The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
GregorTS
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2009, 12:48
Wczorajszy mecz w pierwszej polowe mizeria.w drugiej całkiem całkiem. Jak ktos juz wyzej pisał Udine strzelilo typowo po wlosku :ot z niczego . Lech cisnał cisnął i tylko dobrze ze wyrównał bo w drugim meczu jest szansa względnie na jakies emocje. Nie mowilbym ze LEch nam odjechał bo on nic <ładnie mowiac> nie zdziałał na polu extraklasy. Niech coś zdobeda to pogadamy. Nie zmienia to faktu ze zanim o ile cos w lidze zdobeda doszli juz w Uefie dalej niz Wisla za ostatnich telefonikowych lat ( pisze specjalnie bo trzeba byc hipokrytom zeby im amice wypominac). Wiec nie mowilbym o odjechaniu a odjeżdżaniu co najwyzej.
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
Odpowiedz cytując
tomaszek67
Member

Od: 01.2009

Stary 20.02.2009, 13:01
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
WCIAZ ta sama klasa co Wisla i Legia.

Mocne deklaracje to podstawa!
Przecież to no_beets stopował tym stwierdzeniem waszych kibiców, którzy pisali w tym samym wątku kilkanaście godzin wcześniej, że Lech piłkarsko uciekł od Wisły i Legii.

Oni to dopiero mieli mocne deklaracje
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 20.02.2009, 13:39
Poruszanie się po boisku.,technika, pomysł na grę, ****a dramat. Era kamienia łupanego. Zespół Amiki niczym nie zaskoczył rywala. Są do tego żałośni, Piotra pozdrawiają, coś o jakimś Lechu śpiewają jak nie ma czegoś takiego. Przykry spektakl, zbiorowej żałosnej degrendolady umysłowej. Tyle ludzi bez honoru, czci, do tego schizofrenicy,. Wstyd.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 20.02.2009, 13:50
tomaszek67 napisał(a):Wyświetl post
Przecież to no_beets stopował tym stwierdzeniem waszych kibiców, którzy pisali w tym samym wątku kilkanaście godzin wcześniej, że Lech piłkarsko uciekł od Wisły i Legii.

Oni to dopiero mieli mocne deklaracje
"Wciaz" swiadczy o kontynuacji czegos. A tu nie moze byc kontynuacji czegokolwiek.
Wieczny szarak ligowy z Poznania z niezlym obecnym sezonem i 2 topowe druzyny ligowe ?

Dajmy spokoj. : )
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 20.02.2009, 14:00
http://www.sport.pl/pilka/1,70993,62...z_Udinese.html

Przecież to to jest już jawne przeginanie pały!!
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
no_beets
Junior Member

Od: 02.2009

Stary 20.02.2009, 14:01
Wiślak1994 napisał(a):Wyświetl post
Dobre!
Nie przypominam sobie kiedy Lech był drużyną o takiej samej klasie jak Wisła czy Legia ......
Więc Wam przypomnę. Na przykład w zeszłej rundzie. Albo na początku lat 90-tych. Albo w latach 80-tych. Zaczynam odnosić wrażenie, że Wy chcielibyście ustawowego miejsca dla podium dla Wisły, abyście zawsze mogli pławić się w oparach sukcesu. A piłka nożna ma swoje prawa, nowi mistrzowie detronizują starych, by następnie samemu ulec innej drużynie.

Ostatnie 10 lat należało do Wisły, i to Wam chyba za bardzo uderzyło do głowy. Teraz Wisła już nie wyprzedza klasą innych drużyn z czołówki. Nawet jeśli w tym sezonie zdobędziecie mistrza, to już nie tak bezproblemowo jak w poprzednich latach. A jeżeli chcecie odwoływać się do całej historii, to zanim znów połechcecie swoje ego, obejrzyjcie tabelę wszechczasów. Albo sprawdźcie, ile mistrzostw Polski ma Górnik i Ruch.

