|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
||
Borja Iglesias - 32 bramki, awans [ o ile Celta B moze awansować wyżej] Garrios utrzymał się z CF Gava, skończył na 25 bramkach [ król strzelców tej grupy] Airam Benito - spadł z ligi, skończył na 17 bramkach. Kontraktu z klubem NIE przedłużył. [ https://twitter.com/airamb10/status/864954933858140160 ] Aridane - awans, 16 goli na koniec. Raczej nie do wyciągnięcia Chumbi - awans, 15 bramek Jorge Galan - brak awansu, 14 bramek Enric Gallego - 16 bramek, utrzymanei w lidze. ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
Powołanie do reprezentacji Słowacji to chyba zasługa menadżera w Ekstraklasie masz lepszych bramkarzy (Kuciak, Putnocky) a nie są powołani. Ps. Palanca odchodzi z Korony, gdyby był kilka lat młodszy to byłby idealnym kandydatem. |
|
|
|
Member
Od: 09.2016
Offline |
||
Powód: uzupełnienie
Ostatnio edytowane przez konvict1993 : 06.06.2017 o godz. 15:07.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Gdyby odszedł Mączyński albo Brlek (lub obaj) to dobra opcją mógłby byc Możdżeń z korony. O ile Legia go nie zawinie bo latała taka plotka. U nich na ławkę u nas miałby raczej pewny plac.
Ciekawa opcja jest tez Urbanczyk z Ruchu. Wiem, ze sytuacja Wisły jest taka, ze aby sie spokojnie utrzymywać musimy sprzedawać ale jakas czesc z tego trzeba inwestować.. Zeby za kilka lat moc znowu sprzedawać. Także na takiego Kądziora nie powinni kasy szczędzić jesli uda sie kogos wczesniej spieniężyć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
dynek.pl
widzisz, napastnik ja znalazł ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jak ktoś nie widział, to wczoraj w Misji Futbol była mowa o tym, że Mączyński już u nas nie zagra.
Ciekawe, z którym naszym piłkarzem rozmawia Legia, bo dzisiaj takie info się pojawiło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Gdzie tam było powiedziane, że już nie zagra? Bo ja słyszałem jedynie przypuszczenia, które my również mamy.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie wierze, że Brlek zamieni Wisłę na Legię...
albo inaczej, nie wierzę że Legia spełni oczekiwania finansowe Wisły... to samo się tyczy Mączyńskiego ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Testy medyczne w Sandecji przechodzi właśnie Kolew i chyba dobrze że do nas nie trafi bo jego statystyki są zdecydowanie lepsze niż gra.
W 2,3 lidze ESP jest sporo ciekawych zawodników, mam nadzieję, że zrobimy użytek sprowadzając kogoś z tamtych rejonów. Llonch i Gonzalez wypalili,. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli Brlek odejdzie to może warto sprowadzić Drewniaka ? Miał całkiem udany sezon i jest za free.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Drewniaka? Już jeden w postaci Urygi wystarczy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że zarząd Brleka do innego klubu z klapy nie puści. Chyba, że dadzą 4mln ⏠to z Bogiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak nie Mączyński, nie Brlek to zostaje... Llonch
![]()
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Moim zdaniem chodzi o Krzyśka. Na pozycji Brleka mają Vadisa, który jeśli zostanie, to jest po prostu od niego lepszy. Moulin jako defensywny pomocnik więc pozostaje wymiana słabego Kopczyńskiego na Krzyśka (no chyba, że przestaną grać systemem z dwoma defensywnymi pomocnikami).
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Testowany Hiszpan odpalony ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Vadis prawdopodobnie odchodzi, dodatkowo Legia to zespół który chce mieć dwóch zawodników na jedną pozycje.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() Pewnie taniej wychodzi |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Keylor Navas został faktycznie legendą Wisły ![]() ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Brlek ma spore papiery na granie, na pewno jest lepszy niż Hamalainen na "10"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Brlek to cały czas jest tylko potencjał , strasznie się nim jaramy bo łakniemy gwiazdy która przypominała by nam stare dobre czasy , ale niestety forma Petara jest chimeryczna
moim zdaniem dużo ważniejsza rolę dla zespołu pełni Mąka i jego odejście może być dla nas bardzo ciężkie ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak Legia da 2 mln. euro. to podziękować pocałować rączki i do widzenia
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Nie uwierze w temat pt Maczynski w legii. Poki nie zobacze - nie uwierze.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ładnie by się Mączyński sku***ł na stare lata jakby poszedł do cw*lki. Niech idzie do Slavii czy gdzie tam go chcą w Czechach, a nie do tych krawaciarzy. Nie darowałbym mu tego. Takie rzeczy może robić najemnik w stylu Brleka, Loncha czy innego Ondraska, a nie wychowanek Wisły.
Nie mniej jednak chciałbym żeby Krzysiek został sprzedany. Tak za milion euro. To byłoby dobre dla obu stron. On by coś dorobił na koniec kariery i Wisła by dostała zastrzyk gotówki. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Nie sądzę, żeby zarówno Mączyński, jak i Brlek poszli do Legii. Pierwszemu jest to do niczego niepotrzebne, poza tym raczej zdaje sobie sprawę z tego jak zostałoby to odebrane; nie wierzę też, żeby manager nie znalazł zagranicznego klubu temu drugiemu. Poza tym, jeśli ze stolicy odejdzie VOO, to myślę, że prędzej będą szukali "większego" nazwiska poza krajem.
Natomiast biorąc pod uwagę naszą sytuację finansową klub zdecydowanie powinien szukać kupca dla Sadloka - z całym szacunkiem dla jego bardzo dobrej gry jego strata byłaby nieporównywalna do straty któregokolwiek z powyższej dwójki.
Ostatnio edytowane przez d : 07.06.2017 o godz. 08:09.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|