|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
fingers crossed Marko !!!!
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że jakiś transparent pokażemy ze słowami otuchy dla Marka. Nie wygląda to dobrze ale na szczęście nie jest to jeszcze ostatecznie potwierdzone...
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Panowie jak dla mnie to wygląda tak.
Marco przechodzi grype. Po grypie nagle pojawiają się kłopoty z sercem które mogly zostać spowodowane osłabianiem organizmu Marco co w tym przypadku może tlumaczyc te podejzrenia o białaczce... Tragedia jak prawda... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Wywnioskowalem to z gdzieś z zapisanych słów Smudy: "(...)mam nadzieję, że wcześniejsze diagnozy się nie potwierdzą." U mnie też podejrzewano białaczkę, wiem doskonale co człowiek czuje w takiej chwili. Życzę Ci Marco byś miał tyle samo szczęścia. 63,5: Mi się niestety wydaje co innego. Wygląda na to, że miał już robione pierwsze badania. Rozmaz krwi itp.. Jeśli tak to raczej niestety ciężko o nadzieję, choć sama choroba to nie wyrok. Objawy często występują po grypie. Bóle stawów, zasinienia skóry po dotyku, powiększone węzły chłonne.
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 15.02.2014 o godz. 22:04.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kogoś kto się orientuje w przepisach wypadałoby spytać, czy Stilić to może grać.
W 2012 roku po fecie w Poznaniu zawiesili go na sześć meczów ligowych i latem odszedł do Lwowa. Teraz wraca do naszej ligi, ale co się stało z tamtą karą? W związku z odejściem z polskiej ligi została naturalnie "skasowana"? Nie odbębnił kary bo zmienił klub na zagraniczny... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A czy nie odpokutował tego właśnie na Ukrainie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ktoś tu już chyba pisał, że Stilic swoje "odsiedział" po przeniesieniu za wschodnią granicę.
Tutaj ze strony bulgarska.pl (tak na potwierdzenie): "Tymczasem Najwyższa Komisja Odwoławcza PZPN zmniejszyła Semirowi Stiliciowi karę za wulgarne przyśpiewki pod adresem Legii Warszawa. Zamiast sześciu meczów dyskwalifikacji Stilić będzie pauzował w czterech spotkaniach". EDIT Ok, to, co wkleiłem, niewiele wyjaśnia, ale napisane zostało w kontekście występów zawodnika w nowym klubie. Poza tym - Jovanovic był w takiej samej sytuacji, przychodząc do Krakowa.
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 16.02.2014 o godz. 18:53.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wywiad ze Stilicem
http://www.weszlo.com/news/18580-Sem..._bylem_mlodszy
Ostatnio edytowane przez bódyń : 17.02.2014 o godz. 12:50.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@darean: heh, czemu się dziwisz. Jeśli czytasz weszlo to musisz wiedzieć kto się za wywiadem kryje i odbierać go z dystansem. Zresztą (prawie) każdy dziennikarz zainteresowany jest sensacją, a nie faktami które nie przyniosą żadnego ciekawego newsa na żółty pasek
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Po co oni w ogóle udzielają tyle tych wywiadów?
Potem Smuda powie jakieś konkretne rzeczy w PS czy Fakcie i non stop latają do niego z pytaniami bo wiedzą, ze jak go podpuszczą to mogą się ciekawych rzeczy dowiedzieć... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
a ci znowu o tym ełro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Dzięki Bogu to nie białaczka.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...o_jovanovicia/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Będzie dobrze. Oby jak najszybciej wrócił do zdrowia
![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Fantastyczna wiadomosc niech szybko wraca do zdrowia bedzie druzynie bardzo potrzebny
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Bardzo się ciesze że Marco wraca do zdrowia i że to nie jest tak poważne jak mówili. Niektórzy na tym forum już spisali go na straty - pozdro tofik - jak widać wiślaka nie tak łatwo złamać! Czekam teraz na powrót najpierw na ławkę, a następnie na stopera i w końcu Bunio będzie grał na lewej stronie, bo mimo wszystko Piotrek mnie jeszcze nie przekonuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Wywiad z Darkiem Dudką w Dzienniku Polskim
http://www.dziennikpolski24.pl/artyk...boku,id,t.html ![]()
A
T A K |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Po ostatnich radosnych artykułach DP oraz faktu że przeciwko niemu zostaną podjęte kroki prawne za naruszenie dobrego imienia Klubu - proponuję zaprzestania linkowania artykułów z tego brukowca.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Dudka o nowym środku treningowym: "Ośrodek jest bardzo profesjonalny, jest spokój, cisza. Nic tylko pracować. Jeśli miałbym porównywać ten nasz ośrodek, do tych w których trenowałem na zachodzie Europy, to tylko Birmingham City miało lepszy. Te w Auxerre i Walencji są gorsze od ośrodka Wisły."
No proszę a jeszcze niedawno jeden z portali starał się usilnie zdyskredytować to co zostało wybudowane w Myślenicach... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Powiem więcej, żaden kibic Wisły nie powinien więcej kupować tego szmatławca. Powinien zostac ogłoszony bojkot tego ścierwopisma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
@shaggy
no popatrz a w dzisiejszym przeglądzie prasy na wszedło napisali jawnie, że nie będą przytaczac cytatów z wywiadu z Dudką. @Gwiaździsty Dlatego ja np nie kupuję prawie w ogóle prasy chyba, że Odkrywcę czy Poszukiwaczy reszta to tylko przegląd w necie. ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Super, że ze zdrowiem Marko to nic poważnego. Teraz będzie miał jeszcze większą motywację do szybkiego powrotu na boisko, bo takie historie mocno stawiają do pionu. Liczę, że będzie gotowy na rozgrywki grupowe.
A co do Dudki, jak dla mnie na razie wielka zagadka, 2 lata bez poważnego grania. Mam tylko nadzieję, że nie będzie mu się już robiło ciemno przed oczami. ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Głowacki odmówił powrotu do kadry
http://www.polskieradio.pl/43/265/Ar...wroci-do-kadry |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=DwZkkxQo66I
Brożek i Chrapek w Turbokozaku. "Bez szału" bym powiedział ![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
|