|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Tym razem to WIAŁA była Apolem .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
w koncu czlowiek sie troche pocieszyl po Nikozji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Lepiej będzie jak Kirm się otrząśnie bo gdyby zakończyło się 0-0 każdy by sobie przypomniał co od.jebał na początku przy pierwszym słupku gdy Biton stał obok
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Wygrana cieszy a jeszcze bardziej jej styl! Brawo chłopaki! Oby ta wygrana była przełomowa, podobnie jak ta zeszłoroczna przy Kałuży!
![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
ktury ?
.......... ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Raczej żenująca postawa Amiki i niezła gra Wisły... zwycięstwo cieszy, ale przy takiej ilości sytuacji nie dobić przeciwnika...
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
TYLKO WISŁA !
Robi się drużyny, Wielkie plusy dla gry dwójki Iliev - Melex JOVANOVIĆ + KLASA ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ale Wisła jednak dobrze zagrała w porównaniu z poprzednimi meczami, graliśmy z gorszymi zespołami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dobry wynik, liga będzie ciekawsza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
teraz "tylko" poprawić skuteczność oraz lepiej wykonywać stałe fragmenty gry i mistrz zostaje w Krakowie
Gdyby Kirmowi wchodziło wszystko jak w poprzednim sezonie, to byłby pogrom. A dołożyć do tego sytuacje Ilieva i Meliksona... o to chodzi Wisełko, taką grę chcemy oglądać. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
hahaha 1- znaków
co do meczu , zgrania brakuje , i skuteczności. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Skuteczność kulała, ale przy narzekaniu na płynność i pomysł na grę Wisły, dziś był to naprawdę przyzwoity mecz jeśli chodzi o grę i jej prowadzenie, a na pewno najlepszy w tym sezonie i od dłuższego czasu zresztą
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
I tak Wisełka powinna grac od poczatku - szkoda, ze tak pozno. Poprawic wykonczenia, nauczyc sie dobrego pressingu i jazda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Wszystko mi się podobało w meczu poza słabą skutecznością
![]() Nasi piłkarze odzyskali świeżość to i gra wyglądała lepiej. Mogę tylko jedno napisać. WRACAMY DO GRY! ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Momentami dzisiaj patrzyło się z przyjemnością na akcje Wisły. Jovanovic dobrze wszedł do pierwszej 11, mam wrażenie że może tam zostać na dłużej.
Natomiast Garguła po raz kolejny zagrał żenująco słabo. Miałem do tego gracza ogromną cierpliwość i wiązałem z nim duże, potem średnie, następnie nikłe nadzieje. Teraz niestety uważam, że jest za słaby na ławkę. Jego wejście w końcówce bardzo osłabiło grę Wisełki. Dobrze, że żadna z jego strat nie zakończyła się skuteczną kontrą Lecha. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kirm już chyba wyczerpał jakiś czas temu limit egoizmu i dalej się nie nauczył że ważniejsza jest wygrana zespołu a nie bramka na konto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]() ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Mam do Was pytanie. Czy ktoś z Was zauważył brak Małeckiego?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
przed meczem:
"Wisła jest słaba ,Lech wygra" po meczu "bombardowanie bezradnej drużyny z Poznania " Wisła zagrała naprawde świetne spotkanie . Bramek powinna strzelić przynajmniej 3-4 . Cała drużyna zagrała super spotkanie . Brak słabych punktów . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bez Małego wszyscy jakoś inaczej graja , mam na myśli że graja śmielej.
Podobało mi się jak nasi grali w obronę blisko siebie. Brawo dla chłopaków. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
bez Małeckiego Wisła jest o wiele silniejsza...
gdyby Małecki nie grał w tych meczach z AOPELE i gdyby nie grał Diaz to jestem pewny ze Wisła byłaby w Champions Lague!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Co do stylu gry z żalem muszę to powiedzieć, ale najlepsze mecze w tamtej rundzie(3:1 z Bełchatowem) i w tej(jak na razie ten dziejszy) zagraliśmy bez Małeckiego może to tylko przypadek, a może on aż tak bardzo wpływa destrukcyjnie na rytm gry w ofensywie.
edit: ubiegłeś mnie Teqcontroller ![]() Powód: edit
Ostatnio edytowane przez Ventigo : 09.09.2011 o godz. 21:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Pokoszę się o stwierdzenie że był to najlepszy mecz wyjazdowy za kadencji Maaskanta. Najlepsi wg mnie: Jovanovic i Iliev. Dobrze zagrał Paljic ( mam nadzieje że posadzi Diaza na długo na ławce ). W sumie to po takim meczu można powiedzieć że wszyscy zagrali dobrze. Brawo dla Wiślaków. może niektórzy przestaną gwizdać... ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Bardzo dobry mecz, szkoda że nie strzelili na 2-0 bo aż się prosiło. Na duży plus Iliev który zaliczył najlepszy swój mecz w Wiśle, Melikson i Jovanović, który mam nadzieje będzie naszym pierwszym prawym obrońcą. Widać było że zespoł gra dość ofensywnie, ale bardzo drużynowo. Licze że Małecki dogra tą runde z wchodząc z ławki i w okienku odejdzie. On poprostu nie nadaje się do szybkiej kombinacyjnej gry. Jaką preferuje Iliev, Melikson, Nunez. Kirm jaki jest każdy wie, ale to gracz który gra drużynowo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Naprawdę, jedyne czego dzisiaj żal to że nie udało się pyr rozbić jak Legii na Ł3 1,5roku temu...
Zagraliśmy dobrze, choć pierwsze 15-20 minut mocno nerwowe w obronie. Braki Małeckiego, Lameya i Diaza zdecydowanie były dzisiaj wzmocnieniem. Wielkie brawa dla Melexa, Ilieva i Bitona. Bardzo dobra postawa w zasadzie całej drużyny. Na Odense ten sam skład co od 10.minuty ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Lech Poznań - Wisła Kraków: jest zwycięstwo! [ZDJĘCIA]
http://www.gazetakrakowska.pl/strona...ecia,id,t.html Mnie też jakoś nie żal, że na tych zdjęciach nie ma Małego A zupełnie serio - to dziwne, ale odniosłem wrażenie, że bez niego gra się bardziej "klei". |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja powiem tak
Zaczyna w nich wracac chec zeby w Polsce po raz kolejny pokazac ze są najlepsi. Nie ma co sie dziwic ze po Nikozjii byli załamani,mialy byc salony Ligi Mistrzow a byla dupa i to zbita teraz widac ze przerwa bardzo ich uspokoila ,i przywrociła rownowage -teraz gramy o MP a nie LM. Brakuje jednak skutecznosci bo dzis mozna by tą Amike stkunać i to z 5 :0 . Brawa dla pilkarzy,pokazali ze są zespolem i chcą cos osiagnac,jestem zbudowany ich postawą. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dokładnie tak to wygląda Mały jak by grał to nie było by takich klepanych akcji jak w pierwszej połowie on dostaje piłke i kółeczka kręci a tak proszę bardzo musi teraz trener Małemu wpoić gre na góra dwa kontakty i ok
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Cieszy przede wszystkim to, że wygraliśmy z
-polską Barceloną, która ma w składzie -najlepszego zawodnika ligi Stilicia -najlepszego napastnika Rudniewa/Rudnewa/Rudnevsa -na najtrudniejszym stadionie, z najlepszym dopingiem najlepszych kibicow a przeciez Wisła miala byc taka słabiutka, Robert to jednak nie taki dobry trener, transfery Valcxa tez takie sobie. A tak juz na powazniej, to zimna woda na zastanowienie dla tych, ktorzy przypisuja nasze zwyciestwo tylko slabszej grze Lecha - zagrali tak, jak im Wisla pozwolila. Wyeliminowalismy Stilicia z gry, wiec nie mial kto podawac Rudniewowi. Jesli wygralismy w Poznaniu bez straty bramki, to pilkarze musza sie obudzic jutro z mysla, ze kazdy w tej lidze jest do ogrania, wystarczy chciec i sie starac. Brawo chłopaki |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|