The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu?
Tak 433 41,88%
Nie 250 24,18%
Pożyjemy, zobaczymy 351 33,95%
Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Cfaniak
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2010, 23:25
Jestem za Larssonem , Dan tez przed Wisla nie mial cv
My jesteśmy Wisła, My nigdy nie poddamy się !

wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 05.08.2010, 23:29
VanBasten napisał(a):Wyświetl post
Nie róbmy sobie jaj z jakimś Larssonem ! Nam potrzebny jest prawdziwy trener a nie jakiś wynalazek .
A mógłbyś mi przypomieć doświadczenie trenerskie Dana w momencie gdy do nas przychdził?
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 05.08.2010, 23:31
K4millo napisał(a):Wyświetl post
T
Nie ma się co łudzić, że piłkarze nagle zmienią swoje podejście do treningu. Tu trzeba zmienieć piłkarzy, a nie trenerów. I nie chodzi tylko o ich podejście do treningów, ale również o umiejętności piłkarskie. Ale lud chce głowy więc poleci Kasperczak tak jak już kilku innych w przeszłości, a i tak nigdy to na dobre nie wyszło.
Masz rację. Myślałem, jednak, że kibice zdają sobie z tego sprawę, że obecna Wisła to najsłabsza wersja naszej drużyny przynajmniej od 8-9 lat. Prawdę mówiąc, może poza Sobolewskim i to tym sprzed kilku lat, żaden z dzisiejszych piłkarzy nie załapałby się do jedenastki Wisły z czasów Lazio.
mgła
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 05.08.2010, 23:34
Ojjjjj Simeone to byłoby coś. Polecam ten fragment z wywiadu z Riosem:

PS: Co może pan powiedzieć o współpracy z Diego Simeone i Nestorem Gorosito?
Kiedy w klubie pracował Cholo Simeone, nauczyłem się bardzo wielu rzeczy. Wtedy grałem najlepiej, czułem się bardzo dobrze, swobodnie. U Gorosito nie wszystko mi się podobało, ale z pracy z nim też wyciągnąłem kilka ważnych lekcji.
a tu link:

http://www.sports.pl/Pilka-nozna/And...882,1,727.html

B.dobra rekomendacja
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.08.2010, 23:37
A co sądzicie o Michale Probierzu? Moim zdaniem takiego trenera powinna spróbować Wisła. Jego Jaga naprawdę dobrze gra.
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 05.08.2010, 23:39
Tylko że Probierz niekoniecznie może chcieć odejść z Białegostoku.

Moim zdaniem powinniśmy spróbować trenera zza granicy. Simeone mi osobiście by pasował.
Kurz
Senior Member

Stary 05.08.2010, 23:41
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
A mógłbyś mi przypomieć doświadczenie trenerskie Dana w momencie gdy do nas przychdził?

Dan wyleciał, tak jak wszyscy inni po Kasperczaku. Cud sie nie zdarzył.
Cfaniak
Senior Member

Stary 05.08.2010, 23:43
Ja bym jednak sprobowal tego henke bo widzial bardzo duzo wielkiego futbolu w swoim zyciu, tylko jak zatrudniac trenera to juz minimum na 2 lata ....
Ostatnio edytowane przez Cfaniak : 05.08.2010 o godz. 23:48.

mgła
Senior Member

Stary 05.08.2010, 23:48
A Marek Bajor? byłby to skok na głęboką wode, jak w przypadku trenera z zagranicy, z nazwiskiem ale bez dużego dośw., no w przypadku Bajora odpada otoczka gwiazdy z zagranicy w Wiśle hmm
tak spekuluje... nocną porą

Ja obstaje na trenerze z zagranicy jak Simeone, ale z wizją nowoczesnej gry i doświadczeniem zdobytym w dużych klubach... choć dla Simeone technika naszych Bogusiów byłąby szokiem
Powód: literówki
Ostatnio edytowane przez mgła : 05.08.2010 o godz. 23:49.
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 05.08.2010, 23:48
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Tak chodzi o nich.To ,ze wyrazili wstepne zainteresowanie nie znaczy ,ze oni zostana nastepcami Kasperczaka.Rozmowy z innymi kandydatami sa prowadzone od pierwszego meczu z Azerami.Sama zmiana trenera nic nie pomoze jesli dalej nie bedziemy przebudowywac skladu.Komu nie bedzie sie chcialo ciezko pracowac powinien dostawac kopa z klubu
Nie rozumiem jaki ma sens puszczanie takich informacji Kim ty jesteś Zbymak ? Dzieckiem, które chce uświadomić, że może być gwiazdą ? Chcesz się poczuć jak gwiazda ? Nie wierzę, że ktoś z zarządu, z otoczenia Cupiała mógłby taką informację przekazać komuś spoza, przecież to jest strzał w kolano, to jest niezgodne z zasadami, nawet jakbyś wiedział, że chodzi o jakiegoś trenera nowego to nie powinieneś tego upubliczniać! Powinieneś zachować to dla siebie, bo szkodzisz klubowi. Ja rozumiem, że piszesz co jest z Chavezem ale nie powinieneś pisać takich rzeczy! Robi się negatywne zamieszanie wobec klubu, co jednak cieszyłoby takie nazwisko jak Simeone mogłoby przyciągnąć na trybuny. Mogło by przyciągnąć nie tylko na trybuny ale do klubu młodych argentyńczyków, z racji znajomości Diego Simeone.
Ja widzę w klubie tylko trenera młodego, ambitnego, a w klubie więcej Polaków z jajami!
Takich Kulawików, Moskali to ja na trenera nie chce!! W ME powinien trenować ktoś z jajami! Ktoś z bogatą przeszłością, z techniką, z nazwiskiem "Kulawik" to jest coś ale nic szczególnego.
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 05.08.2010, 23:49
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
zapewniam Cie ze przyszedl by Benitez i tak bysmy odpadli to nie trener jest zly tylko te ****y co hanbia koszulki z BIAŁA GWIAZDA
.....
Kurz
Senior Member

Stary 05.08.2010, 23:49
pawelo84 napisał(a):Wyświetl post
A co sądzicie o Michale Probierzu? Moim zdaniem takiego trenera powinna spróbować Wisła. Jego Jaga naprawdę dobrze gra.
Na pewno nie jest bardziej utalentowany od wielu trenerów, którzy przewineli się przez nasz klub. Szkoda czasu. Poza tym mimo całej krytyki, jaka spadła na Kasperczaka, to nie trener jest głównym problemem, tylko wykonawcy. Nie chcę być złym prorokiem, ale jeśli nasze transfery nie wypalą, nie bedzie nawet wicemistrza. Przestałem już wierzyć w odrodzenie Łobo i Kirma, a nieprzewidywalność Małeckiego, Braci czy Boguskiego nie jest fundamentem, na którym można coś budować. Do tego dochodzi Garguła, który w najczarniejszym scenariuszu może nigdy nie powrócić do formy sprzed kontuzji.
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.08.2010, 23:56
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiem jaki ma sens puszczanie takich informacji Kim ty jesteś Zbymak ? Dzieckiem, które chce uświadomić, że może być gwiazdą ? Chcesz się poczuć jak gwiazda ? Nie wierzę, że ktoś z zarządu, z otoczenia Cupiała mógłby taką informację przekazać komuś spoza, przecież to jest strzał w kolano, to jest niezgodne z zasadami, nawet jakbyś wiedział, że chodzi o jakiegoś trenera nowego to nie powinieneś tego upubliczniać! Powinieneś zachować to dla siebie, bo szkodzisz klubowi. Ja rozumiem, że piszesz co jest z Chavezem ale nie powinieneś pisać takich rzeczy! Robi się negatywne zamieszanie wobec klubu, co jednak cieszyłoby takie nazwisko jak Simeone mogłoby przyciągnąć na trybuny. Mogło by przyciągnąć nie tylko na trybuny ale do klubu młodych argentyńczyków, z racji znajomości Diego Simeone.
Ja widzę w klubie tylko trenera młodego, ambitnego, a w klubie więcej Polaków z jajami!
Takich Kulawików, Moskali to ja na trenera nie chce!! W ME powinien trenować ktoś z jajami! Ktoś z bogatą przeszłością, z techniką, z nazwiskiem "Kulawik" to jest coś ale nic szczególnego.
taki Kulawik czy Moskal
kim ty jesteś że piszesz takie bzdety
weź się zastanów chłopie
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
anthony09
Senior Member

Stary 05.08.2010, 23:58
DominoForza napisał(a):Wyświetl post
zapewniam Cie ze przyszedl by Benitez i tak bysmy odpadli to nie trener jest zly tylko te ****y co hanbia koszulki z BIAŁA GWIAZDA
Zaś tak źle to nie jest Trzeba tylko trenera z jajami, trenera który zmobilizuje do grania, a nie statystowania. Premię powinny być zamrożone do czasu wygrania Ligi, bo nasi tylko myślą o kontraktach, autkach itp... a tutaj trzeba grać, tu jest Wisła Kraków! Tutaj trzeba zapier****alać!! Błędy taktyczne są widoczne. Potrzeba trenera z jajami! Probierz, Dan Petrescu, Diego Simeone tych trenerów widziałbym w klubie. Trzeba nauczyć piłkarzy zapieprzania, techniki, taktyki. Jestem pewny że gdy Siemeone zobaczyłby Boguskiego to pierd**oł by się w łeb po zobaczeniu jego trików, jego fiki miki, tajne triki nie z tej galaktyki ;]
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
S.A.
Arek Głowacki
Tomasz Frankowski
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 06.08.2010, 00:01
DominoForza napisał(a):Wyświetl post
Co prawda nie rozumiem jak moja wypowiedź ma się do Twojej repliki (zresztą nota bene skierowanej do kogoś zupełnie innego) ale przez grzeczność odniosę się również do wypowiedzi powyżej: Otóż moim zdaniem gdyby trenerem był Benitez to przeszlibyśmy Azerów. A koszulki wiślackie w rownym stopniu jak piłkarze (a moze nawet i większym) hańbi również trener (przez swoją arogancję, kombinatorstwo i brak odwagi).
Cfaniak
Senior Member

Stary 06.08.2010, 00:01
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Na pewno nie jest bardziej utalentowany od wielu trenerów, którzy przewineli się przez nasz klub. Szkoda czasu. Poza tym mimo całej krytyki, jaka spadła na Kasperczaka, to nie trener jest głównym problemem, tylko wykonawcy. Nie chcę być złym prorokiem, ale jeśli nasze transfery nie wypalą, nie bedzie nawet wicemistrza. Przestałem już wierzyć w odrodzenie Łobo i Kirma, a nieprzewidywalność Małeckiego, Braci czy Boguskiego nie jest fundamentem, na którym można coś budować. Do tego dochodzi Garguła, który w najczarniejszym scenariuszu może nigdy nie powrócić do formy sprzed kontuzji.

Przestales wierzyc? A garbatego pamietasz? za Petrescu chlop dostal takiego kopa ze odrazu zaczol smigac czego nie bylo u jurusia naszego kochanego dyrektora PZPNu ;]

DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 06.08.2010, 00:02
To są legendy naszego klubu a Ty z takim szacunkiem do nich, wstyd !
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
anthony09
Senior Member

Stary 06.08.2010, 00:14
To że Kasperczak odejdzie to jest pewne, bo miał już przerypane po przegraniu mistrzostwa, a teraz po Azerach leży i kwiczy.
Odnośnie ostatniego posta to chodzi mi o to, że trenerem nie powinien być Moskal, Kulawik, bo się do tego nie nadają, nie widzę ich ze względu na media, nazwisko, doświadczenie trenerskie, znajomości. Są oni legendami Wisły ale nie "świętymi krowami" jak ustawiał Skorża Brożków, którzy nie mieli formy a grali w "11". Szacunek mam zawszę ale bez przesady, tak jak był gdzieś zamieszczony artykuł odnośnie wołania na stadionach słowa "Lech" ze względu na śmierć byłego prezydenta, no takie coś to są już byłyby jaja ;/
-
S.A.
Arek Głowacki
Tomasz Frankowski
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 06.08.2010, 00:14
Ja w ogóle byłem na nie jeśli chodzi o Kasperczaka jak tu przychodził, tak więc płakać za nim nie będę, tyle że jest przykre jak banda nieudaczników, zwykłych kopaczy bez cienia talentu , zwalnia kolejnego trenera.

Tak jak tez pisałem chyba jakoś zaraz po zakończeniu rundy, albo na początku - że wszyscy co do jednego nadają się do wymiany, tak też to dziś potwierdzam.

Dziś Wisła nie ma ani jednego zawodnika o którym by można było powiedzieć że jest choćby przyzwoity.Nowych na razie z tego grona wykluczam bo za mało grali albo wcale.I tu leży sedno problemu - też jestem zdania że z tymi pseudo grajkami nikt sobie nie poradzi na dłużą metę.
DarekW
Member

Od: 09.2008

Stary 06.08.2010, 00:22
Emocje siegaja zenitu! Panowie ponaglam moja prosbe o dystans i relaks ...

http://www.youtube.com/watch?v=bAEsESMLjSA

Mnie to bardzo uspokaja!
forthree
Member

Stary 06.08.2010, 00:23
jeśli to ktoś wklejał to sory bardzo, ale nie chce mi sie grzebać w tym burdelu

wp: "- Przecież to nie ja nie strzeliłem rzutu karnego w pierwszym meczu, nie ja popełniałem błędy w obronie. Zawsze w takiej sytuacji winą obarczony jest szkoleniowiec. Za ten mecz powinno oberwać się również piłkarzom. Na pewno nie będę ich bronił, przecież w prostych sytuacjach popełniali szkolne błędy - mówił zły szkoleniowiec."

