|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ten co wymyslil Wilusza powinien wziac rozped i przyjebac z glowki w sciane.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Obrona marzeń - Mójta-Wilusz i kto k***a jeszcze?
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Czekaj? Chyba nawet jest wolnym zawodnikiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Rymaniak i Zytko ?
Z Wiluszem to jest o tyle ciekawa sprawa, ze z czasow Belchatowa to byl dobry pilkarz i zalowalem, ze sie o niego nie staralismy, na wypozyczeniu w Koronie tez wiecej niz przyzwoity no ale w Lechu, to " skompromitowal sie tymi wystepami k.... kompletnie"
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 28.12.2016 o godz. 21:50.
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Kolejne źródła potwierdzają, że Stilic 4 stycznia ma mieć badania w Pogoni, więc wszystko wskazuje, że jednak tam zakotwiczy.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2016
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No to chyba zegnamy Ryska. Wedlug wegierskiego nemzetisport.hu przenosi sie do chinskiego Yanbian Funde FC
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Za Ryśkiem nie płaczę, płaczę na jego zastępcę
Rysiek miał umowę do czerwca 2017? Jeżeli tak to w sumie dobra wiadomość, pytanie jaka kasa wchodzi w grę (realna).![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
jeśli to prawda to w/g mnie jest rewelacja. za te pieniądze można pozyskać kogoś solidniejszego. P.S w Legii kompletnie nie gra Jakub Czerwiński może na wypożyczenie do nas? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może dałoby sie Sekulskiego wypożyczyć ? U Probierza chyba nie pogra.http://www.90minut.pl/news/273/news2...-z-Korony.html
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No to jak juz w parku gówno zbieracie, to wrzućcie tam jeszcze do wora Polczaka. I tak po drodze macie,
dzieki. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Czerwiński i Sekulski złe wybory?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No jak by to powiedziec...A Polczak i Bonin ci nie pasują?
Jak juz mamy spadac z ligowymi odpadami to wolą tych drugich. Bo Te pierwsze kasztany odejdą po wypozyczeniu a na drugich bedzie mozna budowac fundamenty ![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Dariook
Podaj swoją listę piłkarzy którzy (przy naszych obecnych możliwościach finansowych) powinni trafić do Wisły. Bo coś to brzmi jak płacze po złotej erze Cupiała ![]() btw Sam nie uważam Sekulskigo za wartego ściągnięcia. Ot taka gorsza wersja Ondraska który też wybitnym piłkarzem nie jest.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 29.12.2016 o godz. 13:17.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ok, wwybieraj:
Vasiliev, Stolarski, FRączczak, Helik, Niezgoda, Dzalamidze, Kante, Wlazło, Martin Polacek, Morioka, Gub... *Ja nie płacze po Erze Cupiała, gdyz mi juz łez na niego brakuje - tak Bogus od 1998 czynil człowieka szczesliwym. Teraz płacze juz tylko nad wasza głupotą
Ostatnio edytowane przez Dariook : 29.12.2016 o godz. 13:37.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dariook
Policzyłeś i jesteś pewny że stać nas na tych piłkarzy w obecnej sytuacji? Bo to jest kluczowy warunek tutaj. Bez dwóch zdań ci piłkarze których wymieniłeś, no może poza Dzalamidze byliby wzmocnieniem. Ale Jaga Vasilieva nie puści za czapkę gruszek. Stolarski miałby odejść z Lechii? O Niezgodzie zapomnij, Legia liczy że na nim zarobi w przyszłości sporo kasy itd. Wszystko OK ale z tej listy to nawet Wlazły Płock nie puści za drobne ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No to wlasnie wypisalem Ci liste pilkarzy na ktorych uwazam ze bylo by nas stac i byli by wzmocnieniami naszej druzyny. O taka prosiles. Oczywiscie jest tez kilku innych ale bez sensu nawet o nich wspominac.
Wymienieni zawodnicy sa przyzwoitymi pilkarzami i grają w takich klubach, ze nikt tam sie o nich z zachodu bic nie bedzie a kasa każdemu sie przyda - mala nawet. Vassiliev ma juz 32l i chyba koncowke kontraktu wiec pewnie sam odejdzie. Dzalamidze umie grac kombinacyjnie i 1na1, tego sie nie zapomina. To ze Legia bedzie chciala Niezgode wcale nie znaczy, ze on się na to porwie. Czy Ruch bedzie ochoczo tak im chcial go sprzedac? Obecnie miedzy nami jest blisko... Płock też zrobi wyprzedaż. Pogon wyjebala pewnie na Semira wiec Fracczaka dali by po minutowych negocjacjach. A Korta przegonic. Powiem tak. Jesli np. ci piłkarze odejda do innych klubow i przegramy o nich rywalizacje, to nic tu po nas. Rozwijać siatki, szykowac wnyki...wypierdalamy na czarny kontynent bo trza zaczaić sie gdzies kolo wodopoju na jakiegos Ikanecho. Bo tutaj zbierzemy juz tylko niechciane odpady i pojdziemy w slady PBB.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 29.12.2016 o godz. 14:15.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Becella, szef skautów w Pogoni mówił ze w ciagu roku przeskautowali 361 piłkarzy.
Ciekawe jaka Wisła ma liczbe ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dariook
Niezgoda to już piłkarz Legii tylko wypożyczony do Ruchu na 1 sezon żeby się ograł. On już jest piłkarzem cwelki ![]() Zgadzam się z twoją tezą. Byłoby pięknie gdybyśmy mogli włączyć się o walkę o takiego Vasilieva i resztę. Pewnie dużo tu zależy od tego czy sprzedamy kilku piłkarzy i ile będziemy mieć kasy na transfery i kontrakty. Bez pieniędzy to możemy tylko pomarzyć o Vasilievie i tak jak pisałeś możemy stać się drugim PBB zbierającym odpadki. Niestety ale kasa to podstawa... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ale Legia nie musi kupowac Niezgody bo on jest ich
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Acha...?! To nie wiem czemu ale ujebalo mi sie ze on z Dolcanu jest. No nic, bierem Monete w takim razie
Ja tez mam na mysli jakas kase z transferow, ktore z klubu dokonamy, oby zostalo cos na wzmocnienia. Obawiam sie ze te 100tys e za Korta to tez juz tytulem wplaty z transferu chcemy rozdysponowac i dlatego nie mozna zmarniowac tak kasy. Musimy powalczyc o srodek konkretny. Bo nas rozjada po tym paralityku Popovicu i zakreconym czasami jak tampon w pizzie Bartoszu do kompletu z Mojta.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 29.12.2016 o godz. 15:16.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To ja pisałem,ale nie był taki pewien,że tyle dadzą jeszcze jest mowa o 500 tys euro
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O czym my mówimy jak na ta chwile nawet Śląsk gdzie tez sie nie przelewa, interesuje sie w miarę ciekawymi zawodnikami. Chodzi mi o Łukasika i Janusza Gola. Nie sa to na pewno gracze na miarę gwiazd ligi, ale jednak solidni piłkarze, którzy gwarantują określony poziom i mysle, ze wyższy od np. Popovica.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2016
Offline |
|
|
Z tym następcą Mójty z Lecha to chyba tylko zasłona dymna dla transferu Korta byłoby ciekawie jakby się okazało że Wisła dopięła całkiem innego zawodnika Lecha a nie jak podają media Wilusza Na pocieszenie trzymać kciuki żeby z Stilicem wypaliło podobno do końca tego roku Wisła planuje dopiąć transfer Stilica czyli jeszcze góra 2dni nadzieji na powrót Stilica do Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Pamiętajcie, że w wyborze ewentualnego pracodawcy ważnym kryterium jest przyszłość. Nie mówię tu o terminowości wypłat, ale np. o szansie wypromowania się (występy w pucharach) i pójścia wyżej. Wisła w tym momencie takiej opcji nie daje i raczej ciężko nam będzie skusić piłkarzy o potencjale wyższym niż ligowy rzemieślnik (czyt. przyszłościowych). Nie rozumiem jakim cudem taki Vasiliew miałby przyjść do Wisły, nie mając tutaj raczej perspektyw na większe pieniądze, przy tym praktycznie zerowe szanse na grę poza Ekstraklasą.
Ostatnio edytowane przez Patryko : 29.12.2016 o godz. 15:53.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2016
Offline |
|
|
Na pocieszenie już po weekendzie powinniśmy poznać pierwsze kluczowe decyzje Hiszpana w sprawie trenerów jak i transferów czyli kogo Hiszpan pożegna a na kogo Hiszpan postawi przy odbudowie wielkiej Wisły
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|