|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wolfy - wydaje mi się, ze kolega po prostu źle zrozumiał Jaliensa... Może on mówił, ze za rozwiązanie trwającego jeszcze 15 miesięcy kontraktu (nie wiem kiedy padła propozycja - być może zaraz po przejęciu sterów przez Bednarza) otrzymał propozycję 3 miesięcznego wynagrodzenia. Nie wierzę w ponad roczne zaległości płacowe, to wręcz niemożliwe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Po drugie gdyby Cupiał ufał Bednarzowi bezgranicznie to by go nie wywalał za pierwszym razem, a i teraz miałby "genialny" i "beatyfikowany za życia przez niektórych" Jacuś ekstra kasę na transfery, a tymczasem jest tylko kwestią czasu, aż ponownie go bo bos ..wywali. Po trzecie pełną odpowiedzialność ponosi Cupiał i nikt inny, .. ewentualnie Zarząd Wisły, a zwłaszcza przedstawiciele właściciela. Bednarz zaś jest moim zdaniem po prostu niekompetentny i tylko i aż tyle. Po co Wiśle taki dyletant który zarabia i nic dobrego nie robi, a czasem wręcz szkodzi ja doprawdy nie wiem .. Co do Żydów i spiskowych teorii to pewnie Żydem był Valckx i Żydami są wszyscy których cieszyło ówczesne MP i dobry wynik w europejskich pucharach ..Generalnie kto nie za Bednarzem ten Żyd. Wygląda więc na to że jestem Żydem, ok. Dla mnie no problem ______ Co do Jaliensa, że przypomnę, to ostatnio gra dobrze i to akurat też jest ok.
Ostatnio edytowane przez milosz : 16.10.2012 o godz. 19:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
, bo chyba mowil to jak wspomnialem o mozliwosci rozwiazania kontraktu... ale 2-3 podkreslil ze tak dlugo mu nie placili, wiec czy mu to w koncu reguluja czy nie, to jednak przez taki kawal czasu nie placili/nie placa.. a 3 msce zamiast 12 to i tak zalosne..To co sie dzieje w klubie to dramat, ale dalej nie wierze w zapasc.. bo za 2010 mielismy 1,5 mln zl zysku, a w 2011 biorac pod uwage mistrzostwo i dobry wynik w pucharach... nie wierze ze az takie straty narobilismy... |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
I żeby tak Kew zwierzał się przypadkowo napotkanemu kibicowi na takie tematy ? Albo to ja jestem niewiernym człowiekiem, albo ty KaSzTaN masz twarz której wyjątkowo się ufa...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Dlaczego Kaczor Donald ma tylko jedną rękę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
OT: Bo powiedział: 'rękę dam sobie uciąć jak....' w sprawie Amber Gold?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
To nie byla kwestia zwierzania sie... poprostu mielismy ciekawa rozmowe o sytuacji w klubie (o wielu innych rzeczach tez rozmawialismy), a ze sporo wiedzialem co sie dzieje, to jakos siadlo na ten temat i troche zaczal gadac o tym.. ale czy to ma byc wielka tajemnica? To sa zywne jaja, tak jak zalosnie klub traktuje kibicow, tak i pilkarzy...
A co wy tak na Basalaja i Stana? Przeciez sa ludzie z RN i oni musza wszystko zaakceptowac.. Ale z drugiej strony, to dopoki nie zobacze sprawozdania finansowego za 2011, to nie uwierze w zadne bajki o kompletnej zapasci finansowej.. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kuba Błaszczykowski będzie w nastepnym odcinku "Kuby Wojewodzkiego"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
hahaha a do kogo ma iść?
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Myślałem, że Kuba ma więcej oleju w głowie i nie będzie chodził do tak miernej jakości programów prowadzonych przez takiego typu ludzi jak Wojewódzki. Ale cóż, ma chyba swoje pięć minut, to chce je wykorzystać. Szkoda, że również w taki sposób.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Zgadzam się z przedmówcami... powinien iść do Figurskiego ;]
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ja tam bardzo lubię program Wojewódzkiego i z chęcią obejrzę chociaż przez ostatnie miesiące moja sympatia do Kuby delikatnie mówiąc trochę spadła, ale zobaczę co ma do powiedzenia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dojebaliscie sie tych biletow, jak cygan labedzia....
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
A swoją drogą co niby ma znaczyć ze ma swoje 5 minut bo nie kumam, że niby kariere w telewizji planuje czy jak? Chce to niech idzie, jego sprawa i dziwi mnie jakieś oburzenie z tego powodu bo piłkarz to też człowiek więc darujmy sobie tego typu złośliwości. Chyba trzeba przypomnieć że jest to program rozrywkowy dlatego tego typu programy radzę oglądać z przymrużeniem oka , najlepiej przy piwku, gdy nic ciekawego nie ma się do roboty... ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A dziwisz się? Przegrał jeden z najważniejszych meczów swojej kariery wychodzi do mediów i pier doli o biletach, przecież to tak samo żenujące zagranie jak tekst przygłupa grającego na lewej obronie w jednym z warszawskich klubów, który chciał się rewanżować Grekom za to, że go wielce skrzywdzili po tym jak brał jakieś gówno żeby schudnąć i zdziwił się, że go napiętnowali.
Jeden gwiazdor( ten co chciał pomóc się zaaklimatyzować trenerowi w szatni, notabene ciekawe czy u Capello by kiedyś wszedł na boisko po takim tekście ![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Pozwolę sobie wtrącić offowo o Kubie, że nie powinien nigdy nosić opaski kapitańskiej w Kadrze. Po pierwsze - bileciki, czyli buractwo na poziomie Józka spod monopolki, który za reklamę szkockiej chciał karton, a dali mu tylko jedną flaszkę. Po drugie - kapitan NIE OCENIA IMIENNIE KOLEGÓW Z BOISKA - vide afera z Obraniakiem. Po trzecie, w świetle powyższych uważam, i pewnie nie tylko ja, że prawdziwym przywódcą, naturalnym zresztą, jest Wasyl. Kuba jest wymysłem Smudy, i tam powinna skończyć się Jego kariera z opaską "C" na ramieniu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
o to co chorągiewki jebane już kubuś nie jest waszym wzorem bogiem i ideałem hahahahaha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Błaszczykowski piłkarsko daje tej kadrze najwięcej. To jest fakt, statystyka goli i asyst zamyka usta wszystkim idiotom.
Dopierdzielanie się do głupich wypowiedzi - wiadomo w jakim kraju żyjemy. Czy Błaszczykowski powinien być kapitanem - to decyzja trenera. IMHO charakterologicznie nadaje się najbardziej spośród wszystkich kadrowiczów, jest naturalnym liderem zarówno piłkarsko, jak i mentalnie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.10.2012 o godz. 21:06.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Naturalnym liderem z cechami przywódczymi jest Wasyl. Błaszczykowski nie potrafi krzyknąć i scalić drużyny. Można mówić o Błaszczykowskim różne rzeczy , ale cech przywódczych nie ma.
Wygłupił się okrutnie z tymi biletami i będzie się , to za nim ciągnęło długo. Sytuacji z Obraniakiem nie ma co komentować , bo Błaszczykowski jako kapitan drużyny narodowej się w tej sytuacji ośmieszył. Jednak nie ma się co dziwić , bo 80 % naszych kopaczy jak tylko otwiera usta , to powstają niezłe :kwiatki" |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
To "spodenki" Wasyla już się za nim nie "ciągną"?
... Sorry za OT ale się nie mogłem powstrzymać ![]()
c.d.n.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|