|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jedna sprawa mnie tylko zastanawia. To jest jego konto? Czy też może jest to to samo konto fb, które weszlo tak chętnie cytuje, a na którym pojawiały się wpisy kiedy Donald biegał po murawie?
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
pokazanie chuja, obok koszulki naszego klubu nie jest wtopą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Donald nie przejmuj się taki kraj taki obyczaj. Wszędzie zawistne świnie gotowe by zmieszać Cię równo z błotem jeżeli tylko trochę się wybijasz. Pomówienia oszczerstwa to u nas chleb powszedni. Byle zagnać do swego bagna...
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nawet nie mam otwierać tego linku. Czytanie "Weszło!" szkodzi zdrowiu. Również psychicznemu.
Stanowski pewnie zobaczył zdjęcie i oszalał z zazdrości, bo nie widzę innego powodu żeby poruszać taką tematykę.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.01.2014 o godz. 03:02.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
fake po stokroć !
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Oj to Legła miała pedałów w szatni więc muszą zrobic coś, żeby ludzie zapomnieli o tym. Tylko ja się zastanawiam którzy to byli ... może Borysiuk ?
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nie fake,bo sam zamiescił to na oprofilu,a poza tym gosc ma troche inaczej pod kopuła,bo wiem jakie podchody robił do mojej córki....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
Czekam na koronny argument o rasiźmie. Polacy rasiści każdy to powie i nikt tu nie lubi swoja chleba. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jeżeli to jest jego konto to łądnie pojechał po bandzie... Dziś, przeprasza... Szczególnie najmłodszych. Trzeba było myśleć wcześniej. Do tego to połączenie... z koszulką Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Oj tam, chłopak se fote Wisły trzasnął. Cieszy się, że gra w tym klubie jak małe dziecko. Pech chciał, że z fajfusem w domu latał i sie na foci załapał. Wpadka mała rozdmuchana przez wESZLO ..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Goła pyta przy naszych barwach zamieszczona na publicznym portalu to jest mała wpadka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Oczu ....a nie ma? Wrzucając zdjęcie chyba widać, że jest coś nie tak. Nawet średnio rozgarniety człek wie, że jeżeli zamieścii takie zdjęcie (do tego z koszulką Wisły), to będą skrajne reakcje.
P.S Znając jego zamiłowania do polskich kobiet, powątpiewam czy było to "przypadkowe". |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Oj tam, sytuacja po prostu zabawna i tyle, do pośmiania się przez max. 2 dni. Donald musi pamiętać, żeby latać po domu w majciochach. A wy nadal nakręcajcie dramat, w końcu piłkarski pudelek na to liczy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
to zajebiste rzeczy cię bawią
ten perwol reprezentuje nasz klub a jak chce reklamować seksturystykę na haitańskich wioskach to niech to robi np. z koszulką w paski! napisałem perwol podkreślam z żadnej wielkiej litery o tym perwolu pisał nie będę, na szczęście nie było mi dane klepnąć mu piątki na wyjeździe kto tam władny moze jebnąc mi bana |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale serio masz z tym taki problem, czy po prostu zobaczyłeś zdjęcie i oszalałeś z zawiści? Bo przyznam, że jak przeczytałem fragment o reklamie seksturystyki, to osłabłem.Tak, bo nasze biedne i czyste białogłowy to by same w życiu nie... Za dobrze się prowadzą
![]() Chłopak walnął gafę, a niektórzy rozkręcają aferę jakby koszulkę podeptał. Ja tu widzę co najwyżej bezmyślność. Narobił sobie wstydu że majtek nie włożył, pewnie cała szatnia teraz z niego leje - i to by było na tyle... Nie zdziwię się, jak w najbliższym czasie znajdzie w szafce komplet bokserek. Proponuję się nie nakręcać, a jak ktoś ma kompleksy... Wiecie, to nie jego wina. Genetyka. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Proponuję rozszerzyć nazwę tematu (zapewne zakładający nie przewidział o czym będziemy tu kiedyś dyskutować)
![]() ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
A co do samej sprawy, to cyknięcie sobie takiej fotki można uznać za przypadek. Jednak wrzucenie jej to już są jaja (chociaż na fotce ich nie widać). Cały Donald ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
"Nasi piłkarze - fakty, opinie, komentarze/ pindole, auta, tatuaże"
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Perfect!
10znaków ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Online |
|
Jak zobaczyłem to zdjęcie to nie byłem w żadnym stopniu zbulwersowany. Zbierałem się właśnie z podłogi po tym jak tak parsknąłem, że aż mnie zmiotło z krzesła. Generalnie straszna beka, pocieszny ten nasz Donaldek niezmiernie ![]() I w sumie, jakbym miał pokazać piłkarza, który coś takiego wrzucił to bez wahania postawiłbym od ręki na niego hahahhahahahahaha. A co do tego, że nie widział, to jeśli miał to na aparacie a potem nie odpalił dużego zdjęcia tylko wrzucił od razu miniaturkę to mógł to generalnie przeoczyć ![]() Niektórzy tu się zachowają jakby fiuta nie widzieli. A że z koszulką Wisły w tle? Trudno, przecież się nie onanizuje na zdjęciu ani nie robi żadnych obscenicznych gestów. Po prostu robił zdjęcie nago. Z resztą sam fakt wrzucenia koszulki świadczy o tym, że jest dumny, że u nas gra. ja tam go darzę dużą sympatią. PS. Nawet nie chce myśleć jaka beka była w szatni Wisły po tym newsie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
I ja popieram.
Więcej śmiechu niż wstydu. A mówienie o tym, że kompromitacja całej Wisły, to gruuuuuuuuuba (jak murzyńska pała!) przesada. edycja Kolego poniżej, koszulką wymienił się ze swoim rodakiem, który gra w Widzewie. Nie każdy, kto przychodzi do Polski, musi ogarniać stosunki między kibicami. Poza tym Burliga szybko powiedział mu, żeby koszulkę zdjął, i kiedy Donald podchodził pod sektor, miał ją w spodniach. Co do zdjęcia - nie sądzę, żeby kompozycja była celowa. Coś znalazło się tam przypadkiem. Polecam jednak ostrą jazdę po piłkarzu, ze szczególnym uwzględnieniem naszych autorytetów. Powód: master17
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 23.01.2014 o godz. 17:50.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jak dla mnie chce osobiście robić sobie takie zdjęcia, to z pewnością nie chcę oglądać w tle nic związanego z nami i naszym klubem. Dla mnie ten osobnik coraz bardziej pajacuje. Ledwo przyszedł i zaczął na siłę się pucować do wszystkich, o wymianie koszulki z widzewiakiem nie wspomnę, ale może i na derbach również będzie chciał się wymienić z jakimś pejsem ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Cała sprawa mnie w tym momencie tylko i wyłącznie śmieszy. Dlaczego? Bo wygląda na bardzo grubą manipulacjęzakompleksionego portaliku. Po dyskusji na forum widać, że prowokacja się udała. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Gdzie ja jestem? To forum Wisły czy klasy 2B z podstawówki?
I jeszcze ktoś o tym artykuł pisze... Nie wiem jakie trzeba mieć kompleksy... choć w sumie to można się domyślić... ![]()
c.d.n.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|