|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
PRZESTAŃCIE już.
Ciągłe i ciągłe narzekanie. Issa Ba? Beznadziejny. Ustawienie Wisły? Debilne. Cleber? Stary. Skorża? Nagorszy polski trener. Co się z wami dzieje? Jest, jak jest, na transfery nie ma pieniędzy, mamy to co mamy. Ale trzeba grać. Tym składem, okrojonym i tak niesamowicie przek kontuzje, zdobylismy pierwsze miejsce rundy jesiennej. Doszli do tego Juszczyk, Issa Ba, Cleber. Wraca do pełnego zdrowia Boguski, Głowacki, Sobolewsi. Wasze narzekanie jest już nudne. Nie mówię by pisać, że jest zajebiście, bo nie jest. Ale jak czytam, "Skorża OUT", bo straciliśmy bramkę w SPARINGU to mi się już scyzoryk w ręce otwiera. Zastanówcie się, naprawdę. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Znów geniusz Juszczyka się odezwał
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Moze jeszcze na Pawelka i Lobodzinskiego bedziecie psioczyc ?
Ostatnio edytowane przez mic : 10.02.2010 o godz. 17:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No i 2-3 brawo Johuuu aż boję się o ligę Mario będzie nie będzie się bał o konkurencje więc bedą mu się zdarzały babole.Transfer Juszczyka strzał w 10
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
właśnie ja też za Juszczykiem nie jestem ale nie oceniajcie tych sytuacji dopóki nie zobaczymy ich!!!
swoją drogą tracimy zawodnika i nie potrafimy w końcówce utrzymać wyniku... nie wiem nie potrafią pograć na czas? .. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A co oni potrafią?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ile juz kartek czerwonych w tych przygotowaniach ? 5 ?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Co do sparingu z Metalurgiem:
Dwa ostatnie strzały, po których Metalurg zdobył gole byłby jak najbardziej do obrony, pokuszę się o stwierdzenie że przy pierwszej bramce nasz bramkarz nie był bez szans. Na podstawie poprzednich skrótów ze sparingów Filip Kurto wyglądał dla mnie dosyć solidnie. Przedewszystkim fizycznie wygląda bardziej jak bramkarz. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Był jedną rundę taki Trabalik. On to wyglądał fizycznie dobrze
![]() |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
A te bramki 1 i 3 dla Metalurga to nie za spalonych przypadkiem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Przy 3 bramce jestem 100% pewny, że był spalony.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Co z tymi testowanymi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przy golu na 1-1 akcja bardzo ładna,wiec jest jakiś progres
![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
chyba się czepiasz teraz. gdzie u nas mieli by rozegrać taki mecz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
O k***a
No ale co - obiecała Wisła rywala z ligi hiszpańskiej? Obiecała. Nie dotrzymała słowa ? Dotrzymała ! Bardziej trendy grać z Hiszpanami niż jakimś tam Rużomberokiem, czy inną Duklą BB... W Hiszpanii... Ch*j, ze leje... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chociazby na Nadwiślanie. Nie ma tam nawet grama śnieg i lodu.
Chodzi mi tylko o bzdurne zapowiedzi Skorży, że planują zagrać z dobrym rywalem z tamtejszej ligi. No to mają dobrego rywala. Zresztą nie ma co mówić, może się jeszcze okazać, że i to będą za wysokie progi. Bo póki co liga ukraińska nas punktuje mecz po meczu w zasadzie. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
to, że wyjazdy do ciepłych krajów przy obecnej sytuacji finansowej to "lekka" przesada to inna sprawa. coś wydaje mi się, że udało by się znaleźć coś tańszego i bliżej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Zdaje mi się czy Polonia Warszawa gra z Valencia? Ale w sumie oni mają Bakero to wiadomo łatwiej było o taki sparing. Jak widać kontakty naszego klubu sięgają tylko do 4 ligi hiszpańskiej. Ktoś powie, że się czepiam, no bo się czepiam, ale przypomnijcie sobie słowa Skorzy po kolejnej bolesnej klęsce w lidze (Lech, Legia). Mowa była o tym iż musimy grać częściej z tak mocnymi rywalami bo tylko wtedy podniesiemy swoje umiejętności. No to nieźle je podniesiemy w tym spotkaniu...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Zdaje się, że było to w jakimś artykule opisane iż organizator obozu Polonii przedstawił wcześniej tę samą ofertę Wiśle. Po czym nasz klub pewnie ze względów finansowych wybrał (zapewne tańszą) obecną.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wisla.tv/?v=87
Zwróćcie uwagę od 1.40 na moment z treningu bramkarskiego. Proponuję popatrzeć jak łapią/nakrywają piłkę Kurto i Juszczyk a jak to robi Pawełek. Mario na treningu utrwala sobie błąd, który popełnia w każdym meczu, gdy ma mocniejszy strzał. Każde silniejsze uderzenie i piłka jest wypluwana przed siebie. (tak jak to zwykle ma miejsce) |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Własnie miałem pisac to samo co zim zim
Już na treningu przy lekkich strzałach Pawełkowi piłka odskakuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ludzie jemu ta pilka nie odskakuje, tylko na tym polega to ćwiczenie... masz tą piłkę sparować i lecieć do następnej. A nie łapać i leżeć. Fakt, że najlepiej technicznie zrobil to Kurto, o niczym nie świadczy.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
On tej piłki nie wypluwa poprostu nie łapie jej tylko zatrzymuje i podaje ja w druga strone z reszta kolega wyżej też tak twierdzi.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ja tam nie widze jakichs specjalnych bledow w chwycie Pawelka... Blagam was, nie piszcie czegokolwiek byleby sie na sile przyczepic bo to wyglada smiesznie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie mogę się teraz doszukać, ale jak znajdę to Wam pokaże w jaki sposób stara się łapać strzały Pawełek podczas meczów i jest to dokładnie identyczny styl i dlatego tak dużo uderzeń wypluwa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ,
|
|
|