|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/113/news1...-Holandii.html
taki mały OT jak na to patrzę to już mi go nie szkoda cfaniaka jednego ;/ Ja mam nadzieję że Kurto tak się zaprezentuje że w niedługim czasie wygryzie Juhu ze składu.. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Juszczyk ma dzisiaj urodziny, może chociaż dzisiaj damy mu święty spokój? ^^
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jakos jestem dziwnie spokojny ze nasz byly dyrektor sportowy przez niektorych na tym forum nazywany "lysym ch****" nie zafundowalby nam kwiatka w postaci zakontraktowania Juszczyka.
Spodziewalm sie czegos tak niekompetentnego w wykonaniu naszego menago ale nawet mnie ten kontrakt "zgasil". Runda byla najgorsza od lat tranfery zapowiadaja sie podobnie. Co bedzie zobaczymy ale ja juz nawet nie licze na jakiekolwiek pozytywne roczarowanie z Maciejem S za sterami. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
A tu dobry news http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77154,t...wiadomosc.html Poczekajmy do końca okna transferowego. A sprawa z Juszczykiem to jakiś absurd ![]()
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::.. ... i nie zmienia sie nic!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Niemniej bliższy prawdy jest dla mnie inny scenariusz. Mianowicie zakładają,że Skorży za pół roku nie będzie i nie chcą aby podejmował on decyzje co do tego kto na długie lata zwiąże się z naszym klubem na tak newralgicznej pozycji jak bramkarz.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 23.01.2010 o godz. 11:14.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
banan
a moim zdaniem Juhu to conajmniej nic złego w Wiśle - grać i tak raczej nie będzie a może i Maciek poleci ![]() A zwolennicy stawiania na Kurto i Jarośińskiego w przypadku kontuzji Pawełka - Wisła 0-4 Groclin bo kto powiedział, że Pawełek nie złapie kontuzji przed ostatnim meczem z Odrą Wodzisław w którym będzie trzeba wygrać, żeby zdobyć mistrzostwo?100% racji, punkt dla ciebie
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 23.01.2010 o godz. 11:14.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prawda jest taka że Cebanu był dużo lepszy od juszczyka i pawełka razem wziętych i to włąsnie ten chłopak miał perspektywy przed sobą... A z drugiej strony przecież w Polsce napewno jest dużo chłopaków nadających sie na bramke w końcu można powiedzieć że jesteśmy zagłębiem bramkarskim
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
...bo zaczne wierzyć ze nagle tak znacznie podniósł swoje umiejętności . zresztą jak podniósł mogliśmy dokładnie zobaczyć na youtube. Zatem jak nie z sentymentu,to może będzie dodatkowo kucharzem drużyny? |
|
|
|
Member
Offline |
|
Kibice Rubina pewnie mieli taką samą mine po informacji o zakontraktowaniu Cebanu jak my obecnie po Juszczyku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Spokojnie. Wy tu się denerwujecie a menago Maciej Skorża siedzi sobie w Turcji przy kawce razem z duetem naszych wspaniałych skautów, Klejdinstem i Caplarem i przegladają zapiski pełne zawodników (plon ich półrocznej pracy) i przymierzają do składu. Nikt mu już nie bruździ bo J. Bednarza nie ma i on dopiero teraz pokaże jakich zawodników zakontraktuje do Wisły. Przy nich to Marcelo wysiada.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
To że Lenczyk miał runde konia nie znaczy że ta tendencja się utrzyma. I będzie bardzo ciężko wam utrzymać się w Ekstraklasie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wpisałem w jutuba Stjepan Poljak i 1szy filmik to sytuacja, w której wkręca piłkę z rogu. Normalnie chorwacki Deyna. Jednak Edek i Józek nie próżnowali. Najpierw wysoki napastnik, który strzela w 1 sparingu gola, a teraz błyskotliwy środkowy pomocnik z Chorwacji. Są powody do optymizmu.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ludzie dajcie już spokój ze swoimi analizami, domysłami, wnioskami. Każdy mądry za klawiaturą z browarem w ręce. Wywiad z Jaroszem na oficjalnej nie pozostawia wątpliwości, Wisła jest w ciężkiej sytuacji finansowej więc niema mowy o drogich piłkarzach i wielkich transferach, trzeba przeczekać. Juszczyk został podpisany na pół roku więc nie mam pojęcia dlaczego tak niektórym będzie wadził na ławce rezerwowych jakby był gościem mającym nas w mitycznym roku 2012 prowadzić na piłkarskie salony.
Poczytajcie książkę, oglądnijcie film, idzcie na spacer z psem. ![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kbobt <= żal mi Cię. Dziecko idź dotleń mózg albo powiedz lekarzowi żeby zmniejszył dawkę. Palladyn w przeciwieństwie do Ciebie bardzo racjonalnie myśli, żydki (nie mylic z Żydami) śmiało inwestują w młodzież i przynosi im to korzyści i dowodem tego są wyniki. Obecnie pejsy są na 9 miejscu w lidze, z trójką (Wisła, lokomotiw, Legia) mają 7 punktowy bilans punktów. My? ZERO. Z E R O !!! Gdyby mieli bardziej majętnego właściciela, mogliby śmiało walczyć o puchary europejskie.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Palladyn, to chyba kibic Cracovii, bo wiekszych bzdur dawno tutaj nie czytalem.
A co do faktow, to jesli udaloby sie zakontraktowac Poljaka, to byloby kapitalne wzmocnienie. Tekstow o Maczynskim, Kowalskim, Czekaju i innych, nawet nie komentuje, bo to pilkarze ktorzy mieliby problemy ze znalezieniem klubu w ekstraklasie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ja zaczynam się zastanawiać po co jest ten temat Polityka transferowa Wisły, czasami tu wchodzę bo liczę, że znajdę tutaj jakiś news a tu tylko narzekania : wywalić Skorżę, brać przykład z polityki transferowej Cracovii
Ostatnio edytowane przez fanfan : 23.01.2010 o godz. 13:51.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez fanfan : 23.01.2010 o godz. 14:06.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nowak prawdopodobnie pójdzie do Polonii Warszawa, więc temat jego ewentualnych przenosin do Wisły będzie zakończony.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Prawie dwa tygodnie temu oglądałem kronikę i było o transferach Wisły i Cracovii, a ostatnie zdanie najbardziej mnie zabolało, mianowicie: ''Wisła chce sprowadzić Dawida Nowaka, lecz w obecnej chwili to cracovię na niego stać'' ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Oczywiście zgadzam się z Tobą w 100 %.Przyjście Andraża- jak najbardziej transfer udany.Tylko chodzi o to ze jakby ktoś po Kirma przyszedł w tym momencie za jakieś niezgorsze pieniądze to myślę że opylono by go bez zastanowienia. Hurtowe ściąganie 20 latków piszesz że nie jest wyjściem?Ależ jest!Po to własnie jest ME by perełki z regionu łowione przez skautów tam własnie grali i ogrywali się pod kątem występów w I drużynie. No ale wychodzi na to że u nas albo nie ma skautów,albo nie ma perełek,albo nie ma regionu. Już sam nie wiem.Jakoś nie chce mi sie wierzyć żeby nie było zdolnych chłopaków do grania w piłke,z których w przyszłości mogliby być ukształtowani piłkarze. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko co to da jeśli będziemy ich ciągle usprawiedliwiać? Chyba pogłębienie i tak już drastycznego zlewania wszystkiego, oprócz wypłaty...
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Skoro Lenczyk wyrzuca szrot to powinno się zgadzać i wyżuci ten klubik do okręgówki. Chyba sam pisałeś tą kronike, tyle co Wisła dostała choćby z transferu Ćwielonga to cracowia przez kilka lat tyle na transfery nie wyda. A jeden Marcelo jest wart 5 razy tyle co wszyscy tamci pseudo piłkarze |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
I nie musisz przypominac mi i reszcie fanów BG w jaki sposób pejsy utrzymały się w ekstraszajsie, bo wszyscy o tym doskonale wiemy. Zapamiętaj jedno: nie każdy kto doszukuje się pozytywów w działaniu judeckiego klubu jest pasiastym. Nienawiśc nienawiścią ale na forum choc trochę ostudź emocje bo to nie jest forum chuligańskie. Jeżeli chcesz koniecznie dowalić jakiemuś żydowi zrób to w realu, chyba że się boisz. Nie mam zamiaru się z nikim kłócić, to że jeździsz na mecze BG (choć nie wiem na 100%) nie znaczy że jesteś ponad innymi użytkownikami forum. Understand? ![]()
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/raport/wisla...orwata,1428913
Coś nie halo. To on ma rozwiązaną umowę czy dopiero toczy batalię o to ;] ? Oczywiscie wiadomo jakie są źródła tego news, ale lepiej jest sprawę naświelić,. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|