|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Widziałem ten skrót. Te zdjęcia to były z kampanii z zimy. Jestem prawie pewien, bo koszulki niczym się nie różniły a zdjęcia podobne jak te sprzed pół roku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Myslę, że gdyby była robiona sesja fotograficzna, to może pojawiłaby się jakaś informacja na stronie oficjalnej. Mam nadzieję, że jest tak , jak pisze wujekWojtek powyżej. Po za tym chłopcy są chyba teraz w Estonii, raczej tam sobie nie robią fotek.
Ostatnio edytowane przez Plastman : 05.07.2011 o godz. 21:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Kolega ma racje, według mnie prezentacja stroi nie dzieje się po cichu, tylko oficjalnie z tzw "bumem" marketingowym. Więc pewnie wpierw dowiemy się z oficjalnej o prezentacji, niż z tvp.
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Też uważam, że gdyby pokazali nowe koszulki to byłby większy szum o tym. Nie wspomnę już dlaczego to TVP miałaby mieć wyłączność na podanie tej informacji a inne stacje nic by nie wspomniały.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
prawdopodobna prezentacja strojów odbędzie się w końcu lipca/początku sierpnia - co za tym idzie drugą rundę eliminacji gramy jeszcze starymi strojami...
![]()
... dobra strona tego wydarzenia to fakt, że mamy już wakacje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Przecież to były stare koszulki w tym serwisie sportowym...
|
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Darkh skąd wiesz, że prezentacja strojów bedzie na przełomie lipca/sierpnia ? Jakoś nie chce mi sie wierzyć, że przy takim zainteresowaniu kibiców sezonem tuż przed Euro w kraju gospodarza nie ma sponsora, który wyłożyłby wielką kasę żeby być na koszulkach to raz, a dwa, że te nowe odswiezone stroje, które miały być unikalne i tylko dla Wisły gorąco wierzę jednak będą i będą na mega wypasie. Choć tez jestem zwolennikiem zmiany koszulek co 2 lata. Lech widze ze ma nowe stroje treningowe (sliczne) cos a'la koszulki Tottenhamu ale oni mają z Pumy a nas zadidas nie pokazywał jeszcze nowej kolekcji, bo nasza warszawska konkurencja tez juz by miała nowe. Bądzmy dobrej mysli.
![]()
"W życiu piękne są tylko chwile."
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Był teraz ten materiał na TVP Info. Sesja zdjęciowa robiona była wczoraj, ale ja w tych koszulkach nie widzę nic nowego ...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Co do nowego sponsora - fajnie by było, jakby sponsorem został ktoś regionu: Alma, MAN, Okocim, Wawel, albo któraś spółka gazownicza...
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Niech będzie ktokolwiek, kto wyłoży odpowiednio dużą kasę.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ja wczoraj oglądałem sportowy wieczór na tvp info i była tam właśnie ta sesja zdj. wydaje mi się że to były koszulki z zeszłego sezonu, ale Pareiko był w nowej bluzie bramkarskiej! Ten strój miał być dla realu na sezon 2011/2012 ale mają inny! więc może będziemy mieć taki wzór
http://www.realmadrid.pl/index.php?c...nosci&id=33393
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 06.07.2011 o godz. 10:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
![]()
FAN z Wielkopolski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Byleby logo sponsora ładnie się integrowało z koszulkami. Nie jak w przypadku ruchu chorzów który miał wielkie czerwone serce na niebieskich koszulkach (wiem, że to nie był stricte sponsor). Albo jak mielismy erę, tak nie bardzo pasowało. Ale t-mobile byłoby git
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
i żeby nie tak jak Ruch z Tauronem, że był na niebieskiej koszulce biały prostokąt a na nim sponsor..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Pareiko gra chyba w nowym stroju dziś
![]()
FAN z Wielkopolski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nie chyba tylko na pewno. Mamy ten sam wzór, co podał baja, w następnym sezonie
Ostatnio edytowane przez Birsa : 06.07.2011 o godz. 15:47.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a Wy co jasnowidze? jak mnie wqrwia takie gadanie ;p ale kolega wonski jesli ma czas moze zrobic wizzualizacje z tymi koszulkami w barwach Wiselki ;p aczkolwiek ten model mi osobiscie sie nie podoba ;p poza tym kolnierzem niczym sie nie wyroznia ;p mi sie marza koszulki z prawdziwym kolnierzykiem jakie juz pokazywal Wonski ale coz .. ;p
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Birsa ma racje, nasz bramkarz ma nowy trykot
![]()
"Biała Gwiazda na niebie się mieni,
Tak powstaje Wisły znak. Jej kibice są niezwyciężeni, Boi się nas cały świat'' |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Pewnie tak będą wyglądały
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale czy to nie aby dziwne ze bramkarz gra w nowym trykocie reszta nie? cos jakos mi tu nie pasuje ; ) zreszta chyba przed oficjalna przentacja ( sadzac po "bumach" na fb to to bedzie mega bum) nie dawaliby wystapic w nich?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
może mu się skonczylu stare
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
darkh mówił, że nowe koszulki będą z kołnierzykiem . Szkoda, że darkh nie mógłby zrobić im zdjęć i wrzucić tutaj.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Szczerze, te "niby" nowe stroje zabardzo mi sie nie podobają, kołnierz wygląda jakby krawcowi "zeszła" troszke igła przy szyciu, ale takei jest moje zdanie.
O wiele lepsze są te z poprzedniego sezonu ![]()
"Biała Gwiazda na niebie się mieni,
Tak powstaje Wisły znak. Jej kibice są niezwyciężeni, Boi się nas cały świat'' |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Za czasów Umbro firma chociaż starała się stworzyć coś unikalnego dla Wisły, Adidas póki co, zawodzi prezentując co drugiej drużynie taki sam komplet strojów...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Tutaj trochę wyraźniejsze zdjęcie. No cóż, Adidas pewnie tworzy oryginalne koszulki tylko dla elity ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dajcie sobie na wstrzymanie. Pareiko gra w innej koszulce niż zawsze, bo on sam sobie szyje stroje, a Adidas tylko mu znaczki przyszywa w Radomiu.
Już nie długo zobaczymy nowe koszulki, więc nie ma co się jarać tym co Adidas wypuścił dla innych klubów. Ważne, żeby sponsor był zaprezentowany razem ze strojami. O ile takowy jest... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Może ktoś dać jakieś zdjęcie, link do tych "niby" nowych strojów bo ich nie widziałem i szukam szperam w necie i nie mogę znaleźć...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
na poprzedniej stronie podałem link
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
A moim zdaniem Pareiki strój prezentuje się ładnie. Ale na czerwonych już nie tak...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|