The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Porady bukmacherskie
Nazwa użytkownika
Hasło

Porady bukmacherskie Typujemy wyniki meczów, wymieniamy się informacjami na temat bukmacherów i aktualnych promocji.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2009, 23:28
Mac251 naprawde duzeee gratulacje Az brak slow
Do spania,w poniedzialek trzeba cos wykombinowac sensownego.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 20.04.2009 o godz. 00:12.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 20.04.2009, 07:40
Mac masz nerwy ze stali... Gratulacje! Zresztą widze że dużo osób przez weekend wygrało w tym i ja:
Powodzenia!
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 20.04.2009, 07:53
a mógłby się ktoś wypowiedzieć czy mecz z NBA Boston-Chicago oraz tenis Almagro-Hanescu są warte zagrania na faworytów czy może lepiej to odpuścić?
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
PrawdziwośćDlaGry
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 20.04.2009, 08:26
LuKaS TSW napisał(a):Wyświetl post
a mógłby się ktoś wypowiedzieć czy mecz z NBA Boston-Chicago oraz tenis Almagro-Hanescu są warte zagrania na faworytów czy może lepiej to odpuścić?
Boston - Chicago...
Sam wiesz, że pierwszy mecz przegrali. Ja stawiałem dodatnie handi na Chicago i ładnie weszło bo oni nawet wygrali! Dziś myślę, że również mogą przegrać ale nie więcej niż 9 punktami, jednak to tylko NBA. Chciałbym żeby awansowali dalej bo mają naprawdę ciekawych zawodników, młodych i głodnych walki.
Jak dla mnie
Boston - Chicago +9 @1.90

Co do tenisa..

Ciężki mecz sobie wybrałeś jak dla mnie. Myślę że lepiej byłoby zagrać na Montanesa w meczu z Tipsem.
Montanes to typowy clayowiec. Zagrał dobrze w Casablance i Monte Carlo. Rok temu dotarł tu do ćwierćfinału.W MC odprawił Lisnarda, Almagro i urwał nawet seta Djoko. Tipsik za to słabiuyko. Ograł Monfilsa ale już Boleliemu nie dał rady. W kluczowych momentach Tipsarevic ma w dupie to czy będzie aut czy nie i wali jak z zamkniętymi oczami.

Drugim ciekawym typem jest mecz Ferrero - Kunitsyn. W Casablance Ferrero nawet nie stracił seta i wygrał turniej. Igor za to w Monte Carlo pokazał jak wygrać przegrany mecz z Chelą. przy 5:2 dla Kunitsyna ten zaczął grać jakby właśnie piersszy raz dostał rakietę do łapy. Dla mnie gładkie 2:0 dla Ferrero który zaczął trochę przypominać tego zawodnika który wygrywał w Roland Garrosie.

tak więc:
Montanes- Tipsarevic 1
Ferrero - Kunitsyn 2:0
PdG.

TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 20.04.2009, 08:31
ja tylko pytałem informacyjnie dlatego chyba jednak zrobię korektę na kuponie,a jakie mecze jeszcze mógłbyś polecić? bo jak narazie to waham sie między Slavią,IFK i Aalborgiem

edit. w Fortunie jest handicap na Chicago + 7,5 tak więc trochę mniejszy
edit.2 i dałem jeszcze strzelców bramek na noc:Oveczkin,Iginla,Havlat ale to na lekko za 3 zł i chyba spróbuje Chelsea-WBA w lidze rezerw i bardzo mnie kusi dać remis w meczu Prokom-Anwil
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 20.04.2009 o godz. 10:25.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
PrawdziwośćDlaGry
Senior Member

Stary 20.04.2009, 08:56
ahhh... te naziemne buki
nie dość że podatek biorą to jeszcze handi dają takie jakby nie chcieli więcej.
coś więcej narazie mi cięzko powiedzieć. dopiero przeglądam oferte, a potem do szkoły. więc po 16 może coś jeszcze rzucę. Piłki kopanej ja dziś nie ruszam
poniedziałek wałek... poniedziałek wałek... poniedziałek wałek... lalalalala

edit: jak dziś grać to za niedużo.
ja na poniedziałki mam MAKSYMALNIE 50PLN do postawienia. zawsze.
Ostatnio edytowane przez PrawdziwośćDlaGry : 20.04.2009 o godz. 09:04.
PdG.

TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Stary 20.04.2009, 09:00
Slavia ma aż 8 pkt przewagi nad druga drużyną w tabeli, Kladno 5 pkt nad miejscem spadkowym. Slavia rewelacyjnie gra ale u siebie (11-1-0) na wyjeździe już gorzej. Więc się lekko obawiam tego meczu. Ostatnio mam dobrą passe i chciałbym postawić większa stawkę na dziś. Ktoś coś poleci jeszcze?

EDIT: PDG - kiedyś zignorowałem Twoje hasło "poniedziałek wałek" i popłynąłem więc może dziś jednak odpuszczę.... A i polecam z netowych buków Sportingbet.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Stary 20.04.2009, 11:31
Jezeli chodzi o Aalborg to bym ten mecz odpuscil.Ne bedzie u nich dzis 3 waznych zawodnikow: Jeppe Curth, Karim Zaza,Michael Jakobsen. Poza tym lepiej graja na wyjezdzie niz u siebie.U siebie strzelaja dosc mala ilosc goli,w stosunku do meczow wyjazdowych (13-18).Vejle z kolei to wyczytalem,ze :

" Vejle with big injurie and ban problems before tough game away against AaB.
Alex Nørlund and Allan Olesen are banned, while three imporant offensive players Ibrahim Salou, Baba Collins and Eduardo Delani all are having injury problems. Sporten.tv2.dk"

Wiec jak dla mnie tu moze byc over,,under remis, nie mam zielonego pojecia...

Za to zastanawiam sie powazniej nad Goteborgiem,Analiza Hob-forum.bukmacherskie.com :

Początek sezonu nie jest udany dla żadnej z dzisiaj potykających się drużyn. Gospodarze, którzy poprzednie rozgrywki zakończyli na trzecim miejscu, teraz po trzech kolejkach mają tylko 3 punkty na koncie. Jeszcze gorzej zaczęła ekipa beniaminka Orgryte, która ma problemy z adaptacją w Allsvenskan. Przegrali trzy mecze z rzędu i zamykają tabelę. Dużo bardziej bolesny jest fakt, że nie były to porażki na styku. Na otwarcie sezonu polegli u siebie aż 1-5 w meczu z GAIS Goteborg. Kolejno porażka 0-3 z Malmo i w ostatniej kolejce u siebie 0-1 z Orebro. Zapewne spodziewali się bardziej optymistycznego startu rozgrywek, a dziś wcale nie będzie łatwiej, gdyż trafiają na bardzo podrażnionego rywala. IFK w poprzedniej rundzie poległo wysoko, bo aż 1-4 w derbach z Hacken, gdzie byli faworytem, a zostali zmuszeni do przełknięcia goryczy porażki. Wyjazdy im jak na razie nie idą, ale w jedynym do tej pory rozgrywanym meczu u siebie rozgromili 6-0 Djurgardens. Gospodarze zagrają w optymalnym składzie i mają idealną okazję do rehabilitacji. Zespół gości na razie prezentuje się bardzo źle, a dodatkowo będzie osłabiony kadrowo. Absencje Santosa i Ankleva wymuszą wręcz na szkoleniowcu zmianę taktyki. Tak czy inaczej IFK jest tutaj zdecydowanym faworytem. Na kolejny wypadek przy pracy nie ma co liczyć, powinni pewnie to spotkanie wygrać co najmniej dwoma bramkami.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 20.04.2009 o godz. 12:01.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Martinho
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 20.04.2009, 11:41
LuKaS TSW napisał(a):Wyświetl post
Almagro odpusc
"Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
Odpowiedz cytując
PrawdziwośćDlaGry
Senior Member

Stary 20.04.2009, 12:43
PrawdziwośćDlaGry napisał(a):Wyświetl post
Boston - Chicago...
Sam wiesz, że pierwszy mecz przegrali. Ja stawiałem dodatnie handi na Chicago i ładnie weszło bo oni nawet wygrali! Dziś myślę, że również mogą przegrać ale nie więcej niż 9 punktami, jednak to tylko NBA. Chciałbym żeby awansowali dalej bo mają naprawdę ciekawych zawodników, młodych i głodnych walki.
Jak dla mnie
Boston - Chicago +9 @1.90

Co do tenisa..

