The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
jurukuru
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2009, 17:58
bałem się do końca, zwłaszcza o naszą prawą stronę pomocy ;D ale mam 3 punkty jeeeeeeee
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując
cola
Banita

Stary 19.04.2009, 18:00
No i gitarka teraz Górnik i trzeba ten mecz wygrac to zostaniemy na jeden dzien liderem i w najlepszym wypadku bedziemy mieli tyle samo punktow co Legia a potem Piast do wygrania i Legia jesli wygramy z nimi to mamy 3 punkty nad nimi przewagi plus przewaga w meczu miedzy zainteresowanymi czyli 4 punkty . i Potem zostaje ŁKS LECHIA I ŚLĄSK
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 19.04.2009, 18:01
Pierwsza połowa po strzeleniu bramki napawała mnie optymizmem, chłopaki grali i chcieli więcej. Szkoda że po przerwie wrócili do starego zwyczaju, czyli wygrywamy i bronimy. Rozwiązanie spoko, tylko trzeba czasem porządnie skontrować... Owszem, niby kontrolowaliśmy mecz cały czas, ale przy 1-0 mogło to się źle skończyć.

Suma sumarum, cieszy wynik, może tak być co mecz jeśli dam na to mistrza
the end
Odpowiedz cytując
avanti
Member

Od: 03.2009

Stary 19.04.2009, 18:01
Dawno nie widziałem żeby Wisła grała tak ładnie. Kontrolowali to co sie dzieje do końca. Diaz i Sobol byli zajebiści. Są 3 punkty i to jest ważne!
WISŁA PANEM W ZAKOPANEM! HEJ!
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 19.04.2009, 18:04
A gra Marcelo ? - POEZJA ! Ukłony dla Jacka Bednarza. Gdyby co rok takiego grajka sprowadzał
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 19.04.2009, 18:08
No i gdzie są Ci malkontenci, którzy twierdzą, że Pawełek nam nie wygra żadnego meczu? A do tego jeszcze nam ze 3 zawali?

Mam nadzieję, że utrzyma tą formę =)
Odpowiedz cytując
legol
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 19.04.2009, 18:08
Ja nie wiem co wy ładnego widzieliście w grze Wisły... Zawsze staram się chwalić Wisełkę i po meczu w Bełchatowie miałem więcej do napisania niż dziś... Co to ma być, żeby z takimi leszczami bronić się przez 45 minut i NIE wyprowadzić ani jednej kontry... Liczą się punkty...
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 19.04.2009, 18:09
avanti napisał(a):Wyświetl post
Dawno nie widziałem żeby Wisła grała tak ładnie. Kontrolowali to co sie dzieje do końca. Diaz i Sobol byli zajebiści. Są 3 punkty i to jest ważne!
heh na pewno oglądałeś ten sam mecz?

Ja tam nie wiem bo specem nie jestem, ale druga połowa bo był DRAMAT no ale cóż zrobić...
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 19.04.2009, 18:10
liderem nie bedziemy w nasetpnej po kolejce na 100% ale za 2 juz moze i tak
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 19.04.2009, 18:10
ta w drugiej połowie to poprostu graliśmy pięknie... cud miód i orzeszki...
porównując naszą drugą połowę do wczorajszej Lecha to jest przepaść.
Odpowiedz cytując
Nitrox
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 19.04.2009, 18:11

Trochę przesadziłeś ze swoja opinią o grze Wisły.
Jak dla mnie grali średnio ( II połowa to juz dramat), jeszcze muszą popracować, żeby można było powiedzieć ze ładnie zagrali, zdobyli 3 pkt i tyle.
I nie ma się co rozpisywać, że ten zagrał źle a ten dobrze. Mieli zdobyć 3 pkt i zdobyli. Zwycięzców się nie sądzi.
Ostatnio edytowane przez Nitrox : 19.04.2009 o godz. 18:14.

Odpowiedz cytując
Pauwe
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.04.2009, 18:12
Dawno nie widziałem żeby Wisła grała tak ładnie.
Mówisz poważnie
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Stary 19.04.2009, 18:13
dla mnie porazka to jest gra Maleckiego...ok przywiazany do Wisly...ale bez przesady...on slabo gra...
nie ma dobrej wrzutki...zawsze robi zamach jak chce wrzucic...wedlug mnie to za malo na pierwszy sklad...i nie potrzebnie sie kloci
dzis mi zaimponowali Glowacki Marcelo Baszczu Sobol...to jest zaangazowanie....
kolejny mecz i Boguski ma problem z dobrym przyjeciem pilki...zas mu odskakuje...yhhh
licza sie 3 pkt mam nadzieje ze Gornik rozjedziemy u siebie
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 19.04.2009, 18:14
grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post
liderem nie bedziemy w nasetpnej po kolejce na 100% ale za 2 juz moze i tak
Najlepiej byloby zostac liderem po meczu z Legia na Reymonta
Odpowiedz cytując
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 19.04.2009, 18:19
mnie denerwuje jedno dlaczego nie próbują walnąć z dalsza koniecznie chcą wejść z piłką do bramki a mieli kilka takich okazji
szkoda że Zieńczuk nie zdecydował się na strzał w jednej z akcji pierwszej połowy
zastanawiam się również dlaczego Łobo gra tak źle ;|
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 19.04.2009, 18:20
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
dla mnie porazka to jest gra Maleckiego...ok przywiazany do Wisly...ale bez przesady...on slabo gra...
nie ma dobrej wrzutki...zawsze robi zamach jak chce wrzucic...wedlug mnie to za malo na pierwszy sklad...i nie potrzebnie sie kloci
dzis mi zaimponowali Glowacki Marcelo Baszczu Sobol...to jest zaangazowanie....
kolejny mecz i Boguski ma problem z dobrym przyjeciem pilki...zas mu odskakuje...yhhh
licza sie 3 pkt mam nadzieje ze Gornik rozjedziemy u siebie
Przy bramce Marcelo Małecki asyste miał, powiedz mi jeszcze kogo dać za Małeckiego HE? może Łobo?
Odpowiedz cytując
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 19.04.2009, 18:21
Bezcenna wygrana, gra katastrofalna. Poziom drugiej ligi. Zeby nie byc w stanie przeprowadzic 3 skladnych akcji w drugiej polowie... Non stop wybijanka na pale. Jeden strzal Brozka w tej odslonie (niecelny)? Ciesze sie z tych 3pkt jak glupi, bo tak katastrofalnej Wisly juz dawno nie widzialem i paradoksalnie wygralismy wyjazd. Dobrze, ze wszedl - jak go niektorzy tutaj nazywaja - bumelant na koncowke, bo zapanowal nad tym chaosem. Pokazal na czym polega roznica miedzy klasa europejska a druga liga.

ps. a co takiego Cantoro zagral w 6minut? W sumie nic wielkiego. Kilka prostych pilek, dwa zastawienia, ale to bylo wiecej niz polowa druzyny zdazyla pokazac przez cale 45min.
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

AS82 napisał(a):Wyświetl post
Najlepiej byloby zostac liderem po meczu z Legia na Reymonta
Najpierw trzeba wygrać z Górnikiem.
Nie będzie ani łatwo, ani ładnie, ale trzeba będzie to mistrzostwo po prostu wywalczyć.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

asyste mial racja...ale poza asysta to nic...
moze dac szanse Lobo...od poczatku meczu
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 19.04.2009, 18:23
qchar90 - parafrazując jakiś piłkarskie przysłowie to "Mały bez formy i z ujebaną prawą nogą jest lepszy niż Łobodziński w pełni sił"
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 19.04.2009, 18:24
Najważniejsze trzy punkty. Gry Pawła też nie ma co oceniać zobaczymy co będzie za tydzień.
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 19.04.2009, 18:27
Ważne 3 pkt...
Po którymś meczu ktoś na forum napisał nieważne jak byle wygrywać i szdobyć to mistrzostwo
Jeśli mamy wygrywać mecze po takiej grze to niech grają tak dalej ale jeśli będziemy gubić przez coś takiego punkty to trzeba będzie coś zmienić...
Marcelo nam sie jeszcze włączy do walki o króla strzelców w derbach bramka dzisiaj bramka:]
I znowu strzela obrońca;/
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Stary 19.04.2009, 18:32
nie wazne kto strzela licza sie punkty
liczy sie ilosc a nie jakosc....sezon wchodzi w decydujacy moment i nie mozna sobie pozwolic na chwile slabosci...
teraz czeka nas w piatek mecz z Gornikiem, napewno nie bedzie to latwy mecz (bo Gornik walczy o utrzymanie...ale wczoraj ogladalem pierwsza polowe z Polonia Bytom i oni grali byle do przodu wszystko gora...) mam nadzieje ze 3 pkt zdobedziemy...dzisiejszy mecz napewno podniosl morale w druzynie...mzoe gra nie byla super...ale liczy sie wygrana...i to na wyjezdzie...
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 19.04.2009, 18:36
A co byście napisali jak byśmy przegrali? Liczą się 3 punkty i to jest najważniejsze. Pamiętajmy (a właściwie przypomnijmy sobie bo było to tak dawno) kiedy wygraliśmy na tym terenie (mając lepszy zespół)?
Odpowiedz cytując
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 19.04.2009, 18:40
Udało sie wywieźć cenne trzy punkty z Gdyni, ale o stylu chcę jak najszybciej zapomnieć. Zwłaszcza po przerwie wyglądało to tragicznie. Brawa dla Marcelo - bramka i bardzo dobra postawa w obronie. Wyróżniłbym jeszcze Głowackiego, Baszcza, Sobola i Diaza.
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 19.04.2009, 18:41
1 - Legia Warszawa - 24 - 50 - 42 – 12
2 - Lech Poznań - 24 - 49 - 41 - 17
3 - Wisła Kraków - 24 - 48 - 38 – 17

no to ciekawie sie uklada ,dokladnie nie ma co pisac o grze ,liczy sie zwyciestwo
Teraz operacja GÓRNIK
.....
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 19.04.2009, 18:44
Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie ale już któryś mecz, Diaz do 55-60 min gra dobrze, a po upływie tego czasu z coraz większą nonszalancją.
Ćwielong na razie ławka, Piotrek Brożek zajęcia z koncentracji, Boguski dwie godziny dziennie powinien poświęcić na przyjęcie piłki.
Pawełek dobrze, coraz lepiej, ale gorzej niż niedawno być nie mogło, więc z pochwalnymi piesniami jeszcze poczekajmy.

Gratulacje, dla widzących dzisiaj aż tak dobry mecz w wykonaniu naszych. Najważniejsze punkty na zawsze trudnym terenie, ale na Górnika musi być dużo dużo lepiej.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Stary 19.04.2009, 18:45
Dobrze jest;d 3pkt mamy! Do Lecha 1 pkt. Teraz wszystko wygrywamy i mistrz nasz;D
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Stary 19.04.2009, 18:47
Boguski dwie godziny dziennie powinien poświęcić na przyjęcie piłki.
zgadzam sie z Tobą...kolejny mecz a pilka mu odskakuje...tak nie moze byc...
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 19.04.2009, 18:54
Mały to chyba dlatgeo gra bo Łobo gra jeszcze wiekszy piach.
Diaz dla mnie fatalnie, trzyma sie kurczowo futbolowki nawet jak mu dwoch gosci siedzi na plecach, wzorcowo spieprzył podanie chyba do Brozka w polu karnym jak szli 3 na 2... i symuluje troche...

ale wazne 3pkt, choc postarzalem sie na tym meczu o 10 lat. nie moglem uwierzyc ze druzyna ktora zdobyla w tej rundzie 2pkt, cisnie nas w 2 polowie tak ze dopiero po 15 minutach mielismy jakis ekszon
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów