The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Real czy Barcelona?
Real 88 38,43%
Barcelona 127 55,46%
Remis 14 6,11%
Głosujących: 229. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.04.2010, 15:13
A ja mam pytanko , jak się nazywa ta melodia co szła po meczu jak były skróty najważniejszych sytuacji itp?
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 11.04.2010, 22:44
Szkoda,że nie było komentarza,bo zakłucił by tą bryndzę na trubunach. A tak człowiek w tej ciszy sam z myslami został. Zero na trybunach,dość lepiej na boisku a to tylko za sprawą Barcelony,bo Real cienki jak nigdy.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 11.04.2010, 23:21
po takim meczu to powinna byc kolejna minuta ciszy padaka jakich mało
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 11.04.2010, 23:25
A mi się w sumie dobrze bez komentarza oglądało(2 połowę tylko widziałem).To jest wprost niebywałe że 80 tyś ludzi może zrobić taką atmosferę

Cieszy mnie ta gra Barcy, która jest na dobrej drodze by znów zgarnąć wszystko, bo jest to zawsze jakaś cegiełka do mojej teorii , że doświadczenie w trenerce(jeśli mamy do czynienia z byłym dobrym zawodnikiem) wcale nie jest konieczne do osiągania sukcesów.

Pamiętam komentarze jak dostał posadę - za młody, bez doświadczenia i bez szans na sukces, szczególnie że wtedy Barca była w dużym dołku.
Ja pamiętam nawet teksty tu na forum,przed potyczką z Katalończykami że mamy szanse z Barcą właśnie dlatego że mają trenera 'pierwszaka'.

Minęły 2 lata niecałe i oto być może patrzymy na najlepszy klubowy zespół w historii piłki nożnej, gdzie zasługa trenera jest w tym ogromna
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 11.04.2010 o godz. 23:27.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 11.04.2010, 23:42
Po takiej tragedii trudno sie skupic ale rzucilem okiem na chwile na druga połowe meczu i bez komentarza ogladalo sie go inaczej ,bardziej stonowano to wszystko ,bez krecenia emocji i sztucznych podniet komentatorow.

Barca lepsza ,Xavi mózg ,Messii nowy Maradona

tyle.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 12.04.2010, 09:41
Wojtas napisał(a):Wyświetl post

,Messii nowy Maradona

tyle.
Mysle,że nie ma sensu dokonywac takich porównań. Messi to Messi. Maradona był dobry w swoich czasach i ciężko wyczuć czy radziłby sobie równie dobrze jak Messi obecnie. WSzka to inna kultura gry,inni obrońcy. Messi to Messi, król naszych czasów.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 12.04.2010, 11:56
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Mysle,że nie ma sensu dokonywac takich porównań. Messi to Messi. Maradona był dobry w swoich czasach i ciężko wyczuć czy radziłby sobie równie dobrze jak Messi obecnie. WSzka to inna kultura gry,inni obrońcy. Messi to Messi, król naszych czasów.
Co do tego, dobrze wypowiedziało się weszło. Mianowicie, myślę (podobnie jak oni), że aktualna Barcelona wraz z Messim mogłaby spokojnie rywalizować z super-team'ami z przeszłości, gdyż teraz gra się szybciej, agresywniej i jak widać po Barcelonie, można do tego dorzucić technikę, która otacza to wszystko, dzięki temu nie widzimy wygłodniałych wilków, tylko składnie grających ludzi.
Pele, Maradona- nie wiem czy by sobie teraz poradzili, bo kiedyś cała gra była wolniejsza. Dziś się to zupełnie zmieniło. Za to taki Messi- on by się prędzej wpasował.
Noi pozostaje porównanie osiągnięć co również bardzo fajnie przedstawiło weszło. Życzę Leo by osiągnął coś z reprezentacją, choć kciuki w pierwszym rzędzie będę trzymała za inne reprezentacje.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów