The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kaska7891
Junior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2009, 19:25
Ja byłam mile zaskoczona obecnością Żurawia i w ogóle pierwszy raz widziałam go tak uśmiechniętego i chętnego do gry.Bardzo pozytywne wrażenie na mnie zrobi, zresztą ogólnie bardzo fajne widowisko
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.06.2009, 19:28
Mi się nie spodobało jak Marcin Daniec zapytał Żurawia Czemu nie wróciłeś do Wisły Kraków

a on odprał Wisły Kraków?

Jakby o Wisle nie słyszał...
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 14.06.2009, 20:53
Raczej nie jakby nie słyszał, tylko zaczął się pultać, bo za bardzo nie wiedział,co odpowiedź. Reakcja Dańca też była dobra

Szkoda,że Kuba nie mógł zagrać, ale to i tak myślę miłe z jego strony,że mimo wszystko przyjechał.

Mnie zaskoczyła trochę i to mile postawa Podolskiego. To że przyjechał, widać było jego chęć do gry,uśmiechnięty i wogle

Ogólnie mecz ciekawy, dużo bramek,czyli to co kibice lubią najbardziej i myślę,że akcje przyjaciół Kłosa też mogły się podobać

ed: ale i tak myślę,że komentatorzy z polsatu sport najlepiej skomentowali brak na stadionie pana Lato lub kogokolwiek z PZPN-u
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
Krystian168
Banita

Od: 07.2008

Stary 14.06.2009, 21:02
unpredictable_wislaczka napisał(a):Wyświetl post
Reakcja Dańca też była dobra

ed: ale i tak myślę,że komentatorzy z polsatu sport najlepiej skomentowali brak na stadionie pana Lato lub kogokolwiek z PZPN-u
a co powiedział Daniec i komentatorzy PS ?

bo nie mogłem oglądać...
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 14.06.2009, 21:06
kurcze szkoda, że Tomek Kłos nie strzelił Hattrick'a miał chyba 4 sytuacje z czego 2 wykorzystał

P.s Zapomniałem, że grał Maciej Stolarczyk
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 14.06.2009 o godz. 21:10.
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 14.06.2009, 21:29
'dobry' byl tez kibic LKSu ktory po meczu wszedl (zapewne jak wiekszosc po autograf...) na boisko w koszulce 'smierc żydzewskiej...'. Zapewne szukal Mysony.
Odpowiedz cytując
twardybidon
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 14.06.2009, 21:44

Vidlicka z Pucharem Czech.
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 14.06.2009, 22:15
twardybidon napisał(a):Wyświetl post

Vidlicka z Pucharem Czech.
Z pucharem Czech - OK.
Ale czemu bez gaci ?! :|
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 14.06.2009, 22:15
MCX kryzys?
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 14.06.2009, 22:17
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
MCX kryzys?
wieku średniego ?
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 14.06.2009, 22:20
Nehiar napisał(a):Wyświetl post
wieku średniego ?
Haha daleko mi.
Ale nie róbmy offtopu
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 14.06.2009, 22:20
Pierwsze wrażenie też takie miałam - tzn, że jest bez gaci. Ale jest inne ujęcie które ukazuje "tajemnicę" sukcesu ;-) Dobre jest też foto z fanką uwieszoną na szyi

Ogólnie to widać, że chłopak daje radę - te Teplice to mimo wszystko nie byle jaka drużynka. W lidze europejskiej zagrają. U nas w sumie szansy nie dostał, skreślony na wejściu, bo "człowiek Liczki". Może by jakimś filarem nie był, ale i zaszkodzić pewni by też nie szkodził ...
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Stary 14.06.2009, 22:23
Krystian168 napisał(a):Wyświetl post
a co powiedział Daniec i komentatorzy PS ?

bo nie mogłem oglądać...
Daniec fajnie zareagował na odpowiedź Żurawskiego, czemu nie przeszedł do Wisły. Maciek zaczął się pultać,a Daniec na to ok dziękuję wystarczy.Czy jakoś tak to było

A Borek ( nie wiem bo ja ich tam nie ogarniam w tym polsacie ), w każdym bądź razie przed transmisją stwierdzili,że kiedy taki piłkarz jak Kłos,który w kadrze rozegrał 69 spotkań, kończy karierę, to obowiązkiem kogoś z PZPN-u jest przyjechać. Zakładając,że sam Lato stawić się nie może. Któryś tam powiedział,że czas,żeby zwiedzać Zimbabwe mają, a tutaj nie przyjechał nikt.
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 15.06.2009, 10:03
A mnie śmieszy zakaz Borussi, Kuba grał bez przerwy w lidze, widać że chłopak zdrów. Rozumiem, że lepiej dmuchać na zimne i odpuścić zgrupowanie kadry itp. ale w takim pożegnalnym meczu bardzo CIĘŻKO o kontuzje. Nikt by mu nie wszedł z wślizgu w nogi, sam Kuba nie grałby na 100%. Zawsze symboliczne 10 minut mógł zaliczyć.
Dudkowi i Borucowi nie chciało się przyjechać. Brawo dla Poldiego, Żurawia i innych z zagranicy. Nawet nie wiedziałem, że Klose był zaproszony. To że nie przyjedzie było oczywiste, facet nie przyznaje się do Polski, wręcz się tego wstydzi. Nie chce z naszymi dziennikarzami po polsku rozmawiać i w ogóle
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 15.06.2009, 10:50
unpredictable_wislaczka napisał(a):Wyświetl post
Daniec fajnie zareagował na odpowiedź Żurawskiego, czemu nie przeszedł do Wisły. Maciek zaczął się pultać,a Daniec na to ok dziękuję wystarczy.Czy jakoś tak to było

A Borek ( nie wiem bo ja ich tam nie ogarniam w tym polsacie ), w każdym bądź razie przed transmisją stwierdzili,że kiedy taki piłkarz jak Kłos,który w kadrze rozegrał 69 spotkań, kończy karierę, to obowiązkiem kogoś z PZPN-u jest przyjechać. Zakładając,że sam Lato stawić się nie może. Któryś tam powiedział,że czas,żeby zwiedzać Zimbabwe mają, a tutaj nie przyjechał nikt.
Tak to, Borek powiedział
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 15.06.2009, 11:16
vaazon napisał(a):Wyświetl post
A mnie śmieszy zakaz Borussi, Kuba grał bez przerwy w lidze, widać że chłopak zdrów. Rozumiem, że lepiej dmuchać na zimne i odpuścić zgrupowanie kadry itp. ale w takim pożegnalnym meczu bardzo CIĘŻKO o kontuzje.
A przypomnij sobie kiedy Błaszczykowski doznał ostatniej kontuzji która wykluczyła go na kilka miesięcy.
Jak nie pamiętasz to przypomnę: na jakimś mikołajkowym charytatywnym turnieju-zabawie. Tam też było bardzo 'CIĘŻKO' o kontuzje, a jednak.
Szczerze mówiąc po takim doświadczeniu trenerzy Borussii byli by idiotami gdyby mu tego zakazu NIE dali.
Ostatnio edytowane przez Rob_Zombie : 15.06.2009 o godz. 11:22.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Stary 15.06.2009, 11:37
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
A przypomnij sobie kiedy Błaszczykowski doznał ostatniej kontuzji która wykluczyła go na kilka miesięcy.
Jak nie pamiętasz to przypomnę: na jakimś mikołajkowym charytatywnym turnieju-zabawie. Tam też było bardzo 'CIĘŻKO' o kontuzje, a jednak.
Szczerze mówiąc po takim doświadczeniu trenerzy Borussii byli by idiotami gdyby mu tego zakazu NIE dali.
Dokładnie to samo chciałam napisać To był jakiś turniej sylwestrowy czy coś. No i przez tak głupią kontuzję miał praktycznie pokrzyżowane pół rundy, bo co wrócił na boisko,to mu się odnawiała. A ile dla Borusii znaczy Kuba na boisku, przekonali się, kiedy wrócił i grał równomiernie, bo nawet sam trener BVB to podkreślał. Więc raczej trudno im się dziwić,że dali mu taki zakaz, bo rzeczywiście wolą dmuchać na zimne

Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 15.06.2009, 11:58
vaazon napisał(a):Wyświetl post
(...)
Kontuzji można doznać w każdym "głupim" meczu - nawet takim z kolegami pod blokiem. I zupełnie się nie dziwię, że mu zabronili, jak cały czas dochodzi do siebie, na kadrę nie pojechał na własną prośbę, właśnie, żeby się doleczyć, a ostatnią kontuzję przez którą stracił pół rundy odnisł w trakcje Turnieju Sylwesrowego - to czemu my się dziwimy ...

