The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2009, 16:50
strasznie gramy, na stojąco
dobry tylko wynik ale jeszcze 45 minut

ciekawie sie ten Smoliński prezentuja, na lewe skrzydlo za Zienczuka moze by sie nadał
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 17.05.2009, 16:51
Najważniejsze, że prowadzimy ale... nic nie gramy. Zero ruchu, głowy poopuszczane. Tempo meczu dramatyczne.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
M.C (nowy kleparz)
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 17.05.2009, 16:52
Po co wy gracie,jak ambicji nie macie
Na trzy kolejki przed zakończeniem sezonu trzeba zapierdalać,tymbardziej,że wszystko się może jeszcze zdarzyć.Jak można całe 45 minut łazić,jak krowa po boisku
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Od: 08.2006

hehe slyszeliscie wypowiedz Maleckiego? Szacunek za te slowa!!
Odpowiedz cytując
TSW_PDW
Member

Od: 07.2008

BrAVO MAŁYYY !! MAŁY Z NAMI KIBICAMI !!
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Panowie... A wam by się chciało biegać jak tak słońce pali...?
No to nie dziwcie się im
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 17.05.2009, 16:53
popieram Jaroo1
dobrze mówi...
wam ciągle jest źle
graja dobrze maja sytuacje źle...
nie strzelaja goli źle
strzelaja bramke po bezbarwnych 45 minutach źle
jak wam dogodzić :|
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

brawo Mały. za bramke i za to co w wywiadzie mowil. jeb*c tych baranow.
Odpowiedz cytując
kadziolek1906
Senior Member

Cytat:
ogarnijcie sie ludzie, jak jestescie tacy zajebisci to idzcie grac do Wisły, wtedy beda same zajebiste mecze. Kazdy narzeka ale jak gol to sie cieszycie i jest super. Jak jestescie kibicami prawdizwymi to nie placzcie na Wisłe bo zal to czytac

Zle gramy ale co z tego?! Mamy oddac 20 strzalow jak w Gliwicach i przegrac? Tego chcecie?

Nie narzekajcie bo na prawdizwego kibica to nie przystoi, tym bardziej ze jak dzis wywieziemy 3 pkt to bedziecie sie cieszyc i kochac Wisłe ;/
Co mam się cieszyć ,że wygrywamy po takiej grze ? wczoraj byłem na meczu 4 ligi i grali 10x lepiej przynajmniej im się chciało nie wiem ale Skorża powinien im dać po ,,liściu" żeby się obudzili. A pozatym wole Wisłe z Gliwic która po walce remisuje niż taki futbol jak w pierwszej połowie . Jak jest za co chwalić to chwalimy.

Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Piękny wywiad z Małeckim w przerwie! PATRYK MAŁECKI!
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Poziom po prostu tragiczny,mam nadzieje,ze Skorża ich tam solidnie opier.doli i chłopaki zaczna wkładac wiecej serca w gre w 2 połowie,bo jedna akcja Łksu wyjdzie i majster sie bardzo daleko oddali.A w takiej formie watpie,abysmy byli w stanie gonic wynik....
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
ogarnijcie sie ludzie, jak jestescie tacy zajebisci to idzcie grac do Wisły, wtedy beda same zajebiste mecze. Kazdy narzeka ale jak gol to sie cieszycie i jest super. Jak jestescie kibicami prawdizwymi to nie placzcie na Wisłe bo zal to czytac

Zle gramy ale co z tego?! Mamy oddac 20 strzalow jak w Gliwicach i przegrac? Tego chcecie?

Nie narzekajcie bo na prawdizwego kibica to nie przystoi, tym bardziej ze jak dzis wywieziemy 3 pkt to bedziecie sie cieszyc i kochac Wisłe ;/
Trudno żeby się smucić jak strzelimy gola. Prawdziwy kibic to nie taki, który ślepo i bezkrytycznie patrzy na grę drużyny. A prawda jest taka, że nawet Mielcar mówi, że nie widać takiej agresji jaka powinna być.
Ja rozumiem, żeby presja jest duża, ale trzeba trochę biegać.
Odpowiedz cytując
RecordAble
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 17.05.2009, 16:54
Wygląda to tak, jakbyśmy chcieli wygrać jak najmniejszym kosztem. Lekki stojanov z obu stron i czasem przebłyski głównie ze strony ŁKS-u. Długa piła na Brozia zadziałała tylko raz. Przydałoby się częściej bokami, bo w środku Diaz trochę nieskoordynowanie gra.
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
Odpowiedz cytując
wojtek90059
Senior Member

Od: 08.2007

Mały pięknie powiedział o Wisełce. Ogólnie to się zgadza poziom jest tragiczny, piękny był ten moment jak 6 piłkarzy normalnie stało po odzywskaniu piłki, zero ruchu. Ja tego nie rozumiem:( I nie ma co mówić, ale Lech lepiej dla oka gra od nas, a wiem co mówie, bo oglądałem cały piątkowy mecz. Legia też słaba jak my.
Odpowiedz cytując
SkMk
Senior Member

Od: 10.2005

a co Mały powiedział ?
W życiu ważne są tylko chwile...
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

ciacho napisał(a):Wyświetl post
Ale żenujący poziom. Nie oglądam dalej.. idę pokopać piłę na dwór.. tam przynajmniej poziom jako tako wygląda
Idź na boisko, więcej miejsca.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
FajQ
Senior Member

Stary 17.05.2009, 16:55
Wynik lepszy od gry.Czasem mam wrażenie że też by pasowało odwiedzić naszych piłkarzy na treningu i obdarować ich koszulkami z odpowiednim napisem.Co jak co ale jest zero pomysłu na grę i ta bramka to naprawdę cud z taką grą.Cóż zobaczymy co Skorża powie naszym w szatni i jak zagrają drugą połowe.
Odpowiedz cytując
amauri1990
Senior Member

Stary 17.05.2009, 16:56
niech ktoś streści słowa Małego bo akurat byłem po piwko i nie słyszałem :/
Odpowiedz cytując
Galileo
Banita

Od: 11.2008

Brawo Mały, za wypowiedź w przerwie, szacunek!
oby w drugiej połowie znowu udało Ci się uciszyć bydło łudzkie!

gramy słabo, wręcz nonszalancko, dużo straconych piłek, ale jeżeli to ma być sposób na Łks, to niech tak będzie, najważniejsze 3 pkt.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Jaroo1, uważam, że poziom jest żenujący ale jednocześnie cieszę się, że prowadzimy - czy to się wyklucza ?
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

pyta jest wg mnie dlatego, ze nie ma kto rozgrywac, rozrzucac pilek. Brakuje Boguskiego ktory rzuci pile do przodu do Brozka, czy na skrzydlo. Moze Tomek Jirsak by wszedl panie trenerze !
Odpowiedz cytując
roni_nh
Banita

Od: 05.2009

Stary 17.05.2009, 16:57
Boże, 4 liga Uzbekistanu...Czemu ONI NIE GRAJĄ PO ZIEMI!!
Odpowiedz cytując
zdzichu411
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 17.05.2009, 16:58
co z was za kibice.. wstyd panowie
Odpowiedz cytując
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 17.05.2009, 16:59
gdybysmy po 45 minutach przegrywali chyba nikt z nas, i piłkarzy NIE byłby zaskoczony, gramy naprawde słabo,zreszta kazdy z nas to widział.
na szczescie piłka nozna jest niesprawiedliwa i prowadzimy 1-0.Wierzę ze na II połowe wyjdziemy bardziej zmobilizowani ! to że jestesmy znacznie,znacznie lepsza druzyną od ŁKS, trzeba pokazać na boisku !!
ps. brawo Patryk!
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Stary 17.05.2009, 16:59
Dajcie sobie siana, teraz nie jest wazny styl a pkt. Niech lech i legia graja jak barca a gubia pkt a my wygrajmy nie wazne w jakim stylku te ostatnie 3 mecze i bedzie super!!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 17.05.2009, 17:00
Cytat:
Co mam się cieszyć ,że wygrywamy po takiej grze ? wczoraj byłem na meczu 4 ligi i grali 10x lepiej przynajmniej im się chciało nie wiem ale Skorża powinien im dać po ,,liściu" żeby się obudzili. A pozatym wole Wisłe z Gliwic która po walce remisuje niż taki futbol jak w pierwszej połowie . Jak jest za co chwalić to chwalimy
szczerze? Wole zeby w drugiej polowie ŁKS miał 10 sytuacji 100% a Mariusz bronił jak Bodzio W. w niektorych meczach i tylko cudem nas ocalił, a Wisła niech juz ani razu nie trafi w bramke a wygra. Bo tu nie liczy sie jak gramy tylko 3 pkt! Co mi po ladnej grze w Gliwicach jak pozostał niedosyt po 1 pkt? Oczywiscie ja tez bym chciał widziec w Wisle i w Ekstraklasie pilkarzy formatu swiatowego, ogladac piekne mecze, bramki, patrzec jak Wisła jedzie kazdego po 4:0 ale kufa to jest neimozliwe na obecne czasy. Cała Polska piłka to piach. Zeby ładna piłke obejrzec to ja se właczam Sopcasta na lige hiszpanska i ogladam, a od Wisły "wymagam" 3pkt bo kocham ten klub i chce zeby byli mistrzem. Nie czas na 3 kolejki przed koncem patrzce na styl gry, tez chce zeby grali ladnie ale to nie jest mozliwe bo nikt w Polsce nie gra ładnie. A nawet jakby przegrywali to bym ich tak nie krytykował jak coniektorzy tutaj bo by mi było wstyd ze sie nazywam kibicem Wisły ale jak jest zle to na swoich najezdzam.

Poza tym pokazcie mi kto zagrał z ŁKSem ładnie ( z tych zepsolow z czolowki). To jest taka druzyna ze z nia sie gra piach!
Odpowiedz cytując
prawnik25
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 17.05.2009, 17:01
Jednemu Małeckiemu chce się biegać - reszta chodzi po boisku- skandal i brak ambicji, która potem wychodzi w pucharach- ciekawie zapowiada się okienko transferowe w obliczu odejścia Baszcza, Zienia, Singlara etc...

Tak grając i zdobyć mistrzostwo można tylko w bardzo słabej lidze - na stojąco to się leje w krzaki a nie gra w piłkę- Brożek wraca do dawnej tragicznej formy!!!
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 17.05.2009, 17:01
Świetnie, że prowadzimy i brawa dla Małeckiego ale jeśli tak będziemy grać w drugiej połowie to może być bardzo ciężko o zwycięstwo. Wprowadziłbym Jirsaka za Zieńczuka i kazał naszym szanować piłkę. Bo gra długą piłką i obrona Częstochowy z ŁKS-em to zakrawa lekko na kpine.

PS: Grając w ten sposób kompletnie nie wykorzystujemy potencjału Brożka.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Witoldon
Senior Member

Stary 17.05.2009, 17:02
Mecz wygląda tak, że gdyby piłkarze zamienili się koszulkami to nikt nie byłby zdziwiony. Widać, że Sobol i Diaz grają dziś troszkę słabiej i nasza 2 linia prezentuje się marnie. Przydałby się Jirsak za Zieńczuka, a Ćwielong przeszedłby na skrzydło. Oby 2 połowa była lepsza dla nas
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
Odpowiedz cytując
wakacjewlodzi
Junior Member

Od: 05.2009

Stary 17.05.2009, 17:03
relacja na zywo plus zdjecia wrzucane online

http://www.mmlodz.pl/4840/2009/5/17/...rakow--na-zywo
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź