|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
W TV nie wiem ale na bank bedzie transmisja na stronie uefa
![]()
Czy wygrywasz czy nie, Zawsze ja kocham Cię. W sercu moim Wisła, i na dobre i na złe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
BATE bym nie lekceważył, od prawie 5 lat grają tymi samymi zawodikami w obronie (Bordachov-Shitov-Yurevich-Radkov) maja za sobą występy w LM i LE,są bardzo zgrani w przeciwieństwie do nas gdzie wymienia sie zawodników w defensywie co roku.
Podstawa na puchary to sprowadzenie klasowych bocznych defensorów za Palicjia i Cikosa. Co do Dinama Zagrzeb to ciężko mi coś powiedziec, pamiętam jak 10 lat temu ogrywaliśmy bez problemu Hajduka Split a teraz to jedna wielka niewiadoma.....
Ostatnio edytowane przez AYALA : 16.06.2011 o godz. 09:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Te całe wyliczenia, spekulacje, jakie 95%?
Szkoda, że kompromitacje z ubiegłych lat Was niczego nie nauczyły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
No właśnie takie 95 % . Kolega wykonał dobrą robotę i wniósł coś do tematu , a ty tylko wypociłeś coś o kompromitacjach. Wisła to nasza pasja , dlatego spekulujemy i analizujemy sytuację.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
kiedy to losowanie bo sie wybudzilem po hibernacji?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
CL o 12
LE o 13 patrzcie na strone UEFA |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]() ![]() Wszystko można co nie można byle z wolna i ostrożna |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A losowanie nie w poniedziałek ?
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
W poniedziałek oczywiscie
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() A wyliczenia bardziej dla tych którzy znów bujają w obłokach i piszą że w 2 i 3 rundzie nie ma z kim odpaść.Jak widać drużyn z którymi nie powinniśmy mieć problemów żadnych jest bardzo mało, szczególnie że z tych 5 prawdziwych ogórków możemy wylosować zaledwie 3 ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Drugiej rundy bardziej boje się niż trzeciej. Przy trzeciej nasze gwiazdki pewnie mniej lekceważąco podejdą do przeciwnika. Jednak większość to drużyny które powinniśmy przejść i będzie zależeć jak Maaskan przygotuje naszych mentalnie przedewszystkim. Jednak jest tam jedna drużyna dużo mocniejsza niż Karabach. Nefci Baku z którym mam wątpliwości czy byśmy sobie poradzili, już lepiej Videoton trafić. Pozostałe drużyny to nawet finansowo z nami przegrywają. Osobiście chciałbym byśmy na Estońców znowu trafili by zmazać tą największą pucharową hańbe. Bo według mnie Levadia przebija zdecydowanie wszystkie Dinama, Karabachy czy Valarengi jeśli chodzi o kompromitacje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Widze ze nie tylko ja obawiam sie Nefci Baku w 2 rundzie ....... gra tam paru ciekawych pilkarzy brazylijczycy-Rodriguinho,Flavinio,,Emil Mpenza-ktory nie wiem jak sie tam znalazł i co tam robi Generalnie stadion Tofika,35 st w cieniu,10 kordnow policjii,i 40 tys dzikusów na trybunach-to juz znamy ...i lepiej tego ponowie uniknać. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
"Kiedyś to się na takiego Lecha śpiewało, Kolejorz, Kolejorz, wpier(...) dzisioj mosz"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Szansa na grę w fazie grupowej Ligi Europejskiej jest ogromna.
No i podchodzimy do rozgrywek z dobrym bramkarzem a to już połowa sukcesu. ![]() Może niektórych zaskoczę ale w 3 rundzie (o ile oczywiście tam dojdziemy) chciałbym abyśmy wylosowali teoretycznie jedną z najmocniejszych drużyn(Viktoria Pilzno, Malmo, Slovan?). Byłby to dobry przedsmak przed tym, co nas czeka w 4 rundzie. Optymistycznie zakładam, że jesteśmy mocni ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
A nie łatwiej na polskie UEFA wejść. Skoro jest po polsku to trzeba korzystać
http://pl.uefa.com/uefachampionsleag...d=1644095.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wie ktoś może, kiedy mija termin zgłaszania zawodników do II rundy eliminacji LM?
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
@tomasz_19 tu masz caly regulamin rozgrywek UEFA(po ang.)
Paragraf 18.13 http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...4_DOWNLOAD.pdf Za regulaminem UEFA: Jeśli chodzi o II rundę, to zawodników można zgłaszać do 7 lipca do północy III runda - 21 lipca do północy IV runda - 8 sierpnia do północy Faza grupowa - 1 września do północy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim zdaniem najważniejsze to przejść drugą runde, bo potem i motywacja większa i nawet jak odpadniemy to zostaje LE, takze mam nadzieje, ze powtorki sprzed 2 lat nie będzię
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Sprawdziłem wartość zawodników którzy grali z MKS Zylina w lidze mistrzów i mogę powiedzieć że rynkowa wartość piłkarza to średnio 300 tyś łojro. Porównując się na wartościach piłkarzy mamy teoretycznie znacznie większe szanse od nich( zaznaczam teoretycznie bo w praktyce każdy wie jak to wygląda). Dążę do tego że nie jesteśmy na straconej pozycji i przy dobrym losowania mamy jeśli nie duże to znaczne szanse na awans nawet z tym składem który mamy teraz
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś jak wygląda kwestia transmisji eliminacji LM ew LE?W tamtym roku wiadomo - Polsat.
Kupili transmisje na rok, dwa lata? Chciałbym uniknąć takiej tragedi jak rok temu, gdzie rewanż oglądałem na azerskiej tv i słuchałem tego azerskiego bulgotania przy każdej bramce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Nie rozumiem twojej tragedii, bo transmisja z rewanżu też się odbyła. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
ale na Polsacie Sport była , a nie na otwartym
EL do LM mam nadzieję puszczą w otwartym. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w Poniedziałek o 12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Google nie bije.No ale w poniedziałek o godzinie 12. Wyprzedzam następne pytanie,obejrzec będzie można na eurosporcie i uefa.com
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Zawsze losowania były na Eurosporcie...
![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tych niskich faz nie wiem czy było zawsze. Wydaje mi się, że tylko 4 runda el do LM + grupowa LM I LE.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|