|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
no to mamy 2 druzyny w nastepnej rundzie, Legia dowiozła 0:0
![]() czekamy na Śląska ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Legia przeszla. Ale slabiutko grala.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Mecz Legii był ciekawszy... przynajmniej w 1. połowie. Piłkarze Legii ledwo dobiegli do końca spotkania ale awansowali. Ciekawe co teraz powie trener druzyny tureckiej.
A do tych co wychwalali poziom ligi tureckiej... niech to teraz jakoś skomentują ![]() |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Brawo Legia. Utarli nosa kolejnemu buńczucznemu trenerowi. Tacy byli pewni przed meczem i ten z Turcji, i Penew z Liteksu. Brawo dla polskich zespołów
![]() ![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Koniec. Legia 0-0 Gaziantepspor. Brawo Legia.
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Włosi powinni uczyć się aktorstwa od Turasów. Wawrzyniak grozi palcem Turkowi a ten pada na ziemie niczym rażony piorunem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Kafkas trener Turków to jest jednak the best chłopak. Przez 13 minut konferencji prasowej przed meczem co chwila mówił ,że spokojnie jego drużyna wygra i awansuje. Pycha kroczy przed upadkiem hahaha. Legia grała dennie i ale przy Gazientepsporze i tak wyglądali lepiej. Dobrze ,że nie było dogrywki bo Legia już była na wykończeniu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
zwyciezców się nie sądzi
ale Legia w drugiej połowie fizycznie wygladała jak Orły Górskiego Maciek z Terziotim do spólki niezmiennie dobrą robotę wykonują ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Slaby mecz Legii jak Legia jak beda dalej tak slabo grac to dlugo w pucharach nie pograja. Co do naszych braci to liczylem na wiecej mam nadzieje ze cos jeszcze wpadnie. Strasznie nudny ten mecz
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Teraz czekamy jeszcze na Śląsk. Mecz wygląda troche jakby się mial zakończyć remisem |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Takiej pyty jaką odstawiła Legia z Turkami nie można nazwać piłką. Sorry.
Pamiętam jak ktoś pisał że nasz mecz w Rydze był nudny ... w porównaniu z dzisiejszym to Skonto było popisem piłkarskiej wirtuozerii ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Oglądam mecz Śląska i zastanawiam się jakim cudem Wisła przegrała z nimi w zeszłym sezonie. A tak przy okazji - mówi się o powrocie Mili do reprezentacji - tylko z czym do ludzi, jeśli on gra na takim poziomie. Śląsku wygraj i zdobądź punkty!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zgadza sie 1 polowa byla troche lepsza. Widac, ze fizycznie Legia slabo wyglada bylo to widac w 2 polowie widocznie Skorza po Levadii nie wyciagnal wnioskow. Dobrze, ze awansowali dalej kolejny polski klub gra dalej wiec to cieszy. Mam nadzieje, ze Slask zacznie cos grac bo jak tak bedzie dalej to skonczy sie na karnych..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jesli ten mecz był słaby, to mecz Śląska to mecz okręgówki. Kopanina jakich mało
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Fakt
![]() Może coś Śląsk w końcu wepcha. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ten Voskamp nie potrafi strzelić bramki wślizgiem?!?!?!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy pilkarze Slaska potrafia wystawic noge do przodu?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie ma co porównywać, potencjał sportowy jest w Krakowie póki co większy. Niech Śląsk szarpie, może coś wpadnie... Jak do tej pory przypomina to nasz koszmar z Valarengą. Oby w tym przypadku było lepiej.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
chyba nie a napewno jest z tym mały problem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Kuźwa, tego z krzykaczką już nie mogę słuchać...A tu dogrywka się szykuje... WKS gol!!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
W przypadku rzutów karnych i ewentualnego zwycięstwa w nich do rankingu liczy się zwycięstwo czy remis po regulaminowym czasie gry
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
remis.
10znaków ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dzieki no to warto jescze coś strzelic
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
przeciez ja sie z niego nie smieje,wrecz przeciwnie jestem pelen podziwu ![]() ![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Cały czas to samo "Łoko Łoko" nie da sie tego słuchac
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
a wygrana w dogrywce 1-0 np jak się liczy ? też jako remis ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też. Chodzi tutaj o wynik w regulaminowym okresie gry (ew. z doliczonym czasem).
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|