|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Co mówi Japończyk, jak widzi tak strasznie duuużo pieniędzy?
-Jeeeeeeenyyyyyyyyy. Poza tym szukam jednego video z YouTube, nie wiem czy był to KOC czy Za chwilę dalszy ciąg programu, w każdym razie był tam przeprowadzany wywiad pod blokiem z jego mieszkańcami (tutaj w roli Mann, Materna i innych kilku panów których nazwisk nie pamiętam), spór toczył się chyba o parking pod blokiem ![]() Pamiętam jeszcze, że Mann mówił tam coś o fajerkach i cytował Wałęsę "Nie po to ześmy walczyly!" ![]() Bardzo proszę o pomoc bo zależy mi na tym bardzo bardzo ![]() Pzdr. EDIT: Haha. Wiedziałem, że jak napiszę tutaj posta to zaraz to znajdę na YT http://www.youtube.com/watch?v=a-DX1qP_kz0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
http://www.wykop.pl/link/149163/prowokator - rozpraszanie zawodników na meczu kosza
![]() ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() Nie sztuką jest mówić o wierności, sztuką jest być wiernym...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
3 lut 2009, 01:11 Post #19 Cytat:
3 lut 2009, 08:45 Post #20 czy ty nie zauważyłeś, że to post z 2006 roku ?
Ostatnio edytowane przez gse : 26.02.2009 o godz. 14:12.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Szukam filmiku jak był bodaj Arsenal i jeden klepnął drugiego w ramie i ten sie dał nabrać i się rozglądał
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Donald Tusk umiera i idzie do nieba. Oprowadza go anioł.
- Widzisz Donaldzie to jest sala zegarów. Każdy człowiek ma tutaj swój zegar. Za każdym kłamstwem jego wskazówka przesuwa się nieznacznie. Widzisz na przykład to jest twój zegar. Wskazówka przesunęła się tylko o 2 minuty. A to jest zegar Matki Teresy z Kalkuty. Widzisz dalej stoi na 12, ani drgnął. -A gdzie są zegary braci Kaczyńskich? - pyta Tusk. Anioł na to - A... Robią w holu jako wentylatory Wesele na wsi w kieleckiem,tam wszystko wypiją i dlatego przezorny pan młody schował sobie pod poduszkę pół literka, na noc poślubną co by mu się bardziej panna młoda podobała. Po trzech dniach goście weselni poszli sobie, no i czas na noc poślubną.... Młodzi udali się do sypialni, a franca teściowa podsłu..... pod drzwiami.... Pan młody przed przed przystąpieniem do konsumpcji małżeńskiej sięga po butelczynę i coś mu się nie widzi jej zawartość, więc głośno medytuje: - "Ruszana, nieruszana,ruszana, nieruszana.." i tak przez jakiś czas. Teściowa nie wytrzymała, wpada do pokoju i krzyczy: - Jonek! Przysiengom, nieruszana!! To tylko taki ród szeroko****ziasty!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Spotykają się trzy koleżanki i zaczęły sobie opowiadać, która jak lubi:
- Ja to lubię klasycznie - mówi pierwsza. - A ja, to lubię faceta mieć z tyłu - mówi druga. - No a ja, to lubię na rodeo - wyznaje trzecia. - A jak to na rodeo? - pytają pozostałe dwie. - A no normalnie - walę faceta na łóżko, siadam na niego, wkładam nogi pod uda i tak w połowie mówię że mam AIDS, i spróbujcie się wtedy utrzymać. ![]() ![]() "..i przysięgam być wiernym Ojczyźnie mej, Rzeczypospolitej Polskiej, stać nieugięcie na straży Jej honoru.." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Siedzą dwie blondynki w laboratorium.
Jedna pyta: - Co robisz? - Ekstrahuje. - To zrób mi dwa ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
W tym temacie to chyba jeszcze nie, ale w temacie: Malujemy Wiślackie Okolice
toczy się debata na temat tego wrzutu już przez dwie strony o.O PS. http://www.maxior.pl/film/122611/Charytatywny_calus ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
chyba nie bylo
http://www.youtube.com/watch?v=hq2QD...eature=related KMN-Cześć słuchaj![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spotyka się dwóch dresiarzy.
- Stary byłem wczoraj na dyskotece, wyrwałem zaj***stą laskę... Drugi na to: - To nic. Stary, ja wpadam na imprezkę w moim nowym dresiku, łańcuch na łapie. Wyrwałem laskę, poszliśmy na plażę. Nagle zaczęła się rozbierać i mówi - rób co potrafisz najlepiej. - I co? Bzyknąłeś ją? - Nieeeeee. Je****em jej z główki. Grają sobie dwaj koledzy w golfa. Ale jakieś dwie panienki ich zwalniają i jeden do drugiego mówi: -idź do nich i powiedz żeby dały nam przejść Tak też zrobił lecz w połowie drogi wraca i mówi: -e stary Ty pójdź bo jedna to moja żona a druga to kochanka Tak więc idzie idzie ale też w połowie wraca i mówi: -Jaki ten świat mały... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
http://a.fotka.pl/015/957/15957004_6...Nn1YxnjZJO0%3D -> Cała Cracovia
![]() ![]()
WSZYSCY NA HALE!!!
PDDCh ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=dp4HH...eature=related - Przyjął na klate
Ostrzegam że jest to mocny materiał i osoby o słabej psychice które łatwo obrzydzić niech NIE OGLĄDAJĄ Mnie osobiście zwaliło z nóg ale z drugiej strony to chory człowiek był. |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dita von Teese też kibicuje Wisełce
![]() ![]() ![]()
"I don't necessarily agree with everything I think" Andrew Eldritch
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Czterech mężczyzn: inżynier, chemik, księgowy oraz pracownik administracji państwowej spierało się czyj pies jest najmądrzejszy.
Inżynier zawołał do swojego psa: - Pi, pokaż co umiesz! Pies momentalnie wskoczył na biurko, wziął ołówek, papier i narysował idealne koło, kwadrat i trójkąt. Księgowy zawołał swojego: - Bilans! Wiesz co masz robić! Bilans pobiegł do kuchni, przyniósł 12 ciastek, po czym podzielił je na cztery równe kupki. Chemik tylko spojrzał i zawołał: - Probówka! Do roboty! Suczka podbiegła do lodówki, wyciągnęła karton z mlekiem, po czym nalała dokładnie 180 ml do szklanki bez rozlania kropelki. Wszyscy spojrzeli na pracownika administracji państwowej i spytali: - A co potrafi Twój pies? Mężczyzna spokojnie powiedział do swojego pieska: - Przerwa Śniadaniowa! Do dzieła! Pies natychmiast zjadł ciasteczka, wypił mleko, narobił na papier, przeleciał pozostałe trzy psy, po czym zaczął narzekać, że zwichnął sobie podczas tego kręgosłup, wypełnił wniosek o odszkodowanie za pracę w szkodliwych warunkach i poszedł na chorobowe... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
![]() ------ A teraz trochę seksistowskiego dowcipu: Pewna kobieta wpadła na pomysł żeby kupić mężowi na urodziny zwierzątko. Udała się w tym celu do sklepu zoologicznego. Wszystkie fajne zwierzaki były niestety dla niej za drogie. Zrezygnowana pyta się sprzedawcy: - Macie tu jakieś tańsze zwierzaki? - Z tańszych mamy tylko żabę po 50 zł. - 50 zł za żabę?! Dlaczego tak drogo? - Bo ta żaba to, proszę pani, jest całkiem wyjątkowa.. Ona potrafi świetnie robić laskę! Kobieta nie zastanawiając się długo kupiła żabę, licząc że ta ją wyręczy w tej nieprzyjemnej dla niej czynności. Gdy nadszedł dzień urodzin kobieta wręczyła żabę mężowi i opowiedziała mu o jej niesamowitych zdolnościach. Facet był nieco sceptyczny, ale postanowił swój prezent wypróbować jeszcze tego samego wieczora. Grubo po północy żonę obudziły dziwne dźwięki dochodzące z kuchni. Wstała i poszła sprawdzić co tam się dzieje. Gdy weszła do kuchni zobaczyła męża i żabę przeglądających książkę kucharską. Wokół nich porozstawiane były przeróżne garnki i patelnie. Zdumiona kobieta spytała: - Dlaczego studiujecie książkę kucharską o tej godzinie? - Jak tylko żaba nauczy się gotować - wyp****lasz! Szpital, sala operacyjna, operacja prostaty... Doktor: - Siostro, proszę poprawić penisa. ... - Tak... Bardzo dobrze... teraz pacjentowi... Do eleganckiej restauracji wchodzi damulka, siada przy stoliku i u kelnera zamawia kawę. A gdy ją już dostaje kilkakrotnie podnosi do ust i krzywiąc się z niesmakiem opuszcza na dół. W końcu woła kelnera i zniesmaczona mówi - Kelner, ta kawa cuchnie brudnym f****em! Ten podnosi filiżankę ze stolika, kilkakrotnie wącha i odstawia mówiąc - Pani będzie łaskawa wziąć filiżankę w drugą rękę. - Czym się różni kobieta od komara? - Tym, że gdy komar ssie, to nie trzeba go głaskać po głowie Blondynka rozpoczęła pracę jako szkolny psycholog. Pierwszego dnia zauważyla chłopca, który nie biegał po boisku razem z innymi, tylko stał samotnie. Podeszla do niego i pyta: -Dobrze się czujesz? -Dobrze. -To czemu nie biegasz z innymi? -Bo jestem bramkarzem! Chłopak przyłapany na "gorącym" uczynku pomyślał sobie : - O, cholera, mam za niedługo maturę, miałem dostać samochód, uważali mnie za takiego porządnego, a tu co ? A trudno. Dziewczyna sobie myśli : - Aj, miało być fajnie, miał mnie przedstawić rodzicom, miało być milo,kolacja itp., a tu mnie jak ostatnia k*.*ę poznali. Ojciec sobie myśli : - Moja krew ! Dobrze synku, dobrze, całkiem niezła d*.* ! A matka : - Jak ta k*.* nogi trzyma ! Przecież mu niewygodnie ! Pewna młoda kobieta spotyka w barze fantastycznego faceta. Zaczepia go, rozmawiają cały wieczór, na koniec opuszczają razem bar. Wieczorny spacer kończy się pod drzwiami mieszkania faceta. Facet zaprasza kobietę do środka... W mieszkaniu znajduje się mnóstwo pluszowych misiów, cale półki, posegregowane według wielkości. Małe na najniższych półkach, średnie na środkowych półkach i te duże, na samej górze... Kobieta jest zdziwiona, że trafiła na zbieracza pluszowych misiów, ale nic nie mówi, jest zaskoczona, ale z drugiej strony cieszy się, że trafiła na takiego uczuciowego i wrażliwego faceta. Odwraca się do niego... całuje go... zdejmuje suknię... Stało się to, o czym cały wieczór marzyła... Po fantastycznej nocy pełnej namiętności, leży obok swojego wyśnionego faceta i pyta: - I jak było? - Możesz sobie wybrać nagrodę z najniższej półki...
Ostatnio edytowane przez Jarza : 27.02.2009 o godz. 10:30.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|