|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dla mnie jest pewne jedno. Jeśli w tej końcówce sezonu Wisła się nie ogarnie i nie zacznie wygrywać, jak leci, tzn, że to nie jest drużyna na Mistrza. I lepiej, żeby się nie dostała do eliminacji LM, bo znowu nas zbłaźnią z jakimś Karabachem czy Lewadią. Mistrz musi miec mentalnośc zwyciężcy i albo to chłopaki pokażą, albo zasłużenie odpadniemy z wyscigu. Już dośc tych prezentów od reszty kopaczy z ligi. Chcą byc mistrzem, to muszą wygrywać. Nie chcę mistrza, który liczy tylko na prezenty!!!
A więc do boju i do zwycięstwa!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
My jak i nasi Bracia potrzebują dzis zwyciestwa.Wisła wygrywajac bedzie miala komfortową sytuacje przed waznymi meczami z Lechem Cracovia i Legia.z kolei Lechia jesli nas dzis ogra bedzie miala ogromną sznase na europejskie puchary w tym roku.Zapowiada sie bardzo ciekawy mecz.bo i jednym i drugim 3 punkty bedą bardzo przydatne.wydaje sie ze mecz bedzie na remis.a jak bedzie to sie okaze wieczorem.WISŁA z LECHIĄ!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Tak tylko nas remis nie urządza. Tak jak powyżej kolega pisał, albo będziemy mieć mentalność zwycięzców, albo sobie odpuśćmy. Do końca począwszy od dziś mamy trudne mecze które należy wygrać, inaczej na mistrza nie zasługujemy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
jakoż , że przed ostatnimi 2 porażkami się nie wypowiadałem i Wisła wtedy przegrała, więc dziś wygramy
![]() Lechia będzie u siebie chciala grać piłą co dla nas jest dobrą wiadomością, a najlepsza chyba dla Meliksona. Wraca Genkov, jestem dobrej myśli. WISŁO TYLKO 3 PKT! |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja tylko napisze tyle, że mecz napewno łatwy nie bedzie.
Jednak jesli dzis wygramy to mistrzostwo na 90% mamy, a do tego prawdopodobienstwo zapewnieni sobie mistrzostwa na meczu z parchami będa nie takie male |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
w moim odczuciu kazdy wynik jest mozliwy choc ten w ktorym wywozimy 3pkt - najmniej prawdopodobny .Lechia jak chce to grac u mnie (Legia - liga) a albo podchodzi olewająco do meczu (Legia PP 3 dni wczesniej). Wszystko zalezy od tego jak oni wyjdą na ten mecz. Aha - i jak ktos juz tu pisał - jak pierwsi dostaniemy klopsa to pozamiatane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wiecie dlaczego w przewidywalnym składzie jest Wilk nie Jirsak? Gramy 2 defensywnymi czy coś stało sie Jirsakowi?
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
"Ofensywne zapędy piłkarzy z Gdańska ma zatem ostudzić wzmocnienie drugiej linii, czyli wystawienie jeszcze jednego piłkarza odpowiedzialnego za defensywę. Wszystko wskazuje na to, że od początku zagrają tym razem zarówno Radosław Sobolewski, jak i Cezary Wilk. Do tej pory było tak, że ten ostatni mógł liczyć na miejsce w wyjściowym składzie, tylko gdy musiał pauzować "Sobol". Teraz powinni zagrać obaj. Zresztą z Wilkiem w podstawowej jedenastce Wisła zagrała jedyny wygrany tej wiosny wyjazdowy mecz i jednocześnie najlepszy. Ten z pierwszej wiosennej kolejki, z Arką w Gdyni."
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
--------------PAREIKO------------------
------------------------------------------- CIKOS - JALIENS - CHAVEZ - PALJIĆ ------------------------------------------- ---------WILK - SOBOLEWSKI--------- ------------------------------------------- -----KIRM - MELIKSON - MAŁECKI--- ------------------------------------------- ---------------GENKOV------------------ Maaskant widzi co jest nie tak i dzis 2-defensywnymi pomocnikami, wg mnie dobre posuniecie Aha, dzis na stoperze w Lechii 19-letni Janicki, wiec jest szansa na zdobycie bramek ![]()
Ostatnio edytowane przez Sami : 08.05.2011 o godz. 13:27.
![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tak na wszelki wypadek pozwalam sobie przypomnieć: dbajcie poziom swoich wypowiedzi. Po meczu odbędzie się tradycyjne sprzątanie tego tematu, więc nie dajcie nam wielu powodów do banów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Na papierze wyglada to dobrze,2 defensywnych pomocnikow i moze lepiej to bedzie wygladalo w odbiorze piłki. Gdyby (odpukac) musielibysmy gonic wynik to Garguła za jednego Sobol-Wilk i do przodu. 3-1 dla nas
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Sobol i WIlk grają podobnie, będą się dublowac, jeździć na dupie, ale pewnie z podaniami do przodu będzie słabo. No zobaczymy
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
.... mnie zaraz strzeli , nie moge patrzec na Sobola i Wilka dzida do przodu i co z tego jest ?
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Maaskant co mecz to robi jeden błąd... wpuszcza Sobola do pierwszego składu... Sobol juz jest wypalony mógł grać Jirsak z Wilkiem a tak to szkoda newrów na to on gra...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Co ci komentatorzy wygadują? Na powtórce widać jak ręka przejeżdża po murawie tuż OBOK piłki. Jaka korzyść? Co za gnoje.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cikos to jest jednak pół piłkarza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jest genkow jest i bramka. brawo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
3 siateczki
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Brawo Melikson i Genkow !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie gadajcie, Sobol +Wilk to był strzał w dziesiątkę. Zdominowaliśmy środek boiska... w końcu!! Nie widzicie ile mamy przechwytów w tym rejonie boiska? Woleliście kulawego, niemrawego Irsaka? Brawo Robert za tą decyzje.
Gol ! Brawo Małecki! |
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Jak dla mnie bramka to piękna akcja Patryka , potem Maor ładnie zagrał i wreszcie Gienek pokazał czemu jest niezastąpiony dla Wisły : )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Sobol jak narazie b. dobry mecz.
Akcja bramkowa bardzo ladna, same siatki Komentatorzy C+ coraz czesciej mnie zalamuja. O rece Chaveza debatuja kilka minut, a o rece zawodnika Lechii po dosrodkowaniu Maleckiego nawet slowem nie wspomnieli :/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Genkov na spalonym ale to akcja na prostopadle podanie ktorej nie widzialem oj dawno w naszym wykonaniu. tak trzeba grac panowie !!! wiecej takich podac
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gol prawie znowu na konto Erika
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ja nie rozumiem czyli jak zawodnik jest za bramkarzem to jest spalony
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niech się kończy ten sezon, bo trzeba kupić bocznych obrońców.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009