|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
na szczęście przyjdą nabogatsze niemce przyjaciele samego właściciela Redbulla , a najpewniej to on sam we własnej osobie poprzez swojego słupa LOOSERA , i wyślą priorytetem poleconym, nie to co ci oszuści szarakany Dukat z Sarapatą***
***IRONIA ! (disclaimer na potrzeby 85% forum) ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Podbijam, ja też nadal czekam (koszulki dla dzieci). Dość pomału to idzie...
![]()
Nawet gdy upadniesz, ja będę z Tobą.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Fans4Club w sprawie nagród za udział w akcji #12bohater:
"Z tego co wiemy od klubu do poniedziałku zostanie wysłane wszystko, może nawet jutro." to z facebooka, ja takiej wiadomosci nie dostalem, byc moze ktos zadal to pytanie na fans4club, mam nadzieje, ze to prawda bo ilez mozna czekac |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dostałem koszulkę.
Bardzo fajna. Szkoda, że rozmiar za mała. Ktoś zjebał rozmiarówkę! Jestem pewny, że zamówiłem dobry rozmiar, bo była tabela. Niestety to co było w tabeli, ma się nijak do tego co przyszło. Masakra. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
U mnie to samo. Zamówiłęm rozmiar XXL, a dostałęm kosuzlkę dla dziecka
Przynajmniej można powiesić na ścianie dla ozdoby ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Wszystkie rodzaje koszulek dochodzą ze złymi rozmiarami, czy tylko jeden konkretny wzór? Na twitterze kilka osób mówiło, że doszły za małe t-shirty i akurat w ich przypadku chodziło o te koszulki z dużym napisem "Wisła" z boku.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ciekawe ile w tym co podalem wyzej jest prawdy, ze do poniedzialku wysla wszystkie nagrody. Co do koszulek to dla mnie L , M czy S nie ma znaczenia (zamowilem L), gorzej jak przyjdzie dziecieca
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 31.07.2017 o godz. 12:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Moja koszulka to właśnie ta z napisem Wisła z boku.
Rozmiar L, na metce tak pisze, ale jak ubiorę wygląda jak z młodszego, mniejszego brata. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 30.12.2018 o godz. 13:40.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
![]() ja też zamówiłem "Wisła" jak tylko przyjdzie do Barlinka to dam znać jak wygląda rozmiarówka ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Kubek doszedl
![]() Hah ale koperta oznaczona odrecznym pismem dlugopisem: Wisla Pany .... hehhe |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
W końcu i ja doczekałem się na swoją paczkę. Szkoda tylko, że jedna koszulka w paczce jest włożona luzem(sic!) i pobrudziła się przez tą kartkę z podziękowaniem - kartka nie wiem czy się rozkleiła czy posmarowana klejem przykleiła się do koszulki delikatnie ją niszcząc. Co do tej kartki to mogliby chociaż poprawnie napisać nazwisko pani prezes. Żeby nie było, to druga koszulka i kubek dobrze zapakowane, jednak wyglądem odbiegają od tego co miało być, zwłaszcza kubek.
PS. na koszulce miały być autografy całej drużyny, a jest ich 9-10, bo jeden jest z jednej strony ale taki niewyraźny jakby to było odbite od czegoś, ogólnie zamiast ucieszyć się, że po pół roku(?) otrzymuję fajne rzeczy to jestem zawiedziony. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jak mi przyjdzie pilka z polowa autografow lub czysta to ja tak wykopie, ze doleci do Krakowa do klubu
A tak na powaznie to nie jest smieszne, czlowiek czeka pol roku na nagrody a oni mu wysylaja albo w takim stanie jak badyll1906 dostal albo przysylaja wymiary za male czy tez dziecinne dla starszych osob. Wielka bura za ta akcje, poprzednia byla lepsza jedyne co to klub kase zarobil ale odbiorca nie wystawi w takim wypadku pozytywnej opinii |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Ja między innymi dostałem rozbity kubek ... Nie otwarłem wszystkich paczek przy kurierze co mi się zdarzyło chyba pierwszy raz w życiu i od razu niespodzianka ... A że mi ręce opadły już dawno temu to nawet nie drążę tematu. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Paczka dotarła i koszulka jest mega fajna! Mam tę "Wisła". Rozmiar taki jak zamówiony
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Jakiś absurd... ale to norma u mnie, zawsze wybiorę lewe brami na autostradzie, gdzie ktoś sie wysypie i będzie pol godziny drobnych szukał, kolejka w kasach to zawsze ktoś ma problem z wbiciem kodu kreskowego gdzie obok kasa przeszła już 3 razy.,,...
ehhh są jakieś osoby, które jeszcze czekają ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Tak, jeszcze nas trochę zostało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Też cały czas czekam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Zona dawno dostala a moje z Chin chyba idzie ale jak mistrza zdobeda to moga wcale nie wysylac
![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ja czekam na koszulkę meczową. Mają szczęście, że w tym roku nowej nie pokazali bo już bym się niemiłosiernie w....ił
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ok, dostałem wszystko w jednej paczce. Trochę się przeraziłem, gdy okazało się, że kubek został wysłany w kopercie bąbelkowej, a nie w paczce, ale dotarł cały.
![]() Koszulka rozmiarowo dobra, ale ona jest z autografami, więc i tak miała wylądować w antyramie na ścianie. Jedyny problem to że nie ma wszystkich autografów (jest dwanaście) i kompletnie nie jestem w stanie rozszyfrować kto jest kim poza J. Bartkowskim i (chyba) R. Boguskim. Szalik jest okej. Najważniejsze, że wszystko dotarło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Szczęściarze... ja ciągle czekam :/
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Z Pozdrowieniami dla wiktorpiekarski znany teraz jako napoleon
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
OK dzisiaj przyszła kopera... Wymientolone kartki , ale ok fajna koszulka...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
W końcu dzisiaj przyszła koperta ze zdjęciem i autografem Arka.
Niestety dołączona ramka nie pasuje do wymiaru zdjęcia... Ale samo zdjęcie super ;-) ![]()
--------------
Yoshi |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków