|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
DG77 zaczyna mu odwalać jak Patrysi jak tam ma być dalej to dziękujmy panu i sayonara
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ten gość ma rozum kapucynka. Ja nie wiem jak on może chcieć coś osiągnąć w futbolu, skoro zachwuje się jak bezmózg.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No mamy takiego swojego mentalnego Balotellego/Suareza w drużynie. Szkoda tylko, że poziom sportowy gorszy od wyżej wspomnianych w dzieciństwie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tylko pamiętajmy o wypowiedziach Smudy, które zazwyczaj mają się nijak do rzeczywistości. Np. słynna kolacja z Małeckim, zawdonicy koledzy wiedzieli tylko nie Smuda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
To może chociaż jakiś grosz by wpadł za niego?
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Kolacja to kompletnie co innego.
W reprze u Smudy nie było pierdo****a. Jak faktycznie zagra nasz bezmózg to na boisko w koszulce z Białą Gwiazdą na Piersi już nie wyjdzie. ![]()
http://www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk - Jedno kliknięcie może pomóc głodnym dzieciom
![]() „Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle'' ~ Ludwik Miętta-Mikołajewicz |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Donald poczuł trochę pieniążków i mu żetony mózg na części posiekały.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie, zrobiliśmy sobie zdjęcie mówił że wrzuci na FB ale jeszcze się nie znalazłem :(
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Tomasz Zając z Wisły Kraków został dodatkowo powołany do reprezentacji Polski U-21 na mecze ze Szwajcarią i Włochami w ramach Turnieju Czterech Narodów.
Pierwsze spotkanie odbędzie się 4 września o godzinie 17:00 w Plewiskach, natomiast mecz z reprezentacją Włoch zostanie rozegrany 9 września o godzinie 15:00 w Andrii. http://www.90minut.pl/news/238/news2...-do-kadry.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Kadra U20, poza tym reszta się zgadza
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Oj już dajcie spokój.
Sam sobie powołania nie wysłał. Ma obowiązek stawić się na kadrze, a tam to już go jego lekarze będą badać i osądzać czy jest zdolny do gry. Tak naprawdę żaden nie ma info z pierwszej ręki. Może akurat na kadrę się wykuruje? A nawet jeśli symuluje to co on z tego będzie miał? Przecież jak pół roku nie zagra to nigdzie wysoko się nie załapie. Chyba, że faktycznie są jakieś propozycje dla Wisły i szantażuje klub, ale jakby tak było to na pewno by o tym huczało w mediach, jak to zwykle bywa w takich przypadkach.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 03.09.2014 o godz. 23:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
@s1mone - lekarze tutaj i on sam zapowiadali, że będzie gotowy na mecz z Ległą, czyli za 3 tygodnie... albo gra z niezaleczoną kontuzją i ryzykuje większe kuku albo robi ludzi w klubie w chuja - oba zachowania to debilizm godny potępienia przed wyjebanie z klubu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dla mnie to leser pierwszego sortu,ale chyba przynajmniej jakas kase za ten Jego wyjazd od UEFA dostaniemy.../?
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Jeśli kontuzjowany zawodnik rozagrał od 1 czerwca 13 minut, w dodatku nie rozegrał ani jednego sparingu to jaki jest sens powoływania go do reprezentacji zamiast nadrabiać zaległości treningowe? żaden. PS. tyle że w mediach już huczało o transferze do Sionu |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
^^ A nie FC Zurich?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Będziemy mądrzejsi jak zagra w kadrze.
Bo jeśli nie zagra, to może się okazać, że zebrał wiadro pomyj za to, że ktoś mu wysłał powołanie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Na Fb wrzucił już foty z treningu o_O
Ja gościa nie ogarniam, wczoraj, czy dwa dni temu wrzucał zdjęcie pt."kuracja". |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
@up jedno nie wyklucza drugiego.
![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=PrI__JVvc6o
Umie ktoś to przetłumaczyć (ponoć na forum był ktoś z Węgier) Widać, że mają bekę z tego Richarda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
dobra patola będzie jak to okaże się drugi Czekaj ale z 3 razy takim kontraktem..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jak dla mnie to zawodnik jednej wpadki. I oby tak było. Tak samo jak pewne rzeczy ciągneły się za Kuszczakiem, ciągną za Wawrzyniakiem czy nawet i Sadlokiem, gdzie do tej pory pamiętam jaką siatkę mu założył kiedyś Sikorski. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Nigdy nie wiesz 'co wyrośnie' z danego zawodnika. Lepszy junior? a czyli przyjemnie dostać 0-5 od Legii? juniorów trzeba wprowadzać sukcesywnie, bo łatwo wrzucić kogoś na głęboką wodę (jak kiedyś Czekaja), a później czekać rok-dwa aż się ogarnie. Poza tym tak jak pisałem. Gotowych do gry na poziomie ekstraklasie juniorów wśród środkowych obrońców mamy co najwyżej Żemło, który i tak pewnie popełni dziesiątki wpadek zanim coś z niego będzie. Reszta to naprawdę jeszcze to poziom co najwyżej 3 ligowy. A co do głównego pytania PO CO NAM TAKI TYP to odpowiadam własnym cytatem nie mamy kasy na nikogo lepszego to mamy Czekaja i osobiście tez mnie to nie cieszy |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ja bym tam Jarka jeszcze nie skreślał, a i Kazek na doliczony czas jeszcze może wchodzić.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nie ma co płakać, bo tak naprawdę nikt z nas gościa nie widział (nie licząc jakichś fragmentów na youtube - a tam, umówmy się, zwykle sa wrzucane albo spektakularne babole, albo niewiarygodne akcje).
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
tutaj jest całkiem sporo napisane o Guzmicsu:
(ciach!) może dosyć już reklamowania swojej strony? FraMat
Ostatnio edytowane przez FraMat : 09.09.2014 o godz. 21:58.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Chciałbym chrześniakowi zrobić prezent urodzinowy i na kupionej koszulce Wisły zebrać mu autografy piłkarzy i trenera. Ktoś z Was się orientuje do kogo w klubie można by podbić w takiej sprawie, żeby to jakoś hurtowo załatwić?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Ja bym na Twoim miejscu spróbował się skontaktować z kierownikiem drużyny: https://www.facebook.com/jarek.krzoska.3?fref=ts
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|