To przecież nie jego wina, że piłkarze stoją na boisku. Nie jego wina, że nie mają pomysłu na grę i są ogrywani przez Azerów.

Ja rozumiem, że potrzeba czasu, żeby zgrać drużyne, ale to co gra Wisła to jest PIACH, przy takim podejściu Heńka ta drużyna będzie walczyć o utrzymanie... Jedynym wyjściem jest zwolnienie go i wzięcie kogoś dobrego, lub jak tu była dyskusja znanego byłego piłkarza.
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 06.08.2010, 00:28
Ciekawe gdzie teraz wszyscy Ci, co wyśmiewali Kempesa za krytykę Kasperczaka. Macie teraz przed oczyma warsztat tego "szkoleniowca". Od zawsze mówiłem, że sukcesy w PUefa były pokłosiem pracy Smudy i będę się tego trzymał. Kasperczak tylko im zluzował treningi, przyszła forma i świeżość. Przestawił jednego czy dwóch piłkarzy, a że wykonawców miał niezgorszych to grali. Pomijam fakt, olbrzymiej ilości szczęscia w tamtych meczach. Ciekawe co by było gdyby nie nasza trawa na R22 i Adriano, który o nią wyrżnął

Czas Kasperczaka minał już dawno. Człowiek zaliczył tyle kompromitacji i porażek, że nie wiem czy można to wszystko tłumaczyć pechem/przypadkiem itp.

Oby mnie obudziła informacja, że prosto z lotniska pojechał do klubu zabrać swoje rzeczy...
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 06.08.2010, 02:08
Dać szanse? Dostal juz szanse, przegrywajac mistrzostwo, ktorego wydawalo sie nie mozna przegrac. Przypominam tez, ze rok wczesniej spuscil z hukiem Gornik, a jeszcze wczesniej opuscil Senegal po 2 meczach PNA.

To nie jest czlowiek, ktory ma JAKIKOLWIEK autorytet u pilkarzy.
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 06.08.2010, 02:30
Cokolwiek by nie powiedzieć o winnych kompromitacji pucharowej, to kolejność wyciągania wniosków, powinna być następująca :

1. rozliczyć piłkarzy, włącznie z dużą rewolucją kadrową, jeszcze w tym okienku transferowym
2. rozliczyć winnego za całkowite zdekompletowanie defensywy drużyny i jej nie odbudowanie
3. pod warunkiem rzetelnych wzmocnień piłkarskich, jeszcze w tym okienku transferowym, wymienić trenera na hard workera boiskowego z profesjonalnej ligi
Ostatnio edytowane przez kot : 06.08.2010 o godz. 02:32.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 06.08.2010, 02:56
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe gdzie teraz wszyscy Ci, co wyśmiewali Kempesa za krytykę Kasperczaka. Macie teraz przed oczyma warsztat tego "szkoleniowca". Od zawsze mówiłem, że sukcesy w PUefa były pokłosiem pracy Smudy i będę się tego trzymał. Kasperczak tylko im zluzował treningi, przyszła forma i świeżość. Przestawił jednego czy dwóch piłkarzy, a że wykonawców miał niezgorszych to grali. Pomijam fakt, olbrzymiej ilości szczęscia w tamtych meczach. Ciekawe co by było gdyby nie nasza trawa na R22 i Adriano, który o nią wyrżnął

Czas Kasperczaka minał już dawno. Człowiek zaliczył tyle kompromitacji i porażek, że nie wiem czy można to wszystko tłumaczyć pechem/przypadkiem itp.

Oby mnie obudziła informacja, że prosto z lotniska pojechał do klubu zabrać swoje rzeczy...
Co ty za brednie wypisujesz. Może jesteś młody i nie pamiętasz tego okresu, ja natomiast doskonale wiem jak się wtedy ta "praca" Smudy skończyła. Otóż Fraz wymyślił sobie że Wisła powinna grać bardzo ofensywnie i że musi przejść na system gry 3-5-2 bądź 3-4-3, sprowadził sobie wtedy do drużyny alkoholika Sypniewskiego. Skończyło się to tym że rozbiła nas Polonia Warszawa, a w następnej kolejce przegraliśmy jeszcze z Legią.

Oprócz błędów taktycznych, żonglowania składem, trzeba jeszcze wspomnieć o nieumiejętności dostrzeżenia potencjału i optymalnej pozycji dla niektórych zawodników u Smudy. Kalu Uche, który został sprowadzony przez Basałaja bez żadnych testów Smudzie się nie podobał, nie zobaczył w nim żadnego talentu do gry ofensywnej i widział go na prawej obronie. Dopiero Kasperczak odkrył możliwości drzemiące w Uche. Cantoro grał u Smudy w ataku, Kasperczak zrobił z niego najlepszego DM w lidze. Szymkowiak grywał czasami u Smudy na prawej pomocy, Kasperczak zrobił z niego najlepszego rozgrywającego w lidze. Dodatkowo oprócz Cantoro, pijaka Sypniewskiego i Trabalika Smuda nikogo więcej nie sprowadził do Wisły tak więc idąc twoim tokiem rozumowania to Nawałka stworzył zespół Smudzie.

Tak więc jak masz wypisywać takie dyrdymały, że to Smuda stworzył drużynę Kasperczakowi, to lepiej nie pisz w ogóle.
Wisła Kraków
Mar85
Senior Member

Stary 06.08.2010, 06:02
Dla mnie samo zwolnienie Kasperczaka nic nie da...czy to nie jest odpowiedz...Petrescu-Iraklis, Skorża- Levadia, Kasperczak- Tibilisi, teraz Karabach...winni są piłkarzę i od nich powinno zacząć...pensje w dół, a niektórzy jak Boguski, Kowalski do rezerw...to nie jest przypadek...tu nawet Murinho nie pomoże bo jak im się trenować nie chce, głupie uśmieszki...to mają być piłkarze...jaja sobie robią...dla mnie zesłać paru do rezerw i obciąc pensje potem zmienić szkoleniowca....można przegrać ale nie tak...jak widziałem jakie bramki wczoraj tracimy to jest parodia...Kowalski dwa błędy, łapie się za głowę, przegrywa pojedynki w powietrzu, a reszta kopaczy patrzy się jak nas robią prostopadłymi podaniami...brak walki i zaangażowania to są istne leszcze...po Levadii trzeba było wywalić ich ale po co....dodatkowo obronę rozwalić i mówić że wszystkiemu winien Kasperczak
junkhead
Junior Member

Od: 07.2008

Stary 06.08.2010, 07:07
ja myśle, że na spokojnie można juz szukać nowego trenera, Kaspeczakowi dać jeszcze czas aby mógł sie wykazać i sprawdzić czy rzeczywiście stracił instykt do dobierania piłkarzy, bo ustawienia pomycy i ataku (bo tu miał duży wybór) to totalna porażka, tak w pierszym jak i w drugim meczu..
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 06.08.2010, 07:38
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie samo zwolnienie Kasperczaka nic nie da...czy to nie jest odpowiedz...Petrescu-Iraklis, Skorża- Levadia, Kasperczak- Tibilisi, teraz Karabach...winni są piłkarzę i od nich powinno zacząć...pensje w dół, a niektórzy jak Boguski, Kowalski do rezerw...to nie jest przypadek...tu nawet Murinho nie pomoże bo jak im się trenować nie chce, głupie uśmieszki...to mają być piłkarze...jaja sobie robią...dla mnie zesłać paru do rezerw i obciąc pensje potem zmienić szkoleniowca....można przegrać ale nie tak...jak widziałem jakie bramki wczoraj tracimy to jest parodia...Kowalski dwa błędy, łapie się za głowę, przegrywa pojedynki w powietrzu, a reszta kopaczy patrzy się jak nas robią prostopadłymi podaniami...brak walki i zaangażowania to są istne leszcze...po Levadii trzeba było wywalić ich ale po co....dodatkowo obronę rozwalić i mówić że wszystkiemu winien Kasperczak
Murinho nie pomoże, bo nie ma kogoś takiego jak Murinho. Nauczcie się Mourinho!
Co do Kasperczak to jest za zwolnieniem go, ale w przypadku zatrudnienia kogoś zza granicy myślę, że przydałby się jakiś Polak w sztabie, który pozwoliły temu obcokrajowcowi wszystko ogarnąć.
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 06.08.2010, 08:01
Kasperczak pewnie poleci, ale obawiam sie ze zajmie to duuzo czasu. Pewnie znowu nikt nie przewidzial takiej mozliwosci, i teraz goraczkowo szukaja nastepcy

Niby jakies ploty byly o kilku szkoleniowcach, ale nie wierze w to.

Jest tez drugi wariant, ze wywala Henka, a druzyne "tymczasowo" bedzie prowadzil jeden z asystentow.
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 06.08.2010, 08:06
A co da zmiana trenera? Ile już tych zmian było i Sobolewski, Brożki, Boguski i cała reszta są nadal żenujący. Najlepsze rozwiązanie to zmienić ich, nowy szkoleniowiec nic tutaj nie zmieni.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów