|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
A do samego awansu: zasłuzony.Szczescie to mamy my , ze pomimo zenujacej postawy zarzadu w okienku transferowym, Maciej Skorża wywalczyl tylko 3 pkt straty do Lecha. A do tych co twierdza ze dzieki zwyciestwu Lech sie wzmocni--Lech juz sie wzmocnil.Czeka na konkretnych pilkarzy za konkrente pieniadze.Czyli transfery przygotowane. Da sie wydac 1 mln euro i miec pozytek? Ano da. Tylko nie u nas.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 17.12.2008 o godz. 22:52.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Proponuje zamknąć temat, tak na jeden dzień, żeby ochłoneli niektórzy forumowicze
A tym którzy tak trzymali kciuki za ciuchcie, radze przypomniej sobie nasze flagi wiszące na Bułgarskiej do góry kołami, czy też jedną z flag wiszących na dzisiejszym meczu ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Spory sukces,zobaczymy co ugraja dalej. W grupie wyniki maja bez rewelacji ale udało im się wyjsc. Gratulacje
![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Panowie bez pieprzenia i porównywania Holendrów do marnych drużyn z naszej ligi. Graliśmy ponad dwa miesiące temu z ostatnią drużyną Premiership będącą wówczas w jeszcze większym kryzysie niż Feyenoord dzisiaj i dostaliśmy bęcki. Amica to w tej chwili najlepsza polska drużyna, różnicę między nimi a nami widzieliśmy we wrześniu na Reymonta. Smuda dostał dobrych piłkarzy i jak na dobrego trenera przystało, zrobił z nich dobrą drużynę. Powodzenia na wiosnę oczywiście nie życzę, bo ich po prostu nie toleruję. Doceniam jednak dzisiejszy sukces, bo awansu z grupy PUEFA niewielu chyba się po nich spodziewało.
Dla nas powinna być to lekcja jak budować drużynę. Na wyprzedaży najlepszych graczy, ściąganiu w zamian darmowych odpadów i kontraktów motywacyjnych za wszelką cenę, nikt jeszcze czegoś znaczącego w Europie nie zbudował. ![]()
:/
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
z reprezentantem Anglii Aronem Lennonem |
|
|
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Gratulacje dla Lecha , fajnie że awansowali, a teksty w stylu że Feye to poziom Bytomia lub Bełchatowa wywoluja u mnie raczej usmiech politowania
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A niech się cieszą z tego awansu.Zobaczymy jak będzie dalej. Feyenoord prezentował poziom a'la Cracovia.A jakby Feyenoord przycisnąłby bardziej to Amica zaczęłaby się gubić.
Co do ich dopingu liczba ludu robi wrażenie i doping na bardzo dobrym poziomie ale jedno ale ich repertuar to lalalalala ewnetualnie lalalalala a czasem trafiło sie oooooo Liczyłem że o nasz Śpiewali prawie 19 minut Aha no i gratuluje mimo wszystko awansu |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A możeci mi Coś wiedzej o tej fladze powiedzieć co wisiała na meczu bo nie zauważyłem?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
No pierwsi awansowali i tworza historie..tyle ze taki system rozgrywania meczów jest chyba od 5 lat...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
mecz jak mecz, z jednej strony brak formy, olbrzymie możliwości i trochę pecha.
z drugiej niezła forma, przeciętne możliwości i mnóstwo szczęścia. Coś jak Odra - Legia z jesieni 2007 ![]() ![]() .
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
W Lechu jest teraz ochota na sport ,i w sumie szybko maja efekty swoich dzialan .U nas bylo kilka lat dobrych ze dwa zle i nadal jestesmy w tym samym miejscu.Dzis nas wyprzedzil Lech jesli chodzi o Puchary ,wiadomo mieli wiecej szzescia itd ale sobie pomogli odpowiednia polityka. To samo w Legii ,mimo ze Urban dwa razy spartolil im puchary drmatycznym przygotowaniem fizycznym to Walter zapwoaida ze na nowym staidonie beda biegac pilakrze z zachodu
U nas nigdy nie wiaodmo co chce Cupiał ,a to sie wku*rwi , a to pije wino w lozy po meczu z Skorza.. trudno przewidziec.Nie iwerze w inwestora z Azji ,ale chyba nas moze tylko uratowac Arabia Saudyjska![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Trzeba popatrzec na to optymistycznie może i Wisła przez to poważniej potraktuje okienko .
dwóch porządnych piłkarzy do ofensywy i będą mogli nam skoczyć jak dobrze pójdzie oczywiście . Ale tego że mieliby nam jakos odskoczyć to nie wierze , tak czy owak Wisły miejsce jest na szczycie . Może wyjdziemy z tego letargu . ![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Niektórym to nieźle tyłki tu się gotują! dobry doping, awans - a wy kur mają szczęście/Feyenoord na poziomie drużyny X/ niech nas kupią arabi (NAJLEPSZE) / załamani po ich wygranej itd
podsumowując, Lech/Amica się dobrze pokazał. Koniec. Kropka ![]() ps. dobre też było pytanie kogoś dlaczego komentator mówi Kolejorz na Lecha.. a ciekawe czemu jak Wisła gra to mówią Biała Gwiazda hmmm ciekawe. Dramat ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Użyłem złego słowa, chodziło mi o to że jak cracovia by awansowała to byś się tym ani trochę nie przeją?- zresztą zamknijmy ten temat, bo wzajemne kłócenie się tu nie jest dobrym wyjściem.,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
nikt tematu nie zamknie, jak kogoś tak bardzo boli ten mecz to niech tu nie pisze, pokażcie, ze nie jesteście dziećmi, a nie proście o zamykanie tematu
swoją droga sukces Lecha może przemówi do wyobraźni Cupiała... ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Taka polska natura ,ze sie innym zyczy źle ,tymbardziej ze grał klub ktory znowuz nam nie zyczy dobrze i pozatym jest naszym glownym konkurentem w tym roku,wiec ty chyba zrozumiale ,ze sa rozne frustracje..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niektóre dzieci od zawsze pamiętają nasza dominację, wiec jak tkoś sie pokaze lepiej niż myu to dla nich skandal
![]() Na Legii pewnie by też tak było tylko jak ich dentronizowalismy, to fora prawie nie istniały ![]() easy nie jest tak źle ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
5 lat temu Wisełka też wygrywałą w Holandii z Nec Nijmegen.No ale wtedy Prezesi inwestowali w drużyne dużo większe kwoty niż teraz , to temat na inną opowieśc.Mam ndzieje że te czasy jeszcze kiedyś wróca.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 17.12.2008 o godz. 23:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Jeśli tolerujesz posty na poziomie dzieci neo to okey zostaw temat niech sieją wioche dalej pozdrawiam ![]() ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
||
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Oho, tak jak myślałem.
Trzeba przyznać, że Lech zasłużył na ten awans. Ciekawe wzmocniena, cierpliwość zarządców i powoli taki wymierny sukces udało się osiągnąć. Gratulacje się należą, chociażby z prostego powodu, ze to pierwsza drużyna która awansowała na obecnych zasadach z grupy. I co tu kryć podoba mi się ten wynik. Ku chwale ligi ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Szczerze to byłem raczej za Feyenoordem,a lepatrząc po wpisach tu widze + awansu Lecha, mamy zdiagnozowanych kompleksiarzy, wiemy, ze na ta chorobe nie choruje się tylko kiedy chodzi się w biało czerwonych pasach ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
No to pasowałoby kilku wyleczyć z choróbska A teraz spać Wiślacy a nie pieprzyć o dupach marynach! Dobranoc i nie bryzgac po monitorach z podniecenia ![]() ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
graty dla Lecha za awans do 1/16 PUEFA. Chociaż myślałem, że łatwiej poradzą sobie z Feyenoordem.
A takie ciągłe wypominanie, jakiego to mieli farta w losowaniu czy w meczu z Austrią już się robi po prostu nudne. 'Przedwczoraj' Legia, 'wczoraj'' Wisła a dziś Lech ma swoje 5 minut w Europie. Ja im zazdroszczę, ale nie mam z tym problemu jak niektórzy, co szukają dziury w całym.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 17.12.2008 o godz. 23:59.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
![]()
Ostatnio edytowane przez Aro1234 : 18.12.2008 o godz. 00:00.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Troszke z innej bajki moje spostrzezenie odnosnie meczu Kuchenek. Zauwazyliscie,ze na druga polowe meczu..wyszedl inny sedzia. Dondarini byl ubrany w dresik i paradowal jako techniczny. Ciekawe co byla przyczyna
- Wilk wybija pilke w aut. Gratulacje dla nich bo na pewno buduja rozsadniej druzyne i jeszcze wiele Wiselce pod wzgledem zarzadzania -niestety- brakuje :/ |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|