|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
strasznie gramy, na stojąco
dobry tylko wynik ale jeszcze 45 minut ciekawie sie ten Smoliński prezentuja, na lewe skrzydlo za Zienczuka moze by sie nadał ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Najważniejsze, że prowadzimy ale... nic nie gramy. Zero ruchu, głowy poopuszczane. Tempo meczu dramatyczne.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Po co wy gracie,jak ambicji nie macie
Na trzy kolejki przed zakończeniem sezonu trzeba zapierdalać,tymbardziej,że wszystko się może jeszcze zdarzyć.Jak można całe 45 minut łazić,jak krowa po boisku ![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
hehe slyszeliscie wypowiedz Maleckiego? Szacunek za te slowa!!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
BrAVO MAŁYYY !! MAŁY Z NAMI KIBICAMI !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Panowie... A wam by się chciało biegać jak tak słońce pali...?
No to nie dziwcie się im ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
popieram Jaroo1
dobrze mówi... wam ciągle jest źle graja dobrze maja sytuacje źle... nie strzelaja goli źle strzelaja bramke po bezbarwnych 45 minutach źle jak wam dogodzić :| |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
brawo Mały. za bramke i za to co w wywiadzie mowil. jeb*c tych baranow.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Piękny wywiad z Małeckim w przerwie! PATRYK MAŁECKI!
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Poziom po prostu tragiczny,mam nadzieje,ze Skorża ich tam solidnie opier.doli i chłopaki zaczna wkładac wiecej serca w gre w 2 połowie,bo jedna akcja Łksu wyjdzie i majster sie bardzo daleko oddali.A w takiej formie watpie,abysmy byli w stanie gonic wynik....
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ja rozumiem, żeby presja jest duża, ale trzeba trochę biegać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wygląda to tak, jakbyśmy chcieli wygrać jak najmniejszym kosztem. Lekki stojanov z obu stron i czasem przebłyski głównie ze strony ŁKS-u. Długa piła na Brozia zadziałała tylko raz. Przydałoby się częściej bokami, bo w środku Diaz trochę nieskoordynowanie gra.
![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mały pięknie powiedział o Wisełce. Ogólnie to się zgadza poziom jest tragiczny, piękny był ten moment jak 6 piłkarzy normalnie stało po odzywskaniu piłki, zero ruchu. Ja tego nie rozumiem:( I nie ma co mówić, ale Lech lepiej dla oka gra od nas, a wiem co mówie, bo oglądałem cały piątkowy mecz. Legia też słaba jak my.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
a co Mały powiedział ?
![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Idź na boisko, więcej miejsca.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wynik lepszy od gry.Czasem mam wrażenie że też by pasowało odwiedzić naszych piłkarzy na treningu i obdarować ich koszulkami z odpowiednim napisem.Co jak co ale jest zero pomysłu na grę i ta bramka to naprawdę cud z taką grą.Cóż zobaczymy co Skorża powie naszym w szatni i jak zagrają drugą połowe.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niech ktoś streści słowa Małego bo akurat byłem po piwko i nie słyszałem :/
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Brawo Mały, za wypowiedź w przerwie, szacunek!
oby w drugiej połowie znowu udało Ci się uciszyć bydło łudzkie! gramy słabo, wręcz nonszalancko, dużo straconych piłek, ale jeżeli to ma być sposób na Łks, to niech tak będzie, najważniejsze 3 pkt. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jaroo1, uważam, że poziom jest żenujący ale jednocześnie cieszę się, że prowadzimy - czy to się wyklucza ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
pyta jest wg mnie dlatego, ze nie ma kto rozgrywac, rozrzucac pilek. Brakuje Boguskiego ktory rzuci pile do przodu do Brozka, czy na skrzydlo. Moze Tomek Jirsak by wszedl panie trenerze !
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Boże, 4 liga Uzbekistanu...Czemu ONI NIE GRAJĄ PO ZIEMI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
co z was za kibice.. wstyd panowie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
gdybysmy po 45 minutach przegrywali chyba nikt z nas, i piłkarzy NIE byłby zaskoczony, gramy naprawde słabo,zreszta kazdy z nas to widział.
na szczescie piłka nozna jest niesprawiedliwa i prowadzimy 1-0.Wierzę ze na II połowe wyjdziemy bardziej zmobilizowani ! to że jestesmy znacznie,znacznie lepsza druzyną od ŁKS, trzeba pokazać na boisku !! ps. brawo Patryk! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dajcie sobie siana, teraz nie jest wazny styl a pkt. Niech lech i legia graja jak barca a gubia pkt a my wygrajmy nie wazne w jakim stylku te ostatnie 3 mecze i bedzie super!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Poza tym pokazcie mi kto zagrał z ŁKSem ładnie ( z tych zepsolow z czolowki). To jest taka druzyna ze z nia sie gra piach! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jednemu Małeckiemu chce się biegać - reszta chodzi po boisku- skandal i brak ambicji, która potem wychodzi w pucharach- ciekawie zapowiada się okienko transferowe w obliczu odejścia Baszcza, Zienia, Singlara etc...
Tak grając i zdobyć mistrzostwo można tylko w bardzo słabej lidze - na stojąco to się leje w krzaki a nie gra w piłkę- Brożek wraca do dawnej tragicznej formy!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Świetnie, że prowadzimy i brawa dla Małeckiego ale jeśli tak będziemy grać w drugiej połowie to może być bardzo ciężko o zwycięstwo. Wprowadziłbym Jirsaka za Zieńczuka i kazał naszym szanować piłkę. Bo gra długą piłką i obrona Częstochowy z ŁKS-em to zakrawa lekko na kpine.
PS: Grając w ten sposób kompletnie nie wykorzystujemy potencjału Brożka. ![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mecz wygląda tak, że gdyby piłkarze zamienili się koszulkami to nikt nie byłby zdziwiony. Widać, że Sobol i Diaz grają dziś troszkę słabiej i nasza 2 linia prezentuje się marnie. Przydałby się Jirsak za Zieńczuka, a Ćwielong przeszedłby na skrzydło. Oby 2 połowa była lepsza dla nas
![]() ![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|

|
||||||