|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dziekujemy Panie Bogdanie za wszystko. Temat Tele-Foniki zakonczony
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
W Polskę wierzę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czuję niepokój.
Dziękuję za te 19 lat! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
dziękujemy Boguś, nie myślałem jeszcze w 1993 ze dozyje takich czasów ze Wiselka będzie mistrzem, zagra w Pucharach, bedzie eliminować znane kluby..
![]()
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Teraz wszyscy przeciwnicy Cupiala chca pewnie aby wrocil.
Golodupce i tyle w temacie. Korony nie mogli kupic. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Sam uważalem, ze marazm z Cupiałem to zło. Ale te gołodupce ? kto za tym stoi ? ITI ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Cupial prywatnie pieniedzy ma sporo ale niestety nie mogl ich przekazac do klubu a dodatkowo od jakiegos czasu chyba w tym klubie nie bylo jakiegos solidnego planu o czym z reszta swiadcza ciagle zmiany prezesow. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ale kapka to chyba zostaje nie
![]() ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
BC to najlepszy okres w historii Wisełki, ale wszystko kiedyś ma swoj koniec...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Koniec wielkiej ery i wspaniałego rozdziału. Pozostaje podziękować za historyczne mecze, pięknych rywali i masę fantastycznych wspomnień w życiu. Trzeba życzyć zdrowia Panu Bogusławowi. To były piękne lata.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
W zasadzie mogę wrzucić tą samą fotę co emailowiec.
Panie Bogusławie, ogromne wielkie dzięki za wszystko co Pan zrobił dla Wisły. Powodzenia w życiu osobistym, teraz może Pan na spokojnie z boku obserwować i kibicować miejmy nadzieje Wielkiej Wiśle. Dziękujemy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Panie Bogusławie, słowa nie oddadzą tego, co przeżyłem podczas pańskiego panowania jako kibic Białej Gwiazdy.
Dziękuję. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Osobiście, Bardzo Dziękuję Panu Bogusławowi Cupiałowi. Wzruszenie, radość, wściekłość. Było tego co niemiara
![]() Za odbudowanie Wielkiej Wisły. Nawet jeśli dzisiaj nie wygląda Ona na wielką. ------------------------------------- Tymczasem .., tak wyglądało nieudane przejęcie Korony przez panów, Janusza Meresińskiego i Marka Citkę. Jeszcze w maju br.: http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/...by-go-nie-byc/
Ostatnio edytowane przez yarow : 29.07.2016 o godz. 15:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Te wszystkie lata, mistrzostwa, fety, niezapomniane boje w europejskich pucharach...
DZIĘKUJE !!! I tylko żal tej wymarzonej Ligi Mistrzów... smutne jak cholera. Pozwolę sobie wkleić filmik westera. https://www.youtube.com/watch?v=6PSH-w6QDMQ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Panie Bogusławie dziękuję za te 19lat!!! Obyśmy tylko nie zatęsknili za Bossem..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wielka szkoda zawsze wierzyłem że to za jego ery zagramy w Champions League ale tak czy inaczej to były lata wielkich sukcesów i nie ma wątpliwości że tak zapamiętamy ten czas. Miał klasę, której będzie brakować, Wiślak nr 1
Ostatnie lata były trudne, kłopoty Telefoniki[Cupiał stracił ponad miliard złotych w ciągu kilku lat] co podobno mocno wpłynęło na jego zdrowie. Gdy już awansujemy do Champions League to z dedykacją dla niego. Będzie brakować tych ulubionych liczb 7:0 Tego cygara odpalonego po mistrzostwie ![]() ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Nie zgadzałem się z wielu działaniami i pochopnymi decyzjami Bogusława Cupiała, ale za te wszystkie lata sukcesów, 8 Mistrzostw Polski i piękne chwile w europejskich pucharach, a przede wszystkim za WIERNOŚĆ której był pozytywnym przykładem wśród inwestorów piłkarskich w Polsce - serdeczne DZIĘKI. Wpisał się Pan złotymi zgłoskami w Historię Naszej WISEŁKI!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dziękuję Panie Bogusławie za 19 lat z Wisłą! Oby ostatnia decycja podjęta przez Pana dobrą decyzję dla Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Online |
|
|
Ostatnie ciężkie lata nie powinny przesłaniać tego, co Cupiał dla Wisły zrobił.
Teraz już po wszystkim, chciałbym zobaczyć dużą oprawę z podziękowaniami za to. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Aż się łezka w oku kręci. Dzięki!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
dziękuje za to że zaszczepiłeś moją miłość dla Wisełki ! oby było lepiej niżw ostatnich latach ..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zawsze byłem obrońcą Cupiała, ale ostatnie lata mimo wszystko były chude i nic nie zapowiadało aby miało się to odwrócić. Tyle że u Cupiała 'chude' lata oznaczały miejsca 7-9, nie chcę krakać, ale pewnego dnia może się zdarzyć tak że o takich miejscach będziemy mogli tylko pomarzyć, bo miejsce w pierwszej dziesiątce klubów z całej Polski nie jest dane raz na zawsze. I jest mimo wszystko powodem do dumy, że tylko garstka klubów jest w stanie z nami rywalizować.
Cupiał to bez wątpienia jedna z najważniejszych postaci w całej historii klubu, za te wszystkie piękne wspomnienia i tytuły mistrzowskie należą mu się PIĘKNE PODZIĘKOWANIA, a i kto wie czy nie pomnik?
Ostatnio edytowane przez Rob_Zombie : 29.07.2016 o godz. 17:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Dziekujemy za te lata w glorii i chwale !!!
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Bogusław Cupiał Dzięki!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Panie Bogusławie wielkie dzięki za te wszystkie lata! I za te dobre chwile których przecież było więcej! i za te gorsze. Wspaniała historia dla klubu, wspaniała historia dla kibiców nie tylko z Krakowa ale i z całej Polski.
Dzięki za wszystko. Będziemy dzieciom i wnukom opowiadać o Bogusiu Ciupiale ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Panie Bogusławie wielkie dzięki za te wszystkie lata! I za te dobre chwile których przecież było więcej! i za te gorsze. Wspaniała historia dla klubu, wspaniała historia dla kibiców nie tylko z Krakowa ale i z całej Polski.
Dzięki za wszystko. Będziemy dzieciom i wnukom opowiadać o Bogusiu Ciupiale ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dziękuję za wszystkie piękne lata za Pana rządów i za to, że dzięki Panu za dziecka zacząłem być wiernym kibicem naszej ukochanej Wisły!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|