|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dlaczego w relacji wychowawczo miał być posadzony Piotr Brożek na ławce? Znów "sam zagraj lepiej" mu się wymskneło?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Żałuje tylko, że znowu nie dano szansy Kurto. Na filmikach z treningów prezentuje się on co najmniej obiecująco, a na razie zagrał tylko chyba w jednym sparingu.. Szkoda, bo to chyba dobry materiał na bramkarza, więc chociaż w sparingach mógłby dostawać więcej czasu. Dziś to jeszcze rozumiem, Mario wyzdrowiał itd. Ale wystep Juszczyka w sparingu z Metalurgiem przyjąłem ze sporym zażenowaniem..
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Myślę, że raczej chodziło tu o to, że od dłuższego czasu Pietia nie ma konkurenta do gry na lewej obronie. Pojawienie się Issy powoduję, że Diaz może być przesunięty na lewego defensora. W końcu jest rywalizacja o miejsce w składzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dobrze, że gramy z zespołami, którym zależy i grają na maxa (mam nadzieję
)Tym sposobem drużyna nie będzie uśpiona łatwymi wygranymi i może przestaną olewać spotkania. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Przeanalizuj galerię z siłowni:
http://galeria.wislakrakow.com/?GaleriaId=434 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jirak, Marcelo, Sobolewski, Łobodziński, Garguła, Jop,Czekaj, Burliga, Rado? Kirm? (ten tyłem) oraz ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Diaz mógłby przypakowac te swoje patyki.
![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
+ Chrapek.
![]()
...Noblesse Oblige...
|
|
|
|
Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
z filmiku widać że w obronie zawinili Cleber, Marcelo i Alvarez. Pi Brożka w ogóle nie widać a jego stroną najczęściej szły te podania, więc cała czwórka. Mowie o tych 3 golach. a ostatni to chyba Pawełek nie złapał. Oj ta obrona
Ostatnio edytowane przez korzychxp : 14.02.2010 o godz. 20:58.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no 2 i 3 bramka to jednak udział Pawełka bo mógł je wyłapać ; p
rafal777 a to jak 2 bramka wpada to kogo wina a przy 3 to za wcześnie się pod nogi rzucił wg mnie
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 14.02.2010 o godz. 21:10.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ludzie Pawełek jest słaby ale ten kto pisze, że bramki w tym meczu padały po jego błędach jest po prostu śmieszny. Gdzie byli obrońcy przy pierwszych dwóch golach? Szewa niepilnowany w polu karnym...hmm niezłe podejście. Szkoda, że Brożek w sytuacji sam przed bramkarzem kopie prosto w niego...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
budżet Dynama pewnie z 10 razy większy od naszego, wiec i z porażki nie ma co robic tragedi.
Ciekawi mnie jak grał Isaa Ba skoro już po 45 minutach Skorża go zmienił ? No ale On prawie dwa lata nie grał w meczach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tak jak ktoś wyżej napisał bramki na 1:2 i na 2:3 to Pawełek Show. Widać, ze nadal jest w reprezentacyjnej formie. A to gwarantuje nam przynajmniej kilka pewnych jego bramek w wiosennej rundzie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jestem zadowolony z jego gry. Jest on zawodnikiem, który potrafi dobrze rozegrać piłkę do przodu, kogoś takiego w środku pola bardzo nam potrzeba. Kwestią jest tylko, czy zdążymy przygotować go fizycznie do pierwszego meczu ligowego tak, by miał siły na 90 minut, czy w pierwszych meczach będzie wchodził z ławki rezerwowych.
tak Skorża mówił o Issie, on póki co jest gotów na 45 min gry i dlatego była ta zmiana
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 14.02.2010 o godz. 21:31.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Uważał bym z takimi wypowiedziami... Pawełek jest nietykalny na forum i "niezmianialny" w klubie. Nie przytrafiają się mu żadne niepewne interwencje, w klubie są z niego zadowoleni a na forum nie można go krytykować. Koniec tematu bramkarza. Winnych utraty goli szukajmy gdzie indziej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
No tym razem można powiedzieć , że obrona zawaliła , kto pilnował Szewczenki gdy głowkował , a druga jego bramka to już wyklepanie nas i miniecie Arka i Mariusza. Zresztą wszytstkie ich bramki nie z przypadku lecz z mądrej organizacji gry.
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przy pierwszej bramce jak Junior podawał do Kirma to widać jak Pi Brożejk się pluje do niego że tak zagrał zamiast mu podać. Chwilę potem pada bramka i Brożek leci do Diaza gratulować mu ( i pewnie przepraszać ). Tak mi się w oczy rzuciło jak oglądałem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
NIE Pi[w domysle Piotrek] TYLKO Paweł jak już to machnoł ręką
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Szewczenko konkretnie "gwiazdorzył" podczas tego sparingu
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jak już to machnął..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Tak sie sie zastanawiam po co nam sparingi w ktorych nas klepia skoro my w lidze mamy inna sytucje.
Sami robimy akcje ,a pod bramka gubimy sie jak dzieci. I tu trzeba polozyc siłe nacisku.Cwiczyc akcje w polu karnym ,schematy i strzaly np zza 20 metra. Bo co z tego ze z Amka gramy fajnie z Legia nie najgorzej jak gubimy sie w najwaznijszych momentach. Trzeba nam grac z kims rownym tak zeby pozniej mialo to jakies przelozenie na lige. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do gubienia sie pod bramką i wykończenia sytuacji to tu już decydują umiejętności czysto piłkarskie.Kiedyś nie było z tym problemów bo byli Żuraw i Franek do tego bardzo dobrzy technicznie pomocnicy którzy potrfili bez problemu wygrac w polu karnym pojedynek jeden na jednego.Teraz jest z tym znacznie gorzej... tym bardziej że zazwyczaj gramy dwójką defensywnych pomocników w środku (Diaz,Sobol) a Jirsaka dzielą Himalaje od takich rozgrywajacych jak Kulawik,Czerwiec czy Szymek
Ostatnio edytowane przez AYALA : 16.02.2010 o godz. 08:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Przed nami sparing z Ayamonte. Osobiście uważam, że powinniśmy rozbić tą drużynę najgłębszą rezerwą. Ale doświadczenia z kilku ostatnich lat uczą pokory. Zasadniczo chodzi o zgranie zespołu, wiadomo. Podoba mi się Ba Kirm i Brożek w wyjściowym składzie. Pewnie Brożka zmieni Małecki (o ile nie będzie miał kontuzji zęba). Ogólnie pozostaje cieszyć się, że wraca Boguski, Brożek, Głowacki, Cleber i Sobolewski przyszedł Ba, może jakoś niedługo wróci do gry Garguła. Trzon Wisły jest znowu na miejscu, myślę że mamy z czym iść na podbój rundy wiosennej. Dawno nie miałem tak optymistycznych myśli- wszystko będzie OK jak nikt sobie nic nie połamie. Mamy całkiem mocną kadrę.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
No Brozinho jest już w pełni formy i strzela jak miło!Rozgromimy ich
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No to mamy już 1:0, z jednej strony to dobrze , że graja z takim rywalem, może się troche chłopaki rozstrzelają
Brożek juz zaczął |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Oby nie skończyło się na 1:0
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
No to Skorża za chwilę krzyknie " Panowie Bronimy!! Bronimy!! "
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Coś czuję to w kościach, że cudem wygramy 2:1, 3:1 lub zremisujemy. Ostatnio grają tak jak by im się nie chciało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Oczywiście prowadzimy, ale już znajdują sie eksperci od krytykowania....ja pier... co za ludzie
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|