|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
ale czemu piszecie o pzpnie w tym temacie?
fifa nam ligi akurt nie zawiesi. a jestem jak najbradziej za rozpie*doleniem tego bajzlu. nawet kosztem reprezentacji czy wyrzucenia naszych klubów na jakiś czas (jeśli nie przejdziemy totenhamu to mi wszystko jedno )![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak zawsze chujowa godzina
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
omfg, co jest grane z tymi godzinami ?
to jest jakas szersza akcja przeciwko Wiśle czy co ? |
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
ale pieprzycie. 17.00 to idealna pora jak na spotkanie na wyjeździe, przynajmniej nie wracasz do domu nad ranem w poniedziałek...
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
co nie zmienia faktu, że jeden z hitów całego sezonu, zaczyna się jeszcze przed zmrokiem.
ja się pytam, co z całą oprawą meczu, co z pokazywaniem jaka ta polska liga fajna i jak się fajnie rozwija. wszyscy chcą do tego przekonywać, a działają wbrew temu. btw. Lech - Legia o której? TVP planuje jakieś studio, czy srru odrazu na pierwszy gwizdek? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja już wolę ta 17:00 niż gdybyśmy mieli grać o 12 albo 14.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
no a dziś wracamy po europejskich pucharach do naszej ekstraklasy.
w Gdyni będzie ciekawie, choć chyba wszyscy czekamy na niedzielę i mecz w Zabrzu. LECHIA GDAŃSK! edit: ToTylkoJa - no to też rewelacja.. pewnie 4 mecze w sezonie TVP, zamiast je jak najbardziej wypromować i pokazać szerszemu gronu odbiorców, że na meczach Ekstraklasy można się dobrze bawić, że niekiedy piłka na tych spotkaniach nie jest zła, to odbębnią je byle jak.
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 03.10.2008 o godz. 14:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Znając życie, to tvp zacznie mecz dopiero od gwizdka sędziego. Kaszana na maxa ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
TVP zawsze kpi sobie z transmisjii plkarskich Polskich druzyn.
Studia przed Liga Mistrzow trwaja tam po 20-25 minut i pitolą jakies Engele i Gmochy wokolo o tych samych Liverpoolach czy Barcach a jak przyjdzie zrobic transmisje jak np wczoraj to studio ,trwa 2 minu ,potem reklamy 5 i sklady pokauzja juz prawie jak pilkarz graja.No czy to jest normalne I potem niech sie niedziwia ze ludzie im abonamentow nie placa itd,bo to jest smiech na sali jak traktowany jest pilkarski kibic w tym kraju przez Publiczną. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|||
|
rozbawiła mnie rozkmina pejsów
Na wczorajszym meczu Amici z Austrią były kilkakrotne ,,pozdrowienia,, dla Lechii.A pejsy juz rozkminiają o co biega. pejs1 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() myślenie nie boli. treść jednej z vlep w 100% rzeczywiste: IQ na kałuży trudno dostępne ![]() P.S ale i tak atmosfera jest lepsza po zmroku chyba że wyłączą światło ![]() Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Ricken : 03.10.2008 o godz. 18:47.
|
||||
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
W/g kalendarza słońce zajdzie o 16.18 więc mecz prawie cały po ciemku ;-)
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
A jak na razie "nasz" człowiek - zwany doktorem wykonuje swój plan w 100%
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
żeby tylko doktor nie spuścił Craxy do ligi niżej. Obojętnie, co o tych z Kałuży myślimy to bez derbów Krakowa dla mnie liga będzie o wiele uboższa.
To 100 lat tradycji, a tradycja rzecz święta ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
I jeszcze jedno minimum 4 punkty pewne!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A mi tam nie będzie ich brakować,niech wracają tam gdzie ich miejsce - do 1 ligi
![]() |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
z punktu widzenia kibicowskiego jest wielce wskazane żeby ją spuścił na okres przebudowy stadionów - kiedy obie drużyny wyprowadzą się z Krakowa - spadek starozakonnych do 1 ligi byłby darem Niebios.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Lechia jak na razie wygrywa z Arką!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
w zeszlym sezonie tez grali fatalnie jesienia a wiosna sie odbili od dna(Cracovia)
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
W sumie za spuszczenie zespołu z tak solidnymi zawodnikami doktorat by się należał.
Bo to sztuka jest grać tak źle, mając w składzie Wasiliuka, Pawlusińskiego, Nowaka, Kłusa, czy Karwana - sami solidni ligowcy, nawet ponad ligową średnią. Może więc - po udanym sezonie - namówię szefa, by wystąpił na senacie z wnioskiem o uhonorowanie Majewskiego dr honoris causa naszej alma mater No i Stefan wreszcie byłby doktorem lege artis. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Cracovia przegrywa 0 1 i już chyba po Majewskim.... a szkoda by było
![]() Arka poszła w ślady Cracovii i przegrała u siebie z Lechią też 0 1! ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cabaj
http://www.pilkanozna.pl/news.php?ID=99273 "W 69. minucie piątkowego meczu Marcin Cabaj obronił wykonywany przez Podstawka rzut karny. Bramkarz "Pasów", który ostatnio jest w wyjątkowo wysokiej formie, był z tego faktu tak zadowolony, że gdy tylko podniósł się z murawy, pokazał strzelcowi słynny gest Kozakiewicza." Źródło www. pilkanozna.pl ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Derby Trójmiasta dla Lechii
W dodatku pyknęli Arke na jej terenie. Brawo ! Wie ktoś jak od strony kibicowskiej mecz wyglądał ? A Cracovia coraz gorsza Coś Doktor nie znalazł recepty na poprawę gry. |
|
|
|
Guest
|
|
Mają pieniądze więc wylecą Gliwice z Bytomiem i ktoś tam, a Pasy się utrzymają. Stef pewnie aż taki mega cienki zawodowo nie jest, ale ma kłopoty z dogadywaniem się z ludźmi-grajkami jak widać i teraz drużyna gra ewidentnie przeciw niemu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Oglądałem drugą połowę Arka-Lechia i niestety zrobiłem to na trzeźwo. Bardzo bolało. Dla każdej z drużyn wymienić 3-4 podania do przodu było szczytem piłkarskiego kunsztu, zagrać dokładne dośrodkowanie - niewykonalne, przyjąć piłkę żeby nie odskoczyła od nogi - bardzo trudne. Do tego jeszcze stadion kurnik w Gdyni i mieliśmy buraczaną Ekstraklasę w całej okazałości. Lechia wygrała, bo była mniej beznadziejna. Nigdy więcej meczy ligowych średniaków na trzeźwo!
![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Z tego co mi meldowali znajomi pasiaści na "męczu" z Bytomiem to samo co w Gdyni.Wielka wiejska 5-ligowa kopanina, pasiaści zapowiedzieli że kończą powoli sezon kibicowski bo ich oczy bolą i za dużo na alkohol-znieczulenie muszą wydawać, a jeszcze im w skansenie na łby kapie. Taki jest poziom futbolu jak tych co nim kierują (pzpn). derby trójmiejskie częściowo oglądałem. Forza Biało-Zieloni, ale sportowo to ja to mam u mnie na osiedlu na A-klasie! Ludzieee, ocknijcie się ,róbcie coś z tym bo okrutnie żal być trzecim światem.
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
Tyle że Filipiok jest uparty i może się męczyć ze Stefciem aż do zimy. W rezultacie Pasy mogą ponieść takie straty, że wiosną będzie trudno to odrabiać. Ale to już nie nasz problem... ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Nie chce bronic Filipiaka, ale zwolni Majewskiego i kogo w jego miejsce zatrudni .Jakiegos maga z Czech czy jakiegos Boguslawa Baniaka czy Edwarda Lorensa co ma 70 lat i 40 klubow juz trenowal
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
- Wieczorek - Radolsky - Stawowy Ale to nie nasz problem, niech Stefan jeszcze trochę umoczy ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|