The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.01.2014, 23:22
Jedna sprawa mnie tylko zastanawia. To jest jego konto? Czy też może jest to to samo konto fb, które weszlo tak chętnie cytuje, a na którym pojawiały się wpisy kiedy Donald biegał po murawie?
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
Odpowiedz cytując
konaar
Member

Od: 08.2009

Stary 22.01.2014, 23:22
a sposób ułożenia koszulki? na zdjęciu z weszlo i na tym które ma teraz Donald na fb leży praktycznie w taki sam sposób, ewentualnie lekko, bardzo lekko się odkształciła. Tymczasem na weszlo koszulka jest na skraju łóżka, na obecnym zdjęciu na fb leży na środku. Czy Donald byłby na tyle wyrafinowany, żeby koszulkę po zmianie miejsca układać w identyczny sposób co na pechowo wrzuconym zdjęciu i to w ciągu kilku minut na gorącu po dokonaniu EWENTUALNEJ podkreślam wtopy roku? nie spodziewałbym się tego po murzynku

Sam nie mam zdania co do tego czy to prowokacja, czy nie, po prostu głośno myślę

hehehehe, niech pokaże nowe zdjęcie kutasa swojego jeszcze raz, wtedy się porówna i będzie wiadomo czy fake
Ostatnio edytowane przez konaar : 22.01.2014 o godz. 23:26.
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 22.01.2014, 23:25
aj tam, żadna wpadka roku.

Pokazał przed derbami, że ma jaja.

Ale z tym komentowaniem to rzeczywiście podejrzane. Ja się jednak nie znam. Może są tu jacyś eksperci.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
konaar
Member

Stary 22.01.2014, 23:34
pokazanie chuja, obok koszulki naszego klubu nie jest wtopą?
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 22.01.2014, 23:54
konaar napisał(a):Wyświetl post
a sposób ułożenia koszulki? na zdjęciu z weszlo i na tym które ma teraz Donald na fb leży praktycznie w taki sam sposób, ewentualnie lekko, bardzo lekko się odkształciła. Tymczasem na weszlo koszulka jest na skraju łóżka, na obecnym zdjęciu na fb leży na środku. Czy Donald byłby na tyle wyrafinowany, żeby koszulkę po zmianie miejsca układać w identyczny sposób co na pechowo wrzuconym zdjęciu i to w ciągu kilku minut na gorącu po dokonaniu EWENTUALNEJ podkreślam wtopy roku? nie spodziewałbym się tego po murzynku

Sam nie mam zdania co do tego czy to prowokacja, czy nie, po prostu głośno myślę

hehehehe, niech pokaże nowe zdjęcie kutasa swojego jeszcze raz, wtedy się porówna i będzie wiadomo czy fake
coś za blady jak na niego
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 23.01.2014, 00:16
Donald nie przejmuj się taki kraj taki obyczaj. Wszędzie zawistne świnie gotowe by zmieszać Cię równo z błotem jeżeli tylko trochę się wybijasz. Pomówienia oszczerstwa to u nas chleb powszedni. Byle zagnać do swego bagna...
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
muerte
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 23.01.2014, 00:21
speedfashion napisał(a):Wyświetl post

Ale z tym komentowaniem to rzeczywiście podejrzane. Ja się jednak nie znam. Może są tu jacyś eksperci.
wystarczy Guerriera obserwować i będzie można dodawać komentarze. Możliwe, że Stanowski go obserwuje, ale tego już tak łatwo sprawdzić się chyba nie.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 23.01.2014, 02:57
Nawet nie mam otwierać tego linku. Czytanie "Weszło!" szkodzi zdrowiu. Również psychicznemu.

Stanowski pewnie zobaczył zdjęcie i oszalał z zazdrości, bo nie widzę innego powodu żeby poruszać taką tematykę.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.01.2014 o godz. 03:02.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
szczepek19
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 23.01.2014, 07:03
fake po stokroć !
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Stary 23.01.2014, 07:53
Oj to Legła miała pedałów w szatni więc muszą zrobic coś, żeby ludzie zapomnieli o tym. Tylko ja się zastanawiam którzy to byli ... może Borysiuk ?
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 23.01.2014, 08:05
szczepek19 napisał(a):Wyświetl post
fake po stokroć !
Nie fake,bo sam zamiescił to na oprofilu,a poza tym gosc ma troche inaczej pod kopuła,bo wiem jakie podchody robił do mojej córki....
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 23.01.2014, 09:55
krzywy napisał(a):Wyświetl post
1. Donald nie przejmuj się taki kraj taki obyczaj. 2.Wszędzie zawistne świnie gotowe by zmieszać Cię równo z błotem jeżeli tylko trochę się wybijasz. Pomówienia oszczerstwa to u nas chleb powszedni. Byle zagnać do swego bagna...
albo 1 albo 2. W haiti takie obyczaje są. A o naszym chlebie powszednim to niech się wypowie gość zza siedmiu mórz, fotoamator.

Czekam na koronny argument o rasiźmie. Polacy rasiści każdy to powie i nikt tu nie lubi swoja chleba.
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 23.01.2014, 10:32
Jeżeli to jest jego konto to łądnie pojechał po bandzie... Dziś, przeprasza... Szczególnie najmłodszych. Trzeba było myśleć wcześniej. Do tego to połączenie... z koszulką Wisły.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 23.01.2014, 10:52
Oj tam, chłopak se fote Wisły trzasnął. Cieszy się, że gra w tym klubie jak małe dziecko. Pech chciał, że z fajfusem w domu latał i sie na foci załapał. Wpadka mała rozdmuchana przez wESZLO ..
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Stary 23.01.2014, 10:57
Goła pyta przy naszych barwach zamieszczona na publicznym portalu to jest mała wpadka?

Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 23.01.2014, 10:59
Oczu ....a nie ma? Wrzucając zdjęcie chyba widać, że jest coś nie tak. Nawet średnio rozgarniety człek wie, że jeżeli zamieścii takie zdjęcie (do tego z koszulką Wisły), to będą skrajne reakcje.

P.S Znając jego zamiłowania do polskich kobiet, powątpiewam czy było to "przypadkowe".
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 23.01.2014, 11:01
Oj tam, sytuacja po prostu zabawna i tyle, do pośmiania się przez max. 2 dni. Donald musi pamiętać, żeby latać po domu w majciochach. A wy nadal nakręcajcie dramat, w końcu piłkarski pudelek na to liczy.
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Stary 23.01.2014, 14:02
to zajebiste rzeczy cię bawią
ten perwol reprezentuje nasz klub a jak chce reklamować seksturystykę na haitańskich wioskach to niech to robi np. z koszulką w paski!

napisałem perwol podkreślam
z żadnej wielkiej litery o tym perwolu pisał nie będę, na szczęście nie było mi dane klepnąć mu piątki na wyjeździe
kto tam władny moze jebnąc mi bana

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 23.01.2014, 15:27
Bóg Trybun (objawion) napisał(a):Wyświetl post
(...)
Ale serio masz z tym taki problem, czy po prostu zobaczyłeś zdjęcie i oszalałeś z zawiści? Bo przyznam, że jak przeczytałem fragment o reklamie seksturystyki, to osłabłem.Tak, bo nasze biedne i czyste białogłowy to by same w życiu nie... Za dobrze się prowadzą

Chłopak walnął gafę, a niektórzy rozkręcają aferę jakby koszulkę podeptał. Ja tu widzę co najwyżej bezmyślność. Narobił sobie wstydu że majtek nie włożył, pewnie cała szatnia teraz z niego leje - i to by było na tyle... Nie zdziwię się, jak w najbliższym czasie znajdzie w szafce komplet bokserek.

Proponuję się nie nakręcać, a jak ktoś ma kompleksy... Wiecie, to nie jego wina. Genetyka.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 23.01.2014, 15:33
Bóg Trybun (objawion) napisał(a):Wyświetl post
to zajebiste rzeczy cię bawią
ten perwol reprezentuje nasz klub a jak chce reklamować seksturystykę na haitańskich wioskach to niech to robi np. z koszulką w paski!

napisałem perwol podkreślam
z żadnej wielkiej litery o tym perwolu pisał nie będę, na szczęście nie było mi dane klepnąć mu piątki na wyjeździe
kto tam władny moze jebnąc mi bana
Czy ty sądzisz, że zrobił to specjalnie?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 23.01.2014, 15:35
Proponuję rozszerzyć nazwę tematu (zapewne zakładający nie przewidział o czym będziemy tu kiedyś dyskutować)
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 23.01.2014, 15:42
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Proponuję rozszerzyć nazwę tematu (zapewne zakładający nie przewidział o czym będziemy tu kiedyś dyskutować)
Ja bym dodał w temacie "+18", bo nie wiadomo czy dzieci tego nie oglądają

A co do samej sprawy, to cyknięcie sobie takiej fotki można uznać za przypadek. Jednak wrzucenie jej to już są jaja (chociaż na fotce ich nie widać). Cały Donald
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.01.2014, 15:59
"Nasi piłkarze - fakty, opinie, komentarze/ pindole, auta, tatuaże"
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 23.01.2014, 16:23
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
"Nasi piłkarze - fakty, opinie, komentarze/ pindole, auta, tatuaże"
Perfect!

10znaków
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 23.01.2014, 17:23
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ale serio masz z tym taki problem, czy po prostu zobaczyłeś zdjęcie i oszalałeś z zawiści? Bo przyznam, że jak przeczytałem fragment o reklamie seksturystyki, to osłabłem.Tak, bo nasze biedne i czyste białogłowy to by same w życiu nie... Za dobrze się prowadzą

Chłopak walnął gafę, a niektórzy rozkręcają aferę jakby koszulkę podeptał. Ja tu widzę co najwyżej bezmyślność. Narobił sobie wstydu że majtek nie włożył, pewnie cała szatnia teraz z niego leje - i to by było na tyle... Nie zdziwię się, jak w najbliższym czasie znajdzie w szafce komplet bokserek.

Proponuję się nie nakręcać, a jak ktoś ma kompleksy... Wiecie, to nie jego wina. Genetyka.
W 100% popieram.

Jak zobaczyłem to zdjęcie to nie byłem w żadnym stopniu zbulwersowany.
Zbierałem się właśnie z podłogi po tym jak tak parsknąłem, że aż mnie zmiotło z krzesła.
Generalnie straszna beka, pocieszny ten nasz Donaldek niezmiernie

I w sumie, jakbym miał pokazać piłkarza, który coś takiego wrzucił to bez wahania postawiłbym od ręki na niego hahahhahahahahaha.

A co do tego, że nie widział, to jeśli miał to na aparacie a potem nie odpalił dużego zdjęcia tylko wrzucił od razu miniaturkę to mógł to generalnie przeoczyć

Niektórzy tu się zachowają jakby fiuta nie widzieli. A że z koszulką Wisły w tle? Trudno, przecież się nie onanizuje na zdjęciu ani nie robi żadnych obscenicznych gestów. Po prostu robił zdjęcie nago. Z resztą sam fakt wrzucenia koszulki świadczy o tym, że jest dumny, że u nas gra. ja tam go darzę dużą sympatią.

PS. Nawet nie chce myśleć jaka beka była w szatni Wisły po tym newsie założę się, że Donald ma prze----bane
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 23.01.2014, 17:39
I ja popieram.

Więcej śmiechu niż wstydu. A mówienie o tym, że kompromitacja całej Wisły, to gruuuuuuuuuba (jak murzyńska pała!) przesada.

edycja

Kolego poniżej, koszulką wymienił się ze swoim rodakiem, który gra w Widzewie. Nie każdy, kto przychodzi do Polski, musi ogarniać stosunki między kibicami. Poza tym Burliga szybko powiedział mu, żeby koszulkę zdjął, i kiedy Donald podchodził pod sektor, miał ją w spodniach.
Co do zdjęcia - nie sądzę, żeby kompozycja była celowa. Coś znalazło się tam przypadkiem.

Polecam jednak ostrą jazdę po piłkarzu, ze szczególnym uwzględnieniem naszych autorytetów.
Powód: master17
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 23.01.2014 o godz. 17:50.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 23.01.2014, 17:42
Jak dla mnie chce osobiście robić sobie takie zdjęcia, to z pewnością nie chcę oglądać w tle nic związanego z nami i naszym klubem. Dla mnie ten osobnik coraz bardziej pajacuje. Ledwo przyszedł i zaczął na siłę się pucować do wszystkich, o wymianie koszulki z widzewiakiem nie wspomnę, ale może i na derbach również będzie chciał się wymienić z jakimś pejsem ...
Odpowiedz cytując
Ikki
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 23.01.2014, 17:54
http://www.wprzerwie.pl/Wpis,Sport,5...arcelona-.html

Każdemu się zdarzyć może
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.01.2014, 18:02
master17 napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie chce osobiście robić sobie takie zdjęcia, to z pewnością nie chcę oglądać w tle nic związanego z nami i naszym klubem. Dla mnie ten osobnik coraz bardziej pajacuje. Ledwo przyszedł i zaczął na siłę się pucować do wszystkich, o wymianie koszulki z widzewiakiem nie wspomnę, ale może i na derbach również będzie chciał się wymienić z jakimś pejsem ...
Ten widzewiak jest jego rodakiem i dobrym kolegą, stąd wymiana... Ale oczywiście trzeba się przyje*ać dla zasady.

Cała sprawa mnie w tym momencie tylko i wyłącznie śmieszy. Dlaczego? Bo wygląda na bardzo grubą manipulacjęzakompleksionego portaliku. Po dyskusji na forum widać, że prowokacja się udała.
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 23.01.2014, 18:05
Gdzie ja jestem? To forum Wisły czy klasy 2B z podstawówki?

I jeszcze ktoś o tym artykuł pisze... Nie wiem jakie trzeba mieć kompleksy... choć w sumie to można się domyślić...
c.d.n.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów