The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2010, 22:41
sevenheaven napisał(a):Wyświetl post
tak sobie myślałem i wiele osób zapomniało, że Cleber grywał na lewej obronie, nawet za Skorży, chodź nie chciał tam grać ..
Cleber jest wolny. Zresztą - wszyscy pozostali stoperzy też.
Radzę obejrzeć jakiś mecz Wisły. Nie skrót, a mecz.

serek.c2 napisał(a):
Wolfy, jak podzielam Twoje zdanie odnośnie stanu naszej kadry "w ogóle" tak tutaj nie dramatyzowałbym aż tak bardzo - mamy przynajmniej trzech lepszych piłkarzy na pozycję o której wspomniał Uran 235.
Ilościowo może tak ( do niedawna taki argument byłby śmieszny, ale po naszej "ofensywie transferowej" tylko debile się cieszą ), jednak jakościowo mamy:
  • Jirsaka - kompletny niewypał
  • Sobola - fizycznie niezdolny do gry na tym poziomie
  • Gargułę - który przyjechał tu do sanatorium, wdychać słynny z właściwości leczniczych krakowski smog
  • Wilka - który jako jedyny coś tam gra ( bez rewelacji, ale na tle kolegów prezentuje się fenomenalnie, choćby tym że biega ).

Był jeszcze Diaz, ale naszych za bardzo łapki świerzbiły.

W tej chwili nie ma już pytania "czy wprowadzać zawodników z ME?", ale "jak to robić, żeby jak najmniej sobie zaszkodzić?".
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.09.2010 o godz. 22:48.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 08.09.2010, 23:31
Tyle tylko, że żeby wprowadzać łebków z ME wypadało by tam mieć kogoś zdolnego... Jak już wspominałem zawodników z ME widzę dużo rzadziej niż Ty czu Uran, dlatego nie mam wyrobionej opinii o tych chłopakach. Z tego jednak co widziałem szału nie ma - ze świecą tam szukać kogoś z ponadprzeciętnymi umiejętnościami. Minęły już czasy, gdy mieliśmy takich młodych jak choćby sprowadzeni do nas bardzo wcześnie Brożkowie czy Zawadzki - to były talenty, piłkarze którzy dominowali w europejskiej piłce młodzieżowej... A co teraz prezentują chłopcy z ME?
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 08.09.2010, 23:33
Młodych powinno się wpuszczać, ale w sytuacji kiedy prowadzimy, albo gramy w Pucharze Polski.
Można eksperymentować. Co mecz wpuszczać 1 młodego - myślę, że warto, a jeśli się nie sprawdzi to po 45 minutach zmiana i wchodzi kolejny. Młody nabierze doświadczenia i moze z tej gromadk wybierze sie jakis ligowy rzemieslnik
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 08.09.2010, 23:47
szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
bet at home
parę dni temu był remis, teraz:
2,45 3,00 2,85pierwsza pozycja to oczywiście Jaga

sytuacja jest taka, że remis można brać w ciemno

chyba, że któryś z zawodników Jagi w pierwszych minutach się wykartkuje i to w polu karnym

No no widze ze Jaga faworytem ,pozmienialo sie ,pozmienialo

Z drugiej strony oni cos graja ,mecz np z Amika gdzie ich pykneli 2;0 to naprawde fajnie sie ich ogladało

z drugiej storny Polska Liga jest tak dziwna i tak slaba ze mecz meczowi nie równy

Maaskant w te 2 tyg cudow nie zdzialał bo nie mógl,ale licze ze jakisch schemat gry juz jest.
Remis ,ale po cichu licze na pelna pule.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 08.09.2010, 23:52
Zawsze tak jest, ze pilkarzom chce sie grac przy nowym trenerze. Mam nadzieję, że Wiślacy przypomną sobie jak się wygrywa po 4-0, tylko ze starego skladu kto takie wyniki pamięta: Zuraw, Sobolewski, Brożek, Małecki pamiętają jeszcze, ale taka prawda, że ze starej Wiselki malo co zostalo.

Kurde, mając taką kadrę to byłbym pewny o LM

Diaz (Brożek) Głowacki - Marcelo (Cleber w formie) - Baszczynski (Alvarez - Obrona
W pomocy Kalu Uche, Błaszczykowski
Atak: Brożek Zurawski, Frankowski

Aj szkoda, na prawdę szkoda...
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 08.09.2010, 23:58
Wiem! Rozgryzłem tajemnicę! Staan Valckx był obrońcą. Dlatego nikogo nie kupujemy i sprzedaliśmy Diaza, bo Staan chce sobie jeszcze trochę pokopać. No więc, Staan wejdzie na lewą obronę. Moskal na defensywnego, a Robert na ofensywnego. Na bramce stanie Krzoska, bo dużo zasłania. A na szpicy Ochalik - zagada bramkarza i może Boguski zdąży w tym czasie przyjąć piłkę. Pozostałe pozycje zostaną wylosowane na zasadzie chybił-trafił. Tzn. każdy będzie musiał strzelić na pustą bramkę z 5 metrów. Ten kto chybił - na ławkę. Trafił - będzie musiał grać. Żeby zapobiec ewentualnym oszustwom, każdy będzie musiał oddać 3 strzały. W przypadku, gdyby dwóch lub więcej zawodników miało podobną ilość... chybień, o zwycięstwie zadecyduje zasada "nagłej śmierci"... kibica na zawał. Ci którzy się do meczowej 18stki nie załapią, w ramach treningu pojadą zwiedzać rezerwat Żubrów. Przy okazji nasz skaut Zdzisław w pobliskim lasku poszuka nowego drewna - na wzmocnienie osłabionych pozycji. Nie jest też tajemnicą, iż sprytny Zdzisek penetruje właśnie ten rynek (drewna - przyp.red), by pomóc naszym obrońcom w aklimatyzacji - w końcu wśród swoich będzie im łatwiej.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
moskit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 09.09.2010, 09:45
pisałem o tym juz w innym watku, ale chyba ten jest najbardziej trafny o 11 zaczyna sie transmisja z konferencji trenera, będzie pod tym linkiem - http://www.xn--maopolska-rub.tv/port...era-maaskanta/
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 09.09.2010, 09:56
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Wiem! Rozgryzłem tajemnicę! Staan Valckx był obrońcą. Dlatego nikogo nie kupujemy i sprzedaliśmy Diaza, bo Staan chce sobie jeszcze trochę pokopać. No więc, Staan wejdzie na lewą obronę. Moskal na defensywnego, a Robert na ofensywnego. Na bramce stanie Krzoska, bo dużo zasłania. A na szpicy Ochalik - zagada bramkarza i może Boguski zdąży w tym czasie przyjąć piłkę. Pozostałe pozycje zostaną wylosowane na zasadzie chybił-trafił. Tzn. każdy będzie musiał strzelić na pustą bramkę z 5 metrów. Ten kto chybił - na ławkę. Trafił - będzie musiał grać. Żeby zapobiec ewentualnym oszustwom, każdy będzie musiał oddać 3 strzały. W przypadku, gdyby dwóch lub więcej zawodników miało podobną ilość... chybień, o zwycięstwie zadecyduje zasada "nagłej śmierci"... kibica na zawał. Ci którzy się do meczowej 18stki nie załapią, w ramach treningu pojadą zwiedzać rezerwat Żubrów. Przy okazji nasz skaut Zdzisław w pobliskim lasku poszuka nowego drewna - na wzmocnienie osłabionych pozycji. Nie jest też tajemnicą, iż sprytny Zdzisek penetruje właśnie ten rynek (drewna - przyp.red), by pomóc naszym obrońcom w aklimatyzacji - w końcu wśród swoich będzie im łatwiej.
Błyskotliwe żarciki.

Odpowiedz cytując
moskit
Senior Member

Stary 09.09.2010, 10:24
http://www.xn--maopolska-rub.tv/port...era-maaskanta/ - video z konferencji wisełki przed Jagą
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.09.2010, 10:25
Mam takie pytanie czy Garguła jeszcze kiedyś zagra ?
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Stary 09.09.2010, 10:47
Z Pewnością
Na przykład w brydża sportowego

teraz k... zapalenie ucha
a ja myslałem, ze to Dawidowski jest najbardziej podatnym na urazy i nieszczescia
w historii Wisły
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 09.09.2010, 11:38
Nie wiem jak to jest, ale po przejsciu do Wisly zawodnicy czesto odnosili kontuzji. Przeciez z Garguła, Niedzielanem, Dawidowskim w poprzednich klubach nie było zle.
Moze to wina speców od przygotowania do sezonu, bo to porazka.

Co sezon to 4-5 zawodnikow wylatuje. Parodia
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 09.09.2010, 11:43
tych 4- 5 to kto bo chyba jedynie Dawidowski . Niedzielan był zdrowy tylko nie przebił się do składu Goły burelioza i problemy z kolanem. Jakoś nie widzę tych 4 a na ucho to każdy może zachorować.
Odpowiedz cytując
spinna
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 09.09.2010, 11:44
Patryk Malecki i lekko zdenerwowany Maciej Żurawski przed meczem z Jagiellonią.
O dziwo według tego pierwszego jest problem z lewą stroną w obronie a wg tego drugiego nie ma

http://kiks.tv/2010/09/zurawski-gram...estesmy-wisla/
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 09.09.2010, 12:04
skeba napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem jak to jest, ale po przejsciu do Wisly zawodnicy czesto odnosili kontuzji. Przeciez z Garguła, Niedzielanem, Dawidowskim w poprzednich klubach nie było zle.
Moze to wina speców od przygotowania do sezonu, bo to porazka.

Co sezon to 4-5 zawodnikow wylatuje. Parodia
tu sie nie zgodzę.
Wg. sztabu medycznego Wisły, Dawidowski przyszedł z Amicy? z fafalnym stanem zdrowia.
Nie przebadali go po prostu jak go kupowali.

A reszta? Zobaczcie jak często zrywane są więzadła w kolanie, tu nie maja znaczenia przygotowania do sezonu, moze gdyby każdy miał obciążenia dobrane wg. siebie to byla by mozliwosc uniknięcia,ale tego nie wie nikt.

Robben może zakonczyc kariere, a przeciez w PSV czy Groningen nie było tak źle.

szukacie dziury w całym !!!!

p.s. a może zaczęły się cieżkie treningi, i piłkarze po prostu zwalniają trenera. Jutro sie dowiemy że przed meczem kontuzji doznało jeszcze 3..

Ehh Kuba grał ze złamanym śródstopiem, a teraz wystarczy że otworzą lodówke to ich grypa łapie czy inne dziadostwo
myśle że w obronie wyjdziemy tak : Pawełek - Cleber/Bunoza (lewa) Cikos (prawa) Cleber/Bunoza Chavez
Ostatnio edytowane przez szprotson : 09.09.2010 o godz. 12:27.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
spinna
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 09.09.2010, 12:58
http://kiks.tv/2010/09/maaskant-widz...w-bialymstoku/

Robert Maaskant przed meczem z Jagiellonia.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 09.09.2010, 13:22
w typerze głosy podzielone ponad 25 osób stawia na remis
coś kolo 10 przegraną Wisły
reszta nieśmiałą(25-30) wygraną 0-1

Franek, Franek za dużo masz bramek,
w następnej strzelisz
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 09.09.2010, 13:31
spinna napisał(a):Wyświetl post
http://kiks.tv/2010/09/maaskant-widz...w-bialymstoku/

Robert Maaskant przed meczem z Jagiellonia.
Krakowski serwis a pisze .. Piotr broszek

nie dość, że z małej to jeszcze taki błąd ?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.09.2010, 13:46
Jak zobaczyłem kadrę obrońców, to mnie ciary przeszły.

serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Tyle tylko, że żeby wprowadzać łebków z ME wypadało by tam mieć kogoś zdolnego... Jak już wspominałem zawodników z ME widzę dużo rzadziej niż Ty czu Uran, dlatego nie mam wyrobionej opinii o tych chłopakach. Z tego jednak co widziałem szału nie ma - ze świecą tam szukać kogoś z ponadprzeciętnymi umiejętnościami. Minęły już czasy, gdy mieliśmy takich młodych jak choćby sprowadzeni do nas bardzo wcześnie Brożkowie czy Zawadzki - to były talenty, piłkarze którzy dominowali w europejskiej piłce młodzieżowej... A co teraz prezentują chłopcy z ME?
Nie, nie - w tej chwili potrzebujemy przeciętnych. Nasza kadra jest żałosna ( poza obroną - bo ta to żywy dowód dyletanctwa Basałaja i jako taka nie zasługuje nawet na ten mało przychylny termin ). Mamy przykładowo jednego mocno przeciętnego środkowego pomocnika. Reszta się zwyczajnie do niczego na chwilę obecną nie nadaje.

Wiadomo - fantaści będą ustawiać Kirma ( gościa grającego maksymalnie niekontaktowo ) na obronie, albo przesuną Bunozę ( wolny, mało zwrotny - przy szybkich pomocnikach Jagi dotrwa bez czerwa maks do 60 minuty ). Ludzie rozsądni walną dwie sety przed meczem, a potem będą uzupełniali w miarę potrzeby w trakcie jego trwania.

serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Minęły już czasy, gdy mieliśmy takich młodych jak choćby sprowadzeni do nas bardzo wcześnie Brożkowie czy Zawadzki - to były talenty, piłkarze którzy dominowali w europejskiej piłce młodzieżowej... A co teraz prezentują chłopcy z ME?
Minęły już niestety czasy, kiedy w Wiśle grali najlepsi w lidze zawodnicy. Teraz mamy w zespole emerytów, rekonwalescentów i ogólnie skrzywdzonych przez los oraz skończonych frajerów. No i jest też Patryk Małecki, któremu się bardzo chce i tylko trochę nie umie - nasza niekwestionowana gwiazda ( nie ironizuję ).

Na chwilę obecną naszą jedyną nadzieją na w miarę sprawną prawą obronę jest szybka rekonwalescencja Burligi - zawodnika, który wcześniej często był za słaby na osiemnastkę. O - to jest miara obecnej Wisły.

KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Jakoś nie widzę tych 4 a na ucho to każdy może zachorować.
Niby każdy może, ale gdyby zrobiono na ten temat zakłady, to każdy postawiłby pieniądze na Gargułę. A tak w ogóle, to wie ktoś ile minut od przyjścia do nas zagrał (chodzi mi o mecze o stawkę )?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.09.2010 o godz. 14:05.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.09.2010, 14:20
Wolfy ma 100% racji - nasza kadra dzięki wspanialej transferowej ofensywie made in Basałaj wygląda chyba najgorzej w całej "erze Cupiała".

Nie wiem, co wygląda obecnie u nas gorzej - pokiereszowana obrona bez nominalnych lewych defensorów, środek pola, czy szarpiące się w bezsilności skrzydła. Jest mnóstwo słabych punktów i malutko jakości w dzisiejszej drużynie Wisły.

Jeśli dziury będą znów łatane Kowalskim, Jirsakiem, czy wytrzymującym kondycyjnie ledwie kilka minut Sobolewskim, to Jagiellonii nie zatrzymamy. Ale jeśli i teraz w obronie zabraknie miejsca dla Chaveza, będzie to znaczyło, że nasi scouci są nie tylko ślepi, ale i..., dobra, już nie będę kończył.

Fakt, nie mając obrony musimy atakować. Tyle, że jeśli nie będzie mógł zagrać nasz nowy Marokańczyk, też nie będzie kim, bo Garguła oczywiście niedysponowany, a Kirm zapewne znów zrobi sobie piknik po ciężkim wysiłku w reprezentacji. Napastnicy bez drugiej linii nie dostaną podań.

Maaskaant musiałby być nie lada cudotwórcą, by w tym stanie rzeczy Wisła wygrała w Białymstoku.
Ostatnio edytowane przez Markus : 09.09.2010 o godz. 14:23.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
DrewniaQ
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 09.09.2010, 14:27
Mam dziwne i pozytywne nadzieje na ten mecz. W końcu chciałbym zobaczyć widowisko, a Jaga (jako miejsce i drużyna) jest do tego idealna! Ścięta głowa już dawno zagościła ze swoimi marzeniami i za każdym razem gdzieś znika.
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ ! WISŁA KRAKÓW
http://w.drewnicki.pl - fotografia.

W kraju uczą mnie bierności.
Odpowiedz cytując
sndr
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 09.09.2010, 14:27
Markus napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem, co wygląda obecnie u nas gorzej - pokiereszowana obrona bez nominalnych lewych defensorów, środek pola, czy szarpiące się w bezsilności skrzydła. Jest mnóstwo słabych punktów i malutko jakości w dzisiejszej drużynie Wisły.
Zdecydowanie obrona
Stoperzy: Bunoza, Kowalski, Cleber, Chavez
LO: Piotr Brożek
PO: Cikos
W tym momencie Piotrek ma problem z plecami i nie mamy nominalnego lewego obrońcy (pominę, że Brożek jest tak naprawdę chyba jednak pomocnikiem).
Środek pola: Sobolewski, Garguła, Jirsak, Wilk, Boukhari (?-podobno może grać też w rozgrywającego)
Mam nadzieję, że jakiś obrońca jeszcze do nas dołączy bo inaczej w dalszej części rundy może być naprawdę kiepsko.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 09.09.2010, 15:47
Wolfy - ależ ja się całkowice z Tobą zgadzam odnośnie naszej obecnej kadry. Tak słabej jakościowo jeszcze w erze Telefoniki nie mieliśmy. Szkoda tylko, że w obecnej sytuacji - gdy w pierwszej drużynie aż roi się od słabiaków - naprawdę nie mamy ani jednego młodego zawodnika, który wykorzystałby tą sytuację i przebił się do podstawowej jedenastki. Piszesz, że wystarczą teraz przeciętniacy... Jednak jest w Tobie odrobina optymisty - ja w każdym razie w ME nie widzę nawet przeciętniaków (w skali ligowej). Przywoływany tu przez Ciebie Burliga miałby kłopot z wywalczeniem sobie miejsca w w najsłabszych ligowych ekipach.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 09.09.2010, 15:56
Przypomnę wam te wszystkie płaczliwe teksty jak wygramy.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 09.09.2010, 16:10
fialo napisał(a):Wyświetl post
Nigdzie nie napisałem, że nie wygramy. Co innego ocena obecnej kadry Wisły a co innego ocena szans w meczu z Jagiellonią. Przecież po przeciwnej stronie będą biegać takie same patałachy jak i u nas (a nasi "na papierze" nawet lepsi )
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.09.2010, 16:12
fialo napisał(a):Wyświetl post
Uważaj, żeby autorzy "płaczliwych tekstów" nie przypomnieli raczej forumowiczom myślącym jak Ty tego, co wypisywali przed Lewadiami, Karabachem, ostatnimi derbami itd.

Maaskaant ma bardzo ciężki orzech do zgryzienia. Moim zdaniem optymalny skład na dzień dzisiejszy wygląda mniej więcej tak:

Pawełek - Cikos, Chavez, Cleber, Bunoza - Kirm, Wilk - Rios, Boukhari, Małecki - Paweł Brożek
Ostatnio edytowane przez Markus : 09.09.2010 o godz. 16:17.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.09.2010, 17:09
ciekawe kto zagra na lewej obronie ? Kiedyś na lewej stronie grywał Cleber ale wtedy był młodszy,szybszy...
Bunoza taki troche za mało zwrotny na bocznego obrońce ale i tak pewniejszy w tyłach niż Kirm.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 09.09.2010 o godz. 17:14.
Odpowiedz cytując
virus_nh
Member

Od: 04.2007

Stary 09.09.2010, 17:51
AYALA napisał(a):Wyświetl post
ciekawe kto zagra na lewej obronie ? Kiedyś na lewej stronie grywał Cleber ale wtedy był młodszy,szybszy...
Bunoza taki troche za mało zwrotny na bocznego obrońce ale i tak pewniejszy w tyłach niż Kirm.

Może i pewniejszy ale na pewno nie tak dynamiczny i zwrotny jak Kirm. Może na obronie Kirm pokazał by choć trochę swojej reprezentacyjnej formy.
Odpowiedz cytując
sndr
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 09.09.2010, 17:57
AYALA napisał(a):Wyświetl post
ciekawe kto zagra na lewej obronie ?
A może wyjdziemy 3 w obronie? Skoro Maaskant mówił, że będziemy atakować a nie bronić się...
Mam nadzieję, że na to nie wpadł, bo nasi grając w 4 robią momentami taki kocioł pod własną bramką, że przy 3 obrońcach mogłoby być...źle. Nie widzę w tym momencie zawodnika, który mógłby zagrać na lewej stronie obrony, ale może ten kto tam wystąpi okaże się objawieniem? Mam mieszane uczucia przed tym meczem, strasznie obawiam się o grę naszej defensywy, ale nie ma co lamentować. Musimy sobie poradzić w takiej sytuacji w jakiej się znajdujemy. Amen!
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.09.2010, 19:35
Marzy mi się zwycięstwo chodź będzie cholernie ciężko, raz gramy na wyjeździe dwa długa przerwa.Chodź z jednej strony to dobrze, bo trener ma szansę poznać zawodników a to chyba raczej Jaga może i mam nadzieję, że wypadnie z rytmu,a my zdobędziemy 3 pkt.Tylko Zwycięstwo WISEŁKO tylko Zwycięstwo.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów