|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
jestem zdania, że większy wpływ na "formę" naszych kopaczy miał przejazd autokarowy do Gdańska niż brak trawy w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Tak, niech klub wynajmie im prywatny samolot, żeby nasze gwiazdy nie męczyły się tak bardzo podróżami. Z taką grą, jaką oni prezentują to powinni na rowerach dojeżdżać na mecze.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mogą odejść z Wisły Kraków:
Kew Jaliens 35-letni Holender mógłby zostać, ale musiałby się zgodzić na znaczną obniżkę zarobków. Nie wydaje się, aby miał jeszcze motywację do gry w Wiśle. Jego rodzina przebywa w Holandii. Ivica Iliev Serb przychodząc 2 latem 2010 roku do Wisły deklarował, że to jego ostatni poważny kontrakt. Myśli o zakończeniu kariery i powrocie do Belgradu, gdzie przebywa jego rodzina. Sergei Pareiko Reprezentant Estonii deklaruje, że chciałby zostać w Wiśle, ale na razie klub nie skorzystał z opcji przedłużenia kontraktu. Już w zeszłym roku, przedłużając umowę zgodził się na znaczną obniżkę pensji. Daniel Sikorski W Wiśle miał się odbudować, ale z tych planów nic nie wyszło. Nie strzela bramek, ostatnio prawie nie pojawia się na boisku. W klubie nikt nie wiąże już z nim nadziei. Emmanuel Sarki Nigeryjczyk miał udowodnić wiosną, że warto przedłużyć z nim kontrakt. Ostatni zaczął dostawać szansę od trenera Tomasza Kulawiak, ale na razie nie dostarczył zbyt wielu argumentów na swoją korzyść. Radosław Sobolewski W dużej mierze decyzja o pozostaniu w Wiśle będzie zależało od niego. 37-letni zawodnik myśli już o zakończeniu kariery. Jeśli jednak zdrowie i forma będą mu dopisywały, może skusić się na dalszą grę.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 12.04.2013 o godz. 11:47.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
No i chyba jeszcze Czekaj i Uryga.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ktoś wie, czy z Sarkim wszystko w porządku?
Bo to wyglądało na coś naprawdę bolesnego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Sarki - rok bez gry w piłkę, a grając ogony pokazał już ileś razy więcej niż Kosa czy Iliev. To świadczy o poziomie naszego aktualnego składu oraz ligi... Szybki, zwrotny, dobre wrzutki. Ta kontuzja to absolutnie fatalna sprawa, eliminuje z najważniejszego meczu sezonu naszego najlepszego ofensywnego zawodnika.
W rewanżu ze Śląskiem na pewno bez niego - nasz ofensywny kwartecik będzie wyglądał Kosa, Gargula, Małecki, Genkow/Sikorski z wejściem Boguskiego i Chrapka... Trzeba wierzyć :d |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
nie chce tutaj pisać ze Sarki zbawi naszą Wisełkę ale obiektywnie widać u gościa mega "odejście" i ciekawy drybling.
wg mnie jak damy mu więcej okazji i będziemy na niego coś grać ( tak też było z Legią pod koniec, że wszystkie piłki były adresowane do niego) to może coś z niego nam pożytecznego wyjdzie. ![]()
Here's the thing that makes life so interesting
the theory of evolution claims only the strong shall survive maybe so, maybe so but the theory of competition says just because they are the strong doesn't mean they can't get their asses kicked that's right |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Sarki za każdym razem kiedy pojawiał się na boisku potrafił ożywić naszą grę, ale że mamy takich a nie innych napastników jego starania spełzły na niczym.
Mam nadzieję, że jego kontuzja nie jest na tyle poważna by wykluczyć go na dłuższy czas z gry. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Mam nadzieje że po kontuzji nie spuści z tonu i będzie ciągnął Wisłę bo w tej chwili to nikt inny tego nie zrobi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Biję się w pierś i przyznaję, że Sarki okazał się wzmocnieniem. Kiedy przychodził do Wisły traktowałem go( jak pewnie większość) jak kolejnego z zawodnika z cyklu " I ty możesz zostać piłkarzem! przyjdź na kasting do nowego zespołu produkcji łysego likwidatora" okazało się jednak że SELERinho potrafi grać w piłkę i w kontekście naszej aktualnej siły jest niezłym wzmocnieniem. Obawiam się tylko, że jeśli zostanie z nami na przyszły sezon, to jego niezła szybkość może w dziwny sposób "wyparować" po pierwszym okresie przygotowawczym
E: Jest gdzieś filmik z sytuacją w której Sarki doznał kontuzji
Ostatnio edytowane przez piotrek06 : 14.04.2013 o godz. 10:55.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Pozostaje pytanie - czy Sarki jest w stanie grać 90 minut? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Sarki jest w stanie grać 90 minut, ale nie na takim poziomie jak wczoraj z Legią.
Chłop jest idealny na podmęczonego przeciwnika ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ale to forum jest zabawne. Teraz nagle Sarki okazuje się całkiem spoko grajkiem, a jak przychodził wieszano na nim psy. To samo z trenerem jest.. a patrząc spokojnie widzimy ile razy w Krakowie nas oszukano!! To niepojęte by tyle błędów sędziowie dla jednej drużyny robili...
Swoją drogą patrząc na Sikorskiego od dłuższego czasu myślałem, że jego nieskuteczność jest chyba przez te długie włosy... bo wszystkie bramki strzelał mają krótkie I co się okazało znów ma (jak na siebie) krótkie włosy i strzela bramkę!! Wniosek dla Daniela.. nigdy nie zapuszczaj włosów dopóty, dopóki jesteś czynnym piłkarzem Miłej i słonecznej niedzieli da Wszystkich!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie mówię , że Sarki to grajek geniusz niemniej jest lepszy niż myslalem. ale mimo to w czerwcu out
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Sarki u nas już nie pogra w ogóle jeśli kontuzja będzie grożna
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
dobre przyspieszenie ma Sarki, pokazał to przy akcji bramkowej, może będzie z niego korzyść, o ile kontuzja jest niegroźna
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jak dla mnie to ten Sarki w ostatnich meczach co wchodzil to odrazu gra calej druzyny byla lepsza.
Nasz najlepszy zawodnik ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Rafał "Sto nieszczęść" Boguski... po tym, co zobaczyłem dziś w meczu ze Śląskiem, wypada tylko powiedzieć że Wisła potrzebuje od zaraz napastnika z umiejętnością strzelania w światło bramki. Ten gość wystawiany jako samotny napastnik to jawny sabotaż.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Nie chcę przesadnie krytykować Boguskiego bo według mnie 9 to kompletnie ale to kompletnie nie jego pozycja. Aby grać na "dziewiątce" trzeba mieć nie tylko odpowiednie warunki fizyczne czy umiejętności trzeba posiadać przede wszystkim odpowiednią psychikę, a on ma zbyt delikatną. Tu musi być gość który nawet jak coś zawali to nie siądzie psychicznie i w drugiej czy trzeciej sytuacji się nie zawaha zalutować, nie będzie szukał prostego rozwiązania typu trafić w bramkę.
Doceniałem właśnie Pawła Brożka za to że nawet jak partolił to na boisku był nadal sobą czyli po prostu strzelał tak jak uważał, a nie byle tylko kopnąć. Nie będę znęcał się nad Rafałem bo wiem że były momenty że miał przebłyski dawnego Boguskiego jednak nie widzę dla niego przyszłości na tej pozycji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Chciałbym nadrukować podobiznę Łukasza G. na swoją koszulkę w hołdzie dla jego heroicznej postawy na boisku. Gdzie takie coś zrobię?
Może są takie koszulki w WŚ? Mam już projekt. Zdjęcie i podpis, 4 bramka ustawiła to spotkanie.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 17.04.2013 o godz. 20:42.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
a jednak Rafał uciszył wszystkich krytyków jak schodził dzisiaj, w jedyny osiągalny przez niego sposób...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Piłka nożna to nie jest dyscyplina dla Rafałka.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|