|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
I am what I am
Offline |
|
|
tak. w tym momencie już nie ma żadnych pustaków widocznych. zarówno od ściany głównej jak i od ściany przy pawilonie medialnym
![]()
|
|
|
|
I am what I am
Offline |
|
|
niestety nie udało się wejść na trybunę bo ją otwarli dla "vipów"
przedłużyli termin składania ofert: http://tsw.com.pl/news/Wydluzony-prz...-sponsora-1397 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
więcej o nowych ławkach rezerwowych
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zadebiutowaly/ |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
A wie ktoś dlaczego w zasadzie zmienili te ławki rezerwowych...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
1.Deszcz kapał na pierwsze rzędy
2.Jedni drudzym zasłaniali 3.Były brzydkie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Co jak co ale pierwsza wersja wyglądała jak prowizorka na LM a później poprawili biorąc pod uwagę wszelkie problemy i niedogodności
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Aktualne zdjęcia na stadiony.net z 16.09. Jak widać oczywiście prace przy robieniu drogi do okrąglaka i zachodniej idą bardzo powoli.
http://stadiony.net/w_budowie/pol/st...enryka_reymana ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Byłeś wewnątrz okrąglaka, czy swoje zdanie opierasz na podstawie zdjęć?
Ostatnio edytowane przez Gordian : 17.09.2011 o godz. 11:38.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Nie miałem okazji być w okrąglaku stąd moje pytanie.
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 17.09.2011 o godz. 11:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
/\/\ moge Ci przysięgnąć że w cateringu pracują prawie sami wiślacy więc spokojnie nic nam nie "leją" do żarcia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez kot : 17.09.2011 o godz. 16:45.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() Tak na serio- idąc dalej tym tropem, z podawanego w innym temacie screena- w razie draki jeden z ochroniarzy rzuci się na nas razem z kibicami gości (lub będzie stał biernie) bo jest fanem pasiastych? Panowie, trzymajmy jakiś poziom. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dziwny to żyd, u którego w knajpie zdjęcia naszych piłkarzy wiszą...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Nie bądźmy hipokrytami. Pewne środowiska Wiślackie nie tolerują niektórych Wiślaków za okazyjną w/g nich Wiślackość, ale tolerują jak widać jakieś osoby pasiasto-wiślackie. Myślę, że nie ma co się obrażać, tylko spojrzeć prawdzie w oczy i się nad tym ponownie zastanowić. Ja wiem, że pecunia non olet, ale są w Krakowie chyba jednak granice wyrozumiałości. Sabotaż naszego stadionu i hali mówi nam o tym, że te granice istnieją nie tylko na ulicach i trybunach, ale i w urzędach czy w firmach. Dlatego warto wyjaśnić fakt, dlaczego nie podjęto wspólpracy z jakimś sponsorem Wisły lub firmą neutralną, a podjęto wspólpracę ze sponsorem naszej sąsiadki i to podobno obnoszącym się dodatkowo wiślackością
Ostatnio edytowane przez kot : 18.09.2011 o godz. 00:37.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
A skąd wiesz że Magillo jest sponsorem Cracovii bo nie bardzo rozumiem twoje oburzenie. Szukam jakichkolwiek informacji o tym ale ze znalezieniem jest problem. Oczywiście pamiętam wielki balon Magillo na stadionie Cracovii jeszcze 5 lat temu, ale z drugiej strony Magillo organizowało spotkania charytatywne na Bieżaonwie z piłkarzami Wisły a nie Cracovii, poza tym ciężko mi zrozumieć jak "pasiaste" Magillo mogłoby przetrwać nietknięte w środku Bieżanowa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Na wstępie zaznaczam, że mieszam od zawsze w Bieżanowie Starym ale nie mam takowej wiedzy która pozwalałaby mi określić właściciela Magillo jako kibica którejkolwiek ze stron. Natomiast nie jest argumentem to, że były organizowane spotkania z piłkarzami Wisły. Niby z kim miał te spotkania organizować w środku Bieżanowa? Faktem jest, że na Kałuży stal sobie balon Magillo. Jeżeli ktoś zostawił kasę na Kałuży to jakby mam duże wątpliwości co do jego miłości do nas. Ok, pieniądze nie śmierdzą ale czy aby na pewno czasami nie ma wyjątków? Wcześniej reklamował się tam teraz zarabia na nas. Jak dla mnie trudne do zaakceptowania.
ps a sama knajpa jak dla mnie przaśna. Żarcie słabe.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 18.09.2011 o godz. 11:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Trzeba wyjaśnić tą sprawę jak najszybciej, bo ja nie mam zamiaru napychać kieszeni jakiemuś przybłędzie z kałuży (jeśli faktycznie stamtąd przypełzł). Gdyby okazało się, że właściciel interesu był w Grupie 100 to powinien być natychmiast wy....ony z R22.
Niech ktoś dobrze zorientowany wyjaśni tą sprawę. Do czasu jasnej sytuacji w tej sprawie wstrzymuję się z zakupami czegokolwiek na stadionie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
miałem jedną możliwość pracy w tym, że cateringu i mogę potwierdzić, że pracują tam PRAWIE sami Wiślacy.
![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|