|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Tu się nie ma co śmiać ... przyciski to samo zło ..
dzisiaj rano zauważyłem że same z siebie mi się wszystkie przyciski na kierownicy po.......iły ... była głośność to teraz zmienia stację, zmieniało stację to szuka radia i takie tam .... mam zagwozdkę ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Hahahaha
![]() a tak na powaznie![]() samochod Audi a4 b7.![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Te przyciski deaktywują ochronę częściową auta, pierwszy od góry służy do deaktywacji alarmu w czasie transportu auta na lawecie czy statku itp, drugi to deaktywacja ochrony wnetrza kiedy np zostawiasz w aucie psa na chwilę pod marketem, domem itp
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Dzieki wielkie za odpowiedz
![]() ![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
pany, macie jakiegoś sprawdzonego mechanika w Krakowie z komputerem, który podepnie samochód i sprawdzi błędy, a przy okazji nie weźmie za to nie wiadomo ile? może być PW.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
mordeczki, szukam auta
do 20, moze 25.000 najlepiej diesel. Pisze tutaj, a nuż widelec ktoś akurat chce coś zmienić w życiu ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
Odpukać dawno nie jeździłem ale ostatni raz do kompa podpinałem się u Michała (Autokubik) Węgrzce. Coś maks 40-50 zeta za pełną diagnostykę. ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
https://issuu.com/mazda_pl/docs/mazda-rodzinna-tradycja
Sporo ciekawej prasy motoryzacyjnej w powiązanych. A i sam komiks też ciekawy, choćby te pierwsze auta... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ma ktoś z was kogoś znajomego pracującego jako sprzedawca w Renault? Proszę na priv.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Opel Insignia 2009 benzyna, manualna skrzynia. Po ile takie cudo chodzi w Angli? Ale porzadne od pierwszego wlasciciela z papierami itp.
Ile trzeba liczyc za przekładkę? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Coś mi ogrzewanie wariuje w Accencie, raz jest raz nie ma. Wskazówka raz na dole w ogóle nie pokazuje i jest zimne powietrze a jak się nagrzeje to jest na środku tak jak powinno i ładnie daje ciepło,pod dywanikami sucho,płyn chłodzący jest nie ubywa moje podejrzenia to albo pada termostat co jest prawdopodobne albo nagrzewnica....Dobrze myślę czy błądzę ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak ma tak że nic nie pokazuje to znaczy że coś jest z termostatem lub kabelkami do niego.
Rozumiem że masz tak, auto chodzi już dłuższą chwilę a mimo to temperatury nie pokazuje. Pewnie termostat się zawiesza, nie puszcza ciepła na obieg do nagrzewnicy i masz zimno. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak jak piszesz w drugim zdaniu, wczoraj zrobiłem 30 km i zimno a dzisiaj zakichane 6 km i grzeje jak szalony jutro popatrzę bo dzisiaj już ciemno....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Witam Wszystkich
Ma ktoś moze 307 albo Mondeo ? tak miedzy 2002-2005 r. bo szukam czegos do 10tysi i niwiem w ktorym kierunku bardziej oscylować :( dodam ze szukam kombi. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Mondeo jest 2x większe niż 307
![]() MKIII podobno rdzewiały i trzeba dokładnie obejrzeć - i jak coś to tylko benzyna bo dizle w poprzednim mondeo to nie za bardzo. Ale za to możesz cudem wyczaić jakąś V6 która będzie urywała dupę na światłach a i dobrze łyka paliwo z kuchenki gazowej.![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Benzyna mówisz ? A myslisz ze instalacja z mojego Roverka 400 1.4 16 V by mogla siasc ? Bo ten model juz skonczyl swój zywot..
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Nie ryzykowałbym.
Mondeo MK3 miałeś wolnossące 2.0 - więc inna pojemność, inna moc Nie mówię o 3 litrowym bo tutaj na 100% dedykowana instalacja. Bardzo dobrze znosi gaz co nie znaczy że można każdą instalacje wrzucić ![]() ![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Mobilki - kojarzy ktoś Polmozbyt (Stacja kontroli pojazdów) na Alei Pokoju 81? Tam zaraz po prawej jak się jedzie od M1 w stronę Ronda Czyżyńskiego.
Wyburzyli ten budynek i jakieś blokowisko budują - pytanie czy panowie ze stacji kontroli się gdzieś przenieśli czy zlikwidowali ? A przy okazji - jak może polecić inną stację gdzie nie przypieprzą się o przysłowiowy zakurzony silnik to proszę ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
rrtyrtyrtyy
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 06.10.2018 o godz. 21:19.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie czy chcesz miec dobrze perzeglad zrobiony czy pieczatke.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Nie mam nic do ukrycia - ale wolę np. wymienić spaloną żarówkę przy rejestracji dzień później niż wracać się po dowód ...
Mam namiary na stację na Centralnej. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Auto do 10 tysi do jazdy po mieście poleci ktoś konkretny model?
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
A4 seria B5 i niezniszczalne, przezajek.u.r.w.a.abiste 1.8 turbo
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Hej,
moja kobieta obtarła zderzak na parkingu o słupek. Koszt naprawy to ok. 400zł. (u znajomego). Rzeczoznawca pewnie wyceni to na 1000zł. Mam wykupione AC. Czy przy następnym wykupie ubezpieczenia podbije mi stawkę AC i OC jak zgłoszę szkodę do ubezpieczyciela? Nie wiem czy lepiej samemu nie zrobić i nie stracić zniżek. PZDR |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pójdzie ci AC w górę nie wiem jak z OC,ale wydaje mi się że nie.AC masz po to aby ci dali pieniądze na szkodę, a później za to płacisz za AC
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jak wcześniej płaciłem za AC ok. 1000zł. to ile może mniej więcej podrożeć?
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Zwyżki za stłuczki są kompletnie odjebane w kosmos.
W niektórych przypadkach rośnie o 50% - poszukaj blacharza za 300 i będziesz do przodu. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przestroga Nie kupujcie sprzęgła Valeo!!! poleciało po 1700 km....a tak je polecali w internecie...Jestem mega wku...iony
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie ktos wie co to za usterka moze byc? Tuz po wlaczeniu zaplonu jak wlacze nawiew to wentylator nawiewu zrobi kilka obrotow i przestaje dzialac. W zadnej innej konfiguracji nie da sie go potem zalaczyc. Tylko zaplon kilka obrotow i to wszystko. Jak myslicie co moze byc przyczyna?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|