeli miało to się tak skończyć to lepiej że tak się skończyło, niż jakby było jeszcze gorzej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Podziękował! Przeżytych emocji nikt nam nie zabierze.
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dziękuje panu Bogusławowi Cupiałowi za wszystkie te lata, za mistrzostwa Polski, wielkie mecze w kraju i za granicą. Za świetnych piłkarzy których dzięki niemu mogliśmy oglądać przy Reymonta 22. I przede wszystkim za te pełne emocji, radości i wzruszeń chwile przeżywane przy każdym meczu Wisły niezależnie od rangi spotkania i za to, że tyle przy naszej Wiśle wytrwał i nie raz ratował ją wspierając finansowo.
Jednocześnie żałuje, że nie udało się spełnić marzenia awansu do Ligi Mistrzów, a bywało na prawdę tak blisko chociażby w meczach z Panathinaikosem, Apoelem. No ale cóż zawsze jakiś niedosyt musi pozostać i w tym wypadku pozostał ten. Ale może jeszcze się kiedyś uda, jeżeli będzie to w najbliższym czasie to to właśnie Pan położył pod to fundamenty budując Wisłę taką marką której w kraju bał się każdy i każdy marzył o graniu w niej. Dziękuje! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Panie Bogusławie, dziękujemy!
To były niesamowite lata. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panie Bogusławie, dziękuje za wszystko.
|
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
I ja dziękuję za to co Pan zrobił w szczególności za to, że Wisła dzięki Panu była klubem, który punktował w rankingu klubowym UEFA i te wyniki osiągane regularnie dawały nadzieję, na rozstawienie zwiększające szanse na awans...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja również się przyłączam i dziękuję za te piękne i mniej przeżyte chwile w przeciągu ostatnich 19 lat.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wspomnien czar
http://transfery.info/91403,lezka-kr...-cupiala-wideo |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Weszlo robi podsumowanie BC w Wisle
najlepsze transfey http://weszlo.com/2016/07/30/marcelo...jowcy-w-wisle/ Dwie dekady w Wisle http://weszlo.com/2016/07/29/dwie-sz...e-ery-cupiala/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ja również dołączam się do podziękowań za 19 lat rządzenia Wisełką . Boguś Dziękuję
![]()
Sznurowa
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Z podziękowaniami poczekajcie bo cytując klasyka, 'nie ważne jak się zaczyna...'
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Gdzie by teraz była Wisła, gdyby nie Cupiał? Dlatego podziękowania się należą, choćby za te piękne chwile i mistrzostwa, które przeszło nam przeżyć
"Jesteś jednym z nas i tak pozostanie". |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
8 mistrzostw na zawsze zostanie w naszej pamieci. BC dziekuje
|
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ale o co ci chodzi kolego, przecież Cupiał właśnie z kończył . Moim zdaniem zrobił to w elegancki sposób , dług wewnętrzny spłacił kadrę można bardzo szybko wymienić gdyż kontrakty obecnych piłkarzy są krótko terminowe budżet się zapina , jedynie co to ten dług wynoszący 16 milionów ![]() ![]()
Sznurowa
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|