|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mac251 naprawde duzeee gratulacje
Az brak slow ![]() Do spania,w poniedzialek trzeba cos wykombinowac sensownego.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 20.04.2009 o godz. 00:12.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Mac masz nerwy ze stali... Gratulacje! Zresztą widze że dużo osób przez weekend wygrało w tym i ja:
Powodzenia! ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
a mógłby się ktoś wypowiedzieć czy mecz z NBA Boston-Chicago oraz tenis Almagro-Hanescu są warte zagrania na faworytów czy może lepiej to odpuścić?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Sam wiesz, że pierwszy mecz przegrali. Ja stawiałem dodatnie handi na Chicago i ładnie weszło bo oni nawet wygrali! Dziś myślę, że również mogą przegrać ale nie więcej niż 9 punktami, jednak to tylko NBA. Chciałbym żeby awansowali dalej bo mają naprawdę ciekawych zawodników, młodych i głodnych walki. Jak dla mnie Boston - Chicago +9 @1.90 Co do tenisa.. Ciężki mecz sobie wybrałeś jak dla mnie. Myślę że lepiej byłoby zagrać na Montanesa w meczu z Tipsem. Montanes to typowy clayowiec. Zagrał dobrze w Casablance i Monte Carlo. Rok temu dotarł tu do ćwierćfinału.W MC odprawił Lisnarda, Almagro i urwał nawet seta Djoko. Tipsik za to słabiuyko. Ograł Monfilsa ale już Boleliemu nie dał rady. W kluczowych momentach Tipsarevic ma w dupie to czy będzie aut czy nie i wali jak z zamkniętymi oczami. Drugim ciekawym typem jest mecz Ferrero - Kunitsyn. W Casablance Ferrero nawet nie stracił seta i wygrał turniej. Igor za to w Monte Carlo pokazał jak wygrać przegrany mecz z Chelą. przy 5:2 dla Kunitsyna ten zaczął grać jakby właśnie piersszy raz dostał rakietę do łapy. Dla mnie gładkie 2:0 dla Ferrero który zaczął trochę przypominać tego zawodnika który wygrywał w Roland Garrosie. tak więc: Montanes- Tipsarevic 1 Ferrero - Kunitsyn 2:0 ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
ja tylko pytałem informacyjnie
dlatego chyba jednak zrobię korektę na kuponie,a jakie mecze jeszcze mógłbyś polecić? bo jak narazie to waham sie między Slavią,IFK i Aalborgiemedit. w Fortunie jest handicap na Chicago + 7,5 tak więc trochę mniejszy edit.2 i dałem jeszcze strzelców bramek na noc:Oveczkin,Iginla,Havlat ale to na lekko za 3 zł i chyba spróbuje Chelsea-WBA w lidze rezerw i bardzo mnie kusi dać remis w meczu Prokom-Anwil
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 20.04.2009 o godz. 10:25.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ahhh... te naziemne buki
![]() nie dość że podatek biorą to jeszcze handi dają takie jakby nie chcieli więcej. coś więcej narazie mi cięzko powiedzieć. dopiero przeglądam oferte, a potem do szkoły. więc po 16 może coś jeszcze rzucę. Piłki kopanej ja dziś nie ruszam ![]() poniedziałek wałek... poniedziałek wałek... poniedziałek wałek... lalalalala edit: jak dziś grać to za niedużo. ja na poniedziałki mam MAKSYMALNIE 50PLN do postawienia. zawsze.
Ostatnio edytowane przez PrawdziwośćDlaGry : 20.04.2009 o godz. 09:04.
![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Slavia ma aż 8 pkt przewagi nad druga drużyną w tabeli, Kladno 5 pkt nad miejscem spadkowym. Slavia rewelacyjnie gra ale u siebie (11-1-0) na wyjeździe już gorzej. Więc się lekko obawiam tego meczu. Ostatnio mam dobrą passe i chciałbym postawić większa stawkę na dziś. Ktoś coś poleci jeszcze?
EDIT: PDG - kiedyś zignorowałem Twoje hasło "poniedziałek wałek" i popłynąłem więc może dziś jednak odpuszczę.... A i polecam z netowych buków Sportingbet. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jezeli chodzi o Aalborg to bym ten mecz odpuscil.Ne bedzie u nich dzis 3 waznych zawodnikow: Jeppe Curth, Karim Zaza,Michael Jakobsen. Poza tym lepiej graja na wyjezdzie niz u siebie.U siebie strzelaja dosc mala ilosc goli,w stosunku do meczow wyjazdowych (13-18).Vejle z kolei to wyczytalem,ze :
" Vejle with big injurie and ban problems before tough game away against AaB. Alex Nørlund and Allan Olesen are banned, while three imporant offensive players Ibrahim Salou, Baba Collins and Eduardo Delani all are having injury problems. Sporten.tv2.dk" Wiec jak dla mnie tu moze byc over,,under remis, nie mam zielonego pojecia... Za to zastanawiam sie powazniej nad Goteborgiem,Analiza Hob-forum.bukmacherskie.com : Początek sezonu nie jest udany dla żadnej z dzisiaj potykających się drużyn. Gospodarze, którzy poprzednie rozgrywki zakończyli na trzecim miejscu, teraz po trzech kolejkach mają tylko 3 punkty na koncie. Jeszcze gorzej zaczęła ekipa beniaminka Orgryte, która ma problemy z adaptacją w Allsvenskan. Przegrali trzy mecze z rzędu i zamykają tabelę. Dużo bardziej bolesny jest fakt, że nie były to porażki na styku. Na otwarcie sezonu polegli u siebie aż 1-5 w meczu z GAIS Goteborg. Kolejno porażka 0-3 z Malmo i w ostatniej kolejce u siebie 0-1 z Orebro. Zapewne spodziewali się bardziej optymistycznego startu rozgrywek, a dziś wcale nie będzie łatwiej, gdyż trafiają na bardzo podrażnionego rywala. IFK w poprzedniej rundzie poległo wysoko, bo aż 1-4 w derbach z Hacken, gdzie byli faworytem, a zostali zmuszeni do przełknięcia goryczy porażki. Wyjazdy im jak na razie nie idą, ale w jedynym do tej pory rozgrywanym meczu u siebie rozgromili 6-0 Djurgardens. Gospodarze zagrają w optymalnym składzie i mają idealną okazję do rehabilitacji. Zespół gości na razie prezentuje się bardzo źle, a dodatkowo będzie osłabiony kadrowo. Absencje Santosa i Ankleva wymuszą wręcz na szkoleniowcu zmianę taktyki. Tak czy inaczej IFK jest tutaj zdecydowanym faworytem. Na kolejny wypadek przy pracy nie ma co liczyć, powinni pewnie to spotkanie wygrać co najmniej dwoma bramkami.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 20.04.2009 o godz. 12:01.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Almagro odpusc
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hahah Prawdziwosc nie nie poradzisz
![]() Na dzis idzie : Goteborg-Orgryte 1 1.4 Goteborg-Orgryte IL 2,5 Edit: Jak ktos jest hardcorem to niech gra IL 3,5 ![]()
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 20.04.2009 o godz. 14:50.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
mac251 251 naprawde duży szacun
ale jak się ma wkład to sie wygrywa ;]![]()
NA REYMONTA WYCHOWANI BIAŁĄ GWIAZDĄ OPĘTANI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
o fajnie hiszpańska gra wtorek środa czwartek ;] muszę się odegrać bo wczoraj manchester mi tylko zepsuł
macie jakieś typy ?![]()
NA REYMONTA WYCHOWANI BIAŁĄ GWIAZDĄ OPĘTANI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja gram Real - Getafe X / X2 / 2
od 3msc czekałem na ten mecz... ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lepiej byloby gdybys robil z tego single albo duble za troszku wieksza stawke,jak masz 4 zdarzenia to duza szansa,ze akurat jedno nie wiejdzie...
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a podałbyś przesłanki jakimi sie kierujesz grając właśnie na X lub Getafe
ja mam zamiar zagrać 1,chyba ze wiesz coś o czym ja nie wiem edit: Cytat:
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 20.04.2009 o godz. 15:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
ja dziś zagrałem sobie wierząc, że utrzymam passę (hahaha passa matką głupich)
Aalborg - Vejle 1 1.50 IFK Goeteborg - Orgryte 1 1.37 Kladno - Slavia 2 1.62 2:1 TSV Monachium - K'lautern 1x 1.43 ako: 4.76 NIECH SIĘ SZCZĘŚCI ! no i **** strzelił passe
Ostatnio edytowane przez banasik : 20.04.2009 o godz. 18:31.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
no ja jestem ciekaw co dziś zagra K'lautern - po mecz z Koblenz, który wygrali co prawda ale po takim piachu ze ja pierdziele, postanowiłem sobie że już nigdy na nich nie postawie do póki trenera nie zmienią ,zagrałem przeciwko nim w meczu z Osnabruck i wyłożyłem się
- TSV też cienkie jak barszcz ale może coś z tego dzis będzie![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
powiem Ci tak. to jest tylko moja teoria. popatrz na H2H. Getafe ma "patent" na Real. Po prostu ![]() od 5 meczy wstecz w lidze ufam swoje pieniądze Getafe. Pół roku temu zagrałem 200zł na nich po kursie 4.15 Skończyło się 3:1 dla Getafe pozdrawiam ![]() ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Panowie nie grać za dużo w poniedziałki tak jak w tygodniu chyba że LM czy inne zawody fajne do obstawiania i nie napalać się że jak raz wygrałem to dziś znowu muszę spokojnie bez nerwów z głową . Lepiej od poniedziałku wsiąść neta i ulotkę i na spokojnie mecze wybierać analizować a później składać w kupony takie żeby było nie za dużo meczów i kurs też nie za wysoki a za wyższą stawkę np.
Ja dziś nic nie gram , na inne dni tego tygodnia ulotki z meczami nie przeglądałem jak będzie coś ciekawego napiszę , lokłem na weekend , również ciężkie mecze ale da się wybrać coś żeby swój budżet znowu powiększyć . Pozdrawiam Nie brać się za II niemiecką ligę i Francuzką straszne wałki kręcą po ostanim weekendzie zauważyłem więc jak grać to nie ZA GRUBE PIENIĄDZE tamte mecze z tamtych lig
Ostatnio edytowane przez mac251_251 : 20.04.2009 o godz. 17:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
mac u jakiego grasz buka? na necie ?
co myslicie o bet at home? wyplacaja kase? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
na razie gram na expekcie
polecam kursy ok można fajnie stawkę podbić i wygraną w porównaniu z innymi bukami Bet - at- home ok bukmacher fajna gra fajna szata graficzna i konto ale kursy znowu niskie , z Wypłatami ok nie proszą o skany dokumentów w tym że jeśli jest wygrana dużego stopnia to proszą ale jak każdy bukmacher już .P.S jest jakiś bukmacher w internecie gdzie można wypłacić kasę na inne konto bankowe niż swoje . Np. mój kuzyn chce grać w necie ale konta w banku nie ma , macie jakieś informację , albo co polecacie żeby pieniądze mógł wypłacić na konto swojej mamy lub starszego brata . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
a czemu mają niby nie wypłacać
?![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
slyszalem ze ktorys (bwin chyba) blokuje konta jak sie duzo wygra..
mac w bah przy zleceniu wyplaty podaje sie nr konta, to chyba mozna podac brata czy mamy.
Ostatnio edytowane przez Speedy : 20.04.2009 o godz. 18:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
hej a mam takie jednno pytanko..
jak traktowac mecz Ślaska z Arka w PE.. macie jakies przemyslenia odnosnie tego meczu? chetnie bym przeczytalopinie kogos innego. Arka zdaje sie bedzie grala piekielnie trudne derby ( walka o utrzymanie z obu stron, Lechia - Arka) w nastepnej kolejce.. wiec moze odpuszcza sobie mecz ze Ślaskiem który ma juz sytuacje w tabeli wyjasniona i moze walczyc o puchar... co myslecie o tym meczu? ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Grzesiek co do Śląsk-Arka,to rzeczywiscie logicznie myslac,to Slask maq komfort psychiczny,jezeli chodzi o lige..Z tego wczytalem na glownej dochodzi im w tym spotkaniu jakis napastnik po kontuzji,takze moze cos pomoze Ale to juz jak bedziez gral to dokladnie sie dowiedz. Arka nie gra super pilki,jak dla mnie to bedzie jedna wielka kopanina.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 20.04.2009 o godz. 19:17.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
PE jest jedna wielką niewiadomą ale nie sposób odmówić logiki w tym co napisałeś.Jestem ciekaw jakim składem wyjdzie Arka na ten mecz.
Śląsk ligę już pogrzebał - PE to jedyny sukces jaki może w tym roku mieć więc powinni potraktować ten mecz bardzo serio - Z Arką jest tylko ten problem że mają nowego trenera i ciężko przypuszczać by na ręke mu było mieć bilans 2 mecze 2 porażki - jednak rzeczywiście - w sobotę grają o życie i w klubie to jest na pewno priorytet.Do tego Arka jest po prostu słaba, więc chyba też zainteresuje się tym meczem. ps. jeszcze jakby tak się trochę pobawić w psychologie to dodatkową motywacja dla graczy Śląska musi być to że wszedł cholernie poważny sponsor i wiadomo że nie wszyscy zostaną na najbliższy sezon , pewnie by każdy chciał a szans na pokazanie przydatności coraz mniej. W teorii wszystko przemawia więc za gospodarzami ale jak wiemy w praktyce może być róznie ![]()
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 20.04.2009 o godz. 19:05.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cytat: