|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Nie ma co robić sensacji. Chłopak ma IQ na poziomie wiewiórki i tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak wiekszosc czarnych na początku emigracji do Europy... ![]() Tylko Wisła Nasz T.S. ! Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Moim zdaniem powinien obciąć sobie ku**sa w imię zadośćuczynienia.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Idealny zawodnik dla craxy potem ... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Moim zdaniem powinien wyzwać dziennikarza weszło na pojedynek, w stylu:
Stanowski zrób swoje zdjęcie, zobaczymy kto się będzie z kogo śmiał i kto jest miękką fają. Dziki Donald Guerrier :o) ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dwie strony o "przypadku" Donalda. No ludzie
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
ma stulejkę. Do lekarza ale już!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Się aż tak dokładnie kociaku przyjrzałeś?
Mam nadzieję, że ktoś z Donaldem pogada bo to mu na przyszłość nie pomaga. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
||
![]() ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeśli popracuje nad niektórymi elementami to może być najlepszym obrońcą tej ligi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To samo sobie pomyślałem ![]() ![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Zdziwiły mnie te słowa o Bunozie, nie podejrzewałabym żadnego z naszych obcokrajowców o taką postawę... Ale jeśli to prawda, a nie kolejne czcze gadanie Smudy, to szacunek dla Gordana! Dobry z niego człowiek i nie ukrywam, że zyskał w moich oczach nie tylko jako sportowiec. Mam nadzieję, że zostanie z nami jak najdłużej, bo lepszego lewego obrońcy mieć nie będziemy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
słodkie pitolenie Franca bez ładu i składu.
Co do Bunozy to nie wiem jak można nie pamietać, że przychodził do nas własnie jako środkowy obrońca (deklarował, że godnie zastąpi Marcelo i kiedyś za podobna kase odejdzie z Wisły na Zachód) a do gry na lewej obronie dopiero trzeba było go przekonywać. I to nie Smuda akurat robił, więc to pitolenie Franca w nadziei, że nikt nie pamieta jak było. Takie samo pitolenie co do Małeckiego i Stolarskiego. Smuda ma nadzieję, że ludzie zapamietają nie fakty, ale to, co Smuda mówi prasie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Dla mnie wywiady Smudy sa dziwne.On swoje a taki Malecki swoje.No i gdzie tu znalesc kto tak naprawde jest winny.
Sa juz nie wiem Zero klarownosci takie mowienie byle cos powiedziec.Nie podoba mi sie to. P.S fajnie widziec posty uzytkownikow "starszych" na tym forum tak bytnoscia od 2007 i w doł.Wracajcie panowie ! ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Guest
|
|
A sprawy - Smuda vs Mały i Stolar - to moim zdaniem jak nie jesteś bardzo blisko drużyny to prawdy się nie dowiesz. Ja nie jestem tak więc pozostało mi się wyluzować w tych tematach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wojtas, My tu wszyscy jesteśmy cały czas
może bardziej zapracowani, mniej aktywni ale wciąż z na 1906% ![]() ![]()
CZY CIEMNO CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO
...... BO TO MIASTO JEST NASZE !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Wiesz Arti mozna luzowac ale wg mnie pewnych spraw nalezy dopatrzec bo potem media drąza te wszytskie "bagienne" nasze tematy i znowu wychodzi jak to ta niedobra Wisła postepuje ze swoimi pilkarzami. P>S Wiem ze tu jestescie!! Ale pewnych nikow od dawien dawna nie widzialem ,zwlaszcza ze sam mialem przerwe z forum,wiec bracia powitać i jazda z ta nasza Wisła ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Guest
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_i_agresywny/ http://wislakrakow.com/www/showartic...2&pp=10&page=2 Ja z kolei przypominam sobie, że sprowadzano go jako stopera, ale przy jakiejś okazji konieczności zagrania meczu na LO stwierdził, że w juniorach grał na LO, ale potem chyba w krótkim okresie znacznie urósł i go przesunęli na stopera. @ Wojtas Ale czego więcej się dowiesz będąc w pewnej odległości od klubu? S powie, że chłopaki nie podjęły rywalizacji, grajki z kolei że ich zajęchał i na nich nie stawiał itp. i bądź tu mądry jaka jest prawda.
Ostatnio edytowane przez arti : 25.01.2014 o godz. 18:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
ale uwierz czasami lepiej nic nie pisać....![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|