A co do Klosego to nie wiem co ma przyznawanie się do Polski czy jego brak do przyjazdu ... to nie był mecz Polska ktoś tam. To pożegnanie kolegi było. Szkoda, że nie przyjechał, chociaż było wiadomo, że nie zagra (o zgrozo - jemu też klub zabronił! ).

Wywiady Dańca były rewelacyjne, Żuraw w świetnym nastroju i niezłej formie. Szymek jeszcze też daje radę, Stolara trochę mało było widać.

Ogólnie mecz świetny, wielka szkoda, że u nas tego typu spotkania nie są popularne. Powinny się odbywać i dla Reprezentantów, ale także dla załużonych zawodników danych klubów.
Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 15.06.2009, 17:47
zwracam honor, nie pamiętałem o tej kontuzji Błaszcza na turnieju-zabawie.
Cytat:
A co do Klosego to nie wiem co ma przyznawanie się do Polski czy jego brak do przyjazdu
A no tyle, że nie będzie nigdy szansy by go zobaczyć w podobnym meczu w Polsce
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 15.06.2009, 18:36
vaazon to był tunrniej sylwestrowy jakoś tak
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 16.06.2009, 11:15
http://sport.wp.pl/kat,32272,title,N...wiadomosc.html

Czy Paulista opuści Cypr?
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 16.06.2009, 21:47
Bogdan Zając może zostac asystentem Adama Nawałki w GKS Katowice.http://www.sport.pl/pilka/1,65063,67...__Gieksy_.html

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 17.06.2009, 15:46
Cytat:
"Setka", która wstrząsnęła polską piłką

93. - Mirosław Szymkowiak

Zawsze potrafił wyróżnić się z tłumu. Grał z polotem, finezyjnie. Do tego kapitalnie strzelał wolne. Sześciokrotny mistrz Polski - dwa razy z Widzewem, cztery razy z Wisłą, W Europie mu nie poszło, bo wybrał... Azję. Trabzonspor to specyficzne tureckie klimaty. Motor napędowy reprezentacji w latach 2003-2006.

70. - Tomasz Frankowski

Przez wiele lat wmawiano mu, że ma słabe warunki fizyczne. Ale "Franek" z politowaniem słuchał tych komentarzy i co chwilę pakował piłkę do siatki. Był jednym z bohaterów reprezentacji, która wywalczyła awans na mistrzostwa świata 2006. W barwach Wisły Kraków pięciokrotny mistrz Polski i trzykrotny król strzelców. Z Wisłą związany tak mocno, że pomylił szatnie, gdy przyjechał do Krakowa z Jagiellonią.

66. - Maciej Żurawski

Niektórzy mówią, że to ogromny talent, który mógł podbić Europę. Trzeba jednak szczerze przyznać, że i tak osiągnął sporo. Z Wisłą cztery razy zdobywał mistrzostwo, dwa razy był królem strzelców. Liderował reprezentacji, a z Celticem został nie tylko mistrzem Szkocji, ale grał w Lidze Mistrzów. Być może zbyt uparcie chciano zrobić z niego pomocnika. "Żuraw" – to przecież snajper z krwi i kości. Strzeleckiego instynktu mogłoby pozazdrościć mu naprawdę wielu.

55. - Kazimierz Kmiecik

Tylko on i Lubański cztery razy sięgnęli po snajperską koronę naszej ekstraklasy. W 1979 roku, z Wisłą, ćwierćfinalista Pucharu Mistrzów. Jednak najlepsze chwile miał jesienią 1976 przeciw Celticowi w Pucharze UEFA. Tam remis 2:2, w Krakowie 2:0, Kmiecik – trzy gole, Kenny Dalglish, wkrótce megagwiazda Liverpoolu, wyraźnie w cieniu. Mistrz olimpijski 1972, wicemistrz 1976, medalista MŚ 1974, ale jako dubler. Na takich mówi się: piłkarz klubowy.

48. - Maciej Szczęsny

Bramkarz, który miał wszystko, ale nie przekonywał wszystkich, szczególnie selekcjonera Strejlaua. Ten wolał miotać się między awaryjnymi Wandzikiem, Baką czy Sidorczukiem, a Szczęsny od roku 1989, co najmniej do 1996, nie miał sobie równych. Wyjazdowe remisy Legii - 1:1 z Barceloną, 2:2 z Sampdorią, 0:0 z Blackburn to były popisy Szczęsnego. Z Legią - półfinał PZP i ćwierćfinał LM, z Widzewem – grupa LM. Jedyny mistrz Polski w aż czterech klubach (Legia, Widzew, Polonia Warszawa, Wisła)!

35. - Andrzej Iwan

Niepokorny, barwny, kochający życie. Alkohol i hazard skutecznie wyleczyły go z marzeń o wielkiej karierze, co jednak nie oznacza, że nie był napastnikiem i pomocnikiem wybitnym. W 1978 roku pojawił się w Argentynie na mistrzostwach świata jako najmłodszy zawodnik turnieju. Trzykrotnie sięgał po mistrzostwo Polski - raz z Wisłą i dwa razy z Górnikiem. Grał też w VfL Bochum i Arisie Saloniki. Medalista mistrzostw świata w 1982 roku

33. - Marek Kusto

Pod względem skali talentu i widowiskowości chyba nr 1 w polskiej piłce. Kapryśny jednak i nierówny. W Wiśle miał kolegów, wszystko, to zwiał do Legii. Przed trzema mundialami - ekstra forma, na nich już cień, więc nieco pograł tylko w 1982. Ale potrafił strzelić gola po dryblingu przez 3/4 boiska, po przerzuceniu sobie piłki nad bramkarzem, jak Pele w 1958. W KSK Beveren robił już za stratega, tam został pierwszym polskim mistrzem Belgii.

24. - Henryk Reyman

Pierwszy król strzelców ekstraklasy, z niepobitym do dziś rekordem - 37 goli. Patron stadionu swojej Wisły Kraków. Mocno zbudowany, przepychał się przez obrońców i piekielnie mocno strzelał. Fanatyk futbolu. Nie przeszkadzały mu nawet liczne obowiązki oficerskie. Olimpijczyk A.D. 1924.

23. - Henryk Kasperczak

Bez jego podań nie byłoby mistrzowskiej Stali Mielec 1973 i 1976, a szczególnie Lato nie byłby tym, kim był. Bez jego asyst nie byłoby najpiękniejszych goli (Szarmach, Deyna) w najpiękniejszym meczu biało-czerwonych, 2:1 z Włochami, w MŚ 1974. Na początku 1973 w Walii (0:2) odbijał się od rywali, zaś w jesiennym rewanżu (3:0) już rywale od niego. U selekcjonera Gmocha udanie grywał ostatniego z… trzech stoperów, odpowiadając za inicjowanie ataków.
źródło http://sport.onet.pl/74456,1248770,1...wiadomosc.html

I jeszcze zapomniane które dał donPedro23

Cytat:
29. - Adam Musiał

Następny cholernie mało pokorny. Ale i cholerny twardziel. Na Wembley grał z gorączką, ale rozstawiał Anglików najlepszymi zwodami w życiu. Nieustraszony lewy obrońca, nie pękał przed nikim na medalowych MŚ 1974. Po nich na zawsze wypadł z kadry, bo przywiezione wtedy BMW rozbił doszczętnie, siebie przy okazji też. Kiedy Wisła maszerowała po mistrza 1978, pokłócił się z trenerem Lenczykiem i na ratunek została tylko Arka.

20. - Antoni Szymanowski

Też medalowa sekwencja 1972, 1974, 1976. Prawy obrońca, ale dobry i na lewej, a jako libero: re-we-la-cja! Malkontent do kwadratu, przez co nie umiał się sprzedać. Powiódł Wisłę do mistrzostwa Polski 1978, za chwilę ta Wisła zrobiła furorę w Europie, ale on poszedł sobie do niemającej fanów Gwardii Warszawa, bo trener Lenczyk krzywo spojrzał. Dlatego Piechniczek wolał nie mieć na Mundialu '82 tych much w nosie swego imiennika.
Odpowiedz cytując
laxa
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 18.06.2009, 07:44
Kalu Uche na celowniku Tottenhamu Londyn / Almeria nie chce sprzedawać swojej gwiazdy
źródło: AS / Sky Sport

Tottenham Londyn jest zainteresowany sprowadzeniem Kalu Uche - taka informacja dotarła do klubu z Almerii. Sekretarz techniczny przedstawiciela Primera Division Alberto Benito oświadczył, że dopóki klub nie otrzyma dużej oferty za Nigeryjczyka, jego transfer jest niemożliwy.
Jak podaje serwis Sky Sports, w minionym sezonie na kilku meczach hiszpańskiej ekstraklasy przebywali skauci Tottenhamu. Ich zadaniem była ocena umiejętności Kalu Uche przez pryzmat jego ewentualnych występów w klubie z White Hart Lane. Oficjalna oferta z Tottenhamu do Almerii nie wpłynęła, ale klub z Primera Division i tak postanowił wysłać do wszystkich ewentualnych klubów chętnych na zatrudnienie Uche, iż muszą się one liczyć z naprawdę dużym wydatkiem.

Almeria nie ma zamiaru sprzedawać kolejnego czołowego zawodnika (Real Madryt kupił w tym miesiącu napastnika Alvaro Negredo - przyp. red.), ale wobec dużej oferty z Tottenhamu, będzie musiała pogodzić się z utratą Kalu Uche.

- Uche to kluczowy gracz dla naszego klubu i zrobimy wszystko, co w naszej mocy, żeby go zatrzymać na dłużej - powiedział dla dziennika AS Benito i dodał: - Tylko duża oferta mogłaby zmienić nasze plany, chociaż wtedy musielibyśmy i tak rozważyć wszystkie aspekty całej operacji i jak wpłynęłaby ona na poziom zespołu. Na chwilę obecną, nie ma jednak tematu transferu Kalu Uche.

Nie wiem czy Kalu by sobie poradził w kogutach
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 18.06.2009, 08:46
Orientuje się ktoś, czy Wisła ma zagwarantowany jakiś procent od sprzedaży Uche przez Almerię?
Odpowiedz cytując
Wiślak1994
Member

Od: 02.2009

Stary 18.06.2009, 12:14
Uche trafi do Anglii ?

Pomocnik Almerii, Kalu Uche, być może latem przeniesie się do angielskiej Premier League. Hiszpański klub nie zamierza jednak łatwo pozbywać się piłkarza i wyrazi zgodę na transfer tylko wtedy, kiedy pojawi się odpowiednia oferta.

26-letni reprezentant Nigerii, były zawodnik Wisły Kraków, jest kuszony przez Tottenham Hotspur i Fulham Londyn, a także liczne ekipy La Liga.........

http://sport.interia.pl/raport/trans...u-uche,1325049

Jedyny obcokrajowiec z naszej ligi, który tak wysoko zaszedł.....
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.06.2009, 12:33
Wiślak1994 napisał(a):Wyświetl post
Uche trafi do Anglii ?

Pomocnik Almerii, Kalu Uche, być może latem przeniesie się do angielskiej Premier League. Hiszpański klub nie zamierza jednak łatwo pozbywać się piłkarza i wyrazi zgodę na transfer tylko wtedy, kiedy pojawi się odpowiednia oferta.

26-letni reprezentant Nigerii, były zawodnik Wisły Kraków, jest kuszony przez Tottenham Hotspur i Fulham Londyn, a także liczne ekipy La Liga.........

Jedyny obcokrajowiec z naszej ligi, który tak wysoko zaszedł.....
Dla mnie wyzej zaszedł np Ivica Kriżanac
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 19.06.2009, 22:22
Moskalewicz odchodzi z Arki Gdynia

Cytat:
Olgierd Moskalewicz rozwiązał kontrakt z Arką Gdynia - informuje serwis 90minut.pl.
Zawodnik występował w żółto-niebieskich barwach od sezonu 2005/06. Z gdyńskim klubem pożegnał się także Tomasz Mazurkiewicz.

Odbyły się także rozmowy w sprawie rozwiązania kontraktu Arki z Marcinem Chmiestem.
Źródło: 90minut.pl/onet.pl
Odpowiedz cytując
Maciejj
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 20.06.2009, 10:37
Mirosław Spiżak na testach w Polonii... Bytom
Odpowiedz cytując
jedynak z dabia
Banita

Od: 06.2009