|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Lojalność. A co to takiego? Piłka nożna to biznes i na dodatek bezwzględny. Kto nie płaci ten nie żyje.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Między innymi przez usprawiedliwianie takich zachowań jak to Lipskiego nie ma lojalności, zanikły dobre obyczaje... Nie dziwiłbym się, gdyby piłkarze zarabiali jak zwykli ludzie i nie mieli za co zapłacić czynszu, ale w sytuacji gdy kasują takie pieniądze?
|
|
|
|
Guest
|
|
A jest jeszcze inny aspekt - ciekawe co powiesz jak hipotetycznie np. taki R zatrudni takich Lipskich, którym nie będzie płacił, a oni utrzymają ligę i zaczną dymić dopiero po sezonie, a spadnie Wisła, która będzie miała spięty budżet i regularnie opłacanych (ale słabszych-na miarę finansowych możliwości) piłkarzy. W Hiszpanii była parę lat taka sytuacja, że spadło uczciwe Villareal, a utrzymało się Deportivo, które po zakończonym sezonie prawie zbankrutowało (dostało komisarza czy tam syndyka). De facto oszustwo się opłaciło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Dlatego też wolę Wisłę skromniejszą, ale rzetelnie wywiązującą się z zobowiązań finansowych i szanującą piłkarzy i pracowników. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Trzynastki? Nie powinno ich być w ogóle
![]() Powyżej średniej krajowej? Może warto by było obliczyć średnią "piłkarską ekstraklasową", żeby zwykły człowiek mógł połączyć się w bólu z uciskanym ludem kopiącym piłkę na najwyższym poziomie... ps. wyraźnie napisałem, że klub powinien wywiązywać się ze zobowiązań kontraktowych... |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Według mnie, zostaniemy z aktualną 4 napastników, po przyjściu Carlito i nie ma co czekać na nowych. Bardziej pilne zakupy to skrzydłowi na ten moment..
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
tak jak ktoś tutaj (jak sie okazało słusznie) przewidywał , Probierz odpalił z żydowni Kądziora
http://weszlo.com/2017/06/25/zwalnia...czac-krakowie/ ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Pytanie, czy Drzazga będzie traktowany jako napastnik, czy może jednak skrzydłowy. Bo z tego co kojarze to na wypożyczeniu występował z boku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Podobno dzisiaj Wojtkowski podjal decyzję że przechodzi do Wisły. Ciekaw jestem na jakich warunkach..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Podobno,może,zobaczymy-kolejny informator
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Krzysiek Kiewicz na Twittererze napisał ze przechodzi testy medyczne, a on ma sprawdzone info
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Jak K. Kiewicz tak napisał to na pewno tak jest. Facet ma sprawdzalność praktycznie 100%. Taki janex z tym, że bliżej Wisły i pisze tylko o Wiśle.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Krzysiek Kiewicz bodajże pracuje w klubie i nie jest zwykłym "frajerem" z BP
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Nie, nie pracuje w klubie to jest na milion procent. Jak mniemam ma insidera w klubie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Jak wygląda sytuacja Kamila Kuczaka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Przygotowuje się do sezonu z Pelikanem Łowicz, pięć dni temu grał w sparingu.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Myślicie że realny jest transfer Oscara Lewickiego do Wisły? on ma ofertę z Polski, Pani Prezes powiedziała że prowadzimy rozmowy z kimś o potencjale zbliżonym do Mączyńskiego, pozostało mu pół roku kontraktu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Zejdźmy na ziemie, nie stać nas na takiego grajka w takim wieku. Interesuje się nim Girona czyli klub z La Liga.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma szans, on gra w najlepszym zespole ligi Szweckiej ostatnich lat i jest wyróżniającą się tam postacią... Wisła to już na pewno nie jest cel jego podróży nie oszukujmy się.
Ale gdyby udało się go sprowadzić do nas to byłbym w prawdziwym szoku. ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2017
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2016
Offline |
|
![]()
:tsw_uscisk_lechia:
:tsw_uscisk_slask:![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ile razy widziales go w akcji ?
p.s. Wczoraj w meczu L zagrał pilkarz którego Wisła chciała i nawet był połową nogi juz tutaj, ale ostatecznie JM zablokował transfer. I nawet tak źle nie wygladał ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O kim mowa ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2016
Offline |
|
P. S. Skoro temat to m.in. "plotki" i skoro ma się pojawić nowy właściciel i sypnąć kasą na duży transfer to może ten grajek: https://www.transfermarkt.pl/zlatan-...l/spieler/3455 XD ![]()
:tsw_uscisk_lechia:
:tsw_uscisk_slask:![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no właśnie, teraz ten temat powinien ożyć
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dla rozluźnienia i raczej dla starszych forumowiczów:
jaką pamiętacie najśmieszniejszą plotkę transferową z okresu początkowego Cupiała ? dla mnie nr 1 to Juergen Klinsmann , ale coś mi się kołata w pamięci że chyba przewijał się tez Stoiczkow oczywiście były to plotki przekazywane ustniej na X-tce, internetów jeszcze nie było ![]() ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|