Mocne deklaracje? Mam równie mocne ostrzeżenie. Wisła i Lech to wciąż ta sama klasa, ale Wisła z każdym miesiącem coraz wyraźniej widzi plecy Lecha. I nic Wam nie pomoże wspominanie po raz kolejny roku 2003. Gdzie teraz jest Górnik?
---
Always do right. This will gratify some people and astonish the rest.
---
Odpowiedz cytując
GregorTS
Senior Member

Stary 20.02.2009, 14:05
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Poruszanie się po boisku.,technika, pomysł na grę, ****a dramat. Era kamienia łupanego. Zespół Amiki niczym nie zaskoczył rywala. Są do tego żałośni, Piotra pozdrawiają, coś o jakimś Lechu śpiewają jak nie ma czegoś takiego. Przykry spektakl, zbiorowej żałosnej degrendolady umysłowej. Tyle ludzi bez honoru, czci, do tego schizofrenicy,. Wstyd.

kolo jesli to ironia to luz,ale jeli piszesz jak myslisz o wspolczuje Ci kompleksow.
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
Odpowiedz cytując
SkMk
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 20.02.2009, 14:20
Widzę że niektórym gul skacze bo Lech/Amica zremisował z Udinese, gra dalej w pucharach i ma 3 pkt. przewagi nad nami. Strach będzie wejść na forum jak Lech/Amica zdobędzie mistrza i zajdzie daleko w PU.Nie wiem, czy to już kompleks,czy zwykła zazdrość. ****a mać ! Jeden sezon im wyszedł a niektórzy zachowują się jakbyśmy od lat zbierali od nich regularne wciry
W życiu ważne są tylko chwile...
Odpowiedz cytując
marcinarsenal
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 20.02.2009, 14:38
SkMk napisał(a):Wyświetl post
Widzę że niektórym gul skacze bo Lech/Amica zremisował z Udinese, gra dalej w pucharach i ma 3 pkt. przewagi nad nami. Strach będzie wejść na forum jak Lech/Amica zdobędzie mistrza i zajdzie daleko w PU.Nie wiem, czy to już kompleks,czy zwykła zazdrość. ****a mać ! Jeden sezon im wyszedł a niektórzy zachowują się jakbyśmy od lat zbierali od nich regularne wciry
A co to już nawet pochwalić nie można?
Denerwują mnie takie smętniaki jak ty, prawdziwy kibic zobaczy i doceni piękno (względne wczoraj) gry nawet drużyny "wrogiej". Kompleksem, czy zazdrością są wpisy jak twój, gdzie za mały objaw pochwały za to, że polska drużyna gra niezłą piłkę na europejskich boiskach dostaje się baty. Nie mówię tu o sobie, bo ja się akurat nie wypowiadałem, ale to robi się żenujące. Po kazdym czwartku, gdzie Lech gra ładną piłkę pojawiają się głosy takie jak twój. Zazdrościsz Lechowi, że karcisz tych, którzy go chwalą? Ja nie, bo wiem, że niedługo takie czasy nadejdą na Reymonta, ale póki co nacieszę się niezłą grą polskiej drużyny (wreszcie!) w Europie.
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem."
The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol."
29.05.85
Odpowiedz cytując
Wiślak1994
Member

Stary 20.02.2009, 14:53
no_beets napisał(a):Wyświetl post
Więc Wam przypomnę. Na przykład w zeszłej rundzie. Albo na początku lat 90-tych. Albo w latach 80-tych.
Wybacz ale w zeszłej rundzie już nie było Lecha tylko Amica. Początek lat 90-tych czy 80-tych to odległe czasy. Dlatego napisałem ,że nie pamiętam poprostu i tyle.
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 20.02.2009, 15:08
zim zum napisał(a):Wyświetl post
nie zgadzam się, to raczej Udinese więcej straciło na złej murawie. Przekonasz sie w rewanżu. Gra piłką była zdecydowanie po stronie gości.
Też mi się wydaje, że technicznie Udinese ma przynajmniej 14 gości do gry, podczas gdy w Lechu tylko Stiliciowi, Murawskiemu i Lewandowskiemu można podać gdziekolwiek, a i tak przyjmą. Reszcie mniej lub bardziej odskakuje piłka, tego u Włochów raczej nie widać, dlatego naprawdę w rewanżu nie widzę Poznaniaków. Niemniej jednak to było ciekawe doświadczenie ich pooglądać w pucharach, w końcu nie trzeba było się wstydzić za baty od Austrii Wiedeń, FK Moskwa i innych średniaków, lecz widać było walkę z najlepszymi.
Chciałem zwrócić uwagę na fakt, nie wiem czy to praca Smudy, czy nie - ale świetnie grają bez piłki, w sensie prowokacji, wymuszania faulów itd. Dawno nie widziałem, żeby polska drużyna tak grała. Np. Domizzi (największy makaroniarz), zaczęło się od jakichś tam uwag, łapania za koszulkę i ogółem faulowania Rengifo, po czym po wyrównanych starciach, wreszcie dostał z bańki , a później jeszcze sławetna scena przy rogu, kiedy to Rengifo mu coś mówił, a ten biegał za nim obrażony i kazał mu powtarzać, a później płakał do sędziego czy nie słyszy . Lubię włoskie drużyny, ale tych żalących się hipokrytów włoskich-pedziochów w stylu Materazziego i Panucciego, po prostu nie trawię.
Jeśli sędzia będzie ciut ostrzejszy i nie będzie "lżejszy" dla Włochów (a pewnie tak będzie), to może być ciekawie także i pod tym względem w rewanżu.
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.02.2009, 15:09
Czytam ten wątek niezmiennie ze śmiechem. Dzięki chłopaki za ten szoł!
Szczególne podziękowania kieruję do Marszałka. Najlepszy aktor przedstawienia!
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 20.02.2009, 15:12
Ostatnie 10 lat należało do Wisły, i to Wam chyba za bardzo uderzyło do głowy.
)))
Nie nam uderzylo do glowy 10 lat, tylko Wam 5 miesiecy
Nie liczcie wszytskich wasza nedzna miara, bo nikomu do lba sodowa nie wali jak wam.

Wez sie chlopie nie wypuszczaj z "sukcesami" z lat 80 i 90. Od Zaglebia Lubin rozni was ilosc mieszkancow miasta okalajacego stadion.

Po za tym jestescie z 2006 roku, wiec nie wiem o jakich latach 80 i 90 piszesz.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
no_beets
Junior Member

Stary 20.02.2009, 15:22
skttrbrain, masz rację. Jednak tylko śmiech pozostał. Napinka i kompleksy jak u pana powyżej. Co więcej, oni się nawet tego nie wstydzą
---
---
Odpowiedz cytując
ZwrABG
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 20.02.2009, 15:25
ehhhh ta Poznańska duma chłopaki nie ośmieszajcie sie

Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Stary 20.02.2009, 15:28
Ja pier****...powiedz..jakie mamy miec wobec Was kompleksy Że macie 3 punkty od nas wiecej w tabeli? 1 kolejka i już po przewadze. Że będziecie mieć większy stadion? Widac na taki Was stać, a nas nie. Że gracie dalej w PUEFA - po prostu szczęscie w losowaniu - niby trafiliście też na Feyenoord i Nancy tak jak my, ale dziś Feyenoord to zgraja dzieciaków, co nie umieją kopnąć piłki. Dostalibyście taką grupę jak my to zobaczylibyśmy ilebyście ugrali.

5 miesięcy są dobrzy i już z góry patrza na nas - 11 krotnego mistrza Polski, który od 10 lat dominuje w lidze - faktycznie, mamy wasz kompleks, nie ma co...

ŚMIECH NA SALI!!!
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 20.02.2009, 16:00
wiesz rafalek - jakbym byl Kuchnekorzem i tak sobie zaczal czytac ten temat od momentu pierwszego kopniecia pilki do teraz, no to niestety musialbym stwiedzic ze wiekszosc tu piszacych ma kompleks.

Wyglada on mniej wiecej tak ze to my bylismy ta eksportowa druzyna(z niewieloma prawdziwymi sukcesami ale jednak).To my dyktowalimy warunki , az tu nagle **** wi skad pojawili sie oni - O nich sie mowi, o nich sie pisze - ba - od kopa doszli tam gdzie nam mimo kilkuletnich staran, nigdy dojsc sie nie udalo.
Pomijam juz fakt ze to ziomy parchow co akurat usprawiedliwia po czesci to co w tym temacie sie dzieje.

Ja przyznaje sie bez bólu - tez kibicowalem makaronom , tez po drugiej bramce zacieralem rece i czekalem na jeszcze ,no ale stac mnie na szczescie na grosz obiektywizmu ,ktore niestety wd mnie wiekszosci brakuje.

Dlatego proponowal bym skonczyc watek czysto sportowy i jak juz to skupic sie na zlosliwosciach amikowo-korupyjnych , bo sportowo amica jest przed nami w kazdej dziedzinie
-punktowej
-bezposredniego meczu gdzie nas po prostu upokorzyli
-jak i wystepow w pucharach.

A jak bedzie 'jutro' to sie dowiemy jak to jutro nastapi.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
LAB
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 20.02.2009, 16:13
rafalek napisał(a):Wyświetl post
http://www.sport.pl/pilka/1,70993,62...z_Udinese.html

Przecież to to jest już jawne przeginanie pały!!
to juz jest zbiorowy orgazm.
Ciekaw jestem czy Wronki wygrałyby z Schalke 4:1,pewnie po walce byłoby 2:2ale i tak byłoby porównywanie do Wisły Kasperczaka
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Stary 20.02.2009, 16:15
I to jeszcze na wyjeździe...
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
no_beets
Junior Member

Stary 20.02.2009, 16:26
rafalek napisał(a):Wyświetl post
Ja pier****...powiedz..jakie mamy miec wobec Was kompleksy Że macie 3 punkty od nas wiecej w tabeli? 1 kolejka i już po przewadze. Że będziecie mieć większy stadion? Widac na taki Was stać, a nas nie. Że gracie dalej w PUEFA - po prostu szczęscie w losowaniu - niby trafiliście też na Feyenoord i Nancy tak jak my, ale dziś Feyenoord to zgraja dzieciaków, co nie umieją kopnąć piłki. Dostalibyście taką grupę jak my to zobaczylibyśmy ilebyście ugrali.

5 miesięcy są dobrzy i już z góry patrza na nas - 11 krotnego mistrza Polski, który od 10 lat dominuje w lidze - faktycznie, mamy wasz kompleks, nie ma co...

ŚMIECH NA SALI!!!
Nie rafalek, nie macie powodów. Ale jak inaczej to nazwać? Pokaż proszę mojego posta, w którym z góry na Was patrzę. Gdy napisałem że Lech to wciąż ta sama klasa co Wisła, gdzie "wciąż" odnosiło się do poprzedniej rundy, to sam zobacz jakie były Wasze odpowiedzi. Lech gra teraz dobrze, ale nie wolno nam się z tego cieszyć, bo to tylko 5 miesięcy. Nawet gdyby było 5 lat, to będzie krótszy czas niż okres dominacji Wisły. Ale czy docenianie własnego zespołu to napinka i patrzenie z góry? Czy ktoś Wam zabiera te 10 lat, lub choćby jedno z 11 mistrzostw?

Stwierdzenia, że jesteśmy Amiką puszczam mimo uszu, ale to nie wszystko. Ile można słyszeć o szczęściu? Mieliśmy polec już z Grasshoppers, a doszliśmy dużo dalej. Po każdym meczu słyszałem, że to szczęście, że w kolejnym meczu padniemy. Łatwa grupa? Po losowaniu czytałem Wasze komentarze, że nie mamy szans. A "łatwy" był tylko Feyenord. Ale gdy Lechowi się wiedzie, to tylko szczęście. A może szczęście to było Wasze zwycięstwo z Schalke? Czy ktoś wtedy tak pisał? Od dziesięciu lat dominowaliście w lidze, ale jaka różnica klas? Na 10 bezpośrednich meczy Wisły z Lechem w ciągu ostatnich 5 lat, 4 wygrała Wisła a 3 Lech. Taka różnica?

Nie, to nie my się napinamy, nie my też pompowaliśmy balon tylko media. Ale to, że teraz już Lech nie jest gorszy od Wisły, to fakt. Podczas gdy moi znajomi z różnych mist kibicowali Lechowi, podobne wrażenie odniosłem też w necie, nawet jeśli chodzi o Legię, to tylko Kraków jest bardziej agresywny i prześmiewczy.
---
---
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 20.02.2009, 16:29
Nie chciałem komentować ale jednak tylko króciutko podsumuję. Lech jest jedyną na chwilę obecną Polską drużyną, która od czasu Wisły i Groclinu potrafi grać agresywnie i do przodu. Potrafi strzelać bramki i gra ambitnie co wpływa na ich wyniki - i to jest kur.a fakt. A doszukiwanie się słabszych rywali, itd. to już lekka przesada. W tym roku w pucharach grają bardzo dobrze i to się mediom i większości ludzi interesujących się piłką podoba, bo kto jak kto ale Polacy są spragnieni zwycięstw w piłce nożnej, bo tu chyba najbardziej brakuje Nam spektakularnego sukcesu.

Gdyby Wisła zagrała u siebie z Tottenhamem tak ambitnie jak Lech gra przeciwko każdemu w pucharach, to cholera wie gdzie by teraz grała drużyna Maćka Skorży. A tak to tylko można sobie strzępić język na kompletnie bezsensowne dyskusje z Poznaniakami.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 20.02.2009, 16:35
Podczas gdy moi znajomi z różnych mist kibicowali Lechowi, podobne wrażenie odniosłem też w necie, nawet jeśli chodzi o Legię, to tylko Kraków jest bardziej agresywny i prześmiewczy.
To forum jest drugie w Polsce gdzie tak dużo mądrych rzeczy można poczytać o Lechu.
Nie minęły jeszcze 24h od meczu a już ponad 80 postów w temacie... Fajnie cieszy taka popularność
(dla porównania na dwoch największych forach (L) postów od 0 (zera) do 20)

A odnośnie meczu: typowe jakoś ostatnio że zabierają się do roboty jak mają bramkę w plecy. Na rewanż wraca Peszko, ustawienie będzie bardziej ofensywne i będzie albo wysoka porażka bo dostaną kilka bombek z kontry, albo skromna wygrana.
I nadal twierdzę że Lech nie ma bramkarza..
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 20.02.2009, 16:40
Ig2 zaczęli z wysokiego C ,ale to też inne czasy,parę lat jednak później ....
Poza tym jednorazowy sukces w pucharze Uefa ,nic nie znaczy jeśli nie przekuje się tego w następnych latach .To też nie zaciera potęgi Wisły ,panowania w lidze ,kiedy Lech ostatnio mistrza zdobył ?
Jedyna epoka która sie skończy to królowanie tylko jednej drużyny ....
Ale to w gruncie rzeczy jest dobre dla Wisły .
Ostatnio edytowane przez jachting : 20.02.2009 o godz. 16:47.
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 20.02.2009, 16:50
Na 10 bezpośrednich meczy Wisły z Lechem w ciągu ostatnich 5 lat, 4 wygrała Wisła a 3 Lech. Taka różnica?
Wg wyników jako takiej różnicy nie ma, szkoda, że nie dodałeś do tego bilansu jeszcze jedenastego meczu, gdzie także dostaliście w ****ę 4:2.
Owszem, wg wyników bilans ostatnich 5,5 roku to 5 wygranych Wisły, 3 remisy, 3 wygrane Lecha.
Bilans bramek: 27:21 na korzyść Wisły.
Generalnie rozumiem, że w meczach bezpośrednich w zasadzie różnicy klas PRAWIE nie widać, ale...
03/04
Wisła 1. miejsce
Lech 6. miejsce
Różnica pkt: 28!

04/05
Wisła - 1.miejsce
Lech - 8.miejsce
Różnica pkt: 28!

05/06
Wisła - 2.miejsce
Lech - 6.miejsce
Różnica pkt: 22!

06/07
Lech - 6.miejsce
Wisła - 8.miejsce
Różnica - 1 pkt ;]

07/08
Wisła - 1.miejsce
Lech - 4.miejsce
Różnica - 20 pkt...

08/09 - 17/30 sezonu
Lech - 1.miejsce
Wisła - 4.miejsce
Różnica - 3 pkt.

To dość dobitnie pokazuje, że jednak w ostatnim pięcioipół-leciu byliśmy zespołem wyraźnie lepszym od was. Szanuje (jeszcze) wasz klub za to, że ten sezon ma niezwykle udany, że gracie dobrze w lidze, że godnie (nawet bardzo) reprezentujecie nasz kraj w Europie, ale nie ....... mi o tym, że Wisła to WCIĄŻ ta sama klasa co Lech, bo nic nie osiągaliście przez dziesiątki lat, udaje wam się jeden sezon w Europie (głównie dzięki życzliwości Groclinu...) i macie czelność się rzucać, jacy wy to nie jesteście wspaniali. Trochę pokory.
Ostatnio edytowane przez Aro1234 : 20.02.2009 o godz. 16:52.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 20.02.2009, 16:58
No musze przyznać ze cos ta Amica grała ,cały czas media podsycają "otoczke" ządni sukcesu i Smuda wie ze jest na to okazja.

Kuchenni grają z amibicją i polotem,ale Udine odprawi ich u siebie z kwitkiem
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
no_beets
Junior Member

Stary 20.02.2009, 17:26
Aro1234 napisał(a):Wyświetl post
Szanuje (jeszcze) wasz klub za to, że ten sezon ma niezwykle udany, że gracie dobrze w lidze, że godnie (nawet bardzo) reprezentujecie nasz kraj w Europie, ale nie ....... mi o tym, że Wisła to WCIĄŻ ta sama klasa co Lech, bo nic nie osiągaliście przez dziesiątki lat, udaje wam się jeden sezon w Europie (głównie dzięki życzliwości Groclinu...) i macie czelność się rzucać, jacy wy to nie jesteście wspaniali. Trochę pokory.
Dobrze, po raz nie wiem który: ołtarzyk był Was przez 10 lat bez mała, wszystkie laski na Was leciały, i nikt nawet nie pisnął gdy się puszyliście. Ale to minęło. I nie chodzi o to, że ołtarzyk teraz do nas idzie, tylko o to, że będziecie W KOŃCU musieli o niego walczyć z innymi, nie tylko z Legią. A i laski pewnie dostrzegą walory takich drużyn jak Śląsk czy Ruch...
---
---
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 20.02.2009, 17:38
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Czytam ten wątek niezmiennie ze śmiechem. Dzięki chłopaki za ten szoł!
Szczególne podziękowania kieruję do Marszałka. Najlepszy aktor przedstawienia!
Dziękuję za uznanie, ale jakoś nie robi ono na mnie specjalnego wrażenia. Gdyby to napisał ktoś, ja wiem, choćby z minimalnym poczuciem przyzwoitości, to co innego. A tak. Trochę mi wstyd,że kierujesz jakiekolwiek słowa do mnie. Uwłacza mi to.

GregorTS, wiesz,nie każdy musi rozumieć i kojarzyć fakty. Także to ja Ci współczuje. A kompleksów nie mam,bo względem kogo, czego? Powtarzasz hasła, których znaczenia chyba do końca nie rozumiesz. Lekki wstyd. Kompleksy można mieć wobec kogoś lepszego, itd. Tak więc przeanalizuj sobie co napisałeś. O ile jakiekolwiek wnioski wyciągniesz. Zaskocz mnie.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
z daleka
Banita

Stary 20.02.2009, 18:11. co za wiara
Jestem ciekaw co zrobicie jak Lech będzie miał MP?
pogrywa sobie w Uefa - a wy nie - odp ma szzęscie w losowaniu , słabi przeciwnicy itd.
jak wygrał w krakowie z wami 1-4 i upokozył"wielka wisełke" -tez napiszcie ze miał słabego przeciwnika
jak zdobedzie MP -to tez napiszecie ze miał słabych przeciwników?
i jest jednak coś w czym wam nigdy nie dorówna Lech w kompleksach i napince bo ile sie pisze na Lechu o was a ile u was o Lechu? piszę pierwszy raz ale czytam was od dawna i powiem
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 20.02.2009, 18:18
z daleka napisał(a):Wyświetl post
Jestem ciekaw co zrobicie jak Lech będzie miał MP?
pogrywa sobie w Uefa - a wy nie - odp ma szzęscie w losowaniu , słabi przeciwnicy itd.
jak wygrał w krakowie z wami 1-4 i upokozył"wielka wisełke" -tez napiszcie ze miał słabego przeciwnika
jak zdobedzie MP -to tez napiszecie ze miał słabych przeciwników?
i jest jednak coś w czym wam nigdy nie dorówna Lech w kompleksach i napince bo ile sie pisze na Lechu o was a ile u was o Lechu? piszę pierwszy raz ale czytam was od dawna i powiem
Amica nie Lech. Gwoli ścisłości. Grają w PUEFA więc chyba w tym temacie normalne ,że się o nich pisze. Poza tym niech zdobywają MP,PUEFA,LM, naprawdę. Ale nic nie zmieni tego,że dla nich ikoną jest facet, którego powinni się wstydzić, jeszcze w czasie meczu go pozdrawiają, no i sprzedali swój klub za garść srebrników. Niegodni podania ręki.

A wiesz ile razy Wisła grała w PUEFA, czym się podniecasz,bo ja nie wiem?
Odpowiedz cytując
z daleka
Banita

Stary 20.02.2009, 18:40
Wsparcie od kibiców dla Reissa to jest coś czego wasi kopacze nie poczuja nigdy tacy jesteście mali (według was wielcy) i Reiss na spotkaniu które sam zorganizował sam na sam z kibicami 160 osób z WL powiedział patrzac w oczy ze ze sprzedawaniem meczy nie ma nic wspólnego a ta nagonka , to tylko i wiłacznie pomówienia majace na celu przystopować Lecha rozwój, I maja prawo mu wiezyc I GO WSPIERAC NA CO WAS NIEBĘDZI STAĆ NIGDY i zal mi waszych kopaczy w tym momęcie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów