|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
A nóż widelec ktoś oglądając relacja fenomenalnie rozpracuje Bułgarów co Nam przyniesie korzyść ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
A co, pora wypowiedzi Ci się nie podoba? Czemu? Sam siedzisz przy komputerze i ciekawszych merytorycznie tekstów nie wpisujesz. Żeby było do tematu z mojej strony: Litex gra, na pierwszy rzut oka, podobny poziom co nasi. Wisła natomiast ma lepszy stadion i doping - każdy niuans wpływać będzie na wygraną dwumeczu z Bułgarami. Oby te drobne przeważył na korzyść Gwiazdy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
dobrze sie stało,że nie trafiliśmy na tych Finów..70 min a oni 8-0 wygrywają
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jedyne co wiadomo, to że są w formie! Nie przypadkowo strzela się 8 bramek, nawet w II rundzie. I to nie jest zespół pokroju tego, co nasi grali i wygrali 9-0. Myślę, że byłby to groźny przeciwnik.
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Są lepsi na dzien dzisiejszy..a juz na pewno sprzyja im fakt ,że są w srodku sezonu w Swojej lidze |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
dokładnie
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Lech bo 5-0 z nie bylejakim klubem z Norwegii tez mial wejsc tyle, ze do LE, wiec mecze z ogorkami nic nie znacza
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ale już mam ciśnienie przed meczem
chętnie bym poszedł na mecz ale musze brata pilnować ;/ |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Skład na dzisiejszy mecz: Pareiko - Lamey, Jaliens, Chavez, Pajlić - Sobolewski, Wilk, Melikson - Małecki, Genkov, Iliev
EDIT. Nathan Junior jednak zagra
Ostatnio edytowane przez Jachu018 : 19.07.2011 o godz. 18:52.
![]()
Kibic z Poznania
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Po pierwszej połowię meczu Liteksu mogę stwierdzić że nie jest to jakaś wybitna drużyna. Grają skrzydłami, gol po stałym fragmencie gry. Ich obrona to nie jest jakiś monolit, bo kilka razy piłkarze Mogren zagrozili. Bardzo dobrze przechodzą piłki dorzucane prostopadle nad ich obrońcami, bo nie są oni jakoś zbytnio ruchliwi. Ktoś coś doda?
Myślę, że Wisłka powinna zagrać skrzydłami, oraz dwoma defensywnymi środkowymi, ważne jest również opanowanie środka pola. Nie są chyba zbyt dobrze przygotowani fizycznie, bo pograli z 15 min pressingiem i siedli. Może przez komfort wyniku, może przez braki kondycyjne... ![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
no to taki sam skład jak w pierwszym meczu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Może ta taktyka leży naszym najlepiej i taką będziemy grać w Pucharach. Potem trzeba bardziej się asekurować oczywiście dziś trzeba wygrać !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Grając z tak słabym przeciwnikiem dwoma defensywnymi pomocnikami - przy tym bez rozgrywającego - licząc jedynie na Meliksona my chcemy zajść daleko. Totalne nieporozumienie, zwłaszcza w momencie gdy Wisła traci pierwsza bramkę - walimy jak w mur bez ładu i składu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzeba zaufać trenerowi ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Litex grając na pół gwizdka wygrywa z Mogren - co się rzuca w oczy to fakt, że Bułgarzy szybko operują piłką, prezentują dobra organizację gry.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nunez w 2 polowie mam nadzieje ze wejdzie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Te trzy kropki Kris to właśnie dlatego, że mimo zaufania do trenera dobrze mówisz. Żurawski, komentatorzy i dużo innych osób też...
Oby wynik obronił. |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jedyne co rzuca sie w oczy tp fakt, ze nie masz pojecia co sie na boisku dzieje.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ja wierzę ze po dzisiejszym meczu , pesymiści nabiorą więcej wiary i optymizmu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grajmy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Małecki znów pracuje na zmianę...
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Znów pewnie odezwą się głosy ,że Małego nie mozna krytykować bo to tamto samto a tak naprawdę 20' a facet już popełnił 2 rażące błędy , dla fanów ww. rzucające się w oczy...
![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gramy tak samo słabo i wolno jak tydzień temu - nie wróży to niczym pozytywnym na dalszym etapie europejskich pucharów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
u nas 4-5-1 straaaasznie męczy oczy powinniśmy grać 4-4-2
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
....a NUnez lub Gargula na boisko ,Wilk tam jest nie potrzebny
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Boguskiego za Małego... bo ja już nie mogę na to patrzeć...
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|