The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sznycel110
Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2008, 11:54
dj_ibutti Rozumiem że już swojego zdania nie mogę wypowiedzieć?!
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 04.08.2008, 11:57
sznycel110 napisał(a):Wyświetl post
dj_ibutti Rozumiem że już swojego zdania nie mogę wypowiedzieć?!
Możesz. Tylko po co się kompromitować
Odpowiedz cytując
sznycel110
Member

Od: 04.2007

Stary 04.08.2008, 12:58
Po prostu wydało mi się to malo prawdopodobne. Tyle. Szkoda się nawet kłócić.
Odpowiedz cytując
Kibicka
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.08.2008, 19:52
Jak tam Gołoś i jego noga?
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'

Odpowiedz cytując
hoolifan
Banita

Od: 04.2008

Stary 06.08.2008, 09:34
http://90minut.pl/kariera.php?id=6860

29te urodziny Andre Baretto.

Sto lat i może jakichś wreszcie zauważalnych występów w Wiśle. Obyś się okazał asem w dzisiejszym meczu.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Stary 06.08.2008, 09:39
hoolifan napisał(a):Wyświetl post
http://90minut.pl/kariera.php?id=6860

29te urodziny Andre Baretto.

Sto lat i może jakichś wreszcie zauważalnych występów w Wiśle. Obyś się okazał asem w dzisiejszym meczu.
w dzisiejszym nie zagra bo nie zgloszony

Odpowiedz cytując
fanTS1906
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 06.08.2008, 22:40
Chwile przed pieknym golem Mauro pomyslalem sobie: strzel bramke i pokaz tym wszystkim forumowym maruda ktorzy ciagle na ciebie narzekaja jak waznym jestes pilkarzem dla Wisly. Mam nadzieje ze po dzisiejszym genialnym meczu Cantoro tym wszystkim ktorzy pisali ze nie zasluguje on na gre w Wisle jest zwyczajnie glupio.
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 06.08.2008, 22:50
Ale Diaz mnie zaszokował , praktycznie bezbłędny i jeszcze ładna brameczka , bardzo dobrze też że Niedzielan sie przełamał widać bylo po strzelonej bramce że "kamień spadł mu z serca"
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 06.08.2008, 23:13
fanTS1906 napisał(a):Wyświetl post
Chwile przed pieknym golem Mauro pomyslalem sobie: strzel bramke i pokaz tym wszystkim forumowym maruda ktorzy ciagle na ciebie narzekaja jak waznym jestes pilkarzem dla Wisly. Mam nadzieje ze po dzisiejszym genialnym meczu Cantoro tym wszystkim ktorzy pisali ze nie zasluguje on na gre w Wisle jest zwyczajnie glupio.

jedna jaskółka wiosny nie czyni ,trzeba być ślepym albo celowo nie widzieć jaką pytę odstawiał w ostatnich meczach nie licząc oczywiscie dzisiajeszego
Odpowiedz cytując
Scorpius
Member

Od: 09.2006

Stary 06.08.2008, 23:19
South napisał(a):Wyświetl post
jedna jaskółka wiosny nie czyni ,trzeba być ślepym albo celowo nie widzieć jaką pytę odstawiał w ostatnich meczach nie licząc oczywiscie dzisiajeszego
Dokładnie...Mauro nie jest tym piłkarzem co kiedyś... mam nadzieje głęboką że Varga po kontuzji okaże sie na treningach lepszy bo mimo dobrego dzis meczu ze strony "el Toro" nie jestem przekonany co do niego na puchar UEFA...
Ochłońmy troszke... mecz był piękny ale mysle że na chłodno lepiej będzie prowadzić dyskusje

...Brawo Panie Maćku

Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Stary 07.08.2008, 11:46
Wole Barreto. Bo grał cały sezon a Varga kontuzje kontuzje i co wiemy ? Ze na poczatku strzelił 1 bramke a potem nic nie grał. Ale to sie okaże.

Odpowiedz cytując
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 07.08.2008, 22:21
Brożek wreszcie się przełamał. Już nie pamiętam kiedy ostatnio Brożek strzelił gola po wcześniejszym przyjęciu piłki O ile się nie mylę wszystkie 23 bramki w sezonie 2007/2008 strzelał z pierwszej piłki.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Stary 07.08.2008, 22:27
Nie zawsze. z 3 a moze nawet 5 goli miał po przyjeciu .

Jesli mam byc szczery to wlasnie 2 pamietam (druzynom z Łodzi)
Powód: 2 gole xD
Ostatnio edytowane przez HEDu : 07.08.2008 o godz. 22:45.

Odpowiedz cytując
RobertBar7
Member

Od: 01.2007

Stary 07.08.2008, 22:33
HEDu napisał(a):Wyświetl post
Nie zawsze. z 3 a moze nawet 5 goli miał po przyjeciu .
Dwa dokładnie dwa gole :d
F.C Oława
Odpowiedz cytując
bleki
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 08.08.2008, 11:02
Asystent Leo R. Ulatowski o Brożku:
"Nie będę wyróżniać powszechnie chwalonych Rafała Boguskiego czy Pawła Brożka. Ten drugi to napastnik trochę wykreowany przez media, jak ktoś ma 10 sytuacji, to przynajmniej raz mu się uda zdobyć gola. Tak przynajmniej wynika ze statystyki."
http://sport.wp.pl/wid,10234986,kat,...l?ticaid=1663b
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.08.2008, 11:10
bleki napisał(a):Wyświetl post
"Nie będę wyróżniać powszechnie chwalonych Rafała Boguskiego czy Pawła Brożka. Ten drugi to napastnik trochę wykreowany przez media, jak ktoś ma 10 sytuacji, to przynajmniej raz mu się uda zdobyć gola. Tak przynajmniej wynika ze statystyki."
tylko człowiek niespełna rozumu, ślepiec, albo ktoś kto jest wybitnie uprzedzony nie widzi postępu jaki zrobił Brożek przez ostatnie 1,5 roku
Brożek może irytować
może drażnić i wkurzać - nie tylko nieskutecznością (ale np. taki Zahorski czy Smolarek też mieli długie okresy dołowania...)
ale na litość boską jak się na niego postawi to potrafi wznieść się naprawdę wysoko
co więcej wbrew obawom nadaje się do systemu 4-5-1
co dla mnie osobiście jest dużym zaskoczeniem

rozumiem że chodzi o to że pan Brożek ma nie tego menago co powinien mieć
jak w przypadku np. niesławnej pamięci Adama K.

rzenuła
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.08.2008, 11:12
Nie ma jak to nasza kadra...

Co z tego ze Wisła wygrała z Mistrzem Izraela, jak nasi super chłopcy Leo pokonali juniorów Maccabi, tuż to przecież ważniejsze. Nie ma jak to nasze gwiazdy..Piotry Polczaki czy inne Pazdany. A jeszcze odnośnie napastników, nie ma jak to Lewandowski z Lecha który raz kopnął dobrze piłke z Lekoranem i już Polish Super Star...
Powód: sorki ze troszke ot
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 08.08.2008 o godz. 11:14.

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 08.08.2008, 11:46
Cóż, jak idziesz między wrony to krakaj tak jak one...
Ulatowski będąc trenerem w Lubinie mógł marzyć o ściągnięciu do swojego klubu Brożka.
Teraz twierdzi że to przeciętny napastnik. No ale tak twierdzi nieomylny Leo więc tak jest i kropka.

Niemniej jest kwestią bezdyskusyjną, że - jak napisał emjot - Brożek zrobił ogromny postęp w ostatnim czasie.
To już nie jest ten Brożek, któremu dobry mecz wyjdzie 2 razy w rundzie. Gość nie schodzi poniżej pewnego poziomu, poprawił skuteczność a przede wszystkim zaczął świetnie grać tyłem do bramki co jest wręcz konieczne przy obecnej taktyce Wisły nie tracąc przy tym swoich walorów szybkościowych.

Inna sprawa, że może być z nim tak jak z "Gucio" Warzychą - świetny w klubie ale zupełnie nie sprawdza się w reprezentacji.

PS. Swoją drogą to wszystko związane z tym Lubinem jakoś wyjątkowo działa mi na nerwy.
Kupowali chyba najbardziej bezczelnie ze wszystkich (nie tylko w taki swojski sposób ale poprzez działania na szczeblach ministerialnych) a zachowują się jak wielce pokrzywdzeni.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Stary 08.08.2008, 13:40
Dla mnie Brozek jest naprawde swietny, jest niski ale jako srodkowy napastnik gra wysmienicie, nie dosc ze swietnie odnajduje sie w polu karnym, dobrze strzela, jest szybki to jeszcze potrafi sie zastawic, ominac zawodnika strzelic, takze odegrac a nawet strzela gole głową, nie ma chyba lepszego napastnika w polsce teraz od Brozka, to takie połączenie Zurawia i Franka z lekka przewaga Franka. No ale...

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 08.08.2008, 13:46
bleki napisał(a):Wyświetl post
Szkoda ze po EURO wszyscy ochoczy do spowiedzi nie byli.

W tym ze jest kreowany przez media oczywiscie jest ileśtam prawdy,ale, jesli ktos chodzi na mecze to powinien zauważyć róznice, ze Brożek od kiedy trenuje u Skorży zrobił niessamowite postępy.
Nie chodzi mi o strzelanie bramek samo, ale o jego gre, ustawianie sie , MYŚLENIE, przyjmowanie piłki etc.

Statystyku panie Ulatowski, no tak, bo Wisła poza WIELKIM STOPEREM A.Kokoszką nie miała żadnego "układowicza" Leo. Dupska mu nie lizali.

Ciekawi mnie jedno, że teraz powołał se grupke młodych, zagrali sparing z juniorkami M.H. i sie podniecają tym że strzelił bramki ...Zachorski. Ok, spoko fajnie, testowa drużyna w końcu,wiekszość z nich debiut w kadrze, tylko co do chu... robi tam Zachorski który był na Euro?Dalej go trzeba testować i pchać i pchąc by z Zabrza przeszedł do 2 ligi niemieckiej i grał pyte? No ale on o transfer najpierw spyta Leo...

Brożku jesteś najlepszym napastnikiem w lidze!
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 08.08.2008, 13:57
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Cóż, jak idziesz między wrony to krakaj tak jak one...
Ulatowski będąc trenerem w Lubinie mógł marzyć o ściągnięciu do swojego klubu Brożka.
Teraz twierdzi że to przeciętny napastnik. No ale tak twierdzi nieomylny Leo więc tak jest i kropka.

Niemniej jest kwestią bezdyskusyjną, że - jak napisał emjot - Brożek zrobił ogromny postęp w ostatnim czasie.
To już nie jest ten Brożek, któremu dobry mecz wyjdzie 2 razy w rundzie. Gość nie schodzi poniżej pewnego poziomu, poprawił skuteczność a przede wszystkim zaczął świetnie grać tyłem do bramki co jest wręcz konieczne przy obecnej taktyce Wisły nie tracąc przy tym swoich walorów szybkościowych.

Inna sprawa, że może być z nim tak jak z "Gucio" Warzychą - świetny w klubie ale zupełnie nie sprawdza się w reprezentacji.

PS. Swoją drogą to wszystko związane z tym Lubinem jakoś wyjątkowo działa mi na nerwy.
Kupowali chyba najbardziej bezczelnie ze wszystkich (nie tylko w taki swojski sposób ale poprzez działania na szczeblach ministerialnych) a zachowują się jak wielce pokrzywdzeni.
Nie byłem fanem Brożka przez ostatnie lata, natomiast ostatnio z przyjemnością stwierdzam, że Brozio wyrobił się niebywale. Nie wyobrażałem sobie tak spokojnie, na zimno i z wyrachowaniem strzelającego Brozia, jak zrobił ro z Baitarem. Mądrze sie ustawia, myśli strzelając (zamiast niedawnego "na siłę w bramkarza"). Bardzo miło jestem zaskoczony.
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 08.08.2008, 15:35
http://www.weszlo.com/news/760

Weszło też dołączyła do "krytyki" Pana Ulatowskiego
Odpowiedz cytując
Tomek_TS
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 08.08.2008, 15:43
fajny tekst , cała prawda.
Odpowiedz cytując
bleki
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 08.08.2008, 16:10
Szamotulski też coś dorzucił na ten temat: "A teraz z innej beczki. Czytaliście artykuł na stronie głównej? Co ten Ulatowski o Brożku mówi? Jak nie chce go powoływać, to niech nie powołuje, ale po co go ciągle obraża? Zrobił ten chłopak coś złego? Nie można go w spokoju zostawić? I te teksty, że Wisła nie ma szans z Barceloną. Może i ma niewielkie. Ale na pewno większe niż Ulatowski na odzyskanie rozumu i przejęcie kadry po Beenhakkerze. On selekcjonerem? Tratatata."

http://www.weszlo.com/blog/3
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 08.08.2008, 16:14
Szamotulski na www.weszlo.pl też pojechał po Ulatowskim za te wydzieliny na temat Brożka.

Swoją drogą, zaważam, że Brożek, zawodnika który dwa lata temu potykał się o własne nogi, na widok którego kibice modlili się, żeby ktoś go kupił, wyrobił się na super grajka, filar mistrzowskiego zespołu, gwiazdę pokroju Żurawskiego czy Frankowskiego, gościa, o którego można oprzeć całą grę.

Chwała mu za to, nie każdy jest w stanie przejść taką drogę..od zera do bohatera.

A teraz... kibice Wisły dadzą sie za niego pokroić, i jakby mogli, to by Ulatowskiego upiekli na wolnym ogniu, bo nie szanuje Brożka.

I bardzo dobrze!

Pokaż tym leszczom, Brozhinho, jak pykasz Barcelonie 3 brameczki

(a i Piotrek Brożek, też się wyrobił. Najlepszy lewy obrońca w Polsce imho. Trochę w cieniu brata, ale tak to jest...napastnicy bardziej błyszczą, Tak trzymać Piotrze!)
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
Nuclear
Junior Member

Od: 05.2008

Stary 08.08.2008, 19:18
To jest najlepsze
Szamotulski "
A teraz z innej beczki. Czytaliście artykuł na stronie głównej? Co ten Ulatowski o Brożku mówi? Jak nie chce go powoływać, to niech nie powołuje, ale po co go ciągle obraża? Zrobił ten chłopak coś złego? Nie można go w spokoju zostawić? I te teksty, że Wisła nie ma szans z Barceloną. Może i ma niewielkie. Ale na pewno większe niż Ulatowski na odzyskanie rozumu i przejęcie kadry po Beenhakkerze. On selekcjonerem? Tratatata."
Odpowiedz cytując
siara
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 08.08.2008, 19:26
"weszło.pl" to gorszy bruk niz Fakt, więc wyluzujmy i nie czytajmy tego.
Tania sensacja dla gawiedzi
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 08.08.2008, 20:18
siara napisał(a):Wyświetl post
"weszło.pl" to gorszy bruk niz Fakt, więc wyluzujmy i nie czytajmy tego.
Nie zgadzam się. Fakt to kupa gówna, ze zmyślanymi pierdołami, a nazwiska blogerów Weszlo robią wrażenie.
Niedzielan, Szamotulski, Kowalczyk, Piekarski, Michniewicz....coś tam chyba na temat piłki do powiedzenia mają.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 08.08.2008, 22:40
Napuszaja sie jak koguty Leo i cala jego układowa smietanka,widac Brozek ma nie tego managera co trzeba ,i musza jakos odreagowac.

A Ulatowski pewnie bedac trenerem Lubina ,o takim napastniku jak Pawel to myslal w kategorii pomarzyc rzecz ludzka,wiec teraz stara sie udowodnic ze ten Brozek to taki dobry nie jest.Gosc sam sie osmiesza ,no ale to chyba tylko i wylacznie jego sprawa.

Cytat:
weszło.pl" to gorszy bruk niz Fakt, więc wyluzujmy i nie czytajmy tego.
Etam,pisza ostro ale sparawiedliwe,napewno z Faktem ym tego nieporownał.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 08.08.2008, 22:47
oczywiscie ze Weszlo jest duzo lepsze choc tez np na sile kreują Marcina Kowalczyka a strasznie jadą po Leo.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów