|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Niektórzy na tym forum (nie trzeba wskazywać) byli by szczęśliwi, a nawet zaszczyceni gdyby koszulkę reprezentacji Polski założył ....szympans. Wystarczyłoby gdyby tylko strzelał bramki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Kolego bez przesady. Nikt tu nie mowi o "wkladaniu" do reprezentacji byle kogo. Obraniak był zwiazany z Polska poprzez korzenie i to jest chyba jasne i klarowne ze przysluguje mu gra dla Polski. Chłopak zamiast gr w reprezentacji Francji (mysle ze keidy tam by sie udało mu wskoczyc) wybrał gre w kraju gdzie piłka jest na bardzo bardzo niskim poziomie, nie wiemy z jakich wzgledow tak postapil ale napewno nie z takich co super Polak Roger ktory poprzez gre dla Polski chciał sie wylansowac
I 100% poparcia dla takich Polakow jak Obraniak niz takich naturalizowanych ludzi ktorzy w Polsce sa tylko przelotem i jak tylko ich kupi klub z zachodu to tylko z Polska bedzie ich laczylo tyle ze kilka razy w roku zagraja w kadrze. A czy zawodnik taki bedzie strzelał gole dla Nas to drugorzedna sprawa, ja bym wolał zeby taki Roger nie strzelil tego gola Austrii i wcale w kadrze nie wystepował bo z niego taki Polak jest i bedzie jak z koziej dupy trabka |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Ciekaw jestem kiedy selekcjoner dostrzeże Peszke,Małeckiego czy Grosickiego.Ci zawodnicy wyraźnie wybijają się ponad resztę,a każdy widział,że gdy dwa lata temu powołał do kadry wyróżniających się ligowców(Golański,Bronowicki,Matusiak) to wprowadzili oni nową jakość i świeżość do repry.Niestety,teraz się na to nie zanosi:/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zamiast Łobo Mały, zamiast Komorowskiego Piotrek Brozek, zamiast Krzynowka Peszko zamiast Trałki nie wiem kto
i zamiast Sagana albo Smolarka bo naprawde tak jak mowisz to jest zenujace ze dostaja powolania za nazwiska dac szanse Grosickiemu i byłoby to z zajebistym pozytkiem dla naszej piłki. Pozbylibysmy sie tych reprezentantow ktorym sie miejsce w kadrze nie nalezy, ktorzy sa za starzy juz, ktorzy sa za słabi a weslziby młodzi perspektywiczni, rzadnis ukcesu, utalentowani pilkarze i to by była k... kadra a nie jakies zbiorowisko wynalazow Leło :( ale nie, ten dziad wie lepiej kogo powolac i oczywiscie Komorowski jest lepszy od Brozka a Krzynowek młodszy od Peszki i na Euro bedzie grał Krzynowek! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
to jest k..wa kpina.Łobodziński w kadrze ?
Krzynówek? Gdzie np Brożek Piotrek , Peszko? Czy chociażby już ten Małecki Ten cały Leo niech lepiej idzie do tego Feyenoordu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
I styl 5-4-1 na wszystkich przeciwników. Obrońcy Leosia pewnie zaraz przypomną mi Portugalię, ale to ustawienie jest na mocniejszych rywali od siebie, ale nie na Boga ze Słowacją, Słowenią czy jakimś tam innym Burkina Faso. I jedynym wyjściem żeby się pozbyć Leosia, jest (o ironio!) brak awansu do Mundialu. Wolę poczekać 3 lata do naszego EURO z normalnym trenerem, który umie dobrać skład do graczy i przeciwnika, niż oglądać mecz otwarcia, o wszystko, o honor.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
kto to ku**a mać jest KOMOROWSKI?
Mam nadzieje, że tu jest miejsca dla naszego generała i dowódcy? Lecha nie trawię, ale ...Wilk - Peszko. Sławomir z Jedlicza jest dla mnie troszku lepszy. No ale gdzie ja, a gdzie mądry Leo. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Komorowski to ten ktorego Piechniak malym palcem przepchnal i przewrocil ?
Niezly as ![]() Zaluska, Przyrowski, Komorowski, Bosacki, Krzynowek, Tralka, Roger, Lobodzinski, Wilk, Saganowski, Smolarek OUT ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kto w takim razie ma być Twoim zdaniem rezerwowym bramkarzem? Kontuzjowany Fabiański? Co do reszty się zgodzę. Kolejne powołanie dla Krzynówka "za zasługi"... :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
3 zawodników na 90% rozpocznie mecz ze Słowacją w wyjściowej jedenastce...A brak Peszki to skandal, chyba najlepszy obecnie ligowiec. Piotrek Brożek za Komorowskiego. Kosowski na lewą pomoc (jak on nie jest na international level to ja już k***a nie rozumiem jak sie definiuje to określenie )Grosicki - choćby, zeby go dowartościować - dla dobra kadry trzeba liczyć na jego rozwój, talent ma niesamowity i wciąż jest młodym graczem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Tak samo jak z powołaniami dla Wojtka Szczęsnego? Na ch** ? Ma 21 lat, niech broni w U-19,20,21,23 najpierw. A na 3 bramkarza? A niechże kogoś z ligi polskiej wezmą W czym Załuska lepszy od Kuszczaka np? W powołaniach nie zauważyłem Pralki..yy...Trałki. Z całym szacunkiem dla zawodnika, ale takiemu Iwańskiemu, to on może buty czyścić. ![]()
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
Kuszczak Cierzniak/Bąk/Gikiewicz Brożek Głowacki Janota Iwański Peszko Grosicki Małecki może Franek... Jest wiele możliwosci i wiekszośc z nich wydaje sie lepsza od absurdalnych powołań Leośa Powołuje gości którzy nawet w polskiej lidze nie błyszczą ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
![]() Edit: Sory za podwojnego posta zamiast edytuj kliknelem Cytuj ;/ ... Powód: Zamiast Edytuj Cytuj
Ostatnio edytowane przez MichauSzczu : 27.08.2009 o godz. 16:28.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
2 ligi holenderskiej gwoli ścisłości. Dla Janoty, podobnie jak dla Szczęsnego, jest jeszcze za wcześnie.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
W niczym. Ale skoro piszesz, że rezerwowym powinien być podstawowy bramkarz swojego klubu to bliżej Załusce (drugi bramkarz Celticu) do występu niż Kuszczakowi (trzeci bramkarz MU). Kiedyś wszyscy jarali się naszymi bramkarzami, teraz okazuje się, że nie jesteśmy taką potęgą jak się wielu wydawało. Kontuzja Boruca może sprawić, że w bramce stanie zawodnik na co dzień rezerwowy (Fabiański, Załuska, ew. Kuszczak). I mimo, że umiejętności będzie miał spore to mogą być problemy z ograniem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja bym zrezygnował z Fabianow, Kuszczakow, Załuskow i postawił na... Kasprzika. Na rezerwe mysle ze akurat jest, niech Ci rezerwowi z ManU z Arsenalow i Celticow pojda sobie do slabszych klubow ale niech bronia regularnie! Nie wierze ze na ławce w ManU sie mozna bardziej rozwinac niz grajac w 1 jedenastce np Fulham czy ktoregokolwiek nawet najslabszego klubu z lig Hiszpanskiej, Angielskiej, Włoskiej!
Jak beda rozdawane powolania za nazwisko, za zasługi za to ze tkos ma talent to bedzie tak jak teraz, emeryt Krzynowek, rezerwowi bramkarze, pupilek Łobo, wieli talent Trałka hehehe to jest jakas paranoja. Niech tych starych pilkarzy bez ambicji, nieudacznikow - sory no ale trzeba nazywac sprawy po imieniu, porwali sie z motyka na słonce i wyladowali, jeden bez klubu drugi w 3 lidze angielskiej- czy dla takich ludzi powinno byc miejsce w kadrze, tozto nieudacznicy za słabi na gre w lepszych klubach ;/ trzeba raczej ludzi mlodych, ambitnch jak teraz Peszko, Lewandowski, Mały, Grosik napewno tacy pilkarze jelsi by sie ograli po kilku meczach w kadrze by lepiej wypadli niz te Smolarki , Sagany, Krzynowki i inne. Problem w tym ze chyb Leo sam pogubil sie w swojej filozofii fuybolu ;/ PS Słyszałem ze Majewski zobył pierwszego swojego gola w nowym klubie- jak w Polonii przygasł -vide Roger w Legii to teraz za granica mysle ze to inni pilkarze beda, znowu rzadni sukcesu i zadowoleni z gry Cytat:
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 27.08.2009 o godz. 19:10.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co do powołań to tak. O z pozycją na której mieliśmy mieć problem bogactwa (pozycja bramkarza) nie jest tak różowo. Bo oprócz Boruca reszta głównie grzeje łąwe. Co do obrony to co się stało że nagle Gancarczyk został powołany. Wystarczył transfer do polskiej ligi? ja to się stało że trener przekonał się nagle do jego umiejętności. Co do pomocy nie wiem co tam Trałka robi, Wilk i Łobodziński to wg. mnie też pomyłki chłopy ambicje może i mają ale umiejętności brak. Już Peszko jest od nich lepszy nie wspomne już o Kosowskim. Powołanie Smolarka też dziwne, zawodnik w formie potrafi sporo dać zespołowi ale on przez ostatnie pół roku w Boltonie bodajże kilkanaście minut rozegrał, teraz jest bez klubu więc do sezonu raczej nie jest przygotowany.
Ale trenera bronią wyniki jeśli wszystko wygra nikt mu powołań nie wytknie jeśli reprezentacja zawiedzie to suchej nitki nikt na nim nie pozostawi. A łatwo nie będzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jak sie patrzy na wyniki naszych drużyn w pucharach europejskich to i od Beenhakkera nie można wymagac cudów.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
za pieniadze jakie dostaje, i za gwiazdę jaką robi
Ja osobicie oczekuje cudów. czyli. powołań akutalnie najlepszych krajowych 22 zawodnikow na mecze kadry. Bez układow, konszachtów, znajomości, promocji. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Hmmm.... nie doczekasz się. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dramat Wasilewskiego, otwarte złamanie
http://www.sport.be/fotospecial/5518/andstafs4.jpg - zdjęcie, nie dla osób o kiepskich nerwach ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Tutaj to zdarzenie w formacie gif
http://i29.tinypic.com/33e1wfd.gif korzystać po przemysleniu i na własną odpowiedzialność |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ja .......e (przepraszam z góry!) ale słabo mi się zrobiło ...
Oby zagrał jeszcze w piłkę ... zdrowia! |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Gdyby nie getra to by odpadła...Powinni munyna zdyskwalifikować do końca życia.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Nie koniecznie. Takiego ch*ja zdyskwalifikować do czasu aż Wasyl nastepny raz zagra w lidze. Jesli nie zagra w ogole to na zawsze bo on na zawsze nie dał zagrać Wasilewskiemu. Jeszcze w czwartek był w sektorze Lecha w Belgii ale mimo wszystko Wasyl trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
To mi wygląda gorzej niż kontuzja Eduardo z Arsenalu...Szkoda Wasyla bo to taki charakterny piłkarz.Piłkarz z jajami. A taka kontuzja może mu kariere zakończyć (obym sie mylił)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Vci0-_pVGBs
tutaj dłuższy film z dramatem Wasyla. Żal chłopa strasznie. Normalnie jak to zobaczyłem, to aż mi się płakać zachciało ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|