|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
|
![]() A serio to mam tylko nadzieję, że Wisła nie dołoży do tego interesu paruset tys. złotych czy euro. Jakbyśmy w sytuacji gdy np. żywcem nie ma kto grać i gdzie trenować wywalali kasę na tego typu zabawy zamiast na sto ważniejszych rzeczy to byłby to kolejny rekord głupoty.
Ostatnio edytowane przez arti : 05.05.2013 o godz. 15:23.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Patrząc na to jakie koszulki najczęściej widuje na orlikach śmiem twierdzić, że to mogłoby wypalić w sensie takim że ktoś na tym zarobi. ( nie Wisła rzecz jasna). Ciekawa opcja dla januszy i jak gdzieś widziałem na shoutboxie "Poke fanów Barcelony"
Mam do tego stosunek obojętny jeśli klub do tego nie dołoży, a nawet jakieś pozytywy się znajdę bo jakbyś zapytał piłkarzy czy wolą grać sparing w Sosnowcu z Zagłębiem to myślę, że woleliby zagrać w Gdańsku z Barceloną. Dla Barcelony myślę że też korzystne byłoby zjawić się w kraju gdzie mają tylu fanów nawet kosztem utraty możliwości grania w Chinach czy u Arabów aczkolwiek nie jestem tu znawcą tematu, |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Idą nowe lepsze czasy!
a myślałem, że gorzej już być nie może.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Esbecja wraca.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
O Matko Boska Częstochowska!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Lepszy On niż ten pedal Smuda...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Zdzichu ma Wisłę w...sercu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nooo, wszystko więc wraca na właściwe tory. Czas porzucić jakieś śmieszne pozory i zrobić Krystka Rogalę prezesem. Będzie miał chłopina wreszcie odpowiednią wizytówkę
Co do pana Zdzisława, to musi uważać i się tak nie przemęczać jak wtedy, gdy po Kasperczakowym powrocie w przerwie letniej wyszukiwał kandydatów na wiślackie gwiazdy. Andrzej Iwan twierdził wtedy, że Zdzisław pada ze zmęczenia oglądając po trzy mecze dziennie (to były okolice końca czerwca). Nie wiem jak on wtedy ligi oglądał, ale pewnie można się też zmęczyć oglądając we wyrku po trzy mecze na DVD.
Ostatnio edytowane przez rozarian : 14.05.2013 o godz. 18:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jak w polityce. Niby się coś zmienia, ale ciągle te same mordy przy korycie.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Zdzichu i wszystko jasne.
![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Chociaż będzie wiadomo,którymi drzwiami kasa wychodzi.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Towarzyszu
Niech wspomnienie z przerwy meczu na stulecie Białej Gwiazdy prowadzi was przez życie aż do skończenia dni. I o jeden dzień dłużej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Od jakiegoś czasu przyjmje wydarzenia związane ze strukturą spółki z obojętnością.
Zatrudnienie nowego dyrektora odzytuje li tylko jako manewr mający na celu wydobyie resztek pieniędzy, które da się jeszcze wyciagnąć. Cyrk z ogłaszaniem tegoż po kilku dniach świadzy o kompletnej dziecinadzie w jaką pogrążyła się struktura spółki. Ale nie tragizuje. W końcu może być gorzej. Jak koleżanka nie awansuje pewnie Stawowy bedzie wolny. A jak Pogoń spadnie to Wdowczyk. W temacie trenera będzie w czym wybierać. A jeśli chodzi o wakujące od kilku dni stanowisko szefa skautów to Beret też chyba lużny jest ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
"Tobie dziś w ofierze, serce daję swe, o utwierdzaj w wierze, Jezu dzieci Swe"
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 14.05.2013 o godz. 19:57.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Warto mieć nadzieje że K jak szybko zasiadł na stołku tak szybko z niego spadnie bo rekordu Legionisty nie pobije . A Co do ewentualnego sparingu z Barceloną to raczej będzie sparing z rezerwami ewentualnie z Barceloną B która gra chyba w Segunda Divsion na wielkie nazwiska raczej nie ma co sie nastawiać
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 14.05.2013 o godz. 22:25.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ciekawe co znowu Cupial kombinuje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
No i cały misterny plan(na budowę lepszej drużyny) poszedł w ....u ...
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak Zdzichu będzie działał jak dyrektor sportowy to jedna sprawa ale co do jego przeszłości to poczytajcie sobie Spalonego Iwana
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Tak się zastanawiam czy aby Zdzichu nie ma jakiegoś haka na Bogusia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Błagam ....a...tego nie zniese...
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Kapka w porównaniu do Basałaja to wirtuoz na rynku transferowym. Basałaj do Wisły ściągnął Jovanicia, Bunoze i sam się chwalił, że Wilk to był jego cel i transfer. To tak abstrahując zupełnie od przeszłości Kapki, tej dobrej i złej...
Osobiście daleki jestem od przypierdalania się do człowieka i kopania go za to co zrobił 30 lat temu, w dodatku jest to właściwie niepotwierdzone, sam się przyznał do tego, że miał etat w MO. Co do sprawy z Mandziarą to gdyby rzeczywiście Mandziara, chciał kasy za nic to pewnie sam Cupiał by Kapki nie chciał znać... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]()
rrr
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Dziennik Polski napisał(a):
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mandziara Panowie jeszcze Mandziara musi zostac zatrudniony.
Wszystkie hieny w komplecie beda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Komitet - zespół osób powołanych do wykonania określonych, zwykle doraźnych, zadań. Czyli rozumiem że doraźnie będziemy przeprowadzać transfery. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Moze ktos wkleic calosc artykułu z Dziennika Polskiego?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ktoś ma jeszcze wątpliwości jak Cupiał dochodził do kasy? Papiery leża w szufladzie u czerwonej swołoczy to i swołocz korzysta...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|