Ciężki mecz sobie wybrałeś jak dla mnie. Myślę że lepiej byłoby zagrać na Montanesa w meczu z Tipsem.
Montanes to typowy clayowiec. Zagrał dobrze w Casablance i Monte Carlo. Rok temu dotarł tu do ćwierćfinału.W MC odprawił Lisnarda, Almagro i urwał nawet seta Djoko. Tipsik za to słabiuyko. Ograł Monfilsa ale już Boleliemu nie dał rady. W kluczowych momentach Tipsarevic ma w dupie to czy będzie aut czy nie i wali jak z zamkniętymi oczami.

Drugim ciekawym typem jest mecz Ferrero - Kunitsyn. W Casablance Ferrero nawet nie stracił seta i wygrał turniej. Igor za to w Monte Carlo pokazał jak wygrać przegrany mecz z Chelą. przy 5:2 dla Kunitsyna ten zaczął grać jakby właśnie piersszy raz dostał rakietę do łapy. Dla mnie gładkie 2:0 dla Ferrero który zaczął trochę przypominać tego zawodnika który wygrywał w Roland Garrosie.

tak więc:
Montanes- Tipsarevic 1
Ferrero - Kunitsyn 2:0
to żem zabłysnął
PdG.

TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Stary 20.04.2009, 13:08
Hahah Prawdziwosc nie nie poradzisz
Na dzis idzie :
Goteborg-Orgryte 1 1.4
Goteborg-Orgryte IL 2,5

Edit:
Jak ktos jest hardcorem to niech gra IL 3,5
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 20.04.2009 o godz. 14:50.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
bula1010
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.04.2009, 13:19
mac251 251 naprawde duży szacun ale jak się ma wkład to sie wygrywa ;]
NA REYMONTA WYCHOWANI BIAŁĄ GWIAZDĄ OPĘTANI
Odpowiedz cytując
bula1010
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.04.2009, 13:27
o fajnie hiszpańska gra wtorek środa czwartek ;] muszę się odegrać bo wczoraj manchester mi tylko zepsuł macie jakieś typy ?
NA REYMONTA WYCHOWANI BIAŁĄ GWIAZDĄ OPĘTANI
Odpowiedz cytując
PrawdziwośćDlaGry
Senior Member

Stary 20.04.2009, 13:29
ja gram Real - Getafe X / X2 / 2
od 3msc czekałem na ten mecz...
PdG.

TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
kameleon2323
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 20.04.2009, 14:29
kameleon2323 napisał(a):Wyświetl post
Wroclaw(+4)-Czestochowa 2
Gdansk-Gorzow 2
T.Jedrzejak(+2)-G.Hancock 2
Leszno-Zielona Gora(+12) 2

wklad 10zl
Do wygrania 116.82
PZDr! zycze samych wygranych kuponikow
znowu 1 zdarzenie nie mam do tego glowy narazie....;/
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Stary 20.04.2009, 14:47
Lepiej byloby gdybys robil z tego single albo duble za troszku wieksza stawke,jak masz 4 zdarzenia to duza szansa,ze akurat jedno nie wiejdzie...
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
rocco_1906
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.04.2009, 14:56
PrawdziwośćDlaGry napisał(a):Wyświetl post
ja gram Real - Getafe X / X2 / 2
od 3msc czekałem na ten mecz...
a podałbyś przesłanki jakimi sie kierujesz grając właśnie na X lub Getafe

ja mam zamiar zagrać 1,chyba ze wiesz coś o czym ja nie wiem

edit:

Cytat:
Juande Ramos w najbliższym spotkaniu przeciw Getafe CF na Estadio Santiago Bernabéu nie będzie mógł skorzystać z zawieszonego Lassany Diarry oraz kontuzjowanego Wesleya Sneijdera, więc wszystko wskazuje na to, że gry wreszcie doczeka się Guti.

Na liście powołanych zabrakło trzech zawodników - Lassa oraz kontuzjowanych Sneijdera i Heinzego. Nowością jest oczywiście powrót Gutiego, ale także obecność Javiego Garcíi oraz Roystona Drenthego.

Z Getafe na pewno nie zagrają Jordi Codina, Dani Parejo, Míchel Salgado i Julien Faubert, którzy zostali wykluczeni decyzją trenera. Ponadto, ten ostatni w ogóle nie pojawił się na dzisiejszym treningu myśląc, że poniedziałek będzie dla Królewskich wolny, za co na Francuza zostanie nałożona kara finansowa.

Kadra na Getafe
Bramkarze: Casillas, Dudek
Obrońcy: Ramos, Pepe, Cannavaro, Metzelder, Marcelo, Torres
Pomocnicy: Gago, Javi García, Robben, Guti, Drenthe, Van der Vaart
Napastnicy: Higuaín, Raúl, Saviola, Huntelaar
za realmadrid.pl
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 20.04.2009 o godz. 15:09.
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.04.2009, 15:53
ja dziś zagrałem sobie wierząc, że utrzymam passę (hahaha passa matką głupich)

Aalborg - Vejle 1 1.50
IFK Goeteborg - Orgryte 1 1.37
Kladno - Slavia 2 1.62 2:1
TSV Monachium - K'lautern 1x 1.43

ako: 4.76

NIECH SIĘ SZCZĘŚCI !

no i **** strzelił passe
Ostatnio edytowane przez banasik : 20.04.2009 o godz. 18:31.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 20.04.2009, 16:42
no ja jestem ciekaw co dziś zagra K'lautern - po mecz z Koblenz, który wygrali co prawda ale po takim piachu ze ja pierdziele, postanowiłem sobie że już nigdy na nich nie postawie do póki trenera nie zmienią ,zagrałem przeciwko nim w meczu z Osnabruck i wyłożyłem się - TSV też cienkie jak barszcz ale może coś z tego dzis będzie
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Stary 20.04.2009, 16:46
ja_ka_ napisał(a):Wyświetl post
Slavia ma aż 8 pkt przewagi nad druga drużyną w tabeli, Kladno 5 pkt nad miejscem spadkowym. Slavia rewelacyjnie gra ale u siebie (11-1-0) na wyjeździe już gorzej. Więc się lekko obawiam tego meczu.

EDIT: PDG - kiedyś zignorowałem Twoje hasło "poniedziałek wałek" i popłynąłem więc może dziś jednak odpuszczę....
Heh miałem nosa. Slavia przegrywa już 2:0. PDG ma rację: poniedziałek wałek!
Odpowiedz cytując
PrawdziwośćDlaGry
Senior Member

Stary 20.04.2009, 17:13
rocco_1906 napisał(a):Wyświetl post
a podałbyś przesłanki jakimi sie kierujesz grając właśnie na X lub Getafe

ja mam zamiar zagrać 1,chyba ze wiesz coś o czym ja nie wiem

powiem Ci tak. to jest tylko moja teoria. popatrz na H2H. Getafe ma "patent" na Real. Po prostu
od 5 meczy wstecz w lidze ufam swoje pieniądze Getafe. Pół roku temu zagrałem 200zł na nich po kursie 4.15 Skończyło się 3:1 dla Getafe
pozdrawiam
PdG.

TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
mac251_251
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 20.04.2009, 17:44
Panowie nie grać za dużo w poniedziałki tak jak w tygodniu chyba że LM czy inne zawody fajne do obstawiania i nie napalać się że jak raz wygrałem to dziś znowu muszę spokojnie bez nerwów z głową . Lepiej od poniedziałku wsiąść neta i ulotkę i na spokojnie mecze wybierać analizować a później składać w kupony takie żeby było nie za dużo meczów i kurs też nie za wysoki a za wyższą stawkę np.

Ja dziś nic nie gram , na inne dni tego tygodnia ulotki z meczami nie przeglądałem jak będzie coś ciekawego napiszę , lokłem na weekend , również ciężkie mecze ale da się wybrać coś żeby swój budżet znowu powiększyć . Pozdrawiam

Nie brać się za II niemiecką ligę i Francuzką straszne wałki kręcą po ostanim weekendzie zauważyłem więc jak grać to nie ZA GRUBE PIENIĄDZE tamte mecze z tamtych lig
Ostatnio edytowane przez mac251_251 : 20.04.2009 o godz. 17:47.
Odpowiedz cytując
Speedy
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 20.04.2009, 18:00
mac u jakiego grasz buka? na necie ?

co myslicie o bet at home? wyplacaja kase?
Odpowiedz cytując
mac251_251
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 20.04.2009, 18:06
na razie gram na expekcie polecam kursy ok można fajnie stawkę podbić i wygraną w porównaniu z innymi bukami

Bet - at- home ok bukmacher fajna gra fajna szata graficzna i konto ale kursy znowu niskie , z Wypłatami ok nie proszą o skany dokumentów w tym że jeśli jest wygrana dużego stopnia to proszą ale jak każdy bukmacher już .

P.S jest jakiś bukmacher w internecie gdzie można wypłacić kasę na inne konto bankowe niż swoje . Np. mój kuzyn chce grać w necie ale konta w banku nie ma , macie jakieś informację , albo co polecacie żeby pieniądze mógł wypłacić na konto swojej mamy lub starszego brata .
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 20.04.2009, 18:20
Speedy napisał(a):Wyświetl post
mac u jakiego grasz buka? na necie ?

co myslicie o bet at home? wyplacaja kase?
a czemu mają niby nie wypłacać?
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Speedy
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 20.04.2009, 18:26
slyszalem ze ktorys (bwin chyba) blokuje konta jak sie duzo wygra..

mac w bah przy zleceniu wyplaty podaje sie nr konta, to chyba mozna podac brata czy mamy.
Ostatnio edytowane przez Speedy : 20.04.2009 o godz. 18:29.
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 20.04.2009, 18:30
hej a mam takie jednno pytanko..
jak traktowac mecz Ślaska z Arka w PE.. macie jakies przemyslenia odnosnie tego meczu?
chetnie bym przeczytalopinie kogos innego.
Arka zdaje sie bedzie grala piekielnie trudne derby ( walka o utrzymanie z obu stron, Lechia - Arka) w nastepnej kolejce.. wiec moze odpuszcza sobie mecz ze Ślaskiem który ma juz sytuacje w tabeli wyjasniona i moze walczyc o puchar...
co myslecie o tym meczu?
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Stary 20.04.2009, 18:56
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Hahah Prawdziwosc nie nie poradzisz
Na dzis idzie :
Goteborg-Orgryte 1 1.4
Goteborg-Orgryte IL 2,5

Edit:
Jak ktos jest hardcorem to niech gra IL 3,5
Goteborg 3:0 juz,takze poniedzialek idealny

Grzesiek co do Śląsk-Arka,to rzeczywiscie logicznie myslac,to Slask maq komfort psychiczny,jezeli chodzi o lige..Z tego wczytalem na glownej dochodzi im w tym spotkaniu jakis napastnik po kontuzji,takze moze cos pomozeAle to juz jak bedziez gral to dokladnie sie dowiedz. Arka nie gra super pilki,jak dla mnie to bedzie jedna wielka kopanina.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 20.04.2009 o godz. 19:17.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 20.04.2009, 18:57
PE jest jedna wielką niewiadomą ale nie sposób odmówić logiki w tym co napisałeś.Jestem ciekaw jakim składem wyjdzie Arka na ten mecz.
Śląsk ligę już pogrzebał - PE to jedyny sukces jaki może w tym roku mieć więc powinni potraktować ten mecz bardzo serio - Z Arką jest tylko ten problem że mają nowego trenera i ciężko przypuszczać by na ręke mu było mieć bilans 2 mecze 2 porażki - jednak rzeczywiście - w sobotę grają o życie i w klubie to jest na pewno priorytet.Do tego Arka jest po prostu słaba, więc chyba też zainteresuje się tym meczem.

ps. jeszcze jakby tak się trochę pobawić w psychologie to dodatkową motywacja dla graczy Śląska musi być to że wszedł cholernie poważny sponsor i wiadomo że nie wszyscy zostaną na najbliższy sezon , pewnie by każdy chciał a szans na pokazanie przydatności coraz mniej.
W teorii wszystko przemawia więc za gospodarzami ale jak wiemy w praktyce może być róznie
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 20.04.2009 o godz. 19:05.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
rocco_1906
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.04.2009, 19:35
Cytat:
Spotkanie: New York Rangers - Washington Capitals (1.tercja)
Typ: Washington Capitals
Kurs: 2,9
Bukmacher: expekt
Analiza:
Trwają play-offy w hokejowej lidze NHL.Jesteśmy na etapie ćwierćfinałów w obu konferencjach.Drużyny
mają za sobą po 2-3 rozegrane mecze.Jak narazie nie można mówić o niespodziankach za wyjątkiem....
dwóch sensacji.W "rolach głównych" występują najlepsze po sezonie zasadniczym San Jose oraz stołeczni
Washington Capitals.Rekiny przegrywają 0-2 z Kaczorami z Anaheim,które rzutem na taśme weszły do
play-off.Washington z kolei który cały sezon zasadniczy grał równo,efektownie i efektywnie przegrywa 0-2 z
NY Rangers którzy też na samym finiszu zapewnili sobie awans.I właśnie ten mecz wybrałem do analizy.

Waszyngtończycy byli zdecydowanym faworytem do awansu z tej pary.Wielu sądziło że rozgrywka skończy się
bilansem 4-0 lub 4-1 dla Caps.Tymczasem... w Verizon Center kibice miejscowych długo musieli przecierać
oczy ze zdziwienia patrząc na to co się dzieje na lodzie.W pierwszym meczu gra Caps wyglądała wmiare
solidnie:Waszyngtończycy atakowali raz za razem,grali efektownie i zasypywali NYR lawiną strzałów.Jednak
bramkarz gości potwierdził swój niewiarygodny kunszt ratując nowojorczyków od porażki.Z kolei golkiper
Caps,Jose Theodore,potwierdził że bramkarzem jest conajwyżej przeciętnym,a w tym meczu się przy dwóch
bramkach zwyczajnie skompromitował.EfektPrzegrana 3:4.
Drugi mecz,który także został rozegrany w stolicy miał kompletnie inny przebieg.Rangersi narzucili swój
wybitnie defensywny styl gry,z którym Capitals nijak nie mogli sobie poradzić.W efekcie,kibice obejrzeli
bardzo przeciętne widowisko,w którym WSH(w szczególnie w drugiej tercji) zagrał kompromitująco słabo
i nie strzelił ani jednej bramki!!!Ostatni raz taka sytuacja wydarzyła się bardzo dawno temu.Wynik końcowy
to 0:1.Z tego meczu do zapamiętania należy fakt iż Theodore'a zastąpił rosyjski młodzieżowieć,20letni
Simeon Varlamov.Puścił w tym meczu tylko jedną(jednak decydującą o wyniku) bramkę przy której nie
zawinił.A tak przez cały mecz bronił wmiare pewnie,nie popełniał błędów i imponował spokojem.Jest wielce
prawdopodobne iż to właśnie pochadzący z Samary golkiper będzie strzegł świątyni Caps w dalszej części
rywalizacji.
Przed nami trzecie i kto wie czy nie najważniejsze starcie.Rywalizacja przenosi się do Nowego Yorku.
I gdzie jak nie w domu,patrząc z perspektywy Rangers,lepiej zapewnić sobie awans jak nie w domu
Śmiem twierdzić,że jak dziś Ovechkin i spółka nie wygrają to czwarty mecz dla Nowojorzyków będzie tylko
formalnością i ...reprezantacja Rosji na zbliżających się mistrzostwach świata będzie dysponować kadrą
gwarantującą niemal w 100% złoty medal.Moje zdanie na temat tego pojedynku jest takie iż Capitals mający
nóż na gardle wezmą się w garść i wykorzystają w pełni swój ogromny potencjał rzucając się od pierwszych
sekund do huraganowych ataków.Jeśli pokażą tak ogromną determincję i wolę walki jak np wczoraj Phialedelphia
Flyers w meczu z Pingwinami to jestem spokojny o wynik tego meczu jak i wynik całej rywalizacji dla
Waszyngtończyków.To jest czas żeby Alexander Ovechkin udowodnił swoją klasę i poprowadził zespół do
przekonywującego zwycięstwa.

Mój typ to zwycięstwo Washington Capitals w 1.tercji
typ ryzykowny ale z szansami kurs zachęcający
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Porady bukmacherskie

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów