The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.11.2012, 12:21
ja .......e, idę sobie jak człowiek na uczelnie pisać kolosa a tutaj sms że gość który pracował na moim wydziale chciał rozjebać cały sejm ;O
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 20.11.2012, 13:01
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
Facet zbytnio się nie krył ze swoimi zamiarami i to już od jakiegoś czasu.To cud że wspaniała ABW go w końcu namierzyła

skad te cytaty?
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 20.11.2012, 13:03
Parafrazując naszego obecnego prezydenta z sowieckiego nadania, wypadałoby rzeknąć:
Nieudany prezydent - nieudany zamach.
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 20.11.2012, 13:09
Worcester napisał(a):Wyświetl post
Parafrazując naszego obecnego prezydenta z sowieckiego nadania, wypadałoby rzeknąć:
Nieudany prezydent - nieudany zamach.
z jakiego k...a sowieckiego nadania?
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 20.11.2012, 13:15
Komorowski jako człowiek wsi jest prezydentem nadanym własnie przez RÓJ inaczej SITWĘ, a ta działa na korzyść Sowietów.
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 20.11.2012, 13:15
Mocny napisał(a):Wyświetl post
skad te cytaty?
googłe + słowo kluczowe [email protected] (adres internetowy Brunona K.)

http://www.ar.krakow.pl/rol/wrol/k_chem.htm
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 20.11.2012, 13:22
http://wpolityce.pl/dzienniki/jak-je...-i-zazenowanie

Dodam kolejne pytanie: a co to za sekretny akwen wodny, gdzie niepostrzeżenie detonuje się 250 kg trotylu? I kolejne: 4 tony trotylu docelowo? Pod Sejm? W jaki sposób, na plecach a ładunki [4 tony] jak miałyby być niepostrzelenie pod Sejmem rozlokowane?! Śmierdzi na kilometr.
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 20.11.2012, 13:29
A od czego jest Ford Transit 3,5t?

Piękna wrzutka służb (kolejna po trotylu), która robi ludziom jeszcze większą papkę z mózgu niż to było do pomyślenia rok, czy dwa lata temu. Czasem się zastanawiam, czy tam gdzieś (u góry) nie siedzi jakiś "inżynier"-coach, który uskutecznia eksperyment z Kapeluszami De Bono na ogóle społeczeństwa czyniąc z nas największą hodowlę królików doświadczalnych na świecie.
abruzzi
Member

Od: 01.2007

Stary 20.11.2012, 13:48
Drozd jeszcze nie odniósł się do sprawy... Zaczynam sie martwić
d.j
Senior Member

Stary 20.11.2012, 13:50
Odniosę się do opinii iż miała by to być osoba skrajnie nienormalna...

Z niedoszłym zamachowcem miałem okazję przez jeden rok mieć chemie...
Wydawał się człowiekiem normalnym, na naszych zajęciach nic nawet nie napominał od polityce czy materiałach wybuchowych (chemie miałem 5 lat temu...)

Na pewno mógł mieć w pewien sposób skrzywioną psychikę; jednej dłoni nie posiadał w drugiej miał tylko 3 palce (podobno stracił je właśnie w pracy)
yarow
Senior Member

Stary 20.11.2012, 14:56
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Powiem tak szkoda, że się mu się nie udało. Tak czy inaczej ci bandyci pewnie poczuli teraz strach na własnej skórze i może chociaż przez chwilę się zastanowią następnym razem jak będą przyjmować kolejną łapówkę albo robić burdel z tego kraju.

Kamikadze, Ty naprawdę jesteś kamikadze .
Mam nadzieję, że nie mówisz poważnie i nie chciałbyś być taki jak Ci, którzy dokonali Zamachu w Smoleńsku.
{O sorry, tam były cząsteczki wysokoenergetyczne a w Krakowie trotyl

Facet jest być może jest Bogu ducha winny.

-------------------------------------------------------------------

Jeden cytat:

Cytat:
Wojtek Mucha (GPC): Czy sprawa zamachu ma związek z rządowym projektem ograniczenia uprawnień ABW?
ABW: Ta sytuacja jasno pokazuje, że nie należy ograniczać naszych uprawnień.
Tutaj o tym jak "zamachowiec" wali otwartym tekstem. Czy zamachowcy walą wcześniej otwartmi tekstami po to aby dać się znaleźć? W 2008 r. mówi, że "nie jest tak głupi, żeby bomby sprzedawać"

http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 20.11.2012, 14:59
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Przyznać się, który pracuje na AR
Wywołałeś całe stadko potencjalnych desperatów, jak na zawołanie hihihi. Nie oszukujcie się chłopaki, wiadomo przecież że pierwotną winę ponosi oczywiście okrutny kaczor.

Wypuszczają kolejną część baśni dla lemingów, najprawdopodobniej kosztem przypadkowego człowieka.

Sprawa taka poważna że zamiast na komisję do spraw służb, trafiła do mediów. W celach promocyjnych chyba.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 20.11.2012 o godz. 15:24.
Hej Nasz TS !!
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 20.11.2012, 15:07
Wojtek "parchate ścierwo" Mucha do niedawna intonował u boku syna komendanta na żydowskim młynie Wtsk, więc jest zdyskwalifikowany i niewiarygodny.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 20.11.2012, 15:44
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
@yarow masz rację, że może jest niewinny, nie zaprzeczam tego. Chcą wprowadzić u nas inwigilację co w "wolnej Ameryce".
Ciekawy wątek jest taki, że on chciał niby zabić (polski?) rząd, a spotkałem się na różnych stronach, że przez to piszą o nim że jest antysemitą
A co się najlepiej sprzedaje w mediach? Jakby napisali, że był przeciwny podnoszeniu podatków i wszechobecnej inwigilacji to ludzie mogliby się zastanawiać czy aby faktycznie nie ma racji. Słowo "antysemita" to słowo klucz w takiej kwestii. Ludzi są tak na tym punkcie wyczuleni, że od razu wydają na niego wyrok skazujący. Mogło paść jeszcze "homofob" lub "kibol" ale do tej konkretnej sytuacji nijak było to podłączyć.

PS. Oczywiście faszystą też trzeba będzie (o ile już tego nie zrobili) go nazwać. To wręcz elementarz propagandy. Mało kto wie co to słowo znaczy, ale jak ktoś jest faszystą to na pewno jest ten zły.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 20.11.2012 o godz. 15:47.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
yarow
Senior Member

Stary 20.11.2012, 15:46
Arkady Saulski, publicysta: "Proszę na chwilę usiąść i wyobrazić sobie następującą sytuację: mamy 5 września 2001 roku. Od rana w amerykańskich telewizjach CBS, NBC, ABC, CNN wałkowana jest informacja o tym jakoby FBI udało się schwytać „kogoś” kto planował „coś” podłożyć „gdzieś” by zabić „kogoś”, po czym o godzinie 10-tej czasu amerykańskiego szef tejże FBI (wtedy Robert Mueller) ogłasza to wszystko ze szczegółami podczas konferencji prasowej. Profesjonalizm? Raczej nie. [...]
Przytoczę jedynie opinię jednego z byłych szefów CIA: „O tym czy służby specjalne działają czy nie, świadczy to, ile planowanych zamachów się nie odbyło”. Mówiąc prościej – im ciszej o pracy danej służby specjalnej, tym lepiej ona działa. Niestety dziś rano nie można tego powiedzieć o ABW."

http://wpolityce.pl/wydarzenia/41007...-z-tego-wynika
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 20.11.2012, 15:48
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Jakby napisali, że był przeciwny podnoszeniu podatków i wszechobecnej inwigilacji to ludzie mogliby się zastanawiać czy aby faktycznie nie ma racji.
Czyli jak ktoś się nie zgadza na wysokość podatków to może wy.......ić Sejm w powietrze i bedzie usprawiedlwiony ? Nie bronie tych złodziei z Wiejskiej ,ale to lekka przesada...
mr_kwolf
Senior Member

Stary 20.11.2012, 15:51
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Czyli jak ktoś się nie zgadza na wysokość podatków to może wy.......ić Sejm w powietrze i bedzie usprawiedlwiony ? Nie bronie tych złodziei z Wiejskiej ,ale to lekka przesada...
Nie nie nie, ja nie twierdze, że ludzie mieliby przyznać rację Brunonowi, że jedynym rozwiązaniem jest podkładanie bomb tylko, że może faktycznie w państwie nie jest tak kolorowo jak przedstawia to TVN.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 20.11.2012, 16:16
Chyba nikt nie wrzucał a myślę, że warto pooglądać "arsenał" zamachowca Polecam komentarze

http://wiadomosci.wp.pl/gid,15108413...a,galeria.html
abruzzi
Member

Stary 20.11.2012, 17:01
ANtoni Macierewicz: Zamach miał być wymierzony w PiS, gdyż to przedstawiciele tej partii siedzą najbliżej loży prezydenta Bronisława Komorowskiego w sejmie - powiedział Antoni Macierewicz w rozmowie z portalem Fronda.pl.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html

Co na to lekarze
Piotrek87
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 20.11.2012, 17:11
psychiatrzy z kaftanem bezpieczeństwa jadą już po Antoniego Smoleńczyka II Macierewicza.
taki młody
Member

Stary 20.11.2012, 17:36
abruzzi napisał(a):Wyświetl post
ANtoni Macierewicz: Zamach miał być wymierzony w PiS, gdyż to przedstawiciele tej partii siedzą najbliżej loży prezydenta Bronisława Komorowskiego w sejmie - powiedział Antoni Macierewicz w rozmowie z portalem Fronda.pl.

Co na to lekarze
A może to posłowie PiSu mieli wnieść trotyl i nitrogliceryne na salę obrad, zostawić ją pod swoimi ławami bo jak twierdzi Antoni autorytet oszołomstwa, siedzą pod lożą myśliwego i na znak Jarosława tego od zbawiania Polski, mieli jak często mają w zwyczaju opuścić salę obrad. "Zabijają kilkaset osób, elitę państwa w tym prezydenta co jest zbrodnią niesłychaną" - słowa wiadomo kogo.
Co robią teraz lemingi słuchające Radia Maryja, ogladające Tv Trwam i czytające GP?
Zaznaczam, że nie mam nic do tych trzech mediów.
Pancerne ławy sejmowe, trotyl, mgła czy znów spisek Tuska w płaszczu od Putina?
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 20.11.2012, 17:38
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
Facet zbytnio się nie krył ze swoimi zamiarami i to już od jakiegoś czasu.To cud że wspaniała ABW go w końcu namierzyła
Przecież to śmierdzi jakąś wypuchą na kilometr . Nie wierze że jakiś świr w tylu postach podaje swojego maila szczególnie w takiej sprawie którą mogą służby monitorować i organizuje szkolenia . 2 na podobno 3 szkolonych to agenci ABW - wyglada jakby znaleźli frajera który zna się na materiałach wybuchowych i mu powiedzieli ' ej kolo zrób nam szkolenie to rozj....my wspólnie sejm"
A poza tym mowa jest o materiałach wysokoenergetycznych - a ktoś może pomyślał że chłopina kupił kosmetyki dla żony? duuuuużo kosmetyków + namiot z PVC i go skręcili
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 20.11.2012, 17:40
taki młody napisał(a):Wyświetl post
A może to posłowie PiSu mieli wnieść trotyl i nitrogliceryne na salę obrad, zostawić ją pod swoimi ławami bo jak twierdzi Antoni autorytet oszołomstwa, siedzą pod lożą myśliwego i na znak Jarosława tego od zbawiania Polski, mieli jak często mają w zwyczaju opuścić salę obrad. "Zabijają kilkaset osób, elitę państwa w tym prezydenta co jest zbrodnią niesłychaną" - słowa wiadomo kogo.
Co robią teraz lemingi słuchające Radia Maryja, ogladające Tv Trwam i czytające GP?
Lemingi to nie ta drużyna oni graja w składzie z Szechterem i Rudym cfaniakiem
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
yarow
Senior Member

Stary 20.11.2012, 17:59
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Chyba nikt nie wrzucał a myślę, że warto pooglądać "arsenał" zamachowca Polecam komentarze

http://wiadomosci.wp.pl/gid,15108413...a,galeria.html
Tak

Osoby odpowiadające za bezpieczeństwo obywateli, za obywateli podatki chcą nas zabić śmiechem :

http://fakty.interia.pl/galerie/pols...,1702684,1,269
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 20.11.2012, 18:06
taki młody napisał(a):Wyświetl post
oh mein fuhrer
czyli jednak! Sa zamachy, sa knowania! "Istnieja"- jak oslawiona liga chuliganow.

cytujac klasyka "jaki prezydent taki zamach"

ps. detal - w pewnym samolocie zginelo 96 osob, w pewnym sejmie prawie doszlo do katastrofy. Prawie znak rownosci. Bronku ratuj mobilizuj wyprowadzaj ogarniaj. Podsluchow nigdy za wiele.
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Gwiaździsty
Senior Member

Stary 20.11.2012, 18:08
Ten "zamach" to niezły kabaret. Koledzy niedoszłego zamachowca to funkcjonariusze ABW. Może to oni go namówili i poprosili aby skonstruował bombę razem z nimi a potem go wielce zatrzymali Donaldu już wiedział o "zamachu" od 3 tyg. Trzeba Amerykanów zaprosić na szkolenia, takich mamy świetnych agentów .
Teraz oczekuję aż głos zabiorą "autorytety", które zasugerują rozwiązanie partii opozycyjnych, zakazanie Marszu Niepodległości i zawieszenie niektórych praw obywatelskich. Aby PO żyło się lepiej !
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 20.11.2012, 18:13

Co na to lekarze
Racja, szybko powinieneś się z nimi skontaktować .
Hej Nasz TS !!
abruzzi
Member

Stary 20.11.2012, 18:25
Aż mi w pięty poszło. Naszczęscie nie mam takich paranoicznych stanów jak Twoj mentor specjalista od zamachów i wypadków lotniczych.

Może byś chociaż skomentował czy podzielasz hipoteze pana Antoniego?
mr_kwolf
Senior Member

Stary 20.11.2012, 18:30
Aż mi w pięty poszło. Naszczęscie nie mam takich paranoicznych stanów jak Twoj mentor specjalista od zamachów i wypadków lotniczych.

Może byś chociaż skomentował czy podzielasz hipoteze pana Antoniego?
Szkoda tylko, że autorów innych paranoicznych wizji według których gość posiadający sprężynę od wersalki miał wysadzić sejm nie chcesz wysyłać do lekarza.

Tylko do Macierewicza się przywaliłeś. Bo z PiSu.

PS. Myśle, że rudy celem zwiększenia bezpieczeństwa "organów władzy wykonawczej" powinien posadzić pancerne brzozy ze Smoleńska wokół budynku sejmu.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 20.11.2012 o godz. 18:34.
BBudowniczy
Senior Member

Stary 20.11.2012, 18:33

Komentarze pod zdjęciem:

"TO ZNACZY, ŻE BYŁO ICH DWÓCH !"

"Pewnie miał zamiar czekać ubrany w ten hełm pod Sejmem,aż te 4 tony trotylu wybuchną."

"Proszę. i my mamy terrorystę (oczywiście na miarę naszych możliwowści)."

PS. Tak nawiasem mówiąc to ja na miejscu posłów i prezydenta nadal bym się obawiał o życie, w końcu część grupy terrrorystycznej nadal jest na wolności

"Podejrzany zorganizował grupę zamachową, werbował współpracowników, którzy zostali przesłuchani i pozostali na wolności"
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 20.11.2012 o godz. 18:43.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów