|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Real czy Barcelona? | |||
| Real |
|
88 | 38,43% |
| Barcelona |
|
127 | 55,46% |
| Remis |
|
14 | 6,11% |
| Głosujących: 229. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A ja mam pytanko , jak się nazywa ta melodia co szła po meczu jak były skróty najważniejszych sytuacji itp?
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Szkoda,że nie było komentarza,bo zakłucił by tą bryndzę na trubunach. A tak człowiek w tej ciszy sam z myslami został. Zero na trybunach,dość lepiej na boisku a to tylko za sprawą Barcelony,bo Real cienki jak nigdy.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
po takim meczu to powinna byc kolejna minuta ciszy padaka jakich mało
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A mi się w sumie dobrze bez komentarza oglądało(2 połowę tylko widziałem).To jest wprost niebywałe że 80 tyś ludzi może zrobić taką atmosferę
![]() Cieszy mnie ta gra Barcy, która jest na dobrej drodze by znów zgarnąć wszystko, bo jest to zawsze jakaś cegiełka do mojej teorii , że doświadczenie w trenerce(jeśli mamy do czynienia z byłym dobrym zawodnikiem) wcale nie jest konieczne do osiągania sukcesów. Pamiętam komentarze jak dostał posadę - za młody, bez doświadczenia i bez szans na sukces, szczególnie że wtedy Barca była w dużym dołku. Ja pamiętam nawet teksty tu na forum,przed potyczką z Katalończykami że mamy szanse z Barcą właśnie dlatego że mają trenera 'pierwszaka'. Minęły 2 lata niecałe i oto być może patrzymy na najlepszy klubowy zespół w historii piłki nożnej, gdzie zasługa trenera jest w tym ogromna
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 11.04.2010 o godz. 23:27.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Po takiej tragedii trudno sie skupic ale rzucilem okiem na chwile na druga połowe meczu i bez komentarza ogladalo sie go inaczej ,bardziej stonowano to wszystko ,bez krecenia emocji i sztucznych podniet komentatorow.
Barca lepsza ,Xavi mózg ,Messii nowy Maradona tyle. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Mysle,że nie ma sensu dokonywac takich porównań. Messi to Messi. Maradona był dobry w swoich czasach i ciężko wyczuć czy radziłby sobie równie dobrze jak Messi obecnie. WSzka to inna kultura gry,inni obrońcy. Messi to Messi, król naszych czasów.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Pele, Maradona- nie wiem czy by sobie teraz poradzili, bo kiedyś cała gra była wolniejsza. Dziś się to zupełnie zmieniło. Za to taki Messi- on by się prędzej wpasował. Noi pozostaje porównanie osiągnięć co również bardzo fajnie przedstawiło weszło. Życzę Leo by osiągnął coś z reprezentacją, choć kciuki w pierwszym rzędzie będę trzymała za inne reprezentacje. ![]